Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Karácsonyi álom

Today at 1:24 pm

Hangstúdió

Today at 2:24 am

Mûterem

Yesterday at 6:13 pm

Alagsor

Yesterday at 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Dominik Parker

Hétf. Dec. 11, 2017 12:00 am

Félvér Tábor - Frpg

írta: Vendég
Vas. Dec. 10, 2017 10:59 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Kol Mikaelson


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Jefferson Schilling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jefferson Schilling   Kedd Május 30, 2017 2:03 am


Jefferson Schilling

True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget them!


Becenév

haveroknak, Jeff

Titulus

sometimes good boy, or sometimes bad guy - i'm both
fine, i'm the mad hatter

Születési hely, dátum

London, 1993. May 16.

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Család

Az őseim története rengetegnyi időt felőröl. Egykoron a Schilling név, nos nemes boszorkány családot takart, míg mára csak egy letűnt századéi lettünk. Angliában nagyra tartottak bennünk, ám hírnevünk mellett őrülteknek is hívtak. Egy elmebeteg családnak szólítottak. Ugyanis a drága őseim, erőszeretettel kínozták meg azon egyedeket, akiket szimpatikusnak véltek erre. Persze, drága jó apám is örökölte a szálat. S ki máson is gyakorlatozott volna? Szerinted? Tippelj párat, amíg én meg nézem anyámék, hogy vannak..

Play by

Sebastian Stan

Ez az én történetem...

Sebhelyek, amik sosem gyógyulnak be, amelyek örökre rám égtek, s amelyeket minden egyes reggel megcsodálhatok a tükörben. Mérges vagyok, haragos, és dühös.. Kérlek, eszement dolgokra késztet ez az érzelem, felülírhatatlanul rángat be magával a sötétségbe. Gyűlölöm, utálom... s megvetem. Mégis minden nap a sarokban kuporogva vártam a csodát. Oh, milyen csodát? Angliában vagyunk az Istenért! Egy nyamvadt kis kölyök vagyok, akit...
Az ollót vígan éleztem, a fényben megcsillant a fémes felületen a napsugarak játszi könnyedsége. Hangos zaj töltötte meg a házat. Estére készültem elő.. Egy tizennégy éves gyermek voltam, aki csínyt merényelt meg a szülei ellen. Milyen ironikusan hangzik, nem de? Szerinted is kellene nekem egy pszichológus? Na jó... azért ennyire ne ugorjunk előre..

Nem járhattam iskolába, és nem mehettem el otthonról. Nem volt barátnőm, nem volt életem, nem tanultam semmit. Nem voltak haverok, vagy tanárok, akik leszidhattak. Nem volt senki és semmi, ami megállíthatta volna ezt a folyamatot. Egészen kisgyermek koromtól kezdve bántalmaztak. Terrorban éltem végig az életem.
A kés hideg pengéjét érezhettem a bőrömön, s a boszorkányság fájdalma lüktetett az elmémben. Apám beteges játékai, anyám... meg oda sem figyelt. Elvoltak maguknak, szeretetben, míg én... megszámolhatatlan éjszakát töltöttem a pincében, a kényelmetlen földön ücsörögve. Ez volt ugyanis a szobám. Egy patkánynak ez jár -, mondta mindig is apám.
A lépcsőn már előre dübörgött a lépteinek a hangja, s ekkor már tudtam, miszerint megérkezik hozzám. Imádkoztam, de reménytelenül. Hittem, de átkozott volt minden kiejtett szó. Rajtam kísérletezett, gyakorolt, fájdalmat okozott, s szenvedésbe taszított. Hogy mire ez a vérvonal? Semmire... őrült volt, s azzá tett engem is. Az őrültekké a világ, nem de? Ezt mondták.. S én alig vártam, hogy véget vessek mindennek.

