Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Kai Parker


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokWooden Spoon Cafe & Bakery

Electra Fanning
Yesterday at 7:29 pmSötét rengeteg

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 9:19 pmPark

Thersez
Kedd Dec. 11, 2018 8:06 pmMy brother - again

Stephanie Stafford
Hétf. Dec. 10, 2018 4:59 pmGalatoire's étterem

Always and Forever
Hétf. Dec. 10, 2018 4:48 pmRonan Scadding - Se veled, se nélküled

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 11:21 pmSzükségem van egy új helyszínre

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmAmarilla szobája

Always and Forever
Vas. Dec. 09, 2018 10:42 pmCharlotte "Charlie" Gray

Charlotte Gray
Vas. Dec. 09, 2018 10:24 pmIpswich, USA, Danvers kúria - Caleb & Amarilla

Amarilla Van Selm
Vas. Dec. 09, 2018 10:08 pm
Nyerteseink
avagy az ősz díjazottjai
Az ősz őrangyala
Reagan Blair

Az ősz női karaktere
Elisabeth Saltzman

A ősz férfi karaktere
Isaac Lestrange

Az ősz párosa
Damon & Elena

Az ősz játéka

Az ősz előtörténete
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 8 4
Boszorkányok 10 5
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 0 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 0
Eretnekek 1 1
Szirének 2 0
Démonok 1 3
Vadászok 3 3
Emberek 1 1
Összesen 29 21

Share | 
 

 Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Emberek   Pént. Márc. 02, 2018 5:22 pm

Sirius Doyle
Szabad


Play by:
Zane Holtz
Történet:
Egy gazdag család egyetlen gyermekeként mindig is magadénak tudhattad a jólétet. Nem kellett amiatt aggódnod, hogy valamit, amit esetleg kérsz, nem kapsz meg, hiszen minden az öledbe pottyant. Ennek eredményeképp nagyon is öntelt lettél, még ha elkényeztetett nem is, s habár igaz, hogy nem alaptalanul vagy büszke az elért eredményeidre, de általában senki nem tud huzamosabb ideig elviselni az állandó fölényeskedő és okoskodó viselkedésed miatt, hiába lehetséges az, hogy amúgy jó dolgokat mondasz.
Már gyerekkorod óta az volt az egyetlen álmod, hogy nyomozóvá válj, ezért pedig tényleg keményen megküzdöttél. Maximalista tulajdonságodnak köszönhetően mindig a legkiválóbb eredményekkel zártad az iskolát, így egyenes út vezetett az álom munkád felé. Az egyetemet is kitűnő eredményekkel végezted el, s miután munkába álltál, nem volt olyan ügy, amit te ne tudtál volna felgöngyölíteni.
Ahogy telt az idő, teljesen elszálltál magadtól, s most már csak a különleges, tényleg nehéz eseteket vállalod el, úgy érzed, hogy a többire felesleges neked pazarolnod az energiáidat és idődet. Ám aztán egy napon, amikor New Orleansben jártál, egy olyan üggyel találtad szemben magadat, ami minden ember képességeit meghaladja. Te pedig pontosan ezért vágtál bele ebbe a nyomozásba.
S hogy pontosan mi is volt ez az ügy?
Este volt, éppen hazafelé tartottál, amikor az egyik sötét sikátorból hangokat hallottál. Óvatos és megfontolt tulajdonságaid miatt nem rohantál rögtön oda fejvesztve, hogy segíts a bajba jutottan, hanem helyette inkább felmérted a helyzetet. Egy női alak volt ott, és még valaki, akinek arcát a sötétség miatt nem láttad jól, de teljesen olyan volt, mintha a nő nyakába harapott volna.
Ahogy egy kuka mögött megbújva figyelted az eseményeket, hirtelen egy macska ugrott elő az egyik szemeteszsák mögül, amire a támadó felfigyelt, és pár másodperc alatt elhagyta a tetthelyszínt. Miután már biztos voltál abban, hogy tiszta a terep, kimerészkedtél a rejteked mögül, és odaléptél a nőhöz, aki már nem élt. Megvizsgáltad a sérüléseit, és legnagyobb meglepetésedre csak a nyakán találtál két apró, szúrás okozta sebet.
Nagyon különösnek tartottad az esetet, de ekkor még nem gondoltál semmi rosszra. Kihívtad a rendőröket, hogy átvizsgáljátok az ügyet, azonban legnagyobb meglepetésedre, nem lettek kivizsgálja a történtek. A helyi rendőrség eltusolta az ügyet, benned pedig ekkor tudatosult az, hogy itt valami olyan komoly és veszélyes dologról van szó, amiről a rendőröknek tudomásuk van, de inkább nem avatkoznak bele. Te pedig már csak azért is elhatároztad, hogy kideríted, mi folyik New Orleansben.

