Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Carmen Callaway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Carmen Callaway   Vas. Május 14, 2017 5:37 pm


Carmen Callaway

Édesem, lehet, hogy kívülről szőke vagyok, de belül sötét!


Becenév

Car

Titulus

boszihercegnő

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1993. augusztus 8.

Faj

boszorkány

Család

Az apám George Callaway, Mystic Falls egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb üzletembere. Megteremtett számunkra mindent, amire csak szükségünk lehet - és mégis sorra érték a veszteségek. Ha az életét nem pénzben, hanem szeretetben mérjük, akkor mára ő a város legszegényebb embere.
Először anyát veszítette el. Kislány voltam, amikor meghalt, nem sokkal az öcsém, Matthew születése után. Nekem legalább vannak róla emlékeim... Ráadásul örököltem boszorkány képességeit, mely állandóan rá emlékeztet.
Matt 9 éves volt, amikor elment. Egy részeg sofőr elütötte az utcán. Azóta csak ketten vagyunk apával, aki a munkába menekült a gyász elől. Eldöntötte, hogy engem nem fog elveszíteni, és ezen mániája szerint él jelenleg is...
Így került mellém Nate, a magántanárom és a legjobb barátom is egyben, az egyetlen gardedám, akit megtűrök magam mellett. Mára már olyan, mintha a családunk része lenne, az én legkedvesebb, legbolondabb bátyám. Ahogy valaki másnak is...

Play by

Blake Lively

Ez az én történetem...

Callawaynek születni felelősséggel jár. Egyrészt ott van a vagyon és a rang, ami apám nevével jön: díszvacsorákon részt venni, jótékonysági eseményeket szervezni, mindig mindenből tökéletesnek lenni. Másrészt ott van anya ága, az ősi boszorkány ág, ükanyáim hatalma, mely a születésemmel az én kezembe szállt. Olyan dolgokra vagyok képes, melyekről álmodni sem mertem... pontosabban sosem hittem volna, hogy valóra válthatom mindazt, amit az elmém sző. Pedig a családunk generációk óta híres arról a különleges varázsigéről, mely leányról leányra öröklődik édesanyám ágán. Boszorkány felmenőim képesek voltak megteremteni a fejükben azt a kis birodalmat, ahová újra és újra elkalandozhatnak, és amit ott találnak, azt magukkal hozhatják, átemelhetik a valóságba. A szép álmokat, a vágyott tárgyakat, a kívánt élőlényeket... és a rémálmokat is, a szörnyetegeket és rémségeket, melyek olyan ártalmatlanok, míg csak a fejünkben léteznek. De mi történik, ha egyszer elszabadulnak?
Callawaynek lenni hatalommal jár, erővel, és borzasztó nagy teherrel. Miután megmutatkoztak a képességeim, nem hagyhattam el a házat felügyelet nélkül. Tanítókat fogadtak fel mellém, akik az iskolai matekpéldákon túl bevezettek a mágia gyönyörű és mocskos mélységeibe is. A saját otthonom rabja lettem, míg Nate be nem toppant az életembe. Csak egy poros utcakölyök volt, de borzasztóan okos - apa fantáziát látott benne és felkarolta. Családtagként szerettük, ő pedig odaadással, türelemmel és rengeteg tudással hálálta ezt meg. Bár a mágiához fikarcnyi affinitása sem volt, mindent neki köszönhetek, amit a kinti életről tudok - később kiderült, hogy van öccse is, de ő nem sokszor bukkant fel nálunk, elllenben mindig lenyűgözött az, Nate milyen szeretettel mesél róla. Elvarázsolt.
És borzasztóan fájt is.

Manapság már ura vagyok az erőmnek annyira, hogy egyedül is kimozdulhassak, habár a családi örökséget még nem kezelem túl ügyesen. Helyesen mormolni az igét, lezuhanni abba a félálomszerű kis világba, melyet gondolataim erős falából építettem, megragadni és a valóságba rántani... Néha úgy érzem, túl nagy teher ez egy hozzám hasonló lánynak. Apa még mindig fekete autókkal figyeltet - nem is sejti, hogy az erőm hatalmasabb minden veszélynél, ami Mystic Fallsban érhet. A fejemben élő szörnyetegeket már jól ismerem, azt azonban én nem sejtem, hogy a város bájos felszíne mögött, az ártatlannak tűnő emberbőr alatt sokkal veszélyesebb fenevadak is lappangnak, mint azt képzelem... A valóság olykor még a rémálmoknál is ijesztőbb tud lenni.


avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carmen Callaway   Szer. Május 24, 2017 12:46 pm


Elfogadva

a csaj, aki elrabolta a bátyámat

Roppantul örülök, hogy itt vagy. Vagyis ez az én számból úgysem hiteles, de hát tudod, hogy nem bírlak. Vagy nem tudod? A bátyám vajon mennyit mesélt rólam? Azt írtad, milyen szeretettel mesél rólam... ami amúgy kész vicc, mert biztos hazugság.
Az ET-det imádtam,a stílusod már ismerem. Nagyon furcsa és egyben tök klassz Carment "új köntösben" látni. A bosziság nagyon illik hozzá és alig várom, hogy a játéktéren elkezdjük felépíteni újra a történetet. Grantáltan szuper lesz. Szóval üdvözlet itt, Carmen Callaway!  

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni! 
I'm not a perfect person...

avatar
Vérfarkas vagyok
✦ Keresem ✦ :
☾ senkire sincs szükségem... csak egy barátra (yepp, jeff)
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
43

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Carmen Callaway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