Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Elisabeth Saltzman, Reagan Blair


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokEmerald City

Vendég
Today at 9:16 pmGyakorlótér

Isaac Lestrange
Today at 9:13 pmUtcák

Sonja Sinclair
Today at 8:26 pmSétálóutca

Always and Forever
Today at 6:13 pmTörlések, figyelmeztetések

Always and Forever
Today at 6:10 pmHírek, közlemények

Always and Forever
Today at 2:30 pmSonja Sinclair

Isaac Lestrange
Today at 1:08 pmRaktár

Elisabeth Saltzman
Today at 2:24 amVictor Sutton

Always and Forever
Today at 12:55 amSonja Sinclair

Always and Forever
Today at 12:53 am
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 7 6
Boszorkányok 6 1
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 3 2
Emberek 1 2
Összesen 24 17

Share | 
 

 Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vadászok   Pént. Márc. 02, 2018 5:15 pm

Ötök testvérisége
Jelenleg 3 szabad poszt van


Play by:
Bárki
Történet:
Még három vadászra lesz szükségünk a közeljövőben, akik testén megjelenik a tetoválás, ami elvezet minket oda, ahol a fehértölgy nő. Bizony, az Ősiek nem voltak elég körültekintőek: maradt néhány fehértölgyfa, sőt, nem is kevés, melyekből százával készíthetőek az Ősiekre fenyegetést jelentő karók, golyók és egyéb fegyverek. Erre a helyre vezet el az újabb tetoválás.
Három olyan karakterre, olyan vadászra van még szükségünk, akik meg akarják keseríteni a vámpírjaink életét. Legfőképp az Ősiekét, hiszen megölésükkel a vérvonalukon nemzett vámpírok is elpusztulnak. Lehet szövetkezni velük és ármánykodni ellenük, hiszen valljuk be, a legtöbb vámpírnak érdeke, hogy a Mikaelson család túlélje a vadászokat.
Érzel magadban elég motivációt? Érzed, hogy a vadászösztönök hirtelen felélednek benned? Minden vágyad, hogy létrehozz egy vámpírmentes világot? Ne habozz, alkosd meg a karaktered! Vigyázz, mert már csak három vadászt várunk, ugyanis kettőmár megérkezett, akik máris elkezdték bosszújáró hadjáratátukat az éjszaka gyermekei ellen.
Nincs semmiféle megkötés, lehetsz fiú vagy lány, fiatal vagy idős, tapasztalt vagy tapasztalatlan. A lényeg, hogy tudd, mi a dolgod!

Devoria 'Devra' Bush
Szabad


Play by:
Lesley-Ann Brandt
Történet:
A te történeted is pontosan úgy kezdődött, mint mindenki másé. Egyszerű család, unalmas hétköznapok, te pedig valami izgalmasra vágytál. Bajkeverő voltál, mindig azt tetted, amit megtiltottak, és abba ütötted bele az orrodat, amibe nem kellett volna. A nővéred hiába mondogatta neked, hogy hagyj fel ezzel a viselkedéssel, mert még a végén az életedbe kerül, de önfejűségednek hála már csak azért sem hallgattál rá. Úgy voltál vele, hogy neked csak senki se mondja meg, mit csinálj, hisz ez a te életed, azt kezdesz vele, amit csak akarsz. Akkor nem számítottál rá, álmaidban sem gondoltad volna, de végül csak utolértek téged is a tetteid következményei.
Egyszer ugyanis egy olyan pasival kezdtél el randizgatni, aki nem egyszerű ember volt. Eleinte te ezt nem sejtetted, de aztán később, amikor ő ivott belőled, végül is elárulta, hogy vámpír. Te pedig ahelyett, hogy megrémültél volna, izgatónak találtad a dolgot, hogy szó szerint természetfeletti pasid volt. Csak hogy te soha sem hűségedről voltál híres, pasik terén hamar eluntad magad, így pár éven belül a vámpír barátoddal is szakítani akartál – persze, miután egy párszor már megcsaltad. A hibát ott követted el, hogy egy olyan fajjal kezdtél ki, amit egyáltalán nem ismertél – a vámpír ugyanis könnyűszerrel kiszedte belőled igézéssel az igazságot, és amit megtudott, az nem éppen villanyozta fel, hanem pont ellenkezőleg: hatalmas haragra gerjedt, és mint megtapasztaltad, ha egy vámpír bosszúra szomjazik, akkor biztosan véghez is viszi azt.
25 éves voltál ekkor, amikor egyszeriben, egyetlen éjszaka leforgása alatt elvesztetted az egész családodat. Az a vámpír kíméletlenül megölt mindenkit, s amikor te arra értél haza, hogy a hófehér falak helyett vérvörös minden, valami megtört benned. Rájöttél, hogy mindez a te hibád, amiért egy olyan valamit engedtél az életedbe, ami sokkal veszélyesebb volt, mint arra számítottál, és könnyűvérűségednek a levét a családod itta meg. Akkor elhatároztad, hogy kerül, amibe kerül, de jóváteszed a hibádat, és levadászod azt a vámpírt, aki ezt tette. Vadásznak álltál, és hiába teltek-múltak az évek, a te bosszúszomjad mit sem csillapodott.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
352
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Neminra élővilága
» Régi vadászház [Natan lakhelye]
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Jeremy Gilbert - Átvételi szándékát az adminnál lehet jelezni
» [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Régi, poros dolgaink :: Emlékeink, melyek a porba hulltak :: Sorozatos, canon karik (régi)-
^
ˇ