Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Today at 4:48 pm

Lafayette temető

Today at 3:21 pm

Bárpult

Today at 1:36 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Yesterday at 11:38 pm

Pippa Remain

írta: Pippa Remain
Yesterday at 8:30 pm

Pippa

írta: Holly Marlow
Yesterday at 5:23 pm

Shannon Marlow

írta: Holly Marlow
Yesterday at 4:01 pm

Marigold Marlow

írta: Holly Marlow
Yesterday at 2:58 pm

Partnerkereső

írta: Holly Marlow
Yesterday at 2:27 pm

Holly Marlow

Yesterday at 1:28 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 4 1
Emberek 9 5
Összesen 37 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Francesco Di Pasqua, Klaus Mikaelson


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Tom Firglade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Tom Firglade   Csüt. Jún. 15, 2017 8:00 pm


Tom Firglade

Sok kis bajból születik a nagyobb


Becenév

Tom

Titulus

Fortuna csókoltja

Születési hely, dátum

Stratford,1995.December.24.

Faj

boszorkány

ÁtváltozásCsalád

Nem az igazi családom, mert csupán örökbe fogadtak. A nevelőapámmal a kapcsolatom kiegyensúlyozottnak mondható. Sokat sakkozunk együtt, mikor nem túlságosan fáradt a játékhoz. Rendszerint sok a munkája, amit olykor én átvállalok, mert jófiú vagyok. Egy dolgot nem tudok megérteni, hogy 40 évesen miért házasodott össze egy 27 éves nővel? Az előző feleségét jobban kedveltem, mint ezt a szájalós hárpiát. Ha huzamosabb ideig vagyok vele egy térben, akkor rendszerint civakodás a vége. Szeret parancsolni és kioktatni. Ezen felül kiválóan főz, legszívesebben repetáznék minden főztjéből. Van egy két évvel idősebb nővérem, de ő már elkelt, nem lakik nálunk. Olykor beülünk sörözni a helyi pubba. Legvégül pedig ott a 3 évvel fiatalabb húgom, aki olykor a hiszti kitöréseivel elkerget otthonról egy időre, mert ki nem állhatom. Szinte megállíthatatlan. Nos összességében nincs könnyű dolgom, sőt gyakran érzem magam feleslegesnek ebben a légkörben, ám ennek ettől függetlenül ragaszkodom hozzájuk, s elviselem őket.

Play by

Daan van der Deen

Ez az én történetem...


Téli este van, s a kövér hópelyhek festik meg fehérségükkel Stratford utcáit. Csend van, csupán két alak sietve halad egy irányba. Az alacsonyabbik kezében karjai között van valami, míg a magasabbik csak némán halad előre, s néz be egy-egy nyitott ablakon. Követem őket, halk megfigyelőként, aki mindent lát, de viszont őt nem látja senki. Közelebb érek hozzájuk, ám ők nem torpannak meg. Megérkeznek a belvárosba, ahol lassítanak, sőt megállnak 1 percre. Kézmozdulataik idegesek, s testtartásuk feszült. Vajon mit mondanak egymásnak? Jó lenne kideríteni, de ez csupán olyan, mint egy fekete-fehér némafilm. A sűrű mutogatások közepette azt a valamit a nő majdnem a földre ejti. Hamar behódol a férfi akaratának, s elindul utána. Nem kell sok hozzá, hogy megérkezzenek egy épülethez. Egyáltalán nem ismerős, de nem is lóg ki a környezetéből. Mindketten az ajtóhoz lépnek, majd hosszú percekig nézik egymást. Mikor megszületik bennük a cselekvés, akkor együtt rakják le azt a dolgot a földre, s együtt kopognak be. Gyorsan odafutok, hogy végre megnézzem a földre rakott tárgyat. A két személyre csupán egy pillantást veszek, de az arcukat, emésztő sötétség takarja el. Megrémülök ettől, így a tekintetem inkább a csomagra terelődik. Onnan egy jellegzetes babafej kandikál ki. Olyan törékeny, s  ártatlan még szegény. Miért akarják itt hagyni? Ez embertelenség! Mire újra a baba szüleire néznék, azok már nincsenek ott a helyükön. A gyermek ekkor elkezd sírni, amit kivételesen hallok. Felveri a ház összes lakóját. Kijön egy férfi, aki végül befogadja a házába a kisgyereket…

