Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 A rossz oldalra húzó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
mr. sebastian stan
Léptek száma :
23

TémanyitásTárgy: A rossz oldalra húzó   Vas. Jún. 04, 2017 6:49 pm


Alkotóra bízva!

Szabad Regisztrált Foglalt


Faj

Vámpír vs. Boszorkány (amelyiket szeretnéd).

Kor

Kb. 400-600 között.

Play by

Akit csak szeretnél, nem korlátozlak.

Szerepkör

A rossz vonalba vezető.

Ki vár téged?

Én, és én, és még mindig én!

Történetünk

Valahol ott kezdődik el a történetünk, miszerint ismerted a szüleim, azt megelőzőleg pedig az őseim. Akkoriban ékes családi hírnevünk volt Angliában, első számúak voltunk a boszorkányok között -, természetfeletti körökben féltek tőlünk. De te nem! Vonzott a hatalom egyféle gondolata, egy bizonyos háttéri szervezet kiépítése, és megalkottad a saját kis csapatod felállítását (rád bízva, hogy miért, hogyan, vagy egyáltalán mit akarsz). Már csak egyetlen valami hiányzott -, azaz mi. Tökéletes színtiszta boszorkányvérvonal.. Nem keveredtünk emberekkel, és így az erőnk is tisztábbnak, s kifinomultabbnak hatott. Lehet erősebbek is voltunk, ám nekem erről fogalmam sincs, ugyanis nem varázsolok. Tartok az erőtől, vagyis jobban mondva az átoktól -, ami az őrületbe kergette a családunk minden eddigi tagját.
De őszintén? Erről te magad tehetsz! Nem létezik semmilyen átok, egyszerűen csak elültettél egy gondolatot bennünk, ami miatt megőrülünk. Ám, nem késő visszafordítani. Felajánlod mindegyikünk számára a lehetőséget. Eddig mindenki visszautasított, te pedig elpusztítottad őket. Most rajtam a sor. Akarsz magadnak, de vajon milyen áron?
Elfogyott a türelmed, nincs több időd, akarod magadnak azt az elit csapatot, és ezért bármire hajlandó vagy!
Talán erőszakkal elraboltatsz? Talán finoman közeledsz, és behálózol? Vagy netán szövetségesként lépsz fel?
Mind-mind rajtad áll. A cél a lényeg -, a tökéletes kis terved.

//Legtöbb téren szabad kezet hagytam a megalkotó számára, viszont a történet egy-egy mozzanatához ragaszkodom, ugyanis rengeteg lehetőséget magába foglalhat a kijátszás, sőt maga a szál. Remélem mielőbb megérkezel, s kezdetét veszi az izgalom, ami azután vár ránk!   //


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

A rossz oldalra húzó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Megtaláljuk valaha azt, ami elveszett? :: Tagok által keresettek :: Nem aktív hirdetések-
^
ˇ