Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Kol Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Kol Mikaelson   Szer. Május 24, 2017 2:21 pm


Kol Mikaelson

Játsszunk egy játékot, amelyben én leszek a gyilkos..


Becenév

Ha tudsz becézgetni, akkor minden elismerésem a tiéd!

Titulus

The Wily Fox.

Születési hely, dátum

A régi Mystic Falls egykori területén, a 10. században valamikor.

Faj

Witch.

Átváltozás

Esther által, 1001 őszén.
Ez egy igencsak régi história, kérlek, kikerekítve egy kis büszkeséggel, és némi irigységgel. Ugyanis a szüleim -, már ha nevezhetem annak őket -, sosem jöttek ki igazán jól a vérfarkasokkal, ám, ennek ellenére nem költöztünk el a területről, sőt addig tetéződött a baj, míg a drága fivérem; Henrik, halottá nem vált. Innentől kezdve érthető módon, anyánk alkotott egy nagyszerű varázslatot.
Nem volt több mágia, csak a színtiszta gonoszság. Vér követte a vért, áldozatok, amerre csak megjelentünk.
Egy normális szülő hogyan képes szörnyeteget teremteni a gyermekeiből?
Ám, semmi probléma. Én megbékéltem önmagammal, sőt egészen jól kijövök a személyiségemmel. Volt idő bőven gondolkozni is, hisz az alvás egy tőrrel a mellkasodban, hmm.. igazán felemelő érzés!
Na meg persze, időközben, a drága kis Gilbert-ék is eltettek láb alól. Megszabadítva a csodálatos egyéniségemtől a világot. Mindenesetre, most mindenki pórul jár, hisz újult erővel térek vissza, de nem... nem ám, ősi vámpírként, hanem boszorkány formában, és ez alkalommal, még anyám se korlátozhat.

Család

Esther Mikaelson - Az áruló anya, aki a vétkei ellenére sem bánt meg semmit.

Mikael Mikaelson - A féltékeny apa, aki dühkitörési problémákkal küszködött.

Henrik Mikaelson - Az elvesztett testvér, akit a vérfarkasok öltek meg.

Freya Mikaelson - Szintén elvesztettük.

Finn Mikaelson - Anyuci kisfia, aki sosem bírt elszakadni a szoknyától.

Klaus Mikaelson - A tőr üzem vezetője, aki mindig gondoskodik róla, hogy egy szép kis koporsóban igazán jól érezd magad, a mellkasodból kiálló tőrrel.

Elijah Mikaelson - A családi megváltó, aki szentbeszédeket tart a templomban.

Rebekah Mikaelson - A naiv kislány, aki már első pillantásra szerelembe esik, és vakul követi Niket, ha már ő egyet csettint.

Igen, igazán jól érezhető, hogy gyermekiesen is haragszom mindenkire. Még, ha nem is értesz velem egyet, akkor is... hiszen ezt nevezni családnak? Inkább élném a saját életemet, köszöntem!

Play by

Mr. Nate Buzolic.

Ez az én történetem...

Az én történetem csak a halál után kezdődik el...
Tudod mi az igazi fájdalom? Éveken át feküdtem magányosan egy koporsóban -, a saját tökéletes kis társaságomban. Évekig ismétlődve szúrt szíven egy nyamvadt tőrrel a saját fivérem, de egyszer sem fájt... egyszer sem éreztem azt az égető érzést, mint akkor, és ott. A konyhában voltam Jeremy-vel, készen állva arra, miszerint megfosztom mindkét karjától. A pillanat hevében már csaptam is le a bárdot, de megjelent azaz idegesítő kis... Gilbert lány, és elrontotta a pillanat legjobb varázsát. A bárd éle könnyedén elvágta Jeremy csuklóján a szíjat, engem pedig Elena sikeresen sarokba szorított. Nem sokkal később jött a verbéna.. az egész testemet szinte lángokba borítva marta, de ők.. ők persze nem álltak meg itt. Már így is üvöltöttem a szenvedéstől, míg másrészről a haragtól. Az a bizsergő érzés, ahogy a verbéna ellepi a bőröd felületét... ne akarjátok megtudni. Aztán meg az a mindent elsöprő fehér tölgyfakaró, amit céltudatosan, és pontosan a mellkasomba szúrt. Őszinte leszek, ha azt mondom, hogy halhatatlanként sosem gondoltam a halálra? Pedig volt ellenünk fegyver.. mindig is tudtam, hogy van, de nem gondoltam volna, miszerint pont... pont én leszek az, aki meghal, és mégis. Lángokba borult testtel, szép lassan a biztos halál karmai közé kerülhettem. Ajánlom, ne akarjatok meghalni a lelki béke megtalálásáért. Semmi értelme..

