Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Damien & Heather - az átváltozás előtt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Damien & Heather - az átváltozás előtt   Vas. Aug. 13, 2017 10:56 pmDamien & HeatherÉrdeklődve hallgattam a nővérem, mikor azt mondta, hogy nem minden esetben jelent rosszat. Mégis rossz érzésem volt, de azt vártam, sikerül eloszlatnia a rémképeimet.
- Nyilván kell a szabadság, de azt hiszem, nekem nem ilyen áron. Tényleg lepattintva érzem magam, mintha nem jelentenék neki már semmit. – Sóhajtottam, majd magam elé néztem. Tovább tördeltem az ujjaimat és az agyam megállás nélkül a barátnőmön kattogott. A szemem sarkából néztem rá.
- Túlreagálnám…? – Valóban így lenne? Sóhajtottam. A kérdésére határozottan akartam felelni, de valami meggátolt benne.
- Nem tudom. Bízni akarok, de nem megy, mert furcsa érzésem van… - Magyaráztam, és újfent nem tekintettem rá, csak magam elé. Aggódtam. De jelenetet rendezni meg nem akartam Clarissával, így hát… inkább csendben szenvedtem. – Lehet, szeretett régen, de most ebből nem érzek semmit, Heather. – Fordultam végül felé és néztem rá. – Zack is baromira gyanús azzal a bájgúnár képével. Legszívesebben megütném, de ugye nem adott még rá okot. – A szemeimet forgattam.
A továbbiakat meg átgondoltam és végül biccentettem egy aprót. Persze, egy kis külön töltött idő nem árt, de… de ez már sok volt. Lepattintott folyamatosan, nem vette fel a telefont, elmaradtak az sms-ek… bármelyik ember elkezdene azon aggódni, hogy gáz van. Nem?
Aztán újabb pozitív bombát kaptam a nővéremtől, ami megmosolyogtatott. Elfogult volt velem kapcsolatban. A fejemet is megráztam kissé.
- Lehetetlen vagy, Heather… de… jól esik, hogy így vélekedsz rólam. – Meg Clarissáról, miszerint nem hagyna el. Reméltem, hogy Heathernek igaza van. Nem is firtattam tovább a dolgot, hanem hagytam, hogy némileg rám telepedjen a nővérem nyugalma. Elnéztem a tévé felé, majd felmásztam inkább az ágyra és ledőltem Heather mellé.
- Nekem bármi jó, kivétel a romantikus filmek. Ahhoz nincs gyomrom jelenleg. – Igen, nyilván a barátnőm miatt nem akartam ilyesmiket nézni. – Valami vígjáték vagy krimi jöhetne. – Tettem hozzá merengve, ekkor tette fel a kérdését. Felnéztem rá.
- Egész jól, mondhatni… sok időm elvette, meg mellette a munka. – A szemeimet forgattam. Körülbelül ez lehetett az oka annak, hogy Clarissa elhidegült tőlem. Inkább megráztam a fejem és úgy néztem el a tévé felé, ha Heather időközben talált valami műsort. Az oldalamra fordultam, felkönyököltem és megtámasztottam a tenyeremen a fejem, így néztem a filmet. Bár gondolatban természetesen máshol jártam, hisz nem tudtam parancsolni magamnak. Legszívesebben a barátnőmmel töltöttem volna ezt a napot, estét is, de nyilván nem volt rám vevő. Tényleg nehéz volt nem aggódnom, de hinnem kellett neki. Sőt, bíznom kellett benne, abban, hogy nem csal meg… abban, hogy még mindig engem szeret. Egy kapcsolat alapja a bizalom, nem igaz? Film közben néha magamhoz vettem egy szem chipset, hogy elrágcsálhassam, de nem igazán szóltam egy szót sem, csak gondolkodtam és félig-meddig néztem a vígjátékot. Még a poénok sem jöttek át túlzottan.


443 szó || hello, sis     || @

Don't underestimate the allure of darkness.
Even the purest hearts are drawn to it.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 29.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Damien & Heather - az átváltozás előtt   Csüt. Júl. 27, 2017 2:12 am
Heather~ Damien