Elérkezett az este. Az időpont tökéletes volt. Az a kis... áh, mindegy, de nyitva hagyta az ajtót. Tán csak nem megfeledkezett a fontos kis bezárásról?
- Csitt-csatt... - Hallatszott fennhangon tőlem, amíg könnyedén fellépdeltem a lépcsőfokokon. - Anyuci...? Apuci...? - Kérdeztem játékossággal, ám figyelemre se méltattak, vagy csak nem hallották. Akármelyik is állt elő -, nem számított. Kimérten sétáltam végig a házon, majdan fel az emeletre. Luxus palotában éltek, s én a pincében senyvedtem. Hmm, ironikus.. Megközelítettem a hálószobát, s bekopogtam rajta. Anyám nyitotta ki, döbbent pillantással fűszerezve az eseményt.
- Henrik... - Fordult ekkor hátra. - ...nem zártad vissza? - Lépett hátrébb. Hát nagy hiba volt. Beljebb tessékeltem magam, s anyámba mártottam az ollót.
- Hány éve már? Tizennégy? Még egy boldog szülinapot se mondtatok nekem... sosem. - Húztam el a számat. - Mindenesetre nektek tökéletes évfordulót. Tudom, hogy ma van. - Apám felállt, megközelített, s megemelve a falnak vágott. A nyakamtól fogva szorított. Én csak röhögtem, nem értette miért.
- Nyomorult vagy, Jeff... most pedig visszamegyünk. - Sziszegte.
- Dehogy megyek. - Nyitottam ketté az ollót, és az egyik élét a kezébe vágtam. - Csak nem fáj? - Kérdeztem. - Szerinted nekem, hogy fájt? - Szedtem ki belőle, ahogy a nyakába szúrtam újra, és újra, és újra, míg anyám meg nem állított. Fejbe vágott egy vázával, ám mielőtt elájulhattam volna, nos eldobtam az ollót. Mellkason találta.

- Futás, Jeff, futás! - Üvöltötte utánam egy hang, én pedig, amilyen gyorsan csak tudtam.. nos szedtem is a lábamat.
Május 16.-a. Átkozott legyen ez a nap, amiért megszülettem. Mégis ünnepeltünk a haverjaimmal. Kóbor fiatalok, árvák.. Tolvajnak minősültem a környéken, és... és mégis élveztem. Most pedig futottam az egyik árus elől. Mystic Falls nem éppen nagy város, már lassan ismernek is. Egy hirtelen mozdulattal tértem le balra, amikor is belefutottam valakibe. Ekkor még nem tudtam, de Theodore Storm volt az.
- Bocsánat... ezer bocsánat. - Mentegetőztem egy sort, amikor is hirtelen a sarkon befutott a bosszús árus is. - Azt hiszem, most jobb, ha megyek...
- Állj meg, te kis tolvaj! Állítsák meg! - Ordította fennhangon, míg én elnevetem magam.
- Túl dühös, túl... agresszív, uram!
- Ne viccelődj velem, kölyök!
- Ön meg nem tesz be egy árvaházba, vén papa. - Kacsintottam felé, és már szedtem is a lábamat.avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
mr. sebastian stan
Léptek száma :
23

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jefferson Schilling   Kedd Május 30, 2017 7:43 pm


Elfogadva

Jeff, mate, haver

Először is megragadom az alkalmat és köszönetet mondok neked, hogy elvállaltad a haverom szerepét. Másrészt... kiráz a hideg a "családodtól". A halált szerintem jogosan megérdemelték. Másrészt remélem, azóta már nem vagy ilyen... pszicho.  
Egy kérdés: én tudok róla, hogy mik történtek veled a múltban vagy csak én voltam olyan hülye, hogy mindent elmeséltem? Hmhm. Mindenesetre, jól összerakott volt az ET-d, egy valamire figyelj, néhol vannak elírások. Mást nem vettem észre.
Várlak majd a játéktéren, mate!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!


avatar
Vérfarkas vagyok
Play by :
☾ Chace crawford
Keresem :
☾ My happiness and my freedom
Léptek száma :
47

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jefferson Schilling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Thomas Jefferson Rogers

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