Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:11 am

Torrey De Vitto

Yesterday at 4:30 pm

Karácsonyi álom

Yesterday at 1:24 pm

Hangstúdió

Yesterday at 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Ősiek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ősiek   Csüt. Júl. 06, 2017 12:11 pm


Elijah Mikaelson

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Daniel Gillies

Esther és Mikael harmadik gyermeke, Freya és Finn öccse, Klaus, Rebekah és Kol bátyja. Testvérei közül ő a legkifinomultabb, és Klaus után a legerősebb Ősi. Legfőbb célja, hogy egyesíthesse a családját és megzabolázhassa Klaus féktelen indulatait. A szerettei jelentik számára a legtöbbet, bármit megtenne azért, hogy megvédhesse őket. Amikor visszatér New Orleansba, hogy az öccsének segítsen, találkozik Hayleyvel, aki iránt egyből romantikus érzéseket kezd el táplálni. Elhatározza, hogy megóvja őt és a születendő gyermekét, bármi áron.


Rebekah Mikaelson

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Claire Holt

Esther és Mikael második leánygyermeke, az egyetlen női Ősi vámpír. Egyetlen nővére van: Freya és négy bátyja: Finn, Elijah, Klaus és Kol. Rebekah több mint ezer éve hajszolja a boldogságot és a szerelmet, de amint épp rálelne, menekülniük kell apjuk, Mikael haragja elől, vagy épp féltestvére, Klaus túlzott féltése vet véget az álmainak. Bekah korán megtanulta, hogy Klausszal képtelenség szembeszállni, és ha nem az akarata szerint cselekszik, évtizedekig a koporsójába zárva találja magát. Ettől függetlenül szereti a testvéreit, és a legfőbb vágya, hogy normális, egyszerű életet élhessen, emberként.


Kol Mikaelson

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Nathaniel Buzolic

Henrik halálát követően Kol lesz Esther és Mikael legfiatalabb fiú gyermeke, egyike az Ősi vámpíroknak. Freya, Finn, Elijah és Klaus öccse, illetve Rebekah bátyja, a család fekete báránya, akkor őrültségével és étvágyával kissé kilóg testvérei közül. Kol mindig is féltékeny volt Marcellre, aki sokkal inkább tűnt családtagnak, mint ő valaha is volt. Gyerekes, bosszúszomjas típus, de valójában szereti a testvéreit és minden vágya, hogy ő is egyenértékű tagja legyen a családjuknak. Esther mesterkedéseinek köszönhetően Kol egy boszorkány testében köt ki, elveszítve ezzel vámpír erejét.


Finn Mikaelson

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Caspar Zafer

Finn a Mikaelson család legidősebb fiú gyermeke, Freya öccse, Elijah, Klaus, Kol és Rebekah bátyja. Ő az egyetlen szemtanúja annak, hogy halottnak hitt nővérüket valójában nagynénjük vitte magával. Az összes testvére közül ő állt a legközelebb az anyjukhoz, ezért amikor Esther visszatér, hogy "megmentse" a gyermekei lelkét, Finn lelkesen támogatja anyjuk törekvéseit. Ezt a tulajdonságát sérelmezik a testvérei a leginkább. Meghal ugyan, mint Ősi vámpír, de anyjuk mesterkedésének köszönhetően visszatér egy Vincent nevezetű boszorkány testébe zárva.
avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Ősiek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Sorozatbeli karakterek :: The Originals-
^
ˇ