Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Malachai 'Kai' Parker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
Chris Wood
Keresem :
the wayout from my personal hell...
Léptek száma :
15

TémanyitásTárgy: Malachai 'Kai' Parker   Szomb. Május 20, 2017 5:56 pm

Malachai Parker
Well in case you haven't figured it out by now, I'm a sociopath. I know, shocker. I like being a sociopath, ya know? I'm not burned by things like guilt or love.


Becenév:
Kai
Titulus:
szocioptata?!?
Születési hely, dátum:
Portland, Oregon, 1972, Február, 13
Faj:
boszorkány
Beállítottság:
ide
Play by:
Chris Wood

Átváltozás:
Nem változtam át még
Család:
Jah, hogy ők?! ...hát tudod, hogy van ez... szülők -pipa. Testvérek -pipa. Valójában egy halomnyi volt belőlük, totál idegesítő és idióta barmok. Nyávogtak, nyálaztak, az orruk folyt, hisztiztek... Gusztustalan kis teremtmények. Akárhogyan is, kettőt közülük a a lépcső korlátján lógva végezte, aztán hason szúrtam őket egy vadászkéssel - amúgy az ikertestvéremet, Jo-t is, de neki csak a lépét akartam kivágni, elvégre lép nélkül bárki élhet -, egyet pedig végül a medencébe fojtottam. Érdekes, ő egész sokáig kitartott és olyan volt, mintha... téged hagytalak utoljára, te kis nyavalyás és... mindegy. Hol is tartottam? Ja igen, a többiek. Szóval Jo túlélte és az ikrek is, szóval nem értem mit volt úgy oda mindenki... Elvégre maradt még a kis a szarosokból több, mint elég...

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Day 1.

Hol az anyám picsájában vagyok?! Egyáltalán hol van mindenki? Az előbb még Sissyvel álltam az erdő lágy ölén, meghitt magányban a koven körének közepén – ne szójjá' be, meghitt volt és magányos, ha mondom… –, készen arra, hogy megmérkőzzem vele és elszívjam minden erejét, hogy aztán átvegyem az egész nyívedék Gemini koven vezetését, aztán meg hopp, mindenki eltűnik, mintha a föld nyelte volna el. Egy fia lélek, annyi sincs a környéken, de már vége lett a Napfogyatkozásnak és ez rohadtul nem okés. Basszus, EZ ROHADTUL NEM OKÉ!!! Hol a faszomban van mindenki???!!!

Day 122.

Újabb unalmas nap a Pokolban. Ma konkrétan érfelvágással próbálkoztam és nem jött be. Miután végighasítottam mindkét alkaromat és megvártam míg szó szerint kivérzek, mint valami disznó a vágóhídon, aztán meg arra vártam, hogy végre itt a szabadulás… és utóbb végül rájöttem, hogy rohadtul nem. Magamhoz tértem és élek-virulok, mint akivel semmi sem történt. Állítólag van valahol egy működő guitoune, az a lefejezős izé, szerkezet vagy mi. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Hátha a fejleválasztás a testemtől bejön. Egy próbát mindenesetre megér.

Day 129.

Nem jött be. Kipróbáltam. Komolyan lefejeztem saját magam, ami nem kis erőfeszítést és kreativitást kívánt a részemről egyébként, de senki ne is fárassza magát, hogy akár egy kicsikét is belegondoljon abba, ezeket a szerkezeteket nem arra tervezték, hogy bárki önállóan képes legyen véghez vinni általuk azt, amire egyébként tervezték őket, mert EGYÁLTALÁN NEM ÍGY KÉSZÜLTEK!!! Már, ha érdekel. Ha nem, akkor is elmondom, hogy kötelezően számoltak legalább egy hóhér jelenlétével, ami nekem itt… meglepetés és spoiler következik! ...NINCS!! De, ha lenne sem jártam volna nagyobb sikerrel. Mert élek. Még mindig élek…

Day 1567.

Újabb izgalmas nap. Baromira nem valójában. Megint egy Napfogyatkozás, ami direkt vigyorog a képembe és emlékeztet mindarra, amit a saját kovenem – a saját családom – vett el tőlem. Bármit megadnék azért, hogy egy Bennett boszi vérét vehessem. Jó, rendben, szinte bármit megadnék ezért. Megtaláltam azt az átkozott szerkezetet, ami a kiutat jelentheti innen. Ehhez pedig nem volna másra szükségem, csupán némi vérre. Bennett vérre, hogy egészen pontos legyek.

Day 6771.

Annyi hiábavaló nap és elvesztegetett Napfogyatkozás – meg persze hiábavaló halálozási kísérlet – után végre úgy tűnik, hogy itt a lehetőség a szabadulásra. Egy Bennett boszorka, meg valami nyomorék idióta tévedt a világomba. A Poklomba, hogy szakszerűen fejezzem ki magamat. Előbbinek a vére kell, utóbbi felőlem ott rohadhat meg, ahol akar. Az egyetlen probléma, hogy a kis boszorkány azt hiszi, nincs már meg a varázsereje, ami okozhat néminemű problémát, de semmi olyat, amit ne tudnék helyrehozni egy kis erőfeszítéssel. Kezdjük a dolgot egy iciripiciri kis verbénával, aztán meglátjuk...

but tonight you're a stranger or some silhouette
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
katherine mcnamara
Keresem :
my future "mentor"

Léptek száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Malachai 'Kai' Parker   Szomb. Május 20, 2017 8:23 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Kai iloveyousomuch Parker

Tudtam hogy te csodálatos választás leszel ennek a fantasztikus karakternek(aki személy szerint az egyik nagy kedvencem), s lám, igazam lett, le vagyok nyűgözve! Nem csak hitelesre sikerült, de nagyon szórakoztató is volt, ez pedig hatalmasat dobott rajta, nagyon tükrözte Kai jellemét minden egyes sor. Majd kiugrok a bőrömből, bár Ruby (a "jobbik én") kevésbé örül neked, de vele ne foglalkozz, én imádlak!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Malachai 'Kai' Parker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kai Parker
» Barry Benson
» Jo Parker
» Jessica Drew / Póknő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Boszorkányok-
^
ˇ