Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Isaac Lestrange


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyAmbrosia Thorne
Today at 12:39 amlady verona

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:20 pmAvatar- és névfoglaló

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 5:47 pm@Theo_RebelStorm

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 3:59 pmHard Luck kocsma

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyTheodore Storm
Yesterday at 2:04 pmHope szobája

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02 pmAlexander Verona

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyLarissa Blackwell
Szomb. Május 25, 2019 7:45 pmElkészültem!

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyAlec Verona
Szomb. Május 25, 2019 3:36 pm@LestHunter85

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyIsaac Lestrange
Pént. Május 24, 2019 11:46 pmLBlackwell89

Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyLarissa Blackwell
Pént. Május 24, 2019 11:46 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Hazel rejtekhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Hazel rejtekhelye   Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyKedd Jún. 27, 2017 10:23 pmHazel & Damien
Nem tudom, mennyi idő telt el azzal, hogy csak ültem és bámultam a vámpír arcát, arra várva, hogy mikor ébred fel, de őszintén szólva, nagyon hosszúnak tűnt. Unalmas volt, de nagyon, s már viszketett a tenyerem arra, hogy hozzáláthassak az est igazán szórakoztató részéhez – a kínzáshoz. Épp ezért én magam ébresztettem volna fel a vámpírt, ha ez lehetséges lett volna, de mivel nem volt az, kénytelen voltam türelmesen végig várni, amíg magához nem tér. Közben persze, amennyire tudtam, elütöttem az időt. Olyanokon gondolkoztam, hogy hogyan kínozzam őt meg majd először, hisz olyan sok lehetőség állt előttem, előttünk, hogy a bőség zavarában hirtelen azt sem tudtam, mivel kezdjek.
Sajnos még akkor sem jutottam döntésre, amikor végül a vámpír felébredt, de igazából ezzel sem volt gondom. Úgy voltam vele, hogy majd rögtönzök – egyébként is az ilyen ötletek voltak mindig a legjobbak. Azok, amik a pillanat hevében pattannak ki az ember fejéből.
- Jó reggelt csipkerózsika – köszöntöttem gúnyos mosollyal az arcomon a fiúcskát, ám ő mintha ezt meg sem hallotta volna, és egyből a saját kérdéseire kezdte el a válaszokat tudakolni. Felvontam a szemöldököm, amikor szemre hánytam nekem azt, hogy még életben volt, majd elnevettem magam, vagyis kinevettem. Olyan buta volt néha, hogy tényleg csak sajnálni tudtam az ostobaságaiért. – Nem gondolod úgy, hogy életben lenni néha sokkal nagyobb átok, mint halottnak? – kérdeztem tőle, miután kiszórakoztam magam rajta. Hangomba visszatért a felsőbbrendűség és lenézés, amit nem is voltam rest a vámpír tudtára adni.
Végig figyelemmel kísértem az arcát, tanulmányoztam a reakcióit, kíváncsi voltam ugyanis, hogy hogyan reagál erre az egész szituációra, de úgy tűnt, hogy még nem is igazán fogta fel, hogy a helyzete csak rosszabbodott ahhoz képest, ami a főutcán volt. Viszonylag nyugodt volt, még nem veszítette el a reményt, hitt abban, hogy élve megúszhatja ezt a kis kirándulást. Nem akartam rögtön elszomorítani azzal, hogy közlöm le, ez teljeséggel lehetetlen, ezért inkább hallgattam, s hagytam, hogy előálljon az ötleteivel.
Amikor alkudozni akart, némileg kíváncsibban tekintettem rá, tényleg érdekelt, hogy vajon mit tudott volna felajánlani nekem a szabadon eresztéséért cserébe. A családjáról tartott szent beszédet csak elengedtem a fülem mellett, nagyon nem fogtam fel belőle semmit, mert csakis azon kattogott az agyam, hogy mit forgathat a fejében. Persze az eleresztését semmiképp nem ejtettem volna meg, hisz egy Ősi, ha kapcsolatban állt egy is ezzel a vámpírral, egy igézéssel egyszerűen ki tudta volna szedni belőle az igazságot, ezt a kockázatot pedig nem vállaltam.
- Nos, rendben, halljuk, fiúcska, mivel tudsz szolgálni az életedért cserébe? – kérdeztem tőle felvont szemöldökkel. – De előre figyelmeztetlek, hogy kivágom a nyelved, ha valami haszontalan dologgal állsz elő – vetettem rá egy figyelmeztető pillantást, majd vártam, hogy feleljen.

