Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Mystic Grill
silhouette frpg


#001. Activity Check: június 18. - június 30.


SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Szabályzat a keresett karakterekhez

írta:Admin
Today at 12:33 am


Hiányzások

Today at 12:13 am


Bárpult

Yesterday at 10:00 pm


#001. - 2017.06.18. - 2017.06.30.

Yesterday at 6:10 pm


Figyelmeztetésben részesült felhasználók

írta:Admin
Yesterday at 5:25 pm


Recepció

Yesterday at 4:49 pm


Delena Online
silhouette frpg

Rose: Tudom, hogy meg akarod őket állítani. Megvédeni Elenát. De fiatal vagy... te nem látod, amit én látok. Nem csak arról van szó, hogy Elena jobb emberré teszi Damont. Ez is de... Damon is megváltoztatja őt. Damon kihívások elé állítja. Meglepi őt. Arra készteti, hogy elgondolkodjon az életén. Hogy higgyen. Stefan más. Az ő szerelme tiszta. És ő mindig jó lesz neki. Damon vagy a legjobb választás számára... vagy a legrosszabb.

Steroline Hungary
silhouette frpg

Alaric: (...) Attól még, hogy nem látunk semmit, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
Damon: Nem úgy, mint Caroline érzései Stefan iránt.
Stefan: Vicces. Folytasd csak.
Damon: Ó, ne. Stefant érzékenyen érinti, hogy lerombolja a barátságát Caroline-nal? Caroline igazán kedvelte őt, de Stefan összetörte a szívét.
Alaric: Látod, Stefan? Még a maci is tudja.
Damon: Már láttam egy ideje, pedig pamutból van az agyam.
Stefan: Add ide.

Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd. Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall & Stefan Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Bolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTéma: Re: Bolt   Szer. Jún. 07, 2017 6:27 pm


