Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Elkészültem!

írta: Holly Marlow
Today at 12:52 pm

Holly Marlow

írta: Holly Marlow
Today at 12:50 pm

Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Francesco Di Pasqua


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vadászok   Szer. Júl. 05, 2017 4:58 pm


Ötök testvérisége

Jelenleg 3 szabad poszt van

Play by: Bárki

Még három vadászra lesz szükségünk a közeljövőben, akik testén megjelenik a tetoválás, ami elvezet minket oda, ahol a fehértölgy nő. Bizony, az Ősiek nem voltak elég körültekintőek: maradt néhány fehértölgyfa, sőt, nem is kevés, melyekből százával készíthetőek az Ősiekre fenyegetést jelentő karók, golyók és egyéb fegyverek. Erre a helyre vezet el az újabb tetoválás.
Három olyan karakterre, olyan vadászra van még szükségünk, akik meg akarják keseríteni a vámpírjaink életét. Legfőképp az Ősiekét, hiszen megölésükkel a vérvonalukon nemzett vámpírok is elpusztulnak. Lehet szövetkezni velük és ármánykodni ellenük, hiszen valljuk be, a legtöbb vámpírnak érdeke, hogy a Mikaelson család túlélje a vadászokat.
Érzel magadban elég motivációt? Érzed, hogy a vadászösztönök hirtelen felélednek benned? Minden vágyad, hogy létrehozz egy vámpírmentes világot? Ne habozz, alkosd meg a karaktered! Vigyázz, mert már csak három vadászt várunk, ugyanis kettőmár megérkezett, akik máris elkezdték bosszújáró hadjáratátukat az éjszaka gyermekei ellen.
Nincs semmiféle megkötés, lehetsz fiú vagy lány, fiatal vagy idős, tapasztalt vagy tapasztalatlan. A lényeg, hogy tudd, mi a dolgod!


Devoria 'Devra' Bush

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Lesley-Ann Brandt

A te történeted is pontosan úgy kezdődött, mint mindenki másé. Egyszerű család, unalmas hétköznapok, te pedig valami izgalmasra vágytál. Bajkeverő voltál, mindig azt tetted, amit megtiltottak, és abba ütötted bele az orrodat, amibe nem kellett volna. A nővéred hiába mondogatta neked, hogy hagyj fel ezzel a viselkedéssel, mert még a végén az életedbe kerül, de önfejűségednek hála már csak azért sem hallgattál rá. Úgy voltál vele, hogy neked csak senki se mondja meg, mit csinálj, hisz ez a te életed, azt kezdesz vele, amit csak akarsz. Akkor nem számítottál rá, álmaidban sem gondoltad volna, de végül csak utolértek téged is a tetteid következményei.
Egyszer ugyanis egy olyan pasival kezdtél el randizgatni, aki nem egyszerű ember volt. Eleinte te ezt nem sejtetted, de aztán később, amikor ő ivott belőled, végül is elárulta, hogy vámpír. Te pedig ahelyett, hogy megrémültél volna, izgatónak találtad a dolgot, hogy szó szerint természetfeletti pasid volt. Csak hogy te soha sem hűségedről voltál híres, pasik terén hamar eluntad magad, így pár éven belül a vámpír barátoddal is szakítani akartál – persze, miután egy párszor már megcsaltad. A hibát ott követted el, hogy egy olyan fajjal kezdtél ki, amit egyáltalán nem ismertél – a vámpír ugyanis könnyűszerrel kiszedte belőled igézéssel az igazságot, és amit megtudott, az nem éppen villanyozta fel, hanem pont ellenkezőleg: hatalmas haragra gerjedt, és mint megtapasztaltad, ha egy vámpír bosszúra szomjazik, akkor biztosan véghez is viszi azt.
25 éves voltál ekkor, amikor egyszeriben, egyetlen éjszaka leforgása alatt elvesztetted az egész családodat. Az a vámpír kíméletlenül megölt mindenkit, s amikor te arra értél haza, hogy a hófehér falak helyett vérvörös minden, valami megtört benned. Rájöttél, hogy mindez a te hibád, amiért egy olyan valamit engedtél az életedbe, ami sokkal veszélyesebb volt, mint arra számítottál, és könnyűvérűségednek a levét a családod itta meg. Akkor elhatároztad, hogy kerül, amibe kerül, de jóváteszed a hibádat, és levadászod azt a vámpírt, aki ezt tette. Vadásznak álltál, és hiába teltek-múltak az évek, a te bosszúszomjad mit sem csillapodott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Neminra élővilága
» Régi vadászház [Natan lakhelye]
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Jeremy Gilbert - Átvételi szándékát az adminnál lehet jelezni
» [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Canon karakterek-
^
ˇ