━━━━━━━━━━ ❖ ━━━━━━━━━━

words: 435

Hazel rejtekhelye - Page 3 1018609754 @

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


A woman should be
an illusion.


Hazel Rhian Wallace
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
A bosszúval
Play by :
Eiza Gonzalez
Léptek száma :
35
Népszerûség :
0

Hazel rejtekhelye - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hazel rejtekhelye   Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyKedd Jún. 27, 2017 9:17 pmhunter and monsterNem érzékeltem semmit abból, amit csinált, hisz egyáltalán nem voltam magamnál. Amikor egy vámpír nyakát kitörik, meghal, de nem véglegesen. Elég vicces. Azaz nem, inkább csak egy tény, ami egy fokkal könnyebbé teszi a vámpírlétet. Túlélhetőbbé. Bár ki akarná túlélni ezt? Kettős érzések kavarogtak még mindig bennem arra vonatkozóan, éljek-e így tovább, avagy sem.
Ahogy elkezdtem magamhoz térni, rögtön belém hasított a kínzó, égető fájdalom, ami a csuklóm köré fonódott verbénás kötélnek volt hála. Felszisszentem és próbáltam kiszabadítani a kezem, kevés sikerrel. A fejemet lassan felemeltem, hogy körbe tudjak nézni és az első, akit megpillantottam, az a vadász volt. Egy pillanatra meglepődtem, aztán rájöttem, hogy nem kellene. Elvégre ő ölt meg, azaz törte ki a nyakam. Bár… egy kérdés azért felvetődött bennem.
- Nem mintha zavarna, de… miért vagyok még életben? – Kérdeztem két szisszenés között, majd elkezdtem mocorogni és újból igyekeztem kiszabadulni. Egy székhez voltam kötözve és egy idegen helyen voltam, ami eléggé frusztrált. Körbenéztem idegesen. Láttam egy ketrecet, ami nem volt túl bizalomgerjesztő… és egy asztalt, amin sokféle tárgy volt. Kínzó eszközök. Na ne… Mi ez a hely? Ez lenne a vadász csajnak a személyes kínzó kamrája? Vagy mi? Visszapillantottam a nőre, akitől kezdett komolyan kirázni a hideg.
- Nos… alkudozni ér? – Szinte suttogtam, némileg grimaszolva. Nem akartam meghalni, még ezernyi elintéznivalóm van az életben. Mondjuk, hazatolni a képem a nővéremhez. Igen, a halálom előtt egyszer még mindenképp látni akarom, ha törik, ha szakad. – Tudod, engem még hazavárnak… vagyis azt hiszik, eltűntem, szóval ideje lenne hazadugnom az orrom, hogy megnyugtassam őket… - Motyogtam, hátha megesik rajtam a szíve, aztán megadón sóhajtottam. A csuklóm továbbra is égett a verbénás kötéltől, így idegesen rángatni kezdtem újból a kezem.
- Nézd, tudom, hogy vadász vagy, én meg vámpír, de… ha elengedsz, senki sem fog tudni róla, oké? Becsület szavamra mondom. – Pislogtam rá, a tekintetem őszinte volt és én magam is. Nem kürtöltem volna szét, hogy itt egy vadász. Azt hiszem, még Rebekah Mikaelsonnak sem mondtam volna el. Nem azért, mert ártani akartam volna neki, csak jobb kimaradni ebből az egészből.
Persze sejtettem, hogy a hülye kis könyörgésemmel nem fogok semmire sem menni, így elhúztam a számat kicsit, miközben elpillantottam az asztal felé, azon belül is az egyik játékszerre. Aztán az orromat megcsapta a vér szaga, így újból nézelődni kezdtem, mígnem egy csapra tévedt a tekintetem. Összehúztam a szemeimet, majd kicsit megráztam a fejemet és újra a vadászra tekintettem egy nagyobb sóhaj kíséretében.

400 szó || félek tőled... xD  || @


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖Don't underestimate the allure of darkness.
Even the purest hearts are drawn to it.

Damien Blanchard
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✘ With hunter lady || in the future
Play by :
✘ Mr. Perfect Matthew Daddario
Keresem :
Léptek száma :
42
Népszerûség :
0

Hazel rejtekhelye - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Hazel rejtekhelye   Hazel rejtekhelye - Page 3 EmptyCsüt. Jún. 22, 2017 10:33 am

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Hazel rejtekhelye - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hazel rejtekhelye   Hazel rejtekhelye - Page 3 Empty

Ajánlott tartalom


Hazel rejtekhelye - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Hazel rejtekhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: New Orleans-
^
ˇ