...Könnyes szemmel ébredek, s mikor megpillantom a szobát ahol vagyok, akkor az megijeszt. Tágra nyílt szemekkel nézek körbe, míg nem összetalálkozik a tekintetem egy orvossal. Melegen mosolyog rám, de én hidegen méregetem. Hol vagyok?
- Tom Firglade, üdvözöljük újra az élők között – hangzik tőle, mire én az arcomhoz kapok. Meg akarok bizonyosodni, hogy ez tényleg a valóság? Értetlenül nézek rá, s a félelem megkörnyékez. Ha ez nem lenne elég, akkor mérhetetlenül szomjas is.
- Nem emlékszik rá, hogy mi történt magával? - fájdalmasan sóhajtok egyet, aztán próbálok kutakodni az emlékeim között, de nem tudok. Nem működik!
- Nem emlékszem – mondom elesett hangon, mire ő összeráncolja a homlokát.
- Nos balesete volt, s pontosan 3 hónapig komában volt. - egyszerűen ledöbbenek ettől a ténytől, hiszen nem kicsi időről van szó. Azt sem tudom, hogy mit szóljak mindehhez. Végül a beszélgető társaságom feláll a helyéről, hogy illedelmesen megkínáljon egy pici vízzel. Mohón iszom a szívószálon keresztül a folyadékot, mert úgy érzem, hogy ki vagyok száradva rendesen, mint a Góbi-sivatag.
- Csak lassan! - figyelmeztet, s én próbálok eleget tenni a kérésének. Mikor elfogy a víz, akkor én ennyit mondok.
- Köszönöm – fekszek vissza a helyemre, miközben a doktor közelebb jön hozzám.
- Mindenesetre örülünk, hogy visszatért az élők közé. S ezzel a családja sincs másképp. Azt hiszem beküldöm őket.
Azonban én egyáltalán nem érzem magam abban az állapotban, hogy fogadni tudjam őket, így a kezéért nyúlok.
- Ne! Kérem, ne! - hangzik tőlem, s mikor megérintem teljesen tenyeremmel az övét, akkor egy enyhe rosszullét fog el. Nem sokkal utána egy kép jelenik meg előttem, hogy egy vonat elcsapja őt, de több részletet nem kapok az egészből. Addigra az orvos kikerül a kézfogásomból.
- Nah ne makacskodjon! - szól rám, de én csak értetlenül nézek rá. Vacillálok, hogy vajon elmondjam neki azt, amit láttam? Megoszthatom vele?
- Rendben – egyezek bele szomorú hangszínnel. A társaságom kisétál engem méregetve...

...Otthon vagyok, a saját ágyamban és fekszem. Hosszú és keserves volt végigcsinálni a rehabilitációt. Újra járok, s minden olyan, mint régen. A volt barátnőmet elengedtem, aki végül a kóma alatt végül is megcsalt több pasival. Magányos vagyok, s ezzel a képességgel még inkább. Nem mondhatom el a többieknek, még a családom tagjainak se. Úgy vélnék, hogy meghibbantam. Egyre inkább kezd nyugtalanítani engem az a gondolat, hogy én más vagyok, mint a többi. Nem ember. Gyakran járok el mostanában a könyvtárba, miközben saját lakásra gyűjtöm a pénzem. Ideje felnőni nem? Vajon nekem mit fog hozni a jövő? S meddig tarthatom titokban mások előtt? Ha tudhatnám rá a választ, akkor nem kellene aggódnom.


Boszorkány vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tom Firglade   Csüt. Jún. 15, 2017 11:37 pm


Elfogadva

Tom Firglade

Drága Tom!

Szeretettel üdvözöllek az egész staff nevében az oldalon!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy elfogadjalak. Szépen fogalmazol, az előtörténeted igazán magával ragadó lett!Öröm volt olvasni a lapodat, még ha szívszorító is látni, hogyan marad végül a fiad teljesen magára. Senki sem érdemelne magányt! Reméljük, nem sokáig gyötröd vele, és a játéktéren hamar jobbra fordul majd a sorsa - akár Mystic Falls, akár New Orleans forgatagában merül el, abban biztos lehet, hogy nincs egyedül. Talán még tanítókat is találhat magának, akik elmagyarázzák neki, miért történnek vele ezek a furcsaságok.
Épp ezért nem is tartalak fel tovább, hódítsd meg a játékteret és építs sok-sok köteléket magadnak!

Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!

Your father was a dick. I'm Hayley, by the way.

avatar
Vérfarkas vagyok
Keresem :
✘ jackson

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Tom Firglade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