Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHalston Sage

Stephanie Stafford
Yesterday at 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmNappali

Alesea R. Hyland
Szer. Júl. 11, 2018 11:34 pmKyra Knightley

Kyra Knightley
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pmChicago Guilty

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 3:58 pmEOF - Empire of Fantasy

Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 1:35 pmSikátor

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:34 amUdvar

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:00 amLivin in New York

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 12:14 amLysander Dequan

Lysander Dequan
Hétf. Júl. 09, 2018 8:00 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 0 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 19 13

Share | 
 

 Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Szer. Jún. 14, 2017 11:05 pm
To my brother


Azt hiszem, túl voltam életem egyik legrosszabb napján. Reggel a veszekedésünk Jeffel, délután az a csaj, akire igazán nem is emlékeztem, aztán este Tom idióta szövegelése, ami mély nyomott hagyott bennem és végül… Jeff. Néhány pillanatra, sőt, talán percre tényleg elhittem, amiket Tom összehordott, kezdve azzal, hogy nincs szüksége rám Jeffnek és hogy csak szenvedést okozok neki. Aztán… Jeff megcáfolta ezt. Azt hiszem, nem tudtam neki teljesen elhinni, hogy nincs baj. Tom nem véletlenül vágott olyanokat a fejemhez, biztos… volt alapja. De az este folyamán kicsit sikerült ellazulnom, sőt, talán túlságosan is. Nem emlékszem, a pia után mikor került elő a drog, de… magamhoz vettem. Azt hiszem, kicsit ki akartam üríteni a fejem. Azaz kiverni a fejemből azt a sok marhaságot, amiket Tom mondott. Igen, határozottan ezt akartam. És sikerült. Sosem nyúltam drogokhoz, őszintén szólva csak hírből ismertem – jó, meg láttam, hogy Jeff haverjai használják. Ez volt tehát az első. De nem bántam meg, mámorító, felszabadító érzés volt.
Aztán hajnal 2 körül hazaestem. A lehető leghalkabban próbáltam kinyitni a bejárati ajtót, de nem sikerült… a kulcs csörgött, az ajtót meg véletlenül túl hevesen nyitottam ki. Igen, véletlenül.
- Hoppá… bocsi… izé… miért kérek elnézést egy ajtótól? – Hunyorogtam, majd egy köhintéssel beljebb léptem. A kulcsaimat ledobtam a kisasztalra, az ajtót pedig becsaptam finoman. Ami annyit jelentett, hogy csak az nem kelt fel rá, aki halott volt. De talán még az is… sóhajtottam egy aprót. Leültem az ajtó elé a földre, míg próbáltam összeszedni magam. A drog még a szervezetemben volt, így élveztem annak a hatását. Az agyam ködös volt. Azt sem tudtam, hogyan kerültem haza… lehet, valaki haza hozott? Nem, kizárt. A két lábamon jöttem. Egy sóhajjal felpillantottam, majd előszedtem a telefonomat, hogy megnézzem, hány óra. Ekkor láttam, hogy a bátyám üzeneteket küldözgetett… felnevettem.
- Te idióta. Nem fogod fel, hogy akadj le rólam? Istenem… - A szemeimet forgattam. – Nem kell miattam aggódni, jól megvagyok nélküled. – Magyaráztam mérgesen a telefonnak, miközben egyenként töröltem az sms-eit. Aztán a falhoz vágtam a mobilt.
- Már nincs szükségem rád… hülye. – Sóhajtottam, majd felhúztam a lábaimat és a karjaimra fektettem a homlokom. Jó néhány pillanatig, vagy talán percig így ültem, mire összekapartam a lélekjelenlétem és feltápászkodtam a földről. A konyhába indultam. Szükségem volt egy pohár vízre… neeem, inkább még egy üveg sörre. Vagy kettőre. Még nem akartam józanodni, még élvezni akartam azt, hogy nem vagyok önmagam, hogy ködös az agyam. A hűtőhöz lépve kinyitottam.
- Lássuk csak… - Merengve nézelődtem, majd elpillantottam a sütő felé. Eh? Mintha lett volna benne valami…a hűtőt bezártam, majd odaléptem és kinyitottam, hogy megnézzem, mi az. Értetlenül néztem a pizzát, ami valószínűleg órák óta ott volt és… kihűlt.
- Nathaniel nem lehetett valami éhes… - Vontam vállat, majd bezártam és egy poharat kutattam elő. Amint megvolt, a csaphoz léptem és engedtem bele vizet. Szomjas voltam, úgy éreztem, teljesen kiszáradta az utóbbi pár percben. Aztán elkezdett fájni a fejem és émelyegtem. A poharat a pultra csaptam, majd megtámaszkodtam a felületen. Hosszan lehunytam a szemeimet.
- Oké, Theo, mindjárt jobban leszel… mindjárt… - Mormoltam halkan és nyugtatgattam magam, de a rosszullétem egyre erősebb lett.


