Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Tom Firglade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Tom Firglade   Csüt. Jún. 15, 2017 8:00 pm


Tom Firglade

Sok kis bajból születik a nagyobb


Becenév

Tom

Titulus

Fortuna csókoltja

Születési hely, dátum

Stratford,1995.December.24.

Faj

boszorkány

ÁtváltozásCsalád

Nem az igazi családom, mert csupán örökbe fogadtak. A nevelőapámmal a kapcsolatom kiegyensúlyozottnak mondható. Sokat sakkozunk együtt, mikor nem túlságosan fáradt a játékhoz. Rendszerint sok a munkája, amit olykor én átvállalok, mert jófiú vagyok. Egy dolgot nem tudok megérteni, hogy 40 évesen miért házasodott össze egy 27 éves nővel? Az előző feleségét jobban kedveltem, mint ezt a szájalós hárpiát. Ha huzamosabb ideig vagyok vele egy térben, akkor rendszerint civakodás a vége. Szeret parancsolni és kioktatni. Ezen felül kiválóan főz, legszívesebben repetáznék minden főztjéből. Van egy két évvel idősebb nővérem, de ő már elkelt, nem lakik nálunk. Olykor beülünk sörözni a helyi pubba. Legvégül pedig ott a 3 évvel fiatalabb húgom, aki olykor a hiszti kitöréseivel elkerget otthonról egy időre, mert ki nem állhatom. Szinte megállíthatatlan. Nos összességében nincs könnyű dolgom, sőt gyakran érzem magam feleslegesnek ebben a légkörben, ám ennek ettől függetlenül ragaszkodom hozzájuk, s elviselem őket.

Play by

Daan van der Deen

Ez az én történetem...


Téli este van, s a kövér hópelyhek festik meg fehérségükkel Stratford utcáit. Csend van, csupán két alak sietve halad egy irányba. Az alacsonyabbik kezében karjai között van valami, míg a magasabbik csak némán halad előre, s néz be egy-egy nyitott ablakon. Követem őket, halk megfigyelőként, aki mindent lát, de viszont őt nem látja senki. Közelebb érek hozzájuk, ám ők nem torpannak meg. Megérkeznek a belvárosba, ahol lassítanak, sőt megállnak 1 percre. Kézmozdulataik idegesek, s testtartásuk feszült. Vajon mit mondanak egymásnak? Jó lenne kideríteni, de ez csupán olyan, mint egy fekete-fehér némafilm. A sűrű mutogatások közepette azt a valamit a nő majdnem a földre ejti. Hamar behódol a férfi akaratának, s elindul utána. Nem kell sok hozzá, hogy megérkezzenek egy épülethez. Egyáltalán nem ismerős, de nem is lóg ki a környezetéből. Mindketten az ajtóhoz lépnek, majd hosszú percekig nézik egymást. Mikor megszületik bennük a cselekvés, akkor együtt rakják le azt a dolgot a földre, s együtt kopognak be. Gyorsan odafutok, hogy végre megnézzem a földre rakott tárgyat. A két személyre csupán egy pillantást veszek, de az arcukat, emésztő sötétség takarja el. Megrémülök ettől, így a tekintetem inkább a csomagra terelődik. Onnan egy jellegzetes babafej kandikál ki. Olyan törékeny, s  ártatlan még szegény. Miért akarják itt hagyni? Ez embertelenség! Mire újra a baba szüleire néznék, azok már nincsenek ott a helyükön. A gyermek ekkor elkezd sírni, amit kivételesen hallok. Felveri a ház összes lakóját. Kijön egy férfi, aki végül befogadja a házába a kisgyereket…

