Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Staff közlemények

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Hétf. Aug. 07, 2017 6:25 pm


Bővülő Staff

Eljött az idő, hogy újabb vezetői tagot vegyünk be magunk közé. A legújabb adminunk Damon Salvatore, aki az elejétől fogva lelkes tag és segítő barát volt számunkra. Mostantól hozzá is fordulhattok bizalommal, kérdésekkel, kérésekkel. Köszöntelek a csapatban, bro!  

A Staff nevében: Stefan


***one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Csüt. Júl. 20, 2017 12:59 pm


2017* nyár - jelölj Te is!

Eljött az idő, hogy kicsit felrázzuk a társaságot, méghozzá úgy, hogy egy kis szavazásra, jelölgetős játékra invitálunk titeket. Augusztus utolsó napjáig lehet majd jelölgetni az alábbi kategóriákban:


Biztosak vagyunk benne, hogy mindenhova tudsz legalább egyetlen egy nevet, párost írni - de ha több van, az sem baj, hisz három jelölted lehet kategóriánként. A "verseny" végén kitüntetett figyelemben részesülnek a díjazottaink.

A Staff nevében: Elena
2017. július 20.


***There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Csüt. Május 25, 2017 2:52 pm


Egy kis figyelmeztetés

akinek nem inge...

Nemrégiben néhány fontos karaktertől meg kellett válnunk, mert a gazdájukat egyszerűen elnyelte a föld. Nagyon szeretnénk ha egy stabil, kellemes légkört tudnánk teremteni a fórumon, de ehhez szükség van rátok is. Tehát annyi a kérésünk, hogy ha valami közbejön, s egy ideig biztosan nem tudtok foglalkozni a fórummal, azt mindenképp jelezzétek valamilyen formában. A leginkább a hiányzásnaplót javasolnám, ahol nyomon követhető mindenki számára, hogy ki és esetleg miért van távol, mennyi ideig (ha nem határozatlan).
A másik, amire még szeretnék megkérni mindenkit, az a multizással kapcsolatos. Vannak, akik nem szeretik nyilvánosságra hozni az összes karaktert, de ez esetben is valamelyik admin felé tessék jelezni, ha ilyesmi szándéka van valakinek. Ha nem tudjuk ki-kinek a karaktere, felmerülhetnek esetleges problémák, félreértések, amiket jobb elkerülni. Egyik sem nagy kérés, de a mi és a ti dolgotokat is megkönnyítik! wink

A Staff nevében: Stefan
2017. május 25.


***one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Kedd Május 16, 2017 11:33 am


Inaktivitások, törlések

nem szívesen írok ilyen közleményt

Törlésre kerülnek a mai napon a következő felhasználók, ugyanis van, aki már több, mint 2 hete nem készült el az ET-vel, illetve nem is jelezte, hogy nem fog:

Raven Castillon
Bailey Morrison
Harley Eastwood
Jacquilene Moore
Ian Carney
Destiny Cole
Rosemary Sheeran
Jason Moreau

És itt a rövid lista azokról, akiknek figyelniük kell, mert hamarosan lejár a két hét:

Teresa Ravenwood (május 18.)
Danique Lanthe (május 18.)
Moana Lanthe (május 20.)

Ezen kívül szomorú vagyok. Miért? Csodás ET-ket tártak elénk azok, akik sorozatos karakterekkel jöttek és mégis vannak olyanok, akik szó nélkül eltűntek. Vagy ha fel is néznek, a PM-emre nem reagálnak és ez egyáltalán nem szimpatikus. Az a baj, hogy őszintén, nem szívesen vennék el senkitől karaktert, de ahhoz, hogy az oldal működni tudjon és ne legyenek befagyott játékok (RIP Kai-Ruby és Bonenzo játék), ahhoz úgy gondolom, lépni kell. Kai Parker userét 1 hónapja hajkurászom, szó szerint (e-mail, pm, FRPG-s csoportok fb-n), de semmi. Így az ő karakterét át fogja venni más.
Tehát az a helyzet áll most fenn, hogy az alábbi emberektől 1 héten belül várok aktivitást és ez most a szó szoros értelmében reagra vonatkozik.

Elijah Mikaelson (Hayley várja a válasz reagot)
Bonnie Bennett (itt pedig Enzo)


A Staff nevében: Elena
2017. május 16.


***There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Hétf. Május 01, 2017 10:04 am


Májusi hírmorzsák

búcsút vettünk

Ma egy kevésbé vidám hírrel érkeztem. Négy sorozatos karaktertől kell elbúcsúznunk, olyan értelemben, hogy igazán ide sem értek. Az usereknek küldtünk ki privát üzenetet a határidő lejártáról még 24-én (tehát azt hiszem, eléggé időben), de azóta sem jelezték, hogy egyáltalán készülnek-e az adatlapok vagy sem. A határidők a következő napokon jártak le:

Kol Mikaelson - 04.28.
Freya Mikaelson és Nadia Petrova - 04.29.
Davina Claire - 04.30.

Ezek a karakterek a mai naptól tehát újra szabadok, beregisztrálhatóak!

Ezen felül szeretnénk megkérni mindenkit arra, hogy a Hiányzásnaplót ne féljen használni! :) Megértjük, hogyha nem tudtok valami miatt jönni és írni, de ne felejtsetek el szólni róla!

A Staff nevében: Elena
2017. május 1.