Damon & Kai & Bonnie
A mai nap sem indult másképp, mint az elmúlt cirka 120 nap, amit ebben a rohadt pokolban töltöttünk. Most mondhatnám, hogy élveztem, mert tényleg nagyon vicces volt egyetlen napot újra és újra átélni, mintha megállt volna az idő – ja várjunk, hisz pontosan ez történt! És nem, nem volt jó, kicsit sem volt jó. Utáltam minden egyes eltöltött percét, és átkoztam magamat, a sorsot, az egész világot, amiért pont ide kerültem. A tényleges halálnak sokkal jobban örültem volna, az állandó testi kínzást is jobban elviseltem volna, mint már csak annak a gondolatát, hogy pont 1994. május 10.-ét kelljen folyton folyvást újraélnem Mystic Fallsban, távol minden szeretettemtől, egyedül BonBon társaságát élvezve. Persze, a kis boszi volt a legkisebb gondom.
Egész életem során hibát hibára halmoztam, ott gyilkoltam, ahol csak tudtam, és mindent elrontottam, amit csak tudtam, gondolkodás nélkül. Persze, utána szinte rögtön jött is a megbánás az esetek nagy részében, de ez mindig túl későn volt. Olyankor már nem tehettem jóvá azt, amit elkövettem, hanem együtt kellett élnem a tetteim következményeivel. De kicsit sem hiányzott az, hogy pont ennek a napnak a poklába száműzzenek.
Bonnienak persze nem mondtam erről semmit, és ő sem kérdezte, miért tartom a saját poklomnak ezt a világot, hanem pont ellenkezőleg – váltig állította, hogy ez ennyi erővel akár az övé is lehetne. Bár az kérdéses volt mind a kettőnk számára, hogy akkor mégis miért jelentünk meg egymás poklában. Ha ős ellenségek lettünk volna, talán még azt mondom, megértem, de BonBon ellen kivételesen nem követtem el eget rengető hibákat. Csak megpróbáltam párszor megölni, a nagyija miattam halt meg, ja és vámpírrá változtattam az anyját. Végül is igen, tényleg ártatlan vagyok, mint a ma született bárány.
Azon a tényen mindenesetre nem változtatott semmi, hogy együtt voltunk ide bezárva, valószínűleg az idők végezetéig, ezért kénytelenek leszünk elviselni egymást, hacsak nem öljük meg előbb a másikat. Én pedig kicsit sem igyekeztem nem BonBon idegeire menni. Kezdve azzal, hogy minden áldott reggel palacsintát sütöttem. Bár, nem tudtam volna megmondani, ez melyikünknek volt nagyobb büntetés.
Bonnie pedig minden reggel kitöltötte ugyanazt a rejtvényt, amit a láthatatlan postás bedobott a házunkhoz. Ma viszont valami történt. Volt ugyanis egy kérdés, amit nem tudott megoldani négy hónap elteltével sem. Most viszont meg volt már rá a válasz, de BonBon váltig állította, hogy nem ő volt. Na persze, biztos nem Casper, a szellem töltötte ki azt, rajtunk kívül pedig marhára nem volt itt senki, úgyhogy csak egy megoldás létezett: BonBon beszívott, amikor csinálta. Aztán szépen elfelejtette az egészet. Mi más magyarázat lehetett volna?
Miután megtömtük a hasunkat,  jó szokásunkhoz híven elmentünk bevásárolni, persze fizetés nélkül. Itt pedig tepertőgyűrűk voltak máshol, nem a megszokott helyükön. Nem mondom, gyanús volt, nagyon is, de nem akartam hiú ábrándokat kergetni azt illetően, hogy volt rajtunk még itt valaki, mert ez akkor azt is jelentette volna, hogy van kiút, ha más is idekerült. De ha ennek az ellenkezője bizonyult volna be, túl nagy lett volna a csalódás, és akkor tényleg elveszett volna minden remény. Talán még olyat is tettem volna, amit nagyon megbántam volna később. Ezért inkább, hogy ezt elkerüljem, úgy döntöttem, maradok a tagadásnál. A furcsaságok azonban csak nem maradtak abba.
Először a körhinta indult be, utána meg megjelent az autóm is, aminek tényleg nagyon örültem, csak hát nem tudtuk hogyan került oda. Bonnie varázsereje térhetett volna vissza? – erre gondoltunk mind a ketten, és a fenébe is, de ha ez igaz volt, akkor ki tudunk jutni innen! Hagytam, hogy négy hónap óta először áttörjön a remény a falaimon, amiket felállítottam. Hogy hiba volt-e, magam sem tudtam volna megmondani, de tagadhatatlanul haza akartam jutni. Haza Elenához, haza az öcsémhez, haza az igaz Mystic Fallsba.
Attól még azonban, hogy erre a következtetésre jutottunk, nem állt meg az élet – vagyis, az már állt -, úgyhogy visszamentem a boltba, mivel az előbb eléggé sietve hagytuk el az épületet a hangokat hallva. A bevásárló kocsiban viszont ott hagytuk a dolgainkat, azok pedig létfontosságúak voltak, főleg a whisky. Ha az nem lett volna, nem tudom, hogyan éltem volna túl ezt a négy hónapot.
A bolt elrendezését ismertem már, mint a tenyeremet, ezért egyszerűen megtaláltam azt a polcsort, ahol különféle márkájú whiskys üvegek sorakoztak. Nem igazán agyaltam azon, hogy melyik legyen, csak megfogtam az elsőt, amit megláttam, és levettem a polcról. Már készen is álltam az indulásra, amikor valami apró nesz ütötte meg a fülemet. Mintha valaki itt evett volna, csak hogy BonBont kint hagytam, ő nem lehetett itt.
Összevontam a szemöldököm, de nem igazán gondolkoztam azon, hogy netán veszély leselkedhetne rám két lépéssel odébb, ezért hosszabb mérlegelés nélkül mentem arrébb, hogy jobb rálátásom nyílhasson a nassolgató kis mókusra, miután visszaraktam a whiskys üveget a helyére. Amikor azonban egy felhúzott lábú srác képe fogadott, nem kissé döbbentem le, és ez az arcomra is kiült. Nem értettem, hogy mégis mi folyt itt, hogy ki volt ez az alak, és mi a jó életet keresett itt.
- Te meg ki a fene vagy, és hogyan kerültél ide? – Ez volt az első kérdés, ami kicsúszott a számon, és ami a legjobban érdekelt. Egyrészt megmagyarázta volna a furcsaságokat, amiket ma tapasztaltunk, de akkor sem hittem, hogy négy hónap alatt el tudott volna bújni előlünk. Igaz, nem kifejezetten kerestünk más balszerencsésen itt ragadtakat, de ez kissé elképzelhetetlen volt a számomra. Azt pedig tudtam, hogy nem vagyok részeg vagy betépve – vagy már tényleg begolyóztam volna ettől a helytől?
Nem a legjobb, de remélem tűrhető Very Happy ∗ words: 883 ∗ credit


