Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Amara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Amara   Szer. Május 31, 2017 4:10 pm


Amara

My sin was falling in love.


Becenév

-

Titulus

crazy pants

Születési hely, dátum

Görögország, Kr.e. első évszázad

Faj

ember

Átváltozás

-

Család

Árván, egészen fiatalon kerültem Quetsiyah mellé szolgálóként, s ő volt az egyetlen hozzátartozóm, a bizalmasa voltam, bár családtagnak nem neveztem volna. Aztán megismerkedtem Silassel, s mi birtokolhattuk a legtisztább szerelmet, ami valaha létezett... vagy legalábbis egy rövidke ideig így volt. Aztán minden a feje tetejére állt. Az évszázados kínszenvedésem minden szép emléket eltörölt, a szüleim csupán homályos arcokká váltak, mígnem arctalan, fakó emlékekké nem halványultak, Silas iránti szerelmem pedig megtört, nem volt többé tiszta vagy őszinte. Egyedül a Quetsiyah iránti haragom maradt töretlen és a Silas iránti megfakult érzelmek. Egész lényemet átitatta valami sötét és megmagyarázhatatlan, őrült elmémben minden megváltozott, amit egykor ismertem. S már senkihez sem állok olyan közel, hogy családomnak tekintsem.

Play by

Nina Dobrev

Ez az én történetem...

"Az emberi lény ugyanis el tud viselni egy hét szomjazást, két hét éhezést, és akár évekig elviseli, hogy nincs fedél a feje fölött, de a magányt nem viseli el. Minden kín és minden szenvedés közül a magány a legrosszabb."

Megéreztem a kés hűvös pengéjét a hasam puha bőrébe fúródni és egyszerre járt át a forróság és futott végig rajtam a csontjaimig hatoló hideg. Damon próbált ébren tartani, de látásom kezdett elsötétülni, csak lebegtem a majdnem öntudatlanságban. A nevemet kiáltotta többször, egyre hangosabban, mígnem szemeim kinyíltak és lassan rátaláltak az arcára. - Engedj... meghalni! - suttogtam szaggatott levegővételek közepette, aztán újra elsötétült a világ körülöttem és magába szippantott az a bizonyos sötétség. Jóra számítottam, valami másra, valami gyönyörűre, hatalmas fényre és megváltásra, de helyette ugyanott ébredtem, ahol az előbb holtestemnek kellett volna hevernie. Nem volt ott Silas teste, Damont sem leltem sehol, csak értetlenül, elveszetten kószáltam az erdőben. Aztán megláttam egy alakot a távolban, egyre szaporább léptekkel távolodott tőlem, s hiába sikoltoztam, nem hallott meg, egyszerűen magamra hagyott.
Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem hogy csakugyan meghaltam, s nem leltem békére, helyette a túlvilágon, a purgatóriumban ragadtam teljesen egyedül. Egy darabig nyomon követtem a hasonmáson és a Salvatore fiúk életét, mert nem volt jobb dolgom. Figyeltem Katherine Pierce-t is, lényem legsötétebb változatát és arra is rájöttem, hogy ő sem az, akinek látszik. Senki sem az, ahogy Quetsiyah sem volt az, s mindeközben ráébredtem hogy mennyire ostoba voltam. A szerelemmel nem mentem semmire, bármennyire tiszta is volt az, csak a halálunkat értük el vele Silassel. Újraértékeltem az életem, figyeltem ahogy mások elkövetik az én hibáimat újra és újra meg újra. Azt hittem a halál majd békés lesz, egyszerű, könnyed. Ha tehettem volna, visszaforgattam volna az idő kerekét, hogy újra élhessek, új életet kezdve, új eséllyel a kezemben. Bántam mindent, a szerelmet, az árulást, még a halálomat is. Békét akartam, nyugalmas, fájdalom nélkül, de egyik reménytelen helyzetből estem a másikba. Horgonynak lenni egy lezárt ládában maga volt a pokol, de a purgatórium másképp kínzott. Felemésztette a lényemet, szépen lassan elpusztította a lelkemet, kiszipolyozta minden erőmet és a hitemet is megtörte. Minden láttam, mindent hallottam, bárhol jelen lehettem és mégsem érhettem el semmit, csak egy láthatatlan szellem voltam az új poklomban. Számtalanszor kívántam az életet, átkoztam a halált és vágyódtam egy elérhetetlen jövő után.
Aztán Bonnie és a kis csapat előállt egy tervvel, mikor a túlvilág összeomlani látszott és megláttam a fényt az alagút végén, újra volt remény számomra. Megragadtam az alkalmat és átkeltem a boszin mikor senki sem figyelt, ezzel újra az élők közé kerültem és menten elhagytam a várost. Nem akartam Mystic Falls közelében sem lenni azok után, amiket tapasztaltam a másik oldalról. Új élet reményében vettem igénybe Bonnie segítségét és egy kicsit sem volt bűntudatom amiatt, hogy talán más esélyét vettem el. Quetsiyah az én boldogságom vette el tőlem, végre megérdemeltem, hogy saját magamat helyezzem előtérbe valaki más helyett és újra élhessem az életem. Újra lett életem, jövőm, esélyem a boldogságra.
Kész voltam bármit megtenni hogy ezúttal mindent jól csináljak, s megfogadtam magamnak, hogy nem esek újra szerelembe. Egyszer elkövettem ezt a bűnt, még egyszer nem szándékoztam ebbe a hibába esni.


avatar
Ember vagyok
✦ Keresem ✦ :
silas
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 31.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Amara   Kedd Jún. 06, 2017 12:18 am


Elfogadva

No 1. belőlem

Egy nap a második hasonmásomat, azaz a legelsőt fogadhatom el, ez igazán megtisztelő. Bár fogalmam sincs mi lenne, ha összefutnánk. Eléggé nagyot csalódtál a világban és mindenkinek, így biztos vagyok benne,
hogy nagyon nehezen fogsz boldogulni. Barátok viszont kellenek és hidd el, a szerelem sem olyan rossz, mint ahogyan azt megtapasztaltad. Te csak egy féltékeny nő áldozatává váltál Silassel együtt, de.... az élet tényleg szép. Többnyire.
Üdvözöllek a köreinkben és várom, hogy lássalak a játéktéren! Egy kört azért nekem is ígérj, hátha el tudlak látni tanácsokkal!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!Dear Diary, today will be different. Today I will smile. It will be genuine.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 09.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
146

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Amara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Emberek-
^
ˇ