...Könnyes szemmel ébredek, s mikor megpillantom a szobát ahol vagyok, akkor az megijeszt. Tágra nyílt szemekkel nézek körbe, míg nem összetalálkozik a tekintetem egy orvossal. Melegen mosolyog rám, de én hidegen méregetem. Hol vagyok?
- Tom Firglade, üdvözöljük újra az élők között – hangzik tőle, mire én az arcomhoz kapok. Meg akarok bizonyosodni, hogy ez tényleg a valóság? Értetlenül nézek rá, s a félelem megkörnyékez. Ha ez nem lenne elég, akkor mérhetetlenül szomjas is.
- Nem emlékszik rá, hogy mi történt magával? - fájdalmasan sóhajtok egyet, aztán próbálok kutakodni az emlékeim között, de nem tudok. Nem működik!
- Nem emlékszem – mondom elesett hangon, mire ő összeráncolja a homlokát.
- Nos balesete volt, s pontosan 3 hónapig komában volt. - egyszerűen ledöbbenek ettől a ténytől, hiszen nem kicsi időről van szó. Azt sem tudom, hogy mit szóljak mindehhez. Végül a beszélgető társaságom feláll a helyéről, hogy illedelmesen megkínáljon egy pici vízzel. Mohón iszom a szívószálon keresztül a folyadékot, mert úgy érzem, hogy ki vagyok száradva rendesen, mint a Góbi-sivatag.
- Csak lassan! - figyelmeztet, s én próbálok eleget tenni a kérésének. Mikor elfogy a víz, akkor én ennyit mondok.
- Köszönöm – fekszek vissza a helyemre, miközben a doktor közelebb jön hozzám.
- Mindenesetre örülünk, hogy visszatért az élők közé. S ezzel a családja sincs másképp. Azt hiszem beküldöm őket.
Azonban én egyáltalán nem érzem magam abban az állapotban, hogy fogadni tudjam őket, így a kezéért nyúlok.
- Ne! Kérem, ne! - hangzik tőlem, s mikor megérintem teljesen tenyeremmel az övét, akkor egy enyhe rosszullét fog el. Nem sokkal utána egy kép jelenik meg előttem, hogy egy vonat elcsapja őt, de több részletet nem kapok az egészből. Addigra az orvos kikerül a kézfogásomból.
- Nah ne makacskodjon! - szól rám, de én csak értetlenül nézek rá. Vacillálok, hogy vajon elmondjam neki azt, amit láttam? Megoszthatom vele?
- Rendben – egyezek bele szomorú hangszínnel. A társaságom kisétál engem méregetve...

...Otthon vagyok, a saját ágyamban és fekszem. Hosszú és keserves volt végigcsinálni a rehabilitációt. Újra járok, s minden olyan, mint régen. A volt barátnőmet elengedtem, aki végül a kóma alatt végül is megcsalt több pasival. Magányos vagyok, s ezzel a képességgel még inkább. Nem mondhatom el a többieknek, még a családom tagjainak se. Úgy vélnék, hogy meghibbantam. Egyre inkább kezd nyugtalanítani engem az a gondolat, hogy én más vagyok, mint a többi. Nem ember. Gyakran járok el mostanában a könyvtárba, miközben saját lakásra gyűjtöm a pénzem. Ideje felnőni nem? Vajon nekem mit fog hozni a jövő? S meddig tarthatom titokban mások előtt? Ha tudhatnám rá a választ, akkor nem kellene aggódnom.


Boszorkány vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jun. 15.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
20

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tom Firglade   Csüt. Jún. 15, 2017 11:37 pm


Elfogadva

Tom Firglade

Drága Tom!

Szeretettel üdvözöllek az egész staff nevében az oldalon!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy elfogadjalak. Szépen fogalmazol, az előtörténeted igazán magával ragadó lett!Öröm volt olvasni a lapodat, még ha szívszorító is látni, hogyan marad végül a fiad teljesen magára. Senki sem érdemelne magányt! Reméljük, nem sokáig gyötröd vele, és a játéktéren hamar jobbra fordul majd a sorsa - akár Mystic Falls, akár New Orleans forgatagában merül el, abban biztos lehet, hogy nincs egyedül. Talán még tanítókat is találhat magának, akik elmagyarázzák neki, miért történnek vele ezek a furcsaságok.
Épp ezért nem is tartalak fel tovább, hódítsd meg a játékteret és építs sok-sok köteléket magadnak!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Your father was a dick. I'm Hayley, by the way.

avatar
Vérfarkas vagyok
✦ Keresem ✦ :
✘ jackson
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 31.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
28

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Tom Firglade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