Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Ôsiek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Ôsiek   Pént. Márc. 02, 2018 4:43 pm

Elijah Mikaelson
Foglalt


Play by:
Daniel Gillies
Történet:
Esther és Mikael harmadik gyermeke, Freya és Finn öccse, Klaus, Rebekah és Kol bátyja. Testvérei közül ő a legkifinomultabb, és Klaus után a legerősebb Ősi. Legfőbb célja, hogy egyesíthesse a családját és megzabolázhassa Klaus féktelen indulatait. A szerettei jelentik számára a legtöbbet, bármit megtenne azért, hogy megvédhesse őket. Amikor visszatér New Orleansba, hogy az öccsének segítsen, találkozik Hayleyvel, aki iránt egyből romantikus érzéseket kezd el táplálni. Elhatározza, hogy megóvja őt és a születendő gyermekét, bármi áron.

Rebekah Mikaelson
Foglalt


Play by:
Claire Holt
Történet:
Esther és Mikael második leánygyermeke, az egyetlen női Ősi vámpír. Egyetlen nővére van: Freya és négy bátyja: Finn, Elijah, Klaus és Kol. Rebekah több mint ezer éve hajszolja a boldogságot és a szerelmet, de amint épp rálelne, menekülniük kell apjuk, Mikael haragja elől, vagy épp féltestvére, Klaus túlzott féltése vet véget az álmainak. Bekah korán megtanulta, hogy Klausszal képtelenség szembeszállni, és ha nem az akarata szerint cselekszik, évtizedekig a koporsójába zárva találja magát. Ettől függetlenül szereti a testvéreit, és a legfőbb vágya, hogy normális, egyszerű életet élhessen, emberként.

Kol Mikaelson
Szabad


Play by:
Nathaniel Buzolic
Történet:
Henrik halálát követően Kol lesz Esther és Mikael legfiatalabb fiú gyermeke, egyike az Ősi vámpíroknak. Freya, Finn, Elijah és Klaus öccse, illetve Rebekah bátyja, a család fekete báránya, akkor őrültségével és étvágyával kissé kilóg testvérei közül. Kol mindig is féltékeny volt Marcellre, aki sokkal inkább tűnt családtagnak, mint ő valaha is volt. Gyerekes, bosszúszomjas típus, de valójában szereti a testvéreit és minden vágya, hogy ő is egyenértékű tagja legyen a családjuknak. Esther mesterkedéseinek köszönhetően Kol egy boszorkány testében köt ki, elveszítve ezzel vámpír erejét.

Finn Mikaelson
Szabad


Play by:
Caspar Zafer
Történet:
Finn a Mikaelson család legidősebb fiú gyermeke, Freya öccse, Elijah, Klaus, Kol és Rebekah bátyja. Ő az egyetlen szemtanúja annak, hogy halottnak hitt nővérüket valójában nagynénjük vitte magával. Az összes testvére közül ő állt a legközelebb az anyjukhoz, ezért amikor Esther visszatér, hogy "megmentse" a gyermekei lelkét, Finn lelkesen támogatja anyjuk törekvéseit. Ezt a tulajdonságát sérelmezik a testvérei a leginkább. Meghal ugyan, mint Ősi vámpír, de anyjuk mesterkedésének köszönhetően visszatér egy Vincent nevezetű boszorkány testébe zárva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ôsiek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Megtaláljuk valaha azt, ami elveszett? :: Sorozatbeli karakterek :: The Originals-
^
ˇ