Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Kedd Aug. 01, 2017 11:25 pm

Veni && Caine

Vegyes érzelmek kavarognak bennem, de ami a legerősebb mind közül az a rettegés, s a kétségbeesés egyvelege. Mi a francért érzek így, amikor most örülnöm kellene? Nekem kellene a világon a legboldogabbnak lennem és spekulációkat illene szőnöm az elmémben, mint a többi átlagos velem egykorú lány, amikor visszatér hozzájuk a srác, akihez több reményt fűznek, mint amennyit kellene. Caine már régesrég, talán egészen a kezdetektől többet jelent számomra, még ha féltem is eddig bevallani magamnak. Egyszerűen nem szabadna így gondolnom a srácra, hiszen megegyeztünk valamiben. Nem tartom kizártnak, hogy rájött az érzelmeimre, melyeket oly mélyen próbálok elfojtani magamban. S mi a legszörnyűbb az egészben? Hogy még mélyebb kapcsolatot érzek magam és az emlegetett fiú között, mint amit Jude és köztem.
Hirtelen mély levegőt veszek és visszatérek a valóságba. Próbálom rendezni a gondolataim, de hamar rájövök, hogy ennek nem most van itt az ideje, hiszen Caine itt van nálam olyan hosszú idő után először, inkább vele kellene foglalkoznom, s nem a hülye már-már 16 éveseket megszégyenítő elmélkedéseimmel.
Elnevetem magam a megjegyzésén, jó végre hallani a kuncogását. Egy erősebb fajta biztonságérzetet nyújt számomra, hogy a közelemben van.
- Inkább az érdekelne, hogy miért pont ide jöttél, amikor ha elutaztál a barátaidat is meglátogathattad volna a visszatérésed alkalmával? - kérdezem túlzottan is kíváncsiskodó hangnemben. Legbelül, a lelkem legsötétebb bugyrában abban reménykedem, hogy mindez azért van, mert hiányoztam neki. Szeretném, ha ez lenne a válasza, még ha egyértelműen is tudom, hogy erre nulla százalék esély van. Úgy érzem magamat, mint egy bugyuta kislányt.
- Újratervezni? Akkor gondolom már konkrét ötleted van. Oszd meg velem azt, hogy mire gondoltál és ketten kitalálhatunk valamit - válaszolom halkabban az átlagosnál. Rettentően felkeltette az érdeklődésem, s roppant kíváncsi vagyok, hogy mit szeretne.
Mikor meglátom, hogy kinyitja az üveg bort sarkon fordulok és két boros pohárral a kezemben térek vissza a konyhából.
- Tessék - rakom le az előtte lévő asztalra. - Vigyázz, mert ha kiöntöd rabszolgasorsra kárhozol, Greyson - viccelődöm vele, hogy egy kicsit lazítsak a hangulaton. Az már más kérdés, hogy ez csak az én hangulatomnak kell, hiszen Caine szemmel láthatóan nyugodtabb, mint én. Vagy netalántán jól titkolja? Jobb, ha nem is tudom a választ.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Kedd Júl. 25, 2017 9:55 pm


Meet again
Veni & Caine


A ház előtt állva és várakozva eszembe jut ugyan, hogy talán nem fog nekem örülni, hogy esetleg már talált valakit, és nem férek bele az életébe, mint szabadidős tevékenység. Nem vagyok benne teljesen biztos, de az hogy ajtót nyit végül, bizakodásra ad okot. Legalább nem utál, vagy nem annyira, hogy szóba se álljon velem.
Igaz hogy megbeszéltük hogy ez nem kapcsolat, és nem keressük egymást, csak ha komplikálatlan szexre vágyunk, de mégis valami apró dolog kezdett kiburjánzani közöttünk, amit nem értek teljesen, hogy hogyan jutottunk idáig. Már nem biztos hogy csak ezért jöttem ide, nem ezer százalék hogy a testét akarom. Lehet hogy inkább beszélgetni akarok, jókat röhögni egy ostoba filmen, mielőtt bármibe is kezdenénk, szóval ez nekem is eléggé új, mert még sosem voltam szerelmes, hiába vagyok vámpír. Szerettem sok mindent, ez igaz de... A nagybetűs szerelem eddig elkerült, és ez rendben volt.
- Ahogy mondani szokták, hülye kérdésre, még hülyébb válasz - kuncogok fel, hiszen ebben mester vagyok. Mondjuk, a hülye kérdésekben is.
- Nem teljesen, mert azért valamivel tartozok, mégha nem is részletes beszámolóval. Tudom hogy megbeszéltük, de ettől függetlenül még igaz amit mondtál - válaszolok neki ahogy lassan ellépek mellette. Mivel már behívott, nem kell további meghívás ide. Szerintem még nem is sejti amúgy hogy nem vagyok teljesen ember. Vagyis, egyáltalán nem vagyok az. Bár ez azt hiszem részletkérdés. A hozott dolgokkal együtt letelepszem a kanapéra, és kihalászom az egyik bort, amiről tudom hogy szereti ő is.
- Tudom. Vagyis azt hittem hogy tudom, mert.... azt hiszem újra kellene terveznünk ezt a dolgot - sóhajtok fel, és kinyitom az egyik üveg bort, és ha hoz poharat akkor töltök is. Az egyiket felé nyújtom, a másikat pedig magamhoz veszem, de egyenlőre nem mondok ennél többet, mert.... nem tudom mit mondhatnék.notes: Remélem megfelel <3
• •

