Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Elkészültem!

írta: Holly Marlow
Today at 12:52 pm

Holly Marlow

írta: Holly Marlow
Today at 12:50 pm

Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Holly Marlow


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Kol Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Kol Mikaelson   Csüt. Május 25, 2017 7:36 pm


Elfogadva

Mr. Mikaelson

Örülök, hogy hamar megoldást találtunk a problémára és őszintén mondom, nagyon jó ET-t sikerült összeraknod és összehoznod!   Bevallom, Kolt sosem szerettem - legalábbis a TVD-ben nem. De azt hiszem, itt majd lesz lehetőségem megkedvelni a karaktert, mert hát... egy játék mégiscsak másabb és itt közelebb tudnak hozzánk kerülni.
Kíváncsi leszek a testvéreid, különösen Klaus arcára, amikor betoppansz újra az életükbe. És hát, azt hiszem, nekem is van okom félni tőled... ne bánts nagyon, ha majd összefutunk!  

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

There was this moment. This one moment, where everyone
else fell away, and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Kol Mikaelson   Szer. Május 24, 2017 2:21 pm


Kol Mikaelson

Játsszunk egy játékot, amelyben én leszek a gyilkos..


Becenév

Ha tudsz becézgetni, akkor minden elismerésem a tiéd!

Titulus

The Wily Fox.

Születési hely, dátum

A régi Mystic Falls egykori területén, a 10. században valamikor.

Faj

Witch.

Átváltozás

Esther által, 1001 őszén.
Ez egy igencsak régi história, kérlek, kikerekítve egy kis büszkeséggel, és némi irigységgel. Ugyanis a szüleim -, már ha nevezhetem annak őket -, sosem jöttek ki igazán jól a vérfarkasokkal, ám, ennek ellenére nem költöztünk el a területről, sőt addig tetéződött a baj, míg a drága fivérem; Henrik, halottá nem vált. Innentől kezdve érthető módon, anyánk alkotott egy nagyszerű varázslatot.
Nem volt több mágia, csak a színtiszta gonoszság. Vér követte a vért, áldozatok, amerre csak megjelentünk.
Egy normális szülő hogyan képes szörnyeteget teremteni a gyermekeiből?
Ám, semmi probléma. Én megbékéltem önmagammal, sőt egészen jól kijövök a személyiségemmel. Volt idő bőven gondolkozni is, hisz az alvás egy tőrrel a mellkasodban, hmm.. igazán felemelő érzés!
Na meg persze, időközben, a drága kis Gilbert-ék is eltettek láb alól. Megszabadítva a csodálatos egyéniségemtől a világot. Mindenesetre, most mindenki pórul jár, hisz újult erővel térek vissza, de nem... nem ám, ősi vámpírként, hanem boszorkány formában, és ez alkalommal, még anyám se korlátozhat.

Család

Esther Mikaelson - Az áruló anya, aki a vétkei ellenére sem bánt meg semmit.

Mikael Mikaelson - A féltékeny apa, aki dühkitörési problémákkal küszködött.

Henrik Mikaelson - Az elvesztett testvér, akit a vérfarkasok öltek meg.

Freya Mikaelson - Szintén elvesztettük.

Finn Mikaelson - Anyuci kisfia, aki sosem bírt elszakadni a szoknyától.

Klaus Mikaelson - A tőr üzem vezetője, aki mindig gondoskodik róla, hogy egy szép kis koporsóban igazán jól érezd magad, a mellkasodból kiálló tőrrel.

Elijah Mikaelson - A családi megváltó, aki szentbeszédeket tart a templomban.

Rebekah Mikaelson - A naiv kislány, aki már első pillantásra szerelembe esik, és vakul követi Niket, ha már ő egyet csettint.

Igen, igazán jól érezhető, hogy gyermekiesen is haragszom mindenkire. Még, ha nem is értesz velem egyet, akkor is... hiszen ezt nevezni családnak? Inkább élném a saját életemet, köszöntem!

Play by

Mr. Nate Buzolic.

Ez az én történetem...

Az én történetem csak a halál után kezdődik el...
Tudod mi az igazi fájdalom? Éveken át feküdtem magányosan egy koporsóban -, a saját tökéletes kis társaságomban. Évekig ismétlődve szúrt szíven egy nyamvadt tőrrel a saját fivérem, de egyszer sem fájt... egyszer sem éreztem azt az égető érzést, mint akkor, és ott. A konyhában voltam Jeremy-vel, készen állva arra, miszerint megfosztom mindkét karjától. A pillanat hevében már csaptam is le a bárdot, de megjelent azaz idegesítő kis... Gilbert lány, és elrontotta a pillanat legjobb varázsát. A bárd éle könnyedén elvágta Jeremy csuklóján a szíjat, engem pedig Elena sikeresen sarokba szorított. Nem sokkal később jött a verbéna.. az egész testemet szinte lángokba borítva marta, de ők.. ők persze nem álltak meg itt. Már így is üvöltöttem a szenvedéstől, míg másrészről a haragtól. Az a bizsergő érzés, ahogy a verbéna ellepi a bőröd felületét... ne akarjátok megtudni. Aztán meg az a mindent elsöprő fehér tölgyfakaró, amit céltudatosan, és pontosan a mellkasomba szúrt. Őszinte leszek, ha azt mondom, hogy halhatatlanként sosem gondoltam a halálra? Pedig volt ellenünk fegyver.. mindig is tudtam, hogy van, de nem gondoltam volna, miszerint pont... pont én leszek az, aki meghal, és mégis. Lángokba borult testtel, szép lassan a biztos halál karmai közé kerülhettem. Ajánlom, ne akarjatok meghalni a lelki béke megtalálásáért. Semmi értelme..