When it looks like, everything had become equal with ashes
there will always be a chapter in the story, that has not yet been told.avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
17

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bolt   Szomb. Máj. 27, 2017 9:10 pm

Négy hónap. Pontosan ennyi telt el, amióta figyelem őket. Kellett idő, hogy tudjam, mi a gyenge pontjuk, hogyan viselkednek egymással, egyáltalán kik ők. Persze, amikor kiderült, hogy egyikük egy valódi Bennett boszi, akkor kicsit nehezebb volt féken tartani magam és nyugton maradni, elvégre mégiscsak a börtöncellám – pardon, -világom – kulcsa hullott az ölembe, de, ha annyi éven át kibírtam, akkor ez már igazán nem jelenthetett nagy feladatot. Nem volt szabad és ha valamit sikerült megtanulnom ezen az átkozott helyen, akkor az az volt, hogy maradjak nyugodt. Türelmes. ..és várjam a lehetőséget, ami ingyen jegy lesz a szabadulásomhoz… és lám-lám, most már itt van.
A vámpír egyébként az agyamra megy. Teljesen haszontalan és roppant idegesítő (és nem értem Bonnie mit kedvel rajta annyira) és előszeretettel készít magáról – és magával – videónaplót, ami valljuk be, eléggé beteges dolog, de Bonnie.. Ő egészen más tészta. Csak rá kell, hogy vegyem arra, megint varázsoljon és, ha ez megvan, akkor minden más is megvan. Vagyis a kijutásom kulcsa és lehetősége, ami igen gyorsan be fog következni azután, hogy felfedem magam. ...és kicsit sem szándékozom nagyon sokáig titokban tartani, hogy úgy egyébként én is létezem és itt vagyok. Ha nem volnának egyébként a saját degenerált idiotizmusukkal elfoglalva, akkor már feltűnhetett volna nekik, hogy nincsenek egyedül, de úgy tűnik, hogy mindketten inkább a gyengeelméjűek társaságát erősítik és szükségük lesz némi konkrétabb ráhatásra is. Az meg persze kellemes mellékhatásként fog jelen lenni, hogy játszhatok is velük, mint valami birkákkal. Oké, ez a része bevallom; egészen izgalomba hoz.
Az első dolog az a kis keresztrejtvényes meglepetés volt. Ami azt illeti nekem volt rá időm, hogy megfejtsem oda és vissza is az újságban feladott rejtvényt és mégsem tartott egy napnál tovább - már amikor már tényleg nekiálltam megfejteni - , elnézve pedig, hogy ennek a kettőnek együttvéve is majdnem négy hónap kerül(t), mire sikerült kitalálnia az egészet - bocsának, majdnem, az egészet, -, rájuk fért a segítség. Maradjunk ennyiben. Úgyhogy ezzel kezdtem.
A bolt átrendezése az utolsó kis húzás volt. Előtte egy egész hétig tartott, mire minden egyes rohadt bourbonbe sikerült verbénát tenni. Más esetben aggódhattam volna azért, hogy nehogy feltűnjön nekik, minden kedvencnek ítélt alkohol megkapja a kellemetlen meglepetés adagot, de esetükben nagyjából szóba sem jött az aggodalom. Csoda, hogy még él mind a kettő, ilyen életképtelen példányokat már jó ideje nem láttam. ...és, ha én mondom ezt, akkor az bizony úgy is van, mindenki nyugodtan higgyen nekem.
Na, de visszatérve az utolsó simításokra, mint a tepertőgyűrűk átrendezése a boltban, meg a körhinta beindítása és jah persze, Damon bugyikék járgánya.. mind az utolsó pillanat, a nagy finálé alkotóelemei… a többi már igazán rajtuk múlik. Lássuk mennyire idióták…


You're right. I am a liar. I'm the black sheep. The defective twin that nobody wanted.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
the wayout from my personal hell...
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 20.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
9

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Bolt   Szer. Máj. 24, 2017 6:27 pm

***

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
292

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTéma: Re: Bolt   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Bolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [T2] Fehér Rózsa Potion és Méreg Bolt
» Genki (Djuka) Matari
» Főnixkönny - Varázsital és Méregkeverő Bolt
» Szerepjátékos bolt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Silhouette PRESENT :: Prison World; 1994. május 10.-
^
ˇ