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jun. 04.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Kedd Júl. 18, 2017 2:48 pm

Veni && Caine

Caine jelenléte teljesen megváltoztat mindent. Úgy érzem, hogy még a levegőt is nehezebben veszem. Nem értem mikor történt mindez. Mikor lett rám ekkora hatással ez a srác? Minden tömény dugással kezdődött, aztán az is megváltozott. A kezdeti durvaság gyengédséggé alakult át és mindent egyre jobban kezdtem élvezni a társaságában, míg egy napon el nem tűnt.
Felesleges tovább rágódnom ezen a döntésén, s az már megint más téma, hogy elhiszem-e majd, amit kitalál. Lehet, hogy igazsággal tömi majd a fejem, de az is előfordulhat, hogy csak aljas hazugság az egész. Több oka is lehet annak, hogy újra felbukkant pár perccel ezelőtt az ajtómban és a bebocsátását kéri. Mindössze néhány apró másodperc töredékig az jár a fejemben, hogy nem engedem be, de túl sok minden köt a sráchoz, elállok az útjából, ezáltal zöld utat adva neki a nappalimba. Szeretném azt hinni, hogy azért van itt, mert hiányoztam neki, mint ember, de sokkal inkább tartom valószínűnek a második opciót, miszerint szexre vágyik. Megbeszéltük az elején, akkor keressük a másikat, ha testi élvezetekre vágyunk. Talán ezért tűnt el, eddig nem volt rám szüksége. Nem szabad ennyit csámcsognom ezen.
- Jól van, igazad van, hülye kérdés volt - nevetem el magam halkan. Egyértelműen tudtam, hogy miattam van itt, amikor megpillantottam, de mégis muszájnak éreztem rákérdezni. Lehet, hogy sablonos, de meglepődtem a jelenlétén.
- Nem, nem vagyok kibukva, hiszen megbeszéltük. Kötetlenség és csak testi kapcsolat, semmi több. Nem kell magyarázkodnod nekem, hülye voltam egy percig is arra gondolni, hogy bármivel is tartozol nekem - rántom meg a vállam és leülök a kanapéra, miután becsukom a bejárati ajtót. - Ülj le ide - veregetem meg magam mellett a helyet. Ha úgy határoz, hogy ideje kibontanunk a bort, amit hozott, akkor felállok és hozok két poharat a konyhából, de addig nem kezdek magánakciókba, míg nem szeretne inni.
- Hé Caine, nem kell semmit ígérned nekem, ezt te is tudod - mondom neki egyenesen a szemeibe nézve. Fájdalommal tölt el, hogy ezt kell mondanom neki, de nem szeretném, ha megtudná, hogy egy ideje többet érzek iránta, mint amennyit kellene. Lehet, hogy nem a legjobb dolog hasonló kapcsolatba bonyolódni vele, mint Jude-dal is tettem, de a kettő sosem lesz ugyanolyan. Jude a legjobb barátom attól a perctől kezdve, hogy megmentette az életem, de Caine teljesen más. Szavakkal nem tudom leírni, hogy mit jelent nekem, mert még magam sem tudom.

avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Kedd Júl. 11, 2017 9:40 pm


