Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:11 am

Torrey De Vitto

Yesterday at 4:30 pm

Karácsonyi álom

Yesterday at 1:24 pm

Hangstúdió

Yesterday at 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Emberek   Szer. Júl. 05, 2017 4:58 pm


Sirius Doyle

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Zane Holtz

Egy gazdag család egyetlen gyermekeként mindig is magadénak tudhattad a jólétet. Nem kellett amiatt aggódnod, hogy valamit, amit esetleg kérsz, nem kapsz meg, hiszen minden az öledbe pottyant. Ennek eredményeképp nagyon is öntelt lettél, még ha elkényeztetett nem is, s habár igaz, hogy nem alaptalanul vagy büszke az elért eredményeidre, de általában senki nem tud huzamosabb ideig elviselni az állandó fölényeskedő és okoskodó viselkedésed miatt, hiába lehetséges az, hogy amúgy jó dolgokat mondasz.
Már gyerekkorod óta az volt az egyetlen álmod, hogy nyomozóvá válj, ezért pedig tényleg keményen megküzdöttél. Maximalista tulajdonságodnak köszönhetően mindig a legkiválóbb eredményekkel zártad az iskolát, így egyenes út vezetett az álom munkád felé. Az egyetemet is kitűnő eredményekkel végezted el, s miután munkába álltál, nem volt olyan ügy, amit te ne tudtál volna felgöngyölíteni.
Ahogy telt az idő, teljesen elszálltál magadtól, s most már csak a különleges, tényleg nehéz eseteket vállalod el, úgy érzed, hogy a többire felesleges neked pazarolnod az energiáidat és idődet. Ám aztán egy napon, amikor New Orleansben jártál, egy olyan üggyel találtad szemben magadat, ami minden ember képességeit meghaladja. Te pedig pontosan ezért vágtál bele ebbe a nyomozásba.
S hogy pontosan mi is volt ez az ügy?
Este volt, éppen hazafelé tartottál, amikor az egyik sötét sikátorból hangokat hallottál. Óvatos és megfontolt tulajdonságaid miatt nem rohantál rögtön oda fejvesztve, hogy segíts a bajba jutottan, hanem helyette inkább felmérted a helyzetet. Egy női alak volt ott, és még valaki, akinek arcát a sötétség miatt nem láttad jól, de teljesen olyan volt, mintha a nő nyakába harapott volna.
Ahogy egy kuka mögött megbújva figyelted az eseményeket, hirtelen egy macska ugrott elő az egyik szemeteszsák mögül, amire a támadó felfigyelt, és pár másodperc alatt elhagyta a tetthelyszínt. Miután már biztos voltál abban, hogy tiszta a terep, kimerészkedtél a rejteked mögül, és odaléptél a nőhöz, aki már nem élt. Megvizsgáltad a sérüléseit, és legnagyobb meglepetésedre csak a nyakán találtál két apró, szúrás okozta sebet.
Nagyon különösnek tartottad az esetet, de ekkor még nem gondoltál semmi rosszra. Kihívtad a rendőröket, hogy átvizsgáljátok az ügyet, azonban legnagyobb meglepetésedre, nem lettek kivizsgálja a történtek. A helyi rendőrség eltusolta az ügyet, benned pedig ekkor tudatosult az, hogy itt valami olyan komoly és veszélyes dologról van szó, amiről a rendőröknek tudomásuk van, de inkább nem avatkoznak bele. Te pedig már csak azért is elhatároztad, hogy kideríted, mi folyik New Orleansben.


Benjamin Johns

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Henry Cavill

Mystic Fallsban születtél, azonban soha nem éltél ott, a szüleidnek ugyanis el kellett költöznie onnan az apád munkája miatt, így egy nagyvárosban kezdtetek el élni. A családod jómódú volt, a szüleid üzletemberek voltak, így te is erre a pályára léptél, amint megfelelő korú lettél. Sikeres és független üzletember vált belőled, a szüleiddel nem is tartottad nagyon a kapcsolatot, és igazából, soha meg sem fordult a fejedben az, hogy visszatérj a szülővárosodba... egészen tavalyig. Akkor ugyanis történt valami, és te feladtad az üzletemberi pályafutásod, és Mystic Fallsba költöztél, ahol amint megüresedett a polgármesteri cím, te vetted magadhoz azt, csak úgy, mint a titkos tanács vezetését is. Az itteniek nem ismernek, nem bíznak benned, mivel azonban nem volt senki más alkalmas jelöltjük, beleegyeztek abba, hogy te vedd át a vezetést. Te azonban nagyom titokzatos vagy, nem árulod el senkinek, hogy miért jöttél vissza a kis városba, vagy hogy miért adtad fel az üzletemberi karrieredet. Mintha sötét titkokat rejtegetnél, s ez bizony így is van. Ugyanis te nemcsak egy üzletember voltál, hanem vámpírvadász is, s mivel tudtad, hogy Mystic Fallsban sok a vámpír, úgy döntöttél, ide jössz tisztogatni, de egy másik okod is volt: el akartál tűnni valaki elől, elbújni, mintha az életed veszélyben lett volna. De hogy pontosan hogyan lettél vadász, hogyan ismerted meg a természetfeletti világot, és hogy miért bujkálsz... mindezt sötét homály fedi, amiről te nem is akarsz beszélni.


