Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Avatar- és névfoglaló

Today at 1:46 am

Rule Silver

Today at 1:43 am

Nappali

Today at 1:08 am

Stefan && Elena || Come home

Today at 12:56 am

Dr. Maron irodája

írta: Asher Maron
Today at 12:30 am

Royal pub

Today at 12:19 am

Sétány

írta: Meghan Wyatt
Today at 12:12 am

Sétálóutca

Yesterday at 3:46 pm

Utcák

írta: Evelyn Cox
Yesterday at 3:33 pm

Régi Lockwood birtok

Yesterday at 1:29 am

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Elijah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Elijah Mikaelson   Szer. Jún. 07, 2017 11:50 pm


Elfogadva

a legnormálisabb Mikaelson

Drága Elijah!
Örülök, hogy rám hárult a megtisztelő feladat, hogy elfogadjalak, és magasztaló szavaimmal tovább gerjesszem a Mikaelsonok híres önhittségét. Márpedig hiába próbálnálak meg lehúzni, a lapod egyszerűen wow! Magával ragadó a stílusod, nagyon elkaptad a karakter vonalát, olvasmányos és izgalmas, minden egyes sort áthat a remény és a családod iránt érzett ragaszkodás.
A család fontosságát sajnos nem tudom kellőképpen átérezni én, akinek sosem volt, épp ezért nyűgöz le annyira, milyen mohó, vad elszántsággal kapaszkodsz a jóság csírájába, amit a testvéreid, főleg Klaus lelkében látsz - pedig hadd legyek veled teljesen őszinte, ha eddig még nem tudtad volna: az öcséd egy bunkó. A saját bőrömön tapasztaltam.
Igazán lenyűgöz, hogyan érzel a gyermekem iránt, de wow, azért csak semmi nyomás! Óriási dolgokat vársz egy ilyen csöppnyi lélektől - magát a megváltást. Én csak annyit szeretnék, ha békében és szeretetben nőhetne fel, ezért hiszem, hogy fontos lenne nekünk kettőnknek összefognunk holmi nemesebb célok érdekében.
Ja, és bocs, ha néha furcsán bámulok rád, csak épp próbálom elképzelni, hogy festhetsz az öltönyöd nélkül.
Így hát nem is tartalak fel, gyönyörű soraiddal biztos vagyok benne, hogy a többiek szívébe is beloptad már magad. El sem hiszed, mennyire vártunk rád, és mennyire örülünk annak, hogy itt vagy! Irány a játéktér - ha lesz időd, feltétlenül koccanjunk!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Your father was a dick. I'm Hayley, by the way.

avatar
Vérfarkas vagyok
Play by :
✘ phoebe tonkin
Keresem :
Léptek száma :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Elijah Mikaelson   Csüt. Jún. 01, 2017 2:23 pm


ᛖᛚᛇᚨᚺ ᛗᛁᚲᚨᛖᛚᛋᛟᚾ

Elijah Mikaelson

...I have come to believe that we are bound forever to those with whom we share blood. And while we may not choose our family, that bond can be our greatest strength...or our deepest regret.


Becenév

Elijah

Titulus

The Wise Dignified and Sentimental One

Születési hely, dátum

Mystic Falls egykori területén, 977-ben vagy 978-ban.

Faj

ősi vámpír

Átváltozás

1001 őszén, édesanyám, Esther által.
Miután Henrik öcsém életét vérfarkas vette el, atyám, Mikael arra kényszerítette anyámat, hogy varázslat által tegyen minket - atyánkat és testvéreimet is -
erősebbé, ellenállóbbá, olyanná, aki képes felvenni a harcot a farkasokkal. Szentségtelen és sötét mágia által váltunk az első vámpírokká.
Noha az erő és gyorsaság, amelyet birtokba kaptunk, valóban képessé tett arra, hogy ellenállók legyünk, mondhatni legyőzhetetlenek, a varázslatnak súlyos ára volt. A vérszomj az új képességekkel együtt jelentkezett és noha megtanultuk féken tartani, ettől még a mardosó éhség sosem hagyott alább.

