Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Elkészültem!

írta: Holly Marlow
Today at 12:52 pm

Holly Marlow

írta: Holly Marlow
Today at 12:50 pm

Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Francesco Di Pasqua, Holly Marlow


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 MacKayla Alina Lane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: MacKayla Alina Lane    Pént. Május 05, 2017 7:22 pm


MacKayla Alina Lane

I sleep where I want, when I want, with who I want.


Becenév

Mac, Ms Lane

Titulus

daddy's lil monster

Születési hely, dátum

1990, 04, 30

Faj

vadász, az ötök tagja

Család

Sohasem ismertem a családomat, ha élnek is valahol, nem is érdekelnek, csecsemőként elhagytak ezért árvaházba majd egyik nevelőszülőtől a másikhoz kerültem.

Play by

Margot Robbie

Ez az én történetem...

-Ms. Lane, hogy érzi ma magát? Újra előtűntek a tetoválásai? – Kérdezi a vén bakkecske, aki főorvosnak képzeli magát. Azt hiszi, hogy hallucinálok, ez talán így is van, de én nem hiszek neki. Tudom hogy mit látok, és azt is, hogy megváltoztam kissé… egyre inkább változok.
Ujjaimmal végigsimítok a kézfejemen, amit ő teljesen simának és makulátlannak lát, én pedig fekete tintával rajzolt bonyolult motívumokat pillantok meg akárhányszor csak oda téved a tekintetem. Ha ki akarok jutni a nélkül, hogy meg kelljen szöknöm akkor együttműködőnek kell lennem… bármennyire is nevetséges ez az egész… kinyitom a szám, hogy válaszoljak neki, de egy belső hang azt súgja, hogy ne mondjak semmit sem, illetve igen. Csak nem azt, amit a doki szeretne. Beszéd helyett egy széles vigyor jelenik meg ajkaimon, majd egy kacaj hallatszik, és rá kell jönnöm, hogy ez tőlem származik.
-Ms. Lane, ezt már megbeszéltük, feleljen, és ne nevessen ki másokat, nem illik. – Igazítja meg az orrán a szemüveget és az asztal lapja fölött össze kulcsolja az ujjait, az egyiken egy szép gyűrűt visel, amolyan régimódi pecsétgyűrűt. Türelmesen vár, de én ki tudom hozni a sodrából. Ki akarom hozni belőle, azt akarom, hogy rám kiabáljon, majd vissza küldjön a szobámba az ápolók kíséretében. Nyelvem végighúzom a felső ajkamon, majd egy csókot dobok neki. Nem tetszik ez neki, nem tudja hova tenni a viselkedésemet. Azt hiszi őrült vagyok, és ez talán így is van, de ki nem őrülne meg ha bezárnák egypár négyzetméteres hófehér szobába.
- Incselkedik velem Ms Lane, ezt sem illik. – Még szép, hogy azt teszem. Ez az egyetlen szórakozásom. Megrebegtetem felé a szempilláimat, majd egy újabb kacajt hallatok, Ő pedig csak ül a fenekén és méreget. Tudom, hogy elképzelt már meztelenül, én is őt. Annyira nem is öreg, csak a negyvenes évei elején járhat, sötét, szinte fekete haj, nap barnította bőr, tengerkék szempár Annyira az ellentétem!
-Holnap megpróbáljuk újra Ms Lane, hátha akkor közlékenyebb lesz. – Szólal nem tíz perc hallgatás után. Talán ennyi kellett ahhoz, hogy uralkodni tudjon a teste felett, és ne legyen kínos az, amikor feláll majd az asztal takarása mögül.

