Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Régi Lockwood birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood birtok   Pént. Jún. 09, 2017 9:52 pmTo: Jacqueline Hale


Árnyak között járva, végtelennyi ürességbe taszítva, s fájdalmi sorsban tengődve.. A hideg falnak dőlve, a csendben meglapulva, s a sötétségben elrejtőzve.. Üvegszilánkokon lépkedve, s a végítéletet várva. Dermedten nézve a tényeket, és elfogadni a láncokat, amelyek egyszerűen csak visszarántanak. A lelkem nélkül élni, és a földön ragadni. Soha többé fel nem állni, meg nem indulni, s elfelejtődni.. Tényleg ezt akarom? Minden küzdelmet megtagadva elbukni? A gyötrelmek ezreit a vállaimon cipelni, míg végül.. a lehető legrosszabb helyzetet kísérelem meg? Egyáltalán, mi történt... velem? Hol van az a személy, aki voltam? Mégis miért emlékszem vissza szenvedést hozva elő? Miért?
A Grill parkolójában sétáltam fel-alá, a fejemet fogva, és a hajamat teljesen szétborzolva. Hol a földet bámultam, s hol az égboltra tekintettem. Reméltem valami eszmei megváltást, ahelyett, amit tennem kellett volna. Tom-al későbbre találkozó volt megbeszélve, ígérte a drogot, na meg persze, még csatlakozási tervbe volt véve néhány haver. Viszont én... én nem bírtam magammal. Inni akartam, miszerint felejtsek, hogy ne érezzem ezt az őrjítő elmei káoszt. Nem kívántam gondolkozni, se nem töprengeni az életem szálain. Egyszerűen józan akartam lenni, s nem megőrülni.. Mégis ki akarna kattant lenni? Mert én... én nem! A szüleim megölését is szégyellem.. bár megtenném újra, meg újra, meg újra, és újra. Ollóval vágva szét cafatokra őket, s velük festve ki az egész lakást. A fejemet rázva álltam meg egy helyben, arcomat a tenyereimbe temetve, s mélyen felsóhajtva. Nem, nem, és nem! Simítottam hátra a hajamat, ezzel végérvényesen megölve a normális frizura összhatását. De nem bántam, sőt... nem is érdekelt! Kinek akartam tetszeni... netán a piának?
- A francba! - Szóltam hangosan, ahogy a kék íriszeim magam elé meredtek, a semmibe révedve. Mindent le lehetett rólam olvasni. Megtörtség, labilitás.. De a pillanatok tört része alatt merevedtem meg, amikor is egy nő személyében társaságom akadt. Már csak ez hiányzott, de komolyan! Néhány lépéssel sikerült közelebb kerülnie, és vigyorgott is. Jó neki, hogy bejött az élete! Jó neki, hogy nem kell szenvednie... Bár volt benne valami.. valami egészen különös.
- Viszlát. - Szúrom oda kicsit se kedvesen a számára, hátha veszi a lapot, de semmi. Még közelebb került, és a testünk már szinte összeért. Ekkor ismertem fel, miszerint egy vámpírral van dolgom. Attól, hogy nem varázsoltam még simán kiszúrtam őket. A fajtájuk teljességgel taszított, sőt undorodtam tőlük. - Bár... - Incselkedni kezdek vele, ezáltal felvéve azt a fonalat, amelyre terelni szeretne. - ...lehet mégiscsak hello. - Harapok az alsó ajkamba, ahogy végig nézek rajta tetőtől-talpig. Fiatalosnak tűnt, míg lehetett akár több száz éves is, de egyáltalán nem panaszkodhatott. Jól nézett ki.
- Milyen játékra gondolsz? - Kérdezek vissza őrült csillogással a szememben, de a hirtelen jöttségét azonnal felülírtam. Nem fogok játszani...  nem! - Várj.. lemerem fogadni, miszerint fogócskázni szeretnél. Úgy élvezetesebb elfogyasztani az áldozatodat, nem? - Futott át rajtam egy gyors félmosoly, ahogy a szemeit figyeltem. Őrület.. Ismerős volt. Utoljára akkor láttam ezt, amikor... igen, magamnál. Nem éreztem biztonságosnak a helyzetet, de nem is féltem. Ha enni akar, úgy is megfogja tenni. Ismerem a magam fajtákat. Talán... talán jót is tett volna azzal, ha megöl.
- Viszont ne aggódj... - Emeltem meg a jobb kezemet, és óvatosan a füle mögé tűrtem a haját. - ...imádom a kihívást. - Suttogtam igencsak közel hajolva, ahogy végül a hajába markoltam. Lássuk mennyire szeret durvulni. Mindenesetre, nos nem voltam őrült, csak megtört, de ez nem jelentette azt, hogy nem lehettek dühös.