Elvettem a chipset Damientől, a kedvenc ízesítésem, egy pillanatra felragyogott az arcom, az élet apró örömei. A kezembe vettem közben a távirányítót és bekapcsoltam a TV-t, hátha megy valahol valami jó kis film, lelkesen kapcsolgatni kezdtem és közben hallgattam Damient.
- Nem mindenesetben jelent rosszat –rántok vállat, hisz nem kell, hogy az öcsikémet fölöslegesen beparáztassam.
- Nem mindig jó, ha egymás nyakába éltek, kell néha egy kis szabad idő – nézek fel rá és közben magamhoz veszek még egy falat burgonyaszirmot. Látom az arcán, hogy nagyon nyomasztja ez a téma, miközben mesél hevesen gesztikulál, feldúlt.
- Őszintén? –A hajamat gyors felkötöm egy kócos kontyba a kezemen lévő hajgumi segítségével.
- Te reagálod szerintem egy kicsit túl –pillantok az arcára. És teljesen nyíltan elmondom neki mit gondolok, sosem szoktam kertelni ilyen témába, még akkor se ha esetleg tudom, hogy ő nem épp ezt a választ akarná hallani, de azzal nem segíteném az ő helyzetét, hogyha a gyerekes félelmeit erősíteném és bebeszélném neki, hogy igen a barátnőd tuti megcsal.
- Bízol benne? – kérdezek rá a legfontosabbra-, mert, ha igen akkor ez nem is lehet téma. Szeret téged, régóta együtt vagytok, tuti nem cserélne le egy régi osztálytársára. Vagy talán csak nosztalgiázni támadt kedve, azért nem kövezheted meg – viccelődöm el a végét.
- Nem hinném, hogy a kapcsolatotok rovására menne egy kis különtöltött idő –vallom be őszintén, hisz tényleg sülve-főve együtt vannak, és lehet rosszindulatú vagyok, de nem bírom, hogy ez a lány mennyire kisajátítja Damient.
Hallgatom mit mond és felnevetek.
Olyan furcsa? –kérdezek vissza mosolyogva. –Öcskös legyen már egy minimális önbizalmad, magas vagy, helyes vagy, kedves vagy. Be kell látnod mindenki odáig van érted, Clarissa is. Hülye lenne elhagyni téged- jelentem ki egy biztató mosolygással társítva. Nem tudom mit eszik annyira ezen a lányon, de látszik rajta, hogy szereti és komolyan gondolja a dolgokat vele.
- Milyen filmet nézzünk? –térek el egy pillanatra a témától, de ez nem azt jelenti, hogy lezártnak tekintem, csak ez egy életbevágóan fontos kérdés.
Amíg Damien dönt én felállok az ágyból és az íróasztalomig sétáltam és gyorsan rápillantottam a telefonomra, hogy keresett e valaki, de csak egy Messenger üzenetet kaptam az egyik munkatársamtól, de inkább meg se nézem csak kikapcsolom az egész eszközt, hogy ne csipogjon Damiennel a közös film alatt.
- Egyébként hogy állsz a tanulással és a vizsgákkal? –ülök vissza mellé az ágyra és a lábamat felhúzom törökülésbe.

avatar
Ember vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jul. 07.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Damien & Heather - az átváltozás előtt   Kedd Júl. 25, 2017 7:00 pmDamien & HeatherA gúnyos megjegyzésére egy fél pillanatra elhúztam a számat. Ha nem lettem volna annyira magam alatt, talán magára is hagyom. Sosem szerettem zavarni, ha épp későre járt az idő, mert tudtam, hogy akkor már nyűgösebb is a kelleténél. Nők. Általában a gond van velük, de épp ezért szeretjük őket.
- Bocs, hülye kérdés volt. – Motyogtam neki válaszként, aztán a kérdésre, hogy baj van-e, bólintottam egy aprót. Nem tudtam, hol kezdjem, szóval amíg felállt és ellépkedett az ágyig, megpróbáltam összeszedni a gondolataimat. Ahogy lefeküdt, megejtettem egy mosolyt felé és odanyújtottam a kedvenc ízesítésű chipsét.
- Mondd csak, Heather… ha a barátnőm mostanában hanyagol… van okom aggódni? – Kérdeztem. A mosolyomnak már hűlt helye volt és épp a másik zacskót bontottam ki, ami nagy hangzavart keltett. Nem érdekelt. Amint szabad utat kaptam, már emeltem is ki egy szem chipset, hogy megegyem. Elrágcsáltam, majd egyből meg is szólaltam.
- Alapvetően nem szoktam aggódni, ismersz. De most egy srác, valami Zack legyeskedik körülötte. Állítólag csak régi osztálytársak, de… komolyan? Ne nézzen már hülyének. Egy olcsó kis osztálytárs miatt csak nem hanyagolja a fiúját, nem? Vagy csak én reagálom túl? – Pillantottam a nővéremre, némileg kiakadva. A zacskót leraktam az ágyra, majd a térdeimre fektettem az alkarjaim és magam előtt összefűztem az ujjaimat. Magam elé meredtem és próbáltam összerakni ezt az egész sztorit. El akartam hinni, hogy csak barátok. Zack nem egy régi szerelme, vagy hasonlók, hanem csak egy barát. Bíznom kellett volna a barátnőmben, nem? Így lett volna helyes. Sóhajtottam egy aprót.
- Clarissa szerint tényleg csak barátok és én látok rémeket. De akkor is olyan furcsa… – Tettem hozzá, miközben elnéztem a nővérem felé a vállam felett.
Heather mindig is jó tanácsokkal látott el és megnyugtatott, eloszlatta a kételyeimet. Épp ezért szerettem mindig kikérni a véleményét. Habár csak két év volt köztünk, de mégis… az a két év sokat számított. Ő volt az idősebb, és valamivel tapasztaltabb is. Bár néha jobb lett volna, ha én lehetek a nagyobb, a nagy tesó, aki megvédi a húgit, de ez amolyan lehetetlen kívánság lett volna.