Hiszen minden szál egyhez vezet...
A halálom után átkerültem a másvilágra. Bolyongva megannyi tébolyult lélek között. Senki sem talált rá a boldogságra, avagy a nagyszerű befejezésre. Mindenki sírt, rítt, vagy netán feledett. Nem volt béke, sem nyugalom. Csak az őrjítően tátongó űr, amely majd kitépte a mellkasodból a szíved. Üresség, kegyetlenség, magány... Tudod te milyen érzés egyedül lenni, s elhagyatottan várni a megváltást? Imádkozva és remélve a jobbat, míg nem.. igazából nem kapsz semmit. Létezel, de mégsem, lézengsz a könyéken, de ott sem vagy, láthatsz, sőt hallhatsz, de mindhiába, mert egy szellem vagy. Igen, jól olvastad, szellem.. Egy elveszett lélek, aki bármit megadna azért, hogy élhessen.
Egész eddigi életem alatt csak egy valamitől féltem igazán, és az a halál. Nem akartam egy szép napon eltűnni a földről, s megszűnni ezáltal végleg. Imádtam az életet, amit adott nekem. Megpróbáltam külön élni tőlük, de Klausnak nem tetszett, s mert mindig bezárt, nos még szép, hogy lázadtam. Lázadnom kellett, hogy észre vegyenek, hogy...
De mindenek ellenére bosszút esküdtem. A kis Gilberték és a családom tagjai ellen! Nem úszhatják meg szárazon... azt, hogy ezt művelték, nem de?
Mindenesetre naivan kergetem az álmot, hogy egy szép napon visszatérhettek. A lassan telő idő pedig, egyre inkább azt hozta magával, hogy innen nincs is kiút. S ez maga a pokol!

S amikor a legkilátástalanabb a helyzet...
Fogalmam sincs mennyi idő telt el, de arra színtisztán emlékszem, hogy anyám felkeresett. Vele volt természetesen Finn is. Próbált meggyőzni a nemes kis szándékairól, sőt magáról arról, hogy szüksége van rám. A család egyesítését fontolgatta, avagy magát az elpusztítást, ugyanis.. szörnyetegeket teremtett. S erre miért csak a halálában ébredt rá?
- Kol... - Anyám hangja az idő eltelte után is ugyanolyan volt, szinte meg se törte az ittlét. Kiszámítható, manipulatív, és gyengéd maradt, mintsem régen, mintha tényleg törődne velünk. - ...akkor áll az ajánlat? - Tekintetében megcsillant valami különös fény. Éreztem, hogy szüksége van rám, mint szövetségesre. Félre akarta állítani a teljes családot, és én osztoztam a véleményén, de a saját módszereimmel, ugyanis az ő játéka mindig, nos annyira hideg volt.. Lehetőséget akart adni a gyermekeinek, de én.. én nem akartam kegyelmet adni nekik. Mindnek pusztulnia kellett!
- Elfogadom. - Bólintottam rá egy ravasz kis félmosollyal, amire Finn oldalra döntött fejjel szemlélt. Volt valami gyanakvó a pillantásában, de én mégsem vettem magamra. Egyetértettem egy mértékig velük, de egy másik szemszögből meg mást akartam.. - Mond csak, anyám, van már terved is? - Kérdeztem titokzatos kíváncsisággal fürkészve őt, és innentől kezdve elindulhatott a játszma..

Pontosan, akkor találsz rá a megoldásra..
Cselek, trükkök, játékok.. Mind-mind egy apró momentum, amely magához a győzelemhez vezet. Csak úgy állhatnak össze a kirakó darabkái, ha megtanulsz lépést tartani, s mindig az ellenség előtt járni. Számomra most az ellenfél az anyám volt, s készen álltam bármit bevetni a siker érdekében.
Elsődlegesen visszahozott az élők közé, a saját kis szexi testembe. Az első napon el se tudtam szakadni a tükörtől, hiszen annyira hiányzott, miszerint láthassam önmagam. Na jó! Kissé túlzásba estem, de hát elég csak rám nézni... tökéletes vagyok minden irányból. Plusz előnyt kovácsolhattam a személyemnek, ugyanis nem vámpír voltam, hanem boszorkány. S mivel senki sem tudta, hogy élek, ezért... bőven okozhattam meglepetést a drága kis testvéreimnek.avatar
Vámpír vagyok
Keresem :
➴ my victims


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Kol Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években
» Klaus Mikaelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterlapok-
^
ˇ