music: drowning ■ words: 551 ■ note: Remélem megfelel  
■■

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 30.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood birtok   Kedd Jún. 06, 2017 11:11 pm
Mad Hatter & Alice


Az éjjeliszekrényen ismét megtaláltam Ruby kedvenc gyermekkori könyvét, amit igencsak sokszor vett magához, mikor végre kiszabadult a börtönömből. Alíz csodaországban. Először úgy gondoltam tűzre vetem a könyvet, kezdett az idegeimre menni a lány ártatlansága, de aztán megihletődtem és a könyvet a szekrényen hagytam. Volt valami ebben a történetben, ami sokkal inkább passzolt hozzám, mint a "gazdatestemhez". Egy csipetnyi őrültség, lehetetlenség, mindez egy enyhén morbid, sötét csomagolásban. Önmagamon kívül Kai Parkert juttatta eszembe, bár az okát nem tudtam volna megmagyarázni, de a tettei épp olyan tébolyt sugároztak, mint az enyémek, vagy a könyv szereplői. Az első dolgom a "kisasszony" szobájából egy jelmez- és kellékboltba vezettek, ahol stílusosan összeválogattam egy Alízra emlékeztető jelmezt. Nem akartam felhívni magamra a figyelmet, az eladót is könnyedén meggyőztem hogy egy rögtönzött jelmezes partira tartok éppen, így becsomagoltattam és csak a motelszobában rángattam fel magamra egész gyorsan ahhoz, hogy sötétedéskor már útnak indulhassak. Nagyon égetett a vágy, ölni akartam, vörösre festeni valaki életét mielőtt a halál bekopog az ajtaján, s mindezt a jelmezben szándékoztam megtenni. Volt valami az ártatlan kinézettem és a gyönyörű, sötét belsővel, ami borzasztóan tetszett, ez a kombináció levett a lábamról és sokkal izgatottabb voltam tőle, mint egy átlagos szerelésben. A bakancsba egy apró, éles kést rejtettem és felaggattam magamra az ékszereket is indulás előtt, majd megigazítottam a sminkem. Készen álltam egy újabb kalandra. A Grill parkolójában találtam rá újdonsült áldozatomra, egy férfire, akiről fogalmam sem volt hogy kicsoda, még sosem láttam, de volt a szemeiben valami ismerős... ami saját magamra emlékeztetett. Egyfajta megtörtséget láttam benne. Csak úgy sugárzott belőle hogy labilis elmeállapotú. Mindig is meg akartam ízlelni egy hozzám hasonló megtört elméjű ismeretlent. Néhány lépéssel közelebb léptem hozzá, egy széles vigyorral az arcomon. - Helló drágám! - kacsintottam rá és még közelebb sétáltam hozzá, egészen közel, testünk szinte összeért. Már majdnem sajnálni kezdtem szerencsétlen flótást, egész helyes volt, s talán ha nem látom meg a szemeiben azt az ismerős csillogást... nem, még akkor sem kímélném meg az életét. Az Ruby hatásköre. Én csak a gyilkoláshoz értettem, a kínzáshoz, s mivel rengeteg időt vesztegettem el a Parker fickó keresésére, kezdtem feszült lenni, ami még inkább veszélyessé tett. Az ideges Jackie nem tűr ellentmondást, nem ad második esélyt és legfőképpen nem finomkodik. - Mit szólnál egy kis játékhoz, kedvesem? - ezúttal a vigyor mellett még egy nevetés is elhangzott tőlem, trillázó hangon, ami elsőre talán szépnek, kedvesnek tűnt, de elég volt az arcomra nézni, vagy összekapcsolódni a tekintetemmel. A szem a lélek tükre... nos, igen, az enyém biztos nem normalitást vagy ártatlanságot sugárzott. Egyik sem voltam. Se nem normális, se nem ártatlan.

remélem így megfelel  ● zene: wonderlandkinézet
●●
"We’re all mad here.
I’m mad. You’re mad."

avatar
Vámpír vagyok
✦ Keresem ✦ :
my future "mentor"

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Régi Lockwood birtok   Kedd Jún. 06, 2017 2:38 pm

***

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
348

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood birtok   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Régi Lockwood birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Földesúri birtok
» Földesúri birtok
» Tyler Lockwood
» Yamanaka birtok
» Hazukage birtok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: Mystic Falls :: Külváros-
^
ˇ