336 szó || hello, sis     || @

Don't underestimate the allure of darkness.
Even the purest hearts are drawn to it.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 29.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Damien & Heather - az átváltozás előtt   Hétf. Júl. 24, 2017 11:59 pm
Heather~Damien

Felkelés, reggelizés, tanulás, ebédelés, munka, pár falat vacsora és alvás. Ez megy minden nap, mintha egy hörcsög lennék, és egy kerékben futnék, de egyhelyben maradok. A szociális életem romokban és egyszerűen nincs is rá idő, hogy rendbe kaparjam. Az idei évem nem épp a legfényesebb, még januárban sikeresen összebalhéztam az egyik barátnőmmel, aki mellesleg az egyetlen is volt. A barátjának néha voltak furcsa dolgai: hobbija volt, hogy a barátnőmet gáz helyzetbe hozza vadidegenek előtt, vagy épp a háta mögött beszélte ki csúnyán. Én persze ennek rögtön hangot is adtam, a barátnőmnek elmondtam, hogy ő ennél többet ér, sokkal többet. De persze én lettem a fő gonosz, akit mindenki utál és a barátnőm megszakította velem a kapcsolatot, többet nem hívott bulizni vagy este át borozni, én pedig nem erőltettem tovább a dolgokat. Össz-vissz egy dolog bántott, hogy Damient is hanyagolom mostanság, amit pedig szegény nem érdemelne meg. Hisz ő tökéletes öcskös, mindig ott van, ha számítok rá és segít, ha kell. Lehet gáz ilyet mondani, de őt tartom legjobb barátomnak. Oké lehet fel kéne regisztrálnom egy társkeresőre, vagy csak egyszerűen kimozdulnom a házból, hogy barátokat szerezzek. De ezt a témát most napoljuk, van egy hetem beseggelni egy jó hónapnyi anyagot.
Visszafordulok az asztalom felé és a könyvembe mélyedek, belemerülök a tanulásba és a jegyzetelésbe és a valóságba már csak egy kopogtatás ránt vissza.
- Gyere be Damien – kiabálok ki, de fel sem nézek a tankönyvemből. Öcsikém valamiért mindig kopogtat az ajtón, a családból ő az egyetlen. A kérdése után rápillantok.
- Onnan minek tűnik? - kérdezek vissza mosolyogva, kicsit gúnyos hangon, de ezt ő is biztos tudja, hogy nem ellene irányul csak egyszerűen késő van és nyűgös vagyok.
- Mizujs? – Csukom be a könyvet, mert látom rajta, hogy valami nem oké vele. Az asztalomról az összes tanulnivalót besüllyesztem a fiókomba, majd holnap folytatom tanulmányaimat a közgazdaságtan unalmas világában.
-Baj van? – Kérdezem komolyan, majd miután elmondta tervét csak mosolyogva bólintok és befekszem az ágyamba.
-De rám férne most egy kis lazulás .

avatar
Ember vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Jul. 07.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Damien & Heather - az átváltozás előtt   Szer. Júl. 19, 2017 10:50 amDamien & HeatherA napokban Clarissa nem igazán szánt időt rám. Miért? Egy bizonyos barát miatt, aki újból felbukkant az életében és most vele tölti minden szabadidejét. Értettem én, hogy nosztalgiázni jó dolog és hogy biztos ezer megy egy dolog van, amiről beszélni tudnak, de komolyan… az, hogy még egy fél órát sem szán rám, a barátjára… hát, nem igazán értettem. Viszont zavart, rohadtul zavart valami ezzel az egésszel kapcsolatban, mégsem akartam összerakni a képet. Elhittem, mert el akartam hinni, hogy csak szimplán barátok és semmi, de tényleg semmi nincs köztük. Ha jól rémlett, Clarissa még azt is mondta, hogy még középsuliból ismerik egymást. Szóval, szimplán csak régi osztálytársak, igen.
Ideges voltam, terelni akartam a gondolataimat. Kívülről nem látszott igazából semmi a lelkiállapotomból: pokerface voltam, az állt nekem a legjobban. Vagy nem, de… így könnyebb volt elrejteni, hogy valami bajom van.
A konyhában motoszkáltam, keresgéltem a szekrényekben, mígnem ráleltem a rágcsálnivalókra. A kezembe vettem két chipset zacskót, majd kerestem egy üveg kólát, két poharat és ezekkel indultam útnak. A nővérem, Heather szobájáig meg sem álltam. Rá mindig számíthattam, neki mindig elmondhattam a bajom. Bár most csak arra volt szükségem, hogy kicsit lazítsunk, szórakozzunk és elterelje