Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Jefferson Schilling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jefferson Schilling   Kedd Május 30, 2017 2:03 am


Jefferson Schilling

True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget them!


Becenév

haveroknak, Jeff

Titulus

sometimes good boy, or sometimes bad guy - i'm both
fine, i'm the mad hatter

Születési hely, dátum

London, 1993. May 16.

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Család

Az őseim története rengetegnyi időt felőröl. Egykoron a Schilling név, nos nemes boszorkány családot takart, míg mára csak egy letűnt századéi lettünk. Angliában nagyra tartottak bennünk, ám hírnevünk mellett őrülteknek is hívtak. Egy elmebeteg családnak szólítottak. Ugyanis a drága őseim, erőszeretettel kínozták meg azon egyedeket, akiket szimpatikusnak véltek erre. Persze, drága jó apám is örökölte a szálat. S ki máson is gyakorlatozott volna? Szerinted? Tippelj párat, amíg én meg nézem anyámék, hogy vannak..

Play by

Sebastian Stan

Ez az én történetem...

Sebhelyek, amik sosem gyógyulnak be, amelyek örökre rám égtek, s amelyeket minden egyes reggel megcsodálhatok a tükörben. Mérges vagyok, haragos, és dühös.. Kérlek, eszement dolgokra késztet ez az érzelem, felülírhatatlanul rángat be magával a sötétségbe. Gyűlölöm, utálom... s megvetem. Mégis minden nap a sarokban kuporogva vártam a csodát. Oh, milyen csodát? Angliában vagyunk az Istenért! Egy nyamvadt kis kölyök vagyok, akit...
Az ollót vígan éleztem, a fényben megcsillant a fémes felületen a napsugarak játszi könnyedsége. Hangos zaj töltötte meg a házat. Estére készültem elő.. Egy tizennégy éves gyermek voltam, aki csínyt merényelt meg a szülei ellen. Milyen ironikusan hangzik, nem de? Szerinted is kellene nekem egy pszichológus? Na jó... azért ennyire ne ugorjunk előre..

Nem járhattam iskolába, és nem mehettem el otthonról. Nem volt barátnőm, nem volt életem, nem tanultam semmit. Nem voltak haverok, vagy tanárok, akik leszidhattak. Nem volt senki és semmi, ami megállíthatta volna ezt a folyamatot. Egészen kisgyermek koromtól kezdve bántalmaztak. Terrorban éltem végig az életem.
A kés hideg pengéjét érezhettem a bőrömön, s a boszorkányság fájdalma lüktetett az elmémben. Apám beteges játékai, anyám... meg oda sem figyelt. Elvoltak maguknak, szeretetben, míg én... megszámolhatatlan éjszakát töltöttem a pincében, a kényelmetlen földön ücsörögve. Ez volt ugyanis a szobám. Egy patkánynak ez jár -, mondta mindig is apám.
A lépcsőn már előre dübörgött a lépteinek a hangja, s ekkor már tudtam, miszerint megérkezik hozzám. Imádkoztam, de reménytelenül. Hittem, de átkozott volt minden kiejtett szó. Rajtam kísérletezett, gyakorolt, fájdalmat okozott, s szenvedésbe taszított. Hogy mire ez a vérvonal? Semmire... őrült volt, s azzá tett engem is. Az őrültekké a világ, nem de? Ezt mondták.. S én alig vártam, hogy véget vessek mindennek.

Elérkezett az este. Az időpont tökéletes volt. Az a kis... áh, mindegy, de nyitva hagyta az ajtót. Tán csak nem megfeledkezett a fontos kis bezárásról?
- Csitt-csatt... - Hallatszott fennhangon tőlem, amíg könnyedén fellépdeltem a lépcsőfokokon. - Anyuci...? Apuci...? - Kérdeztem játékossággal, ám figyelemre se méltattak, vagy csak nem hallották. Akármelyik is állt elő -, nem számított. Kimérten sétáltam végig a házon, majdan fel az emeletre. Luxus palotában éltek, s én a pincében senyvedtem. Hmm, ironikus.. Megközelítettem a hálószobát, s bekopogtam rajta. Anyám nyitotta ki, döbbent pillantással fűszerezve az eseményt.
- Henrik... - Fordult ekkor hátra. - ...nem zártad vissza? - Lépett hátrébb. Hát nagy hiba volt. Beljebb tessékeltem magam, s anyámba mártottam az ollót.
- Hány éve már? Tizennégy? Még egy boldog szülinapot se mondtatok nekem... sosem. - Húztam el a számat. - Mindenesetre nektek tökéletes évfordulót. Tudom, hogy ma van. - Apám felállt, megközelített, s megemelve a falnak vágott. A nyakamtól fogva szorított. Én csak röhögtem, nem értette miért.
- Nyomorult vagy, Jeff... most pedig visszamegyünk. - Sziszegte.
- Dehogy megyek. - Nyitottam ketté az ollót, és az egyik élét a kezébe vágtam. - Csak nem fáj? - Kérdeztem. - Szerinted nekem, hogy fájt? - Szedtem ki belőle, ahogy a nyakába szúrtam újra, és újra, és újra, míg anyám meg nem állított. Fejbe vágott egy vázával, ám mielőtt elájulhattam volna, nos eldobtam az ollót. Mellkason találta.

- Futás, Jeff, futás! - Üvöltötte utánam egy hang, én pedig, amilyen gyorsan csak tudtam.. nos szedtem is a lábamat.
Május 16.-a. Átkozott legyen ez a nap, amiért megszülettem. Mégis ünnepeltünk a haverjaimmal. Kóbor fiatalok, árvák.. Tolvajnak minősültem a környéken, és... és mégis élveztem. Most pedig futottam az egyik árus elől. Mystic Falls nem éppen nagy város, már lassan ismernek is. Egy hirtelen mozdulattal tértem le balra, amikor is belefutottam valakibe. Ekkor még nem tudtam, de Theodore Storm volt az.
- Bocsánat... ezer bocsánat. - Mentegetőztem egy sort, amikor is hirtelen a sarkon befutott a bosszús árus is. - Azt hiszem, most jobb, ha megyek...
- Állj meg, te kis tolvaj! Állítsák meg! - Ordította fennhangon, míg én elnevetem magam.
- Túl dühös, túl... agresszív, uram!
- Ne viccelődj velem, kölyök!
- Ön meg nem tesz be egy árvaházba, vén papa. - Kacsintottam felé, és már szedtem is a lábamat.avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 30.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jefferson Schilling   Kedd Május 30, 2017 7:43 pm


Elfogadva

Jeff, mate, haver

Először is megragadom az alkalmat és köszönetet mondok neked, hogy elvállaltad a haverom szerepét. Másrészt... kiráz a hideg a "családodtól". A halált szerintem jogosan megérdemelték. Másrészt remélem, azóta már nem vagy ilyen... pszicho.  
Egy kérdés: én tudok róla, hogy mik történtek veled a múltban vagy csak én voltam olyan hülye, hogy mindent elmeséltem? Hmhm. Mindenesetre, jól összerakott volt az ET-d, egy valamire figyelj, néhol vannak elírások. Mást nem vettem észre.
Várlak majd a játéktéren, mate!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni! 
I'm not a perfect person...

avatar
Vérfarkas vagyok
✦ Keresem ✦ :
☾ senkire sincs szükségem... csak egy barátra (yepp, jeff)
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
43

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jefferson Schilling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Thomas Jefferson Rogers

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