Hiszen minden szál egyhez vezet...
A halálom után átkerültem a másvilágra. Bolyongva megannyi tébolyult lélek között. Senki sem talált rá a boldogságra, avagy a nagyszerű befejezésre. Mindenki sírt, rítt, vagy netán feledett. Nem volt béke, sem nyugalom. Csak az őrjítően tátongó űr, amely majd kitépte a mellkasodból a szíved. Üresség, kegyetlenség, magány... Tudod te milyen érzés egyedül lenni, s elhagyatottan várni a megváltást? Imádkozva és remélve a jobbat, míg nem.. igazából nem kapsz semmit. Létezel, de mégsem, lézengsz a könyéken, de ott sem vagy, láthatsz, sőt hallhatsz, de mindhiába, mert egy szellem vagy. Igen, jól olvastad, szellem.. Egy elveszett lélek, aki bármit megadna azért, hogy élhessen.
Egész eddigi életem alatt csak egy valamitől féltem igazán, és az a halál. Nem akartam egy szép napon eltűnni a földről, s megszűnni ezáltal végleg. Imádtam az életet, amit adott nekem. Megpróbáltam külön élni tőlük, de Klausnak nem tetszett, s mert mindig bezárt, nos még szép, hogy lázadtam. Lázadnom kellett, hogy észre vegyenek, hogy...
De mindenek ellenére bosszút esküdtem. A kis Gilberték és a családom tagjai ellen! Nem úszhatják meg szárazon... azt, hogy ezt művelték, nem de?
Mindenesetre naivan kergetem az álmot, hogy egy szép napon visszatérhettek. A lassan telő idő pedig, egyre inkább azt hozta magával, hogy innen nincs is kiút. S ez maga a pokol!

S amikor a legkilátástalanabb a helyzet...
Fogalmam sincs mennyi idő telt el, de arra színtisztán emlékszem, hogy anyám felkeresett. Vele volt természetesen Finn is. Próbált meggyőzni a nemes kis szándékairól, sőt magáról arról, hogy szüksége van rám. A család egyesítését fontolgatta, avagy magát az elpusztítást, ugyanis.. szörnyetegeket teremtett. S erre miért csak a halálában ébredt rá?
- Kol... - Anyám hangja az idő eltelte után is ugyanolyan volt, szinte meg se törte az ittlét. Kiszámítható, manipulatív, és gyengéd maradt, mintsem régen, mintha tényleg törődne velünk. - ...akkor áll az ajánlat? - Tekintetében megcsillant valami különös fény. Éreztem, hogy szüksége van rám, mint szövetségesre. Félre akarta állítani a teljes családot, és én osztoztam a véleményén, de a saját módszereimmel, ugyanis az ő játéka mindig, nos annyira hideg volt.. Lehetőséget akart adni a gyermekeinek, de én.. én nem akartam kegyelmet adni nekik. Mindnek pusztulnia kellett!
- Elfogadom. - Bólintottam rá egy ravasz kis félmosollyal, amire Finn oldalra döntött fejjel szemlélt. Volt valami gyanakvó a pillantásában, de én mégsem vettem magamra. Egyetértettem egy mértékig velük, de egy másik szemszögből meg mást akartam.. - Mond csak, anyám, van már terved is? - Kérdeztem titokzatos kíváncsisággal fürkészve őt, és innentől kezdve elindulhatott a játszma..

Pontosan, akkor találsz rá a megoldásra..
Cselek, trükkök, játékok.. Mind-mind egy apró momentum, amely magához a győzelemhez vezet. Csak úgy állhatnak össze a kirakó darabkái, ha megtanulsz lépést tartani, s mindig az ellenség előtt járni. Számomra most az ellenfél az anyám volt, s készen álltam bármit bevetni a siker érdekében.
Elsődlegesen visszahozott az élők közé, a saját kis szexi testembe. Az első napon el se tudtam szakadni a tükörtől, hiszen annyira hiányzott, miszerint láthassam önmagam. Na jó! Kissé túlzásba estem, de hát elég csak rám nézni... tökéletes vagyok minden irányból. Plusz előnyt kovácsolhattam a személyemnek, ugyanis nem vámpír voltam, hanem boszorkány. S mivel senki sem tudta, hogy élek, ezért... bőven okozhattam meglepetést a drága kis testvéreimnek.avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
Esther Mikaelson
Finn Mikaelson
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 24.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kol Mikaelson   Csüt. Május 25, 2017 7:36 pm


Elfogadva

Mr. Mikaelson

Örülök, hogy hamar megoldást találtunk a problémára és őszintén mondom, nagyon jó ET-t sikerült összeraknod és összehoznod!   Bevallom, Kolt sosem szerettem - legalábbis a TVD-ben nem. De azt hiszem, itt majd lesz lehetőségem megkedvelni a karaktert, mert hát... egy játék mégiscsak másabb és itt közelebb tudnak hozzánk kerülni.
Kíváncsi leszek a testvéreid, különösen Klaus arcára, amikor betoppansz újra az életükbe. És hát, azt hiszem, nekem is van okom félni tőled... ne bánts nagyon, ha majd összefutunk!  

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!Dear Diary, today will be different. Today I will smile. It will be genuine.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 09.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
143

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Kol Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években
» Klaus Mikaelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