***There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Szer. Ápr. 19, 2017 9:36 pm


A staff keresi őket

az ötök testvérisége, silho verzió

Figyelem mindenkinek, aki komolyan a játékunk részese és az egyik mozgatórugója szeretne lenni!
Négy, azaz további négy vadászra lesz szükségünk a közeljövőben, akik testén megjelenik a tetoválás, ami elvezet minket oda, ahol a fehértölgy nő. Bizony, az Ősiek nem voltak elég körültekintőek: maradt néhány fehértölgyfa, sőt, nem is kevés, melyekből százával készíthetőek az Ősiekre fenyegetést jelentő karók, golyók és egyéb fegyverek. Erre a helyre vezet el az újabb tetoválás.
Négy olyan karakterre, olyan vadászra van szükségünk, akik meg akarják keseríteni a vámpírjaink életét. Legfőképp az Ősiekét, hiszen megölésükkel a vérvonalukon nemzett vámpírok is elpusztulnak. Lehet szövetkezni velük és ármánykodni ellenük, hiszen valljuk be, a legtöbb vámpírnak érdeke, hogy a Mikaelson család túlélje a vadászokat.
Érzel magadban elég motivációt? Érzed, hogy a vadászösztönök hirtelen felélednek benned? Minden vágyad, hogy létrehozz egy vámpírmentes világot? Ne habozz, alkosd meg a karaktered! Vigyázz, mert csak négy vadászt várunk, ugyanis egy már megérkezett Jude Ravenwood személyében, aki máris elkezdte bosszújáró hadjáratát az éjszaka gyermekei ellen.
Nincs semmiféle megkötés, lehetsz fiú vagy lány, fiatal vagy idős, tapasztalt vagy tapasztalatlan. A lényeg, hogy tudd, mi a dolgod!

A Staff nevében: Elena
2017. április 19.


***There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Vas. Ápr. 16, 2017 5:36 pm


Módosítás

a félreértések elkerülése végett


Kedves tagok!

A nyitás óta akadt néhány probléma, félreértés a regisztrációval és a sorozatbeli karakterekkel kapcsolatban, így kénytelenek voltunk egy kis változást bevezetni, méghozzá a szabályzatban. Mostantól egy sorozatbeli karakterrel csak akkor regisztrálj, ha más még nem tette meg. Így elkerülhetjük az esetleges félreértéseket, sértődéseket, ha netalántán a versenytársat fogadjuk el. Egy készülőfélben lévő karakter két hét inaktivitás után válik újra szabaddá, vagy akkor, ha nem felelt meg valamiért az elvárásoknak(karakterhűtlenség vagy nem ideillő modor) - de természetesen erről külön értesülni fogtok az arra szolgáló topicban. Megértéseteket köszönjük! :)

A Staff nevében: Stefan
2017. április 16.


avatar
Vámpír vagyok
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   Pént. Ápr. 14, 2017 12:11 am


Nyitány

az oldal megnyitja kaput


Üdvözlök mindenkit!

Nos, ez a nap is elérkezett. Lehetséges, hogy akadnak még bizonyos hiányosságok az oldalon, de azok már nagyon elenyészőek ahhoz képest, hogy honnan indultam. Hisz egy teljesen üres oldal állt a rendelkezésemre... és közös erővel felépítettünk egy világot. Rengeteg külső segítségem akadt, ezt nem győzöm hangsúlyozni. A legnagyobb köszönetet Alicenak, vagyis a mi Stefanunknak mondhatok. Ő volt az, aki az oldal alapját összerakta - mármint a kódot. Aztán szép lassan jött a többi. A leírások, helyszínek létrehozása, kódolások, adatlapok. Konkrétan több, mint 1 hónapja kezdtem el a munkát vele, de végre eljutottunk a nyitásig. Bizony, emberek, az oldal kitárja a kapuit és várja a játékosokat! Hogy mi a célom? Egy jó kis közösséget, egy családot összehozni, igényesen játszani és ami a legfontosabb: azt szeretném, ha mindenki jól érezné magát.

Felkészültetek egy véres kalandra? Mert én igen!


A Staff nevében: Elena
2017. április 14.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Staff közlemények   Csüt. Márc. 09, 2017 1:07 am


Silhouette FRPG

megkezdődtek a munkálatok

Az oldal ötlete már régóta érlelődött bennem, de sokáig elodáztam a dolgot. Hatalmas TVD fan vagyok és ahogy vége lett a sorozatnak, nagy űrt hagyott maga mögött. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy megpróbálok egy szerepjátékos oldalt beindítani, hátha akad még olyan, aki legalább annyira szereti ezt a vámpíros történetet, mint én.
Megjegyzem, hamar társra leltem, ami azt illeti: Hayley már az első pillanatokban csatlakozott hozzám, ezzel erősítve a kis két tagú admin csapatunkat. Ezúton szeretném közölni, hogy míg én a The Vampire Diaries világért, ő a The Originals világért fog felelni. *-* Azt hiszem, ez a legjobb megoldás addig, amíg nem hozom be a TO-s lemaradásaim (nem tehetek róla, hogy az még nem szippantott úgy magába).
Nos, első "közleménynek" álljon ez itt és most visszamegyek, hogy dolgozhassak a fórumon. Jajjj és hatalmas köszönet a Twilight After Dark főadminjának, Alicenak a sok-sok segítségért és támogatásért ezúton is!!

Staff nevében: Elena
2017. március


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Staff közlemények   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Staff közlemények

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [!] Céhes hírek/közlemények!
» Tigrisek kódexe
» [Játékos Küldetés] A rejtvények kastélya
» [Játékos Küldetés] Rejtvények kastélya
» Karakter kereső

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Minden, ami a világunk ismeréséhez kell :: Fontos tudnivalók-
^
ˇ