Benjamin Johns
Szabad


Play by:
Henry Cavill
Történet:
Mystic Fallsban születtél, azonban soha nem éltél ott, a szüleidnek ugyanis el kellett költöznie onnan az apád munkája miatt, így egy nagyvárosban kezdtetek el élni. A családod jómódú volt, a szüleid üzletemberek voltak, így te is erre a pályára léptél, amint megfelelő korú lettél. Sikeres és független üzletember vált belőled, a szüleiddel nem is tartottad nagyon a kapcsolatot, és igazából, soha meg sem fordult a fejedben az, hogy visszatérj a szülővárosodba... egészen tavalyig. Akkor ugyanis történt valami, és te feladtad az üzletemberi pályafutásod, és Mystic Fallsba költöztél, ahol amint megüresedett a polgármesteri cím, te vetted magadhoz azt, csak úgy, mint a titkos tanács vezetését is. Az itteniek nem ismernek, nem bíznak benned, mivel azonban nem volt senki más alkalmas jelöltjük, beleegyeztek abba, hogy te vedd át a vezetést. Te azonban nagyom titokzatos vagy, nem árulod el senkinek, hogy miért jöttél vissza a kis városba, vagy hogy miért adtad fel az üzletemberi karrieredet. Mintha sötét titkokat rejtegetnél, s ez bizony így is van. Ugyanis te nemcsak egy üzletember voltál, hanem vámpírvadász is, s mivel tudtad, hogy Mystic Fallsban sok a vámpír, úgy döntöttél, ide jössz tisztogatni, de egy másik okod is volt: el akartál tűnni valaki elől, elbújni, mintha az életed veszélyben lett volna. De hogy pontosan hogyan lettél vadász, hogyan ismerted meg a természetfeletti világot, és hogy miért bujkálsz... mindezt sötét homály fedi, amiről te nem is akarsz beszélni.

Seraphina Reese
Szabad


Play by:
Gal Gadot
Történet:
A te gyökereid is Mystic Fallsból erednek, habár te magad soha nem éltél ott. A nagyszüleid laktak ott, még az édesanyád is itt született, ám amikor ő felnőtt, és kirepült a családi fészekből, többet nem költözött vissza ebbe a kisvárosba. Miután te megszülettél, néha te is jártál itt a nagyszüleidet látogatva, de huzamosabb időt soha nem töltöttél el Mystic Fallsban. Felnőttél, jelentkeztél rendőrnek, és sikeresen elvégezted az akadémiát is. Független, határozott nő lett belőled, és persze egy sikeres karrier állt előtted, azonban egy szép napon minden megváltozott.
Épp Mystic Fallsban jártál a nagyszüleid sírját látogatni. Kissé késve érkeztél meg, már besötétedett, mire megérkeztél a városba, és mivel nem terveztél itt éjszakázni, ezért egyből a temető felé vetted az irányt. Már végeztél ott, s indultál vissza a kocsidhoz, amikor egy olyan esemény szemtanúja lettél, ami arra sarkalt, hogy inkább mégis maradj még valameddig a kisvárosban. Bűncselekménynek tűnt, ugyanis valaki egy másik személy nyakából táplálkozott, legalábbis így tűnt neked, hiába nem értettél semmit. Egyből jelentetted az esetet, ám az végül el lett tusolva, állattámadásra hivatkozva, ami mélységesen felháborított, és elhatároztad, hogy kideríted, mi történt pontosan.
Mindig is azt mondták rólad, hogy tehetséged van a rejtett dolgok megfejtésében, így rövid időn belül a természetfeletti világ eseményei közepén találtad magad, ahogy megtudtad, egy vámpírt láttál azon az éjszakán. Az igazságérzeted és az emberek megmentése és segítése iránti elkötelezettséged miatt csatlakoztál a titkos tanácshoz, amikor helyet kínáltak neked ott, tekintettel a képességeidre.
Hamar beilleszkedtél, az emberek hallgatni kezdtek rád, de aztán megjelent egy férfi a semmiből, és megszerezte az összes vezetői pozíciót. Nem tetszett neked ez, valami bűzlött Benjamin Johns-ban, minden érzéked azt súgta, hogy rejteget valami fontosat, úgyhogy elkezdtél nyomozni utána a célból, hogy lerántsd róla a leplet.