Seraphina Reese

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Gal Gadot

A te gyökereid is Mystic Fallsból erednek, habár te magad soha nem éltél ott. A nagyszüleid laktak ott, még az édesanyád is itt született, ám amikor ő felnőtt, és kirepült a családi fészekből, többet nem költözött vissza ebbe a kisvárosba. Miután te megszülettél, néha te is jártál itt a nagyszüleidet látogatva, de huzamosabb időt soha nem töltöttél el Mystic Fallsban. Felnőttél, jelentkeztél rendőrnek, és sikeresen elvégezted az akadémiát is. Független, határozott nő lett belőled, és persze egy sikeres karrier állt előtted, azonban egy szép napon minden megváltozott.
Épp Mystic Fallsban jártál a nagyszüleid sírját látogatni. Kissé késve érkeztél meg, már besötétedett, mire megérkeztél a városba, és mivel nem terveztél itt éjszakázni, ezért egyből a temető felé vetted az irányt. Már végeztél ott, s indultál vissza a kocsidhoz, amikor egy olyan esemény szemtanúja lettél, ami arra sarkalt, hogy inkább mégis maradj még valameddig a kisvárosban. Bűncselekménynek tűnt, ugyanis valaki egy másik személy nyakából táplálkozott, legalábbis így tűnt neked, hiába nem értettél semmit. Egyből jelentetted az esetet, ám az végül el lett tusolva, állattámadásra hivatkozva, ami mélységesen felháborított, és elhatároztad, hogy kideríted, mi történt pontosan.
Mindig is azt mondták rólad, hogy tehetséged van a rejtett dolgok megfejtésében, így rövid időn belül a természetfeletti világ eseményei közepén találtad magad, ahogy megtudtad, egy vámpírt láttál azon az éjszakán. Az igazságérzeted és az emberek megmentése és segítése iránti elkötelezettséged miatt csatlakoztál a titkos tanácshoz, amikor helyet kínáltak neked ott, tekintettel a képességeidre.
Hamar beilleszkedtél, az emberek hallgatni kezdtek rád, de aztán megjelent egy férfi a semmiből, és megszerezte az összes vezetői pozíciót. Nem tetszett neked ez, valami bűzlött Benjamin Johns-ban, minden érzéked azt súgta, hogy rejteget valami fontosat, úgyhogy elkezdtél nyomozni utána a célból, hogy lerántsd róla a leplet.


Thalia Hartfiel

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Ellen Page

Amióta az eszedet tudod, orvos szeretnél lenni, hogy segíthess másokon. Most a Whitmore főiskolán megadatik neked, hogy azt tanuld, amit szeretnél, Dr. Jo Laughlin vezetése által. Abba az osztályba jársz, ahova Elena is, akire egyelőre féltékeny vagy, mert úgy látod, hogy ő sokkal jobb nálad - azonban a titok nyitja pusztán a vámpírvér, hisz Elena ezzel tud igazán segíteni a betegein.
Némileg visszafogottabb jellem vagy, nem adod ki könnyed magad másoknak, de szeretsz mindenről tudni. Szomjazol a tudásra és ha kell, éjjelt nappallá téve tanulsz, hogy egyre jobb és jobb legyél. A családi hátteredről nem tudni túl sokat, csak azt, hogy egy ideje egyedül élsz, de az okait nem árultad el senkinek.

//Aki elviszi ezt a karaktert, annak lehetősége lenne majd egy alternatív jövőben is játszani Elenával és a többiekkel. //


Sebastian Mirchoff

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Diego Luna

Orvosként dolgozol McKinley-ben. Dr. Jo Laughlin az egyik kollégád, bár nem beszéltek túl sűrűn. Gyanítod, hogy valami nem stimmel körülötte, na meg az egyik gyakornok, Elena körül sem. Próbálod összerakni a képet, a mozaik darabkákat, de egyelőre nem jutottál semmire. Látod, hogy milyen gyorsan gyógyulnak meg a betegeik a súlyos sérüléseikből, de talán pont amiatt, mert jót tesznek: nem vonod kérdőre őket. Legalábbis még.
Egyedül élsz, de vágysz már megszabadulni az agglegény életedtől. Van humorod, jól kezeled a stresszes helyzeteket. A munka elveszi az idődet a magánélettől, épp ezért vagy még mindig egyedül.
Apád vérfarkas volt, de erről semmit nem tudsz - viszont ebben a szakmában vigyáznod kell, hisz ha valaki meghal miattad, hamar megváltozhat az életed. Ráadásul gyökerestül.

//Erre a karakterre is vonatkozik az, hogy számítanánk rá egy alternatív jövőbeni szálban. //


Juliette Moon

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Hannah James

A Mikaelson család bejárónőjeként hatalmas tudás birtokában állsz - csak épp nem tudsz róla. Egyszerű halandó vagy, akit Klaus megbűvölt. Te gondoskodsz róla, hogy a háztartás ne ússzon el, főzöl, mosol, takarítasz rájuk, és természetesen odafigyelsz Hayleyre és a születendő gyermekre, segítesz nekik, vigyázol rájuk. Cserébe kényelmes, jó élet a jutalmad, és egy lassan szivacsra hasonlító memória, melyet Klaus újra és újra megbűvöl, nehogy kikotyogd a természetfeletti titkokat a városban. Minden nap úgy mész haza, hogy tudod mit csinálsz, mégsem vagy benne biztos, és a legszörnyűbb az egészben, hogy nem is kérdőjelezed ezt meg. Mintha elvettek volna egy fontos szeletet belőled, mintha hiányozna egy nélkülözhetetlen alkatrész... De amíg Klaus hatása alatt állsz, eszedbe sem jut megkérdőjelezni furcsán működő elmédet, főleg, hogy kedveled a családot, akiknél dolgozol, rajongásod pedig talán már-már szerelembe csap át egyikük iránt...

//A karakternek sok játéka lehet a Mikaelson család tagjaival, lévén az ő házvezetőjük, főként Hayleyvel, aki a nap nagy részét mindig otthon tölti.//

avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Farkasok kódexe
» -=Hyoton=-
» Part 14 / 2
» Emberek leírása
» Az Imbolygó Fogadó

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Canon karakterek-
^
ˇ