Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Törlések, figyelmeztetések

Yesterday at 11:45 pm

Lara & Lio hálószobája

Yesterday at 2:39 pm

#002. 2017.09.30. - 2017.10.14.

Vas. Okt. 15, 2017 12:04 am

Poison After Bite

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm

Christian E. Gray

Szomb. Okt. 14, 2017 12:53 pm

Elkészültem!

Szomb. Okt. 14, 2017 11:07 am

Lafayette temető

Szomb. Okt. 14, 2017 12:42 am

Valami cím - folyamatban

Pént. Okt. 13, 2017 11:47 pm

Jazz club

Csüt. Okt. 12, 2017 12:35 pm

Aaron Boone

írta: Evelyn Cox
Szer. Okt. 11, 2017 11:54 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 2
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 1 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 35 30
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Hétf. Júl. 03, 2017 6:11 pmLexy & Theo


A tegnapi napom szuperül telt annak jegyében, hogy végre nem volt, aki beleszóljon az életembe. Jeff pedig nem bánta, hogy beköltöztem hozzá, sőt, szerintem örült is neki. Habár kicsit úgy éreztem, butaságnak tartja, hogy eljöttem. De nem törődtem ezzel, azt tettem, ami nekem volt jó és ez számított, más nem. Aztán eljött az éjszaka. Szinte kiment a fejemből, hogy ma telihold van, de Jeff emlékeztetett rá és mint mindig, most is mindvégig velem volt. Vigyázott rám. Néha azon gondolkozom, mennyi mindent ad nekem, én pedig cserébe szinte semmit…
Miután eljött a reggel, összekaptam magam, mert rájöttem, hogy otthon hagytam valamit. Tehát kocsiba ültem és megcéloztam a Storm házat. Magamban imádkoztam, hogy a bátyám ne legyen otthon. Reméltem, hogy dolgozatokat javít az egyetemen, vagy a nem létező haverjaival lóg valamerre, vagy bánom is én. Nem akartam összefutni vele, nem akartam, hogy megpróbáljon bűntudatot kelteni bennem vagy bármi ehhez hasonlót. Egyszerűen el akartam kerülni, így volt a legjobb. Félve nyitottam hát be a lakásba, de az ajtó zárva volt, így egyből megnyugodtam. Nem volt otthon. Fogtam a kulcsot, a zárba illesztettem és úgy nyitottam ki. Beléptem, majd a szobámba siettem és kapkodva kezdtem kutakodni. De sehol sem találtam, amit kerestem, így leültem az ágyra egy 10 perc keresgélés után. Hol a fenében lehet? A kopogásra összevontam a szemöldököm. Ki a pokol lehet az ilyenkor? De komolyan. Felálltam és kisiettem ajtót nyitni. Hát, nem mindennapi látvány tárult elém. Nagyokat pislogtam, ahogy végigpásztáztam a lányt. Meztelen? Ez komoly? A kurvák manapság már házhoz jönnek? Jézus, mikre nem gondolok. Ahogy megszólalt, inkább az arcára pillantottam és nyitottam a számat, hogy elküldjem melegebb éghajlatra, mikor említette a „hülye, gazdag szőke csitrit”. Oh, nocsak. Létezik még ember e Földön, aki legalább annyira, ha nem jobban gyűlöli azt a lányt, mint én? Tényleg? Ez a nap életem főnyereménye. Viszont egy megjegyzést nem tudtam nem kimondani.
- Pénzért bármit, kicsike… - Mértem végig újra, de végül elnevettem magam és félreálltam az ajtóból. – Gyere. Szóval Lexy, igaz? – Amennyiben bejött, bezártam az ajtót. Elgondolkodva fordultam a szőke után.
- Mondd csak, ez az új hobbi a fiatalok körében? Meztelenül flangálni a kora reggeli órákban? – Vigyorogtam, aztán beugrott. Mi van, ha ő…? Nem, kizárt. Ő nem lehet vérfarkas. De mi van, ha mégis? Hunyorogva bámultam néhány pillanatig, majd a szobám felé indultam.
- Ha szerencséd van, még találok valami ruhát neked… - Mormogtam, majd a szekrényhez léptem és keresgélni kezdtem. Közben pedig újra megszólaltam. – És… szóval mi ez az egész? – Kérdeztem rá, hátha elmondja, hogy mi történt és eloszlatja a tévhiteket a vérfarkasságával kapcsolatban. Carmen Callaway boszorkány, ergo, ha Lexy a húga, akkor nyilván kizárt, hogy ebben a lányban vérfarkas génekkel teli vér csörgedezzen. Szóval ilyen értelemben hamar kizártam a dolgot és alig láthatóan vállat vontam. Előszedtem egy fekete pólót, meg egy nadrágot is. Azokkal fordultam a lány felé.
- Ezek megfelelnek? – Nyújtottam felé, de ha elvette volna, visszahúztam. – A-a! Hol a pénz? – Vigyorogtam rá jó kedvűen, de végül odaadtam neki. – Öltözz. Aztán siess, mert én hivatalosan már nem lakok itt. Nem is lehetnék itt. Csak besurrantam még egy holmimért. – Vontam vállat egy kisebb sóhajjal. Újból végigmértem a lányt. Nem tehettem róla, nem volt rajta ruha és eléggé vonzotta a tekintetemet.