Család

Atyám neve Mikael. Erőszakos viking harcos, aki vámpír létére az első vámpírvadásszá vált és léte egyetlen célja, hogy kiirtsa tulajdon gyermekeit, azaz minket. Anyám Esther volt, tehetséges boszorkány, de ami fontosabb, szerető és gondoskodó édesanya.
Freya a legidősebb nővérünk volt, gyermekként hunyt el. Finn a bátyám, az elsőszülött fiú a családban, a legmorálisabb és leghűségesebb fia anyánknak. Ideje nagy részét egy koporsóban, tőrrel a szívében töltötte. Rá így tudtunk a legjobban vigyázni. Öcsém, Niklaus, csak féltestvérünk, anyánk félrelépésének gyümölcse. Agresszív, nárcisztikus és paranoiás, de ugyanúgy a fivérem, egy család vagyunk. Kol öcsém osztozik Niklaus agresszivitásában és erőszakosságában, leginkább kezelhetetlenként jellemezném. Drága kishúgunk, Rebekah az évezrednyi, tengerré duzzadó vérpatakok és milliónyi halál között is megőrzött valamit hajdani ártatlanságából és tiszta szívűségéből. Henrik pedig a legifjabb öcsénk volt, vele vérfarkas végzett még gyermekkorában.

Play by

Daniel Gillies

Ez az én történetem...

Erő, amelyet csak a család adhat. Pusztítót, mi elvisz a végsőkig, örökkön örökké. Ez kétségtelen.
Egy halandó számára ezek a szavak nem jelentenek túl sokat, hiszen belátható éveik számában, alig jelent valamicske elköteleződést, csupán néhány évtizedet. Azonban, ha az öröklétet szabták ki időül, akkor teljesen átfogalmazódik a jelentése.
Megfogadtam. Akkor és ott és azóta sem gondolom másként, mint azokban a nem túl jelentékenynek tűnő, apró momentum szülte néhány percben. Az erő, amely a családban rejlik, az tart össze bennünket, az határoz meg, attól vagyunk, azok, akik vagyunk. Hiszek ebben, jobban, mint bármi másban az életben, amely számomra jóval hosszabbra szabatott, mint zsenge ifjúként, csacsi naivitással hittem.
Lét, amely a fennmaradást, a MI fennmaradásunkat biztosítja.
Számunkra csak ez jutott, kivéve az öcsémet, aki végtelen irgalomban és áldásban részesült, amikor megfogant a gyermeke. Az unokahúgom vagy -öcsém és talán fel sem fogja, hogy maga a megváltás kopogtatott be kéretlenül, de örvendetesen az ajtaján. Abban pedig csak bízhatom, hogy egy nap Ő is megértés majd mit jelent a csoda szó szerinti létrejötte és létezése számára és számunkra egyaránt...
Irgalom, amelyre szükség van, hogy elfogadhassuk egymást mindenkoron.
Ami nélkül képtelenek lennünk volna ezer éven át fennállni és biztosítani a vérünk és utódaink fennmaradását. Irgalmasnak lenni egyáltalán nem gyengeség, sokszor jóval nehezebb, mint véghez vinni, mit ösztönünk diktál.
Jólét, nem csak fizikai, de lelki értelemben is.
Mert a családnál nincs nagyobb és fontosabb, aki és ami képes volna ezt megadni. Ezer év alatt, ha volt valami, amit megtanultam és kiemelnék, akkor ez volna az. Ők biztosítják a biztonságot, a kötődést és mindazt, ami a túléléshez és egyáltalán magához a létezéshez szükséges, ez pedig vitán felül áll. Jöhet járvány, bánat, veszteség, bármi, amely megtörni kívánja a lelket és a jellemet, nem számít, ha ott a család. Az egyetlen, ami megért, ami elfogad annak, aki vagy.
Akarat, ami megtanít arra, hogy a szeretteidért elmenj a végsőkig.
Nem volnék képes már megszámolni, hány alkalommal kapaszkodtam ebbe az érzésbe ahhoz, hogy túléljek. Nem szó szerint – hiszen majdhogynem teljesen sérthetetlen vagyok –, ez azonban még kevés volna. Akarat kell ahhoz, hogy akkor is szeresd a családtagjaidat, a szeretteidet, amikor a legkevésbé sem érdemlik meg. Akarat kell akkor is, amikor a túlélésért küzdesz és a tulajdon atyád haragja és vérszomja elől menekülsz. Akarat kell a folytatáshoz, ahhoz, hogy legyen hited tovább élni az életed, amit nem kértél, mégis rád mért a sors. ..és akarat kell ahhoz is, hogy ura lég a saját magad vérszomjának, amely sokkal őrjítőbb tud lenni, mint azt valaha is képes volnál elgondolni.
Hit, amelyet a szeretteidbe fektetsz és kitart több emberöltőn át is.
Hiszek az öcsém megváltásában. Hiszek a gyermek világrajövetelében. Hiszek a családban. Hiszek az összetartozásban. Hiszek a vér szavában. Hiszek az örökkévalóságban. Hiszek az ígéretek időtállóságában. Hiszek az öcsémben. Hiszek a húgomban. Hiszek Hayleyben és hiszek a gyermekben, akit a szíve alatt hord. Hiszek.