512 szó ❀  kredit


avatar
Vérfarkas vagyok
Kapcsolatban :
☾ Forever alone
Play by :
☾ Chace Crawford
Keresem :
☾ My best friend (my love)

Léptek száma :
50

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Szer. Jún. 14, 2017 2:49 amTheo & Nate
there's an endless road to rediscover, brother

A rádióból szóló halk zenét elnyomja az edények csörgése, a víz halk bugyogása. A sorsomat kísértem, amikor mosogatás közben telefonálok, a vállamhoz szorítva a kis készüléket, miközben könyékig elmerülök a habzó vízben. A sütőben melegedő pizza illata belengi a konyhát és terjengeni kezd az egész lakásban. Késő van már, túlságosan késő ahhoz, hogy ébren legyek vagy vacsorázzunk - ahogyan ahhoz is, hogy Theo hazaérkezzen, pedig még mindig nem tette meg. Mindegy, hogy este 9-kor vagy éjfélkor esik-e be, éhes lesz, nekem meg az a dolgom, hogy kajával várjam. Így hát igyekszem ébren tartani magam, és épp a jövőheti teendőimet egyeztetem egy hasonlóan túlbuzgó kollégával a fülemen.
- Nem, az esőnapot nem tehetjük arra a napra, amikorra esőt mondanak. Tudom, hogy hétvégén szokás tartani, de nem mi befolyásoljuk az időjárást...
Tekintetem az órára vándorol, majd az ajtó felé, de még mindig nem hallok mozgást. Ahogy az utolsó tányér is a csöpögtetőre került, kiengedem a vizet és megtörlöm a kezemet a konyharuhában.
- Tanár vagyok, nem időjós - nevetek, majd halk, fáradt sóhajjal a legközelebbi székre rogyok. A telefonbeszélgetés nagyjából negyed óráig tart még. Amint leteszem és az asztalra ejtem a készüléket, elkészül a pizza is. Elzárom a sütőt, de a pizzát benne hagyom, hadd őrizze meg a melegét, mire Theo hazaér. Ha hazaér. Mostanában nem szokása megosztani velem semmit, főleg nem az életének azon apró részleteit, hogy itthon óhajtja-e tölteni az éjszakát. Szóval általában találgatok, a profi szintre fejlesztett hatodik érzékemtől próbálom kipuhatolni, hogy épp egy haverjánál tölti-e az éjszakát, tíz percen belül hazaér, vagy hívjam a rendőrséget, mert szervkereskedők tartanak vele Mexikó felé.
Testvérnek lenni nem egyszerű feladat.
Végül megunom az óra bámulását és kihúzom a második lehetőséget. A rendőröket ráérek értesíteni reggel, addigra eldől, ha mégis csak máshol aludt... Ledobom az asztalra a konyharuhát és elvonulok edzeni. A szokásos erősítéseket csinálom végig, majd irány a fürdő. Alsónadrágban és atlétában bezuhanok a tévé elé, egy szelet pizzán nyammogva, amire jóízűen fújok még egy kis tejszínhabot. Na jó, jó sokat.
Abban bízom, elalszom az unalmasabbnál unalmasabb műsorokon, de csak nem jön álom a szememre. Tekintetem újra és újra visszatér az órára, végül minduntalan a telefonomon állapodik meg. Elküldöm neki a harmadik arra irányuló sms-t, hol van és mikor jön haza. Hozzáírok még pár kéretlen szót, melyeket végül visszatörlök, majd a kanapén elnyúlva elragad a felületes, éber álom, melyből elég a legkisebb zaj, hogy kiragadjon.

remélem, kezdőnek megteszi    

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Konyha   Szer. Május 31, 2017 6:04 pm

***

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Étkező és konyha [régi]
» Konyha és étkező
» Konyha és étkező
» Konyha és étkező

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Lakónegyed :: Storm ház-
^
ˇ