Meet again
Veni & Caine


Nem szeretem az olyan napokat, amiket már kora reggel elrontanak, mert valahogy rányomja a bélyeget az én kedvemre is, és az senkinek sem jó. Olyankor hajlamos vagyok nem túl kedves lenni, és bevetni a bűverőmet ha valamit akarok.
A céltalan tengődésem azzal ér véget, hogy felnézek facebookra és észreveszem Venus egyik képét, és elgondolkozok azon, hogy mit is akarok tőle, vagy éppen mit nem. Miért jut az eszembe, amikor nem kéne, hiszen csak egy kötöttségmentes kapcsolatnak indult, most pedig úgy érzem hogy cserben hagytam, nem foglalkozok vele. Pedig miért kéne? Hiszen erre "szerződtünk", haverkodás, buli kis extra és semmi több, kalandot kerestünk mindketten egymás személyében, nem pedig ostoba érzelmeket, és kötődést. Erről nem volt szó, és mégis felkelek hogy összekapva magam meglátogassam.
Nem tudom hogy fog fogadni, hiszen talán egy hónap is eltelt már, mióta utoljára találkoztunk, de elő tudok adni neki valami szép mesét hogy miért nem voltam itt. Vagyok akkora színész. Mégsem mondhatom, hogy azért nem jöttem, mert nem tudtam hogy mit akarok tőle és saját magamtól. Elég hülyén venné ki magát, és még mindig ezen agyalok, amikor becsöngetek végül.
- Nem, mit. Leginkább kit, és mivel te laksz itt, egyértelmű hogy téged kereslek - válaszolok neki vidám félmosolyaim egyikével, amit már oly sokszor láthatott az elmúlt, nem is tudom mennyi időben. Tudom hogy haragszik rám, egészen egyértelművé teszi a tartása, az összefont kar és az a nézés...
- Tudom, tudom. Ez csak a kezdet - mosolyodom el, a szatyorra mutatva és csak utána folytatom.
- Nem feledkeztem el róla Veni, csak el kellett mennem  városból, és volt olyan fontos a dolog, hogy mindent a hátam mögött hagyjak, és ne nézzek se jobbra se balra. Utólag belegondolva jogos hogy ki van bukva rám, de... akkor nem gondoltam erre, és ezt őszintén sajnálom -  sóhajtok fel, ahogy egy zavart tarkóvakargatás után, a szemébe nézve szólalok meg, nem akarom elvarázsolni, egyszerűen a szavaim erejével igyekszem hatni rá, de mégsem az egész kamu sztorimat előadni a verandán. Ahogy megenyhül szélesedik a mosolyom.
- Ezt nem ígérhetem meh hogy nem tűnök el, de azt igen, hogy szó nélkül nem fogok - emelem a kezem, mintha valaha is lettem volna kiscserkész holott fogalmam sincs mi az, és miért jó ha valaki egy táborban tölti a fél gyerekkorát.notes: Remélem megfelel <3
• •

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jun. 04.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Hétf. Jún. 26, 2017 2:12 pm

