Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Katherine Pierce


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokTheodore & Theophile szobája

Theodore Storm
Yesterday at 7:52 pmUtcák

Elisabeth Saltzman
Yesterday at 6:31 pmTrónterem

Katherine Pierce
Yesterday at 5:09 pmSikátor

Always and Forever
Hétf. Aug. 13, 2018 9:06 pmTörlések, figyelmeztetések

Always and Forever
Hétf. Aug. 13, 2018 9:01 pmPartnerkeresõ

Connie Walker
Vas. Aug. 12, 2018 9:22 pmConstance Walker

Larissa Blackwell
Vas. Aug. 12, 2018 1:50 pmNappali

Cassidy Hemingway
Szomb. Aug. 11, 2018 4:51 pmSarah Skyfesh

Sarah Skyfesh
Szomb. Aug. 11, 2018 12:57 amUdvar

Elisabeth Saltzman
Pént. Aug. 10, 2018 7:23 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 5 5
Boszorkányok 8 0
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 23 14

Share | 
 

 Jeff szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Jeff szobája   Vas. Jún. 11, 2017 11:21 pm
To: My Best Friend

- Mi változott, Jefferson? Mi az, amitől meggondoltad magad? - Kérdezte a telefon túlsó végén Tom, a hangja ingerült volt, de mégis megértő. Leginkább a pénz mozgatta őt, ha valakinek drogot adott, de ez esetben aggódott, ami annyira nem igazán volt rá jellemző. Nem értettem mégis miért érdekli ez, avagy egyáltalán.. miért is törődik velem. Sok minden megmagyarázhatatlan volt körülötte, de mégis régebb óta volt mellettem, mint Theodore. Nem azt mondom, hogy jobban kedvelem, de az egyedüli, aki drogokkal kereskedik, és az ismerősöm... szóval... nekem kell az anyag! Ő pedig nem értem minek is ellenzi.
- Az idők változnak, haver. Van, amikor a partik szintjén emelni kell. Ne mond, hogy nem emlékszel a régi szép időkre! - Hangom játékosan csendült, leplezve a rengetegnyi csalódottságot, amit a lehetetlen szerelem érzése, és a magányosság egyféle gondolata okozott. Szenvedtem legbelül... minden újabb nője csak olaj volt a tűzre, de egyszer sem emeltem szóvá neki. Egyszer sem! De van számomra is egy határ, ami után már nem megy tovább.. és ez a pillanat, nos az volt.
- Több, mint nyolc éve volt... - A hangja nyugodtan hangzott fel. - ...amióta megismerted őt, nos leálltál. Mégis mi történt veled, Jeff? Miért akarsz ismételten droghoz nyúlni? S ne... ne merészeld kimagyarázni! - Ingerült, s ezt éreztem színtisztán.
- Fizettek, ez nem elég neked? - Fakadtam ki hirtelen, az öntudatomon kívül. - Ha kell triplán jutalmazlak érte, de nem csinálhatod meg, hogy nem adsz! - Szinte már-már üvöltöttem, de mindez nem számított.
- Jeff... - Sóhajtott. - ...hozok, ha válaszolsz. - Úgy látszik beletörődött, és feladta az ellenem való küzdelmet, de én mégsem elégedtem meg ennyivel. Megakartam vele értetni, hogy mindez az én személyes kis döntésem, s nem pedig az övé.
- Felejteni akarok, rendben? Őt, és ezt az egészet! Azt akarom, hogy... hogyha csak egy kis ideig is, de ne legyen minden ennyire fájdalmas, és zavaros, oké? Könyörgöm neked, miszerint most, ne hagyj cserben! - Léptem az ablakhoz, zihálva. - Akár hiszed, akár nem.. nos a drog kiüt, talán meg is ölhet. Én pedig, meg akarok halni, Tom, és ebbe nem szólhatsz bele! - Szegeztem le világosan a számára, ahogy végül megnyomva a piros gombot, nos bontottam a vonalat.

***

- Gyere, pajtás! - Rántott fel a földről, ahogy hazakísért. - Jól tetted, miszerint engem hívtál, és nem őt. - Mondta halkan, tudatva, hogy mellettem áll. Talán így volt, talán nem... nem ismertem. De most jobban vágytam az ő társaságára, mintsem Theodore Storm-éra. Bárki jobb volt tőle. Még egy hajléktalan, kóborló ismeretlen is. Nem, nem gyűlölöm. A nagy betűs legjobb barátom. Ismétlem: barátom.. De miután mondták, hogy látták egy lánnyal smárolni, nos kibuktam. Ennek nem kellene így lennie, hiszen totálisan nem érez irántam semmit, de én... én nem tehettek róla, hogy szeretem. Abban a momentumban, ahogy megláttam...
Erősen megrázom a fejemet, ahogy a kanapéra ültet eközben. - Köszönöm. - Pislogok néhányat, mire sikerül megtalálnom a látásomat. - Talán veszek egy hideg zuhanyt, átöltözöm, de mire... mire visszatérek, nos legyen itt mindenki, oké? Nagyon nagy bulit akarok! Szenzációsat! De... de Theonak egy szót se róla, érthető? - Tettem az ajkaimra az egyik ujjam. - Shh! - Nevetem el végül magamat, ahogy nagy nehezen felállva elvánszorogtam, nos a mai nap után összeszedni magam. Nate, az a fura csaj... és most Theo nő ügye.. Azt hiszem ez a nap ennél szarabb nem is lehetne, vagy de?
Percekkel később vonszoltam le magam az emeletről - na jó, félóra múltán, de össze kellett szednem a darabkáimat, és a józanságom utolsó remény szikráját.
- Azt hittem már megfulladtál. - Hülyéskedik, ahogy meglengeti a kezében a kis zacskót, ami tele volt fehér porral. - De csak mértékkel. - Nyújtotta át, és én automatán téptem ki a kezéből. Azonnal beljebb vonultam a nappaliba, ahol meg annyian ittak, nevetgéltek, s táncoltak. Nekem csak az asztal kellett, hogy leülve beleigyak egy üvegbe, majdan pedig magamba szívjak némi fehér szemcsés drogot. A hatása nem maradt el, ütött. Szinte azonnal remekül éreztem magam, de nem álltam le. Újabb, és újabb kört szívtam fel az orromon át, nos a kezemről. Végül mégis csak leálltam, és eltettem a zakóm belső zsebébe a tasakot. Megfogtam a piás üveget, majd valami barna hajú csajjal együtt felvonultam a szobámba.
Tom kedvesen őrizte a lent a partizókat, és mindenképpen az útjába állt bárkinek, aki megakarta zavarni a fenti jólétemet. A fejébe vette ugyanis, hogy nem enged senkit sem a közelembe, és főként nem őt. A mai napon történtek után..
Én eközben elfeküdtem az ágyon, a csaj rám mászott, és hevesen smároltunk... egyelőre. Még drogosan sem voltam képes tovább menni. Túlságosan is szerelmes voltam abba... abba az idiótába!

music: you better now? ■ words: 751 ■ note: -  

@

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Jeff szobája   Szer. Május 31, 2017 6:06 pm

***

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
349

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jeff szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Lakónegyed :: Schilling ház-
^
ˇ