Thalia Hartfiel
Szabad


Play by:
Ellen Page
Történet:
Amióta az eszedet tudod, orvos szeretnél lenni, hogy segíthess másokon. Most a Whitmore főiskolán megadatik neked, hogy azt tanuld, amit szeretnél, Dr. Jo Laughlin vezetése által. Abba az osztályba jársz, ahova Elena is, akire egyelőre féltékeny vagy, mert úgy látod, hogy ő sokkal jobb nálad - azonban a titok nyitja pusztán a vámpírvér, hisz Elena ezzel tud igazán segíteni a betegein.
Némileg visszafogottabb jellem vagy, nem adod ki könnyed magad másoknak, de szeretsz mindenről tudni. Szomjazol a tudásra és ha kell, éjjelt nappallá téve tanulsz, hogy egyre jobb és jobb legyél. A családi hátteredről nem tudni túl sokat, csak azt, hogy egy ideje egyedül élsz, de az okait nem árultad el senkinek.

//Aki elviszi ezt a karaktert, annak lehetősége lenne majd egy alternatív jövőben is játszani Elenával és a többiekkel. //

Sebastian Mirchoff
Szabad


Play by:
Diego Luna
Történet:
Orvosként dolgozol McKinley-ben. Dr. Jo Laughlin az egyik kollégád, bár nem beszéltek túl sűrűn. Gyanítod, hogy valami nem stimmel körülötte, na meg az egyik gyakornok, Elena körül sem. Próbálod összerakni a képet, a mozaik darabkákat, de egyelőre nem jutottál semmire. Látod, hogy milyen gyorsan gyógyulnak meg a betegeik a súlyos sérüléseikből, de talán pont amiatt, mert jót tesznek: nem vonod kérdőre őket. Legalábbis még.
Egyedül élsz, de vágysz már megszabadulni az agglegény életedtől. Van humorod, jól kezeled a stresszes helyzeteket. A munka elveszi az idődet a magánélettől, épp ezért vagy még mindig egyedül.
Apád vérfarkas volt, de erről semmit nem tudsz - viszont ebben a szakmában vigyáznod kell, hisz ha valaki meghal miattad, hamar megváltozhat az életed. Ráadásul gyökerestül.

//Erre a karakterre is vonatkozik az, hogy számítanánk rá egy alternatív jövőbeni szálban. //

Juliette Moon
Szabad


Play by:
Hannah James
Történet:
A Mikaelson család bejárónőjeként hatalmas tudás birtokában állsz - csak épp nem tudsz róla. Egyszerű halandó vagy, akit Klaus megbűvölt. Te gondoskodsz róla, hogy a háztartás ne ússzon el, főzöl, mosol, takarítasz rájuk, és természetesen odafigyelsz Hayleyre és a születendő gyermekre, segítesz nekik, vigyázol rájuk. Cserébe kényelmes, jó élet a jutalmad, és egy lassan szivacsra hasonlító memória, melyet Klaus újra és újra megbűvöl, nehogy kikotyogd a természetfeletti titkokat a városban. Minden nap úgy mész haza, hogy tudod mit csinálsz, mégsem vagy benne biztos, és a legszörnyűbb az egészben, hogy nem is kérdőjelezed ezt meg. Mintha elvettek volna egy fontos szeletet belőled, mintha hiányozna egy nélkülözhetetlen alkatrész... De amíg Klaus hatása alatt állsz, eszedbe sem jut megkérdőjelezni furcsán működő elmédet, főleg, hogy kedveled a családot, akiknél dolgozol, rajongásod pedig talán már-már szerelembe csap át egyikük iránt...

//A karakternek sok játéka lehet a Mikaelson család tagjaival, lévén az ő házvezetőjük, főként Hayleyvel, aki a nap nagy részét mindig otthon tölti.//

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
422
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Régi, poros dolgaink :: Emlékeink, melyek a porba hulltak :: Sorozatos, canon karik (régi)-
^
ˇ