Veni && Caine

Még sosem esett ilyen rosszul az étel. Ez konkrétan az a fogás, amit bármikor, bárhol képes vagyok megenni, de most mégis úgy érzem, hogy egyszerűen nem megy le a torkomon. Nem tudom, mi baj lehet velem. Tudom, hogy ez étkezési szokásaim sem a legjobbak, hiszen sosem eszek zsírban és szénhidrátban dús kaját, amivel nem is lenne baj, ha nm estem volna át a ló túloldalára és nem gyötörne minden egyes alkalommal kegyetlen hasfájás, amikor enni próbálok. Ilyenkor bánom, hogy semmit sem tudok az erőmről, talán ebben is segítene? Talán el tudnék űzni temérdek rosszkedvet egy rövid varázsigével? Vagy ilyen csak a mesékben és a filmekben van? Fogalmam sincs, a szüleim túl korán meghaltak ahhoz, hogy segítettek volna feltérképezni az erőm. Magamtól ez nem megy, s az igazat megvallva nem is próbálkozom. Tudom, hogy rengeteg hozzám hasonló él odakint a nagyvilágban, ám nem feltétlenül akarok a közösség része lenni. Így sokkal biztonságosabb, a szüleimnek is így kellett volna és akkor talán még ma is élnének.
A kusza elmélkedésemből a csengő hangja ráz fel, amit bánok is meg nem is, hiszen egyedül szeretnék lenni, de már túlságosan összevissza lett a gondolkozásom az elmúlt tíz percben és egyik problémából kapok a másikba, ami sosem túl jó.
Lerakom a tányér kaját a nappali asztalára, kikapcsolom a televíziót és a bejárati ajtó felé lépkedek. Mondtam Jude-nak, hogy ma nem érek rá, így csak egy valaki lehet rajta kívül, aki nem más, mint Claire néni. Mióta nem érek vele elég gyakran meglátogat, két-három naponta köszönthetem a lakásomban és emellett napi kapcsolatban állunk egymással. Sokkal jobb így, mint huszonnégy órában egymás agyára menni.
- Azonnal nyitom, Claire néni - kiáltok fel, majd a kezembe veszem a kulcsot és megforgatom a zárban, hogy az készségesen kinyíljon előttem. - Csináltam vacsit, kérsz? - kérdezem, majd mikor megpillantom az előttem álló személyt teljesen lesápadok. Nem, ez nem lehet. Nem Claire néni csengetett be az imént a lakásomba, hanem Caine. Az a Caine, akivel túl jól szórakoztam, akihez túl közel kerültem.
- Mit keresel itt? - váltok szigorúbb hangnemre és nem tervezem beengedni, keresztbe fonom a karomat a mellkasom előtt és összehúzott szemöldökkel méregetem a srácot.
- Tudod, Caine - sóhajtok fel, mieőtt folytatnám, - egy kis békeajándéktól nem szokás megbocsátani. Főleg akkor nem, amikor teljesen elfelejtkeznek a másik ember létezéséről - mondom neki szigorúan, majd egyik ujjammal elhúzom a szatyor egyik szélét és belenézek. Chips és bor. Nem vagyok az a fajta lány, akinek szokása ilyeneket elutasítani, majd egy újabb sóhajtás kíséretében arrébb lépek, hogy be tudjon jönni, ha szeretne. Elvégre azért jött, hogy szórakozzunk, nem?
- Egy feltétellel maradhatsz - kezdek neki. - Ha még egyszer eltűnsz hosszú időre, ide többet be nem teszed a lábad. Reméle világos voltam!
avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szomb. Jún. 24, 2017 12:33 am


Meet again
Veni & Caine


A mai nap ott van elcseszve ahol van! Legalábbis ezzel a tudattal szembesültem, amikor bementem az egyetemre, ahol elvileg órámnak kellett volna legyen, és kiderült hogy a tanár kihalt, és elmarad. Igen, még mindig nem adtam fel azt az álmot hogy emberként élhetek, és idővel akár vágó vagy akár még szinkronhang is lehetek, bár ahhoz talán nem elég különleges a torkom szelleme, de ki tudja? Az élet tele van kiszámíthatatlan eseményekkel, és van hogy nem azt a lapot osztja, amit várnánk tőle.
Rosszkedvűen ballagok haza, oldalamon a kis félvállas táskámmal amibe egy füzet és egy toll lapul, igazából nem is kéne táska, de túl lusta vagyok kézben cipelni a dolgaimat. Én a praktikusság híve vagyok, és ahogy hazaérek az az első dolgom hogy főzzek egy kávét magamnak. Körülnézek a takaros kis lakásomban és hirtelen nagyon üresnek tűnik, mintha csak évek óta érintetlen lenne és várna valakire, pedig minden este ide térek haza hogy aludjak egy keveset mielőtt nekifutnék egy újabb napnak.
A konyhám rendezett de nem túlságosan vakítóan fényes, hiszen egyedül élek, szoktam főzni benne és tudom használni is a berendezéseimet is, bár tudom, ez talán nem rí le rólam hogy egy konyhaséf lennék. Pedig tudok azért, ha akarok. Mondjuk ritkán van hogy magamon kívül másnak is főzzek, de volt már rá példa, hiszen mi halhatatlanok is szeretünk enni olykor. Az élvezet kedvéért.
A bögrémmel a kezemben dobom le magam a kanapéra és veszem kezembe a telefonom, és kezdek el böngészni rajta. Végiggörgetem a facebookot is, mert modern vámpír vagyok, a huszonegyedik században élek. Kiszúrom Venus képét és vacilálok egy kicsit. Régen láttam már, és bár semmi kötödésnek indult a dolog, valamit mégiscsak érzek iránta, annyit legalábbis hogy hiányozzon a társasága. Bosszantóan zavaró gondolat, így a kávém iszogatása közben átöltözök. Sötét nadrágot választok egy egyszerű fehér inget, semmi különlegeset. Úgysem fázom, és kint is szép idő van. Napszemüveggel az orromon lépek ki a lakásomból a koszos bögrémet ott hagyva, ahová letettem.
Megállok egy boltban, és veszek pár üveg bort és rágcsálnivalót, mintha csak egy baráti filmezésre ugranék fel hozzá, és nem sokkal később már a bejárati ajtó előtt állok. Becsengessek? Vagy az lenne a legjobb ha végleg kiverném a fejemből ezt a lányt, és megmaradna ennyiben? Tuti meg fogom szívni még ezt.. Becsengetek hát, és türelmesen várok amíg kinyitja.
- Szia Venus. Rég láttalak már, és tudom hogy nem írtam neked, hogy nem leszek a városban, szóval... hoztam egy kis békeajándékot, már ha elfogadod természetesen - mosolygok rá és felmutatom a kis szatyrot benne mindenfélével. A bor és a chipsek jó párosítás egy jó film mellé, amíg.. nos meg nem unjuk.notes: Remélem megfelel <3
• •

