Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Hangstúdió

Today at 2:24 am

Mûterem

Yesterday at 6:13 pm

Karácsonyi álom

írta: Venus Juno
Yesterday at 6:11 pm

Alagsor

Yesterday at 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Dominik Parker

Hétf. Dec. 11, 2017 12:00 am

Félvér Tábor - Frpg

írta: Vendég
Vas. Dec. 10, 2017 10:59 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vámpírok   Szer. Júl. 05, 2017 5:09 pm


Christopher Morgan

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Leo Mangieri

Mindössze két esztendeje változott vámpírrá, de ez idő alatt nagy változáson ment keresztül. A család számára már nem jelent semmit, látszólag egyetlen rokonát és egyben ikerhúgát is semmibe veszi. Átváltozása után az érzéseit sutba vágva vetette bele magát a természetfeletti világba és új életébe, jelenleg is kikapcsolt állapotban van, de hatalmas önuralmának köszönhetően még nem lepleződött le, az árnyékban megbújva éli mindennapjait. Azonban tényleg olyan érzéketlen amilyennek mutatja magát?


Joseph ...

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: David Gandy

Immáron egy évtizede erősíti az agyarasok táborát, de a mai napig nem békélt meg vele, hogy közéjük tartozik. Egy ismeretlen vámpír tette hozzá hasonlóvá, de az csak átváltozása után derült ki számára hogy a férfi nem is volt annyira idegen. Még halandóként találkozott vele, a férfi megbabonázta, így később egyáltalán nem emlékezett rá, de aztán kezdtek előjönni az emlékek. A különös találkozások, a kiesések, a kezéhez tapadó vér... lassan minden kezdett összeállni és rájött, hogy egy vámpír bábja volt mindvégig, aki valamiért vele végeztette el a piszkos munkát. Az illető az átváltozása után eltűnt, de xy megfogadta, hogy rátalál és megszabadítja tőle az emberiséget, s közben még bosszúszomját is csillapítja. xy gyűlöli a vámpírokat, önmagát is, terve az, hogy teremtője halála után magával is végez, de egyelőre távolinak érzi mindezt.


Cyrillia 'Cyri' Crawford

Jelenleg a karakter Szabad

Play by:India Eisley

Egy egyszerű lány vagy, aki a Whitemore fősulira jár. Nem mondhatni azt, hogy te lennél minden társaság középpontjában, ennyire azért nem szereted a feltűnősködést, de azért megvan a magad kis baráti köre, amiben jól érezted magad, és te ennél nem is vágytál soha többre, míg nem egy személy szó szerint fel nem forgatta az életedet. Egy férfi volt, csábító, magabiztos, és te első pillantásra beleszerettél, látszólag pedig ő is megkedvelt téged. Kezdtetek egyre gyakrabban találkozgatni, jobban megismerted – vagy legalábbis te azt hitted -, míg egyik éjszaka ő úgy nem döntött, hogy átváltoztat téged. Ugyanis vámpír volt. Nem kérte ki a véleményedet arról, hogy te akarod-e ezt, önhatalmúlag cselekedett így, s amikor te felébredtél, az volt az első emléked, hogy a szerelmed megölt. Nem értettél semmit, de az illetőt sem akartad látni, így mielőtt ő megmagyarázhatta volna a dolgot, megpofoztad, és faképnél hagytad. Ismeretlen volt számodra az egész szituáció, a napfény bántotta a bőrödet, és minden érzésed sokkal intenzívebb volt. Azt hitted, a srác bedrogozott vagy valami, ezért első utad az egyetem egyik professzorához vezetett, Wes Maxfieldhez. Azt remélted, hogy ő tud segíteni rajtad, vagy legalább megmondja, hogy mi történik veled, és végül is, ez pontosan így is lett. Csak annyi bökkenő volt, hogy nem épp azt a reakciót kaptad, amire számítottál. Wes szintén benyugtatózott, majd egy ágyra kötözött ki, és emberi vérrel itatott meg. Az átváltozásod ezennel teljes lett, vámpír lettél, Wes pedig a kannibál vírusát kezdte el tesztelgetni, fejleszteni rajtad, amit ha bead egy vámpírnak, az addig nem tud leállni, amíg meg nem öli a vámpírokat…
//Ha valakinek megtetszik ez a canon, akkor nyugodtan írhat az egyik adminnak, vagy ami még jobb, az admin profilra, és a részleteket egyeztetjük.//


Natalie Sanders

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Sarah Bolger

A kapcsolatotok olyan mély volt, hogy ő elmondta neked, valójában vámpír, te azonban nem riadtál meg, hanem kérted, hogy meséljen a vámpírlétről. A férfi az árnyoldalt kihagyta a meséből, mert nem akart megriasztani téged vele, így te csak azt láttad, hogy örökké élhetsz, örökké a szerelmeddel szépen, fiatalon. Igazán mesébe illő képzelgéseid voltak, így megkérted, könyörögtél azért, hogy változtasson át, ő pedig végül engedett a kérésednek. Vámpír lettél, azonban azt nem sejtetted, hogy az éhség ennyire kínzó, ennyire borzalmas érzés lesz. És nem tudtál megbirkózni vele. Már bántad, hogy meghoztad ezt a döntést, szakítottál a férfival is, és elszöktél – örökre eltűntél mindenki szeme elől. Az életet túlságosan szeretted azonban ahhoz, hogy véget vess neki, és idővel sikerült túljutnod a kezdeti nehézségeken, s ma már tökéletesen uralod az éhséged.
avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Canon karakterek-
^
ˇ