529 szó ■ Jövök már ■ korrigálás után, végre itt a reag :P
■■When it hurts to look back and you’re scared to look ahead just close your eyes and your best friend will be there.

avatar
Vérfarkas vagyok
Keresem :
☾ A boldogságom és a szabadságomVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Pént. Jún. 30, 2017 5:41 pmTheo & Lexy
love me, love me, say that you love me

Nem szeretnék egy pillanatig sem drámakirálynőnek tűnni, az pedig végképp távol álljon tőlem, hogy elefántot csináljak a bolhából, de az elmúlt húsz év alatt egyetlen egyszer sem kerültem olyan húzós helyzetbe, mint most - pedig a húzós helyzetek tették ki az életem 75%-át. Így hát meglehet, hogy egy kicsit túlreagáltam a helyzetet, ha a halálközeli élményeimre vagy a Callaway házra gondoltam, de akkor és ott az a pillanat életem mélypontjának látszott. Zuhanórepülés és teljes erővel becsapódás a talajba.
Az a helyzet, hogy elvesztettem a ruháimat.
Igen, képes voltam elveszíteni az összes ruhámat. Volt egy óriási vitánk Carmennel, és annyira felidegesítettem magam, hogy képtelen voltam féken tartani az indulataimat. Kirohantam a városba, hogy sétáljak egy nagyot és kiszellőztessem a fejem, aztán hagytam, hogy a bennem élő farkas átvegye az irányítást. Hagytam tombolni. Természetesen nem tettem kárt senkiben és semmiben, annyira azért én sem vagyok kezdő, de a ruháimat sikeresen elhagytam. Haza akartam menni, amint eléggé megnyugodtam, viszont ahogy a harag elpárolgott belőlem, az éhség és a kimerültség úrrá lett rajtam, és egész egyszerűen visszaváltoztam Mystic Falls közepén. A ruháim nélkül. Szerencsére elég későre járt már ahhoz, hogy bárki is az utcákon kóboroljon, máskülönben elég nehezen tudtam volna kimagyarázni magam - további szerencsémre pedig vészesen közel jártam Nate lakásához. Csak futólag találkoztam párszor a sráccal, amikor beugrott Carmenékhez, de elég jó fejnek tűnt. Annyira biztosan az, hogy kölcsön adjon egy pólót meg egy nadrágot.
Így hát nem mérlegeltem sokáig a dolgot, besurrantam a lépcsőházba és addig haladtam ajtóról ajtóra, míg a csengő felett meg nem pillantottam az ismerős nevet. Storm. Egész jó vagyok. Rájöttem, hogy ha mindkét kezemmel takarom magam, nem tudok hogyan és mivel bekopogni, úgyhogy egy pillanatra elkaptam a mellkasom elől a kezemet, hogy vadul bedörömböljek az ajtón. Nem érdekelt, hány óra van. Ha az ember pucér, nem igazán érdekli az illem... Körbekapkodtam a tekintetem a folyosón, remélvén, nem most akarja az egyik idős néni a szomszédból meglocsolni az összes virágot a lépcsőházban, és türelmetlenül vártam, hogy Nate beengedjen.
Az ajtó nyitódására kaptam vissza a fejem, de legnagyobb meglepetésemre nem a férfi állt ott, hanem egy fiatalabb - és jóval szexibb - kiadása. Pár pillanatig némán legeltettem rajta a szemem, amíg rájöttem, hogy talán nekem kéne mondanom valamit, mégis csak én vagyok a meztelen idegen lány, aki bedörömbölt éjszaka egy ismeretlen lakás ajtaján.
- Bámészkodsz még egy darabig, vagy beengedsz? Úgy sejtem, a bratyód nincs itthon. Csak egy pólóért jöttem. Lexy vagyok, annak a hülye, gazdag szőke csitrinek.... mármint Carmen Callawaynek a húga, tudod, az apja milliomos, benne van a hírekben, meg minden. Remélem, elnézed, ha nem nyújtok kezet - igyekeztem a kedvesebb énemet elővenni. Talán kívülről nem így látszott, pedig hozzám képest borzasztó bájos voltam a sráccal.

music ♫ || nice to meet you


avatar
Vérfarkas vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Nappali   Szer. Május 31, 2017 6:04 pm

***

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Itt élünk, ez az otthonunk :: Mystic Falls :: Otthonok :: Storm ház-
^
ˇ