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jun. 04.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Nappali   Pént. Jún. 23, 2017 12:58 pm

Veni && Caine

Nem tudok hazudni az embereknek. Mindig látszik rajtam, ha füllenteni akarok, már a szándék is kirajzolódik a vonásaimon, ám mikor nekikezdek a velem szemben álló felet mindig elkapja a nevetés. Kész röhej az egész! Mikor ma Jude rám írt, hogy este csinálunk-e valamit, akkor készségesen, bűntudattól nem mentesen írtam le neki az apró választ, hogy Claire néninél alszom. Azóta is ezen kattog az agyam, hiszen ez egyáltalán nem fedi a valóságot. Egyszerűen most kivételesen még Jude-hoz sincs kedvem. Rosszul érzem magam amiatt, hogy így gondolom ezt jelenleg, de már mit tudnék tenni. Gyötör a gondolat, hogy mi rosszat tettem én? Füllenteni emberi dolog, még akkor is, ha az ember lánya boszorkány. Nem volt senki, aki megtanítsa nekem a képességem rejtelmeit, így nem is próbálkoztam különösebben a varázslat elsajátításával. Igazából annyira nem is érdekel a dolog, míg nem származik hasznom belőle addig nem is veszek tudomást róla.
Bánt, hogy valaki, aki hamar részesévé vált az életemnek, amilyen hamar sétált bele a mindennapjaimba, olyan hamar sétált is ki onnan. Már pár hét eltelt azóta, hogy Caine nálam járt vagy hogy egyáltalán találkoztunk volna. Egyre többször gondolok rá. Tudom, hogy nem szabadna, hiszen megbeszéltük, semmi kötődés, semmi érzelem. Olyankor jön rá mindig a dolgokra az ember, amikor már késő. Valószínűleg soha többé nem látom a göndör hajú srácot. Nem is tudom, mi lenne a helyes, ha rá és az érzelmeimre gondolok.
Kisétálok a konyhába és befűszerezek pár szelet csirkemellet, majd hirtelen kisütöm és párolok mellé egy doboz kukoricát. Nem vagyok valami konyhatündér, de még mindig jobban főzök, mint Claire néni, hiszen mikor még együtt laktunk akárhányszor főzni próbált mind a ketten éhesek maradtunk és a drága, elpocsékolt étel a kukában landolt kutya híján. Embertelenül sokat költöttünk arra, hogy kaját rendeljünk, ami nem normális dolog, de ez volt az egyetlen módja annak, hogy ne maradjunk éhen. Mióta egyedül lakok és magam látom el már máshogy látom a dolgok perspektíváját.
Körülbelül húsz perc elteltével tálalom a kajámat és lecsücsülök a nappaliban a kanapéra, a televízió elé, hogy valami gagyi szappanoperát nézzek és azon gondolkozzak, hogy mikor és hol csesztem el. Félő olyan leszek, mint Claire néni.
avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 18.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: Mystic Falls :: Otthonok :: Venus lakása-
^
ˇ