Megváltás, ami sokak szerint a Mikaelsonokat nem illeti meg.
Ostobaság. Mindenkit megillet, aki elég erős, akinek van hite, aki képes arra, hogy tovább lásson önmaga beszűkültségén és eredendő ostobaságán. A megváltás az, ami létrejött, ami csodaként létezik és amely egy gyermekben fog Reményt és testet ölteni, ha az idióta öcsém és rájön végre erre.
Időtlen az ígéret, melyet egymásnak tettünk.
Nem létezhet semmi sem a világon, amiért megszegném vagy azt gondolnám, hogy a tulajdon vérem, testvéreim megtennék ezt. Megfogadtuk egymásnak, hogy mindig ott leszünk, örökkön-örökké és ennél szentebb vagy fontosabb eskü nem létezhet a világon.
Kompromisszum. Erre tanít meg a család, a testvérek jelenléte.
Mert a saját akaratunk nem lehet sosem fontosabb, mint a családé. A közös vágy és irány, az akarat, amely egymás felé sodor bennünket. Nem számít kit milyen cél mozgat és életet, a végén úgyis csak egyet dolog számít, az, hogy a szeretteid, azok, akik igazán fontosak számodra, biztonságban és életben vannak. ..és függnek tőled, mert egyedül senki sem olyan erős, mint mikor mind együtt vannak az egy vérből valók.
Agilitás, amely meghatározza az egység dinamikáját.
Ha nem tudsz elég gyorsan reagálni a szeretteidet és téged fenyegető veszélyekre, akkor mindent, amiben hittél, lehúzhatod a mellékhelyiségben. Szükség van az élelmességre, az ügyességre, a gyors reagálásra, ha meg akarod védeni mindazokat, akik hozzád tartoznak.
Emocionális lénnyé tesz, ha mindenáron meg akarod védeni azokat, akik számodra fontosak.
Nincs olyan, amit ne tennék meg a testvéreimért. Tényleg nincs. Hiába telt el ezer év, ma is úgy érzek irántuk, ahogy annak idején, azt leszámítva, hogy ma már nem alkudnék meg, mint ahogyan az annak idején tettel Niklaus öcsém kapcsán atyánkkal. Sosem lett volna szabad engednem és elfogadnom, ahogy Mikael bánt vele. Örök életemre bánni fogom, hogy nem emeltem szót és nem hiszem, hogy valaha is jóvá tehetném vétkemet, de kötelességem próbálkozni, amíg létezem.
Lélek, ami nélkül nem működhetünk.
Ezer esztendő alatt az ember könnyen válhat lélektelenné, de ugyanolyan könnyedséggel is őrizheti meg azt, amennyiben valóban komolyan gondolja. Nos, én komolyan gondoltam. Nem mindig és nem mindenkivel szemben – ez oly ostobaság volna, amely nyilván a te fejedben sem fordult meg –, de a számomra fontosak esetében kétséget kirázóan így volt. Mindig és Mindörökké.
Siralmas a gondolat, hogy lehet olyan jövő, amelyben nem vagyunk ott egymásnak.
Ez az, amit soha, semmilyen körülmények között sem engedhetünk meg magunknak. Kizárólag mi létezünk egymásnak, csak mi vagyunk, akik képesek lehetünk megérteni és elfogadni egymást. Mi, akik az Első, az Ősi Vámpírok vagyunk, akiket mágia által változtató vérszívó szörnyetegekké a tulajdon édesanyjuk.
Oltalmazó. Nem volnék képes másmilyen lenni a saját véremmel szemben.
Nem számít, hogy a testvéreimről vagy Niklaus gyermekéről és annak anyjáról legyen szó. Ők mindenek felett jelentenek számomra mindent. Nincs olyan, amit ne tennék meg értük.
Nemes. Ekként szeretnek nevezni, noha aligha volnék az.
Nekem is megvannak a rossz tulajdonságaim és tengernyi vér tapad a kezeimhez. Bűnlajstromom olyan hosszú, hogy nem hiszem, létezik annak a vége, azonban számomra ez másodlagos kérdés. Amíg létezhet megváltás a fivéreim és a húgom számára, addig nem adom fel, hogy elérjem; megkapják azt. Mert megérdemlik. Szerintem megérdemlik...

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Elijah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mystic Falls sikátorai
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterlapok-
^
ˇ