Telihold van, mégsem látom egész pompájában, mivel pár kósza felhő eltakarja előlem. Látványa lenyűgöz, magával ragad, sokkal inkább, mintha a teljes korongot látnám a nap fényében fürdeni. A szobában sötétség honol, csak annyi világosság van, ami a holdról vissza verődik és besüt a szobám rácsozott ablakán. Nem szeretek éjjel aludni. Ami azt illeti nappal sem, kiszolgáltatottnak érzem magam olyankor és ezt Ő is pontosan tudja. Tudja, hogy nem fogok aludni, ahogy azt is, hogy olyan éber vagyok, mint egy tökéletes ragadozó. A legapróbb neszre is reagálok, ha akarok, és most nem akarom, csak ki szeretném élvezni a látványt, ami a szemem elé tárul. Természetesen neki más véleménye van erről.
Nyílik az ajtó, innen tudom, hogy már holnap van. Azt mondta holnap neki futunk. Nem tud várni huszonnégy órát.
-Ms Lane, hát nincs ágyban? – Még sohasem jött be a szobámba, mindig csak az ajtó kis ablakán keresztül nézett be és kezdeményezett beszélgetést. Sohasem feleltem. Talán ezért vette a bátorságot arra, hogy most bejöjjön. Talán azt hiszi ártalmatlan vagyok.
Mögém lép, szorosan, megérzem az erekcióját a fenekemnek nyomódni, és ekkor gúnyos mosolyra húzódnak ajkaim. Tudtam, hogy odáig van a testemért. Végigsimít a vállaimon, majd le a karomon, mikor a csuklómhoz ér akkor bilincsként fonódnak körém az ujjai. Azt hiszi menekülni akarok.
- Hogy érzi magát Ms Lane? – Kérdezi a fülembe lehelve édes, rekedtes, mély férfias hangján, már nem csak érzem, hanem hallom is, hogy mennyire beindult.
- Nem kedvelem magát. – Szólalok meg talán két hét után először, de tudom, hogy ez nem érdekli, csak az jár a fejében, hogy vajon benne vagyok e egy kis akcióban ma este. Nem válaszolom meg a ki nem mondott kérdést, a testem elárul.
Nem csak a férfiak teste változik meg ha szexet akarnak, a nőké is. A gerinc hajlítottsága megváltozik, ezáltal az egész test a férfiéhoz igazodik, a mellbimbók megkeményednek, a mell teltebbé válik, az álkapcson az izmok is felkészülnek a szexre. Már pár hónapja figyel, biztosan észre veszi most rajtam a változásokat.

A menetszél miatt világos szőke hajam csak úgy lebeg, mintha egy csillogó vizű tóban úsznék. Képzeletben ott is vagyok, és egy kis ideig nem figyelek arra, hogy merre is megyek, csak élvezem a levegő hűs érintését az izzadtságtól csillogó bőrömön. Az éjszaka csöndjét keresztül hasítja motorom hangosan doromboló hangja. Most már az enyém ez a gyönyörű fekete vadállat. A tulajdonosának nincs ilyen szépségre szüksége a túlvilágon.
Bizsergést érzek a karomon, és oda is siklik pillantásom pár pillanat erejéig, majd felkacagok. A minta tovább nőtt, az a bonyolult szemet gyönyörködtető fekete tinta egyre feljebb kúszik. Egyre közelebb vagyok a célomhoz, mégis még olyan távol vagyok tőle!avatar
Az Ötök egyike vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: MacKayla Alina Lane    Szomb. Május 13, 2017 3:47 pm


Elfogadva

MacKayla Alina Lane

Hűha, woow. Kissé túlfűtött ET-t kaptunk, de az elejétől a végéig imádtam, lekötött és magába szippantott.
Örülök, hogy újabb vadásszal bővült az Ötök társasága, bár remélem, az én életemet megkíméled. Amúgy,
első ránézésre kissé tényleg őrült lehetsz, de azt hiszem, pont ettől vagy különleges és pont emiatt leszel színfoltja a világunknak. Vártunk már rád!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

There was this moment. This one moment, where everyone
else fell away, and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

MacKayla Alina Lane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Történelemfoglaló

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Vadászok-
^
ˇ