Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Yesterday at 11:55 pm


Raktárépületek

Yesterday at 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Yesterday at 5:45 pm


Charlotte Grey

Yesterday at 5:41 pm


Asztalok

Yesterday at 3:24 pm


Padok

Yesterday at 2:20 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Belső udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Belső udvar   Csüt. Jún. 08, 2017 10:22 pmDear Elijah


A kis kiruccanásom után a városban kész voltam hazatérni, s nagyon kíváncsi voltam rá hogy Hayley előtt érek-e haza, vagy sem. Veszekedni nem volt kedvem, így húztam egy kicsit az időt, lassan sétáltam vissza a csöndes utcákon. Az éjszakát mindig is szerettem, könnyebb volt olyankor szembenéznem a bennem lakozó sötétséggel, a démonokkal, amik minden áldott nap kísértettek. Rémálmom ugyan nem volt az utóbbi napokban, de minden egyes ébren töltött pillanat maga volt a horror. A nagy Klaus Mikalson gyermeket nemzett, egy röhejesen apró emberi lényt, aki még születése előtt sem volt biztonságban. Minden erőmre szükségem volt eleinte, hogy ne én magam tekerjem ki a kis farkas nyakát, de idővel beletörődtem, hogy az enyém a gyermek és nem szándékozom többé ártani neki. Ettől függetlenül nem nyugodtam meg, minden egyes idegszálam pattanásig feszült, csak egy kicsin múlott hogy nem veszítettem el a józan eszemet... bár sokak szerint egy tébolyodott ál-király voltam pszichopata vonásokkal. Hibáztassam őket? Néha én magam is így vélekedtem, különösen a szent Elijah, mindenki kedvenc Mikaelsona közelében. S ha már az ördögöt emlegetjük... Ahogy beléptem a ház belső udvarába, rögtön az ő látványa fogadott, s azonnal magamra öltöttem a "legbájosabb" arckifejezésem. Hogy konkrétabban fejezzem ki magam, egy unott, morcos képpel meredtem rá. Homlokomra ezer barázdát festett a feszültség, tekintetemmel - ha képes lettem volna rá - felnyársalom a kedvenc fivérem. Szívesen fordultam volna eme nem épp udvarias szokáshoz, de ezúttal nem akartam bántani Elijaht, nos, megölni legalábbis nem. Egy tőr mindig megoldja a problémát, legalább elhallgattatná a szentbeszédeket kedvelő bátyámat, de azt még én is beláttam, hogy szükségem van rá. Beláttam... a lelkem mélyén, azonban nem egészen vállaltam fel. Nehezemre esett kimutatni az érzéseim, bár jobban belegondolva nem volt semmi bajom a kinyilvánítással, egyszerűen csak... szerettem, amikor mások féltek tőlem és a szívtelen, kegyetlen király gondolata jobban vonzott. Egy pillanatra megálltam az udvar közepén és elgondolkodva meredtem fivéremre. - Meg se próbálj a lelkemhez szólni, Elijah. Most nem vagyok vevő a szentbeszédekre. Bár jobban belegondolva ezentúl mindig kímélj meg tőlük. - meredtem rá néhány pillanatig oldalra billentett fejjel, aztán stílusosan hátat fordítottam neki és a lépcső felé indultam, azonban félúton a mozdulat közepette megálltam, egyik kezemet a korláton pihentetve. - Gyanítom Hayley ma is elhagyta a házat, s mostanra már visszaért. - szóltam hozzá újra és igyekeztem bosszús arckifejezéssel nézni magam elé, kisebb-nagyobb sikerrel. Ma egyáltalán nem voltam dühöngő őrült üzemmódba kapcsolva, de a látszatot fenn kellett tartani. Még akkor is, ha Elijah mindig átlátott rajtam. Rebekah-n kívül ő ismert egyedül, talán még jobban is mint önnön magam.

scars ■ my favorit brother
■■

Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.

avatar
Hibrid vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 07.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Belső udvar   Csüt. Jún. 08, 2017 5:13 pm

***

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
346

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Belső udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ház és udvar
» Pokoltűz Klub Belső Kör
» Tavaszudvar
» Eldugott, belső részek
» Valahol az Udvar egyik útján

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: New Orleans :: Otthonok :: Mikaelson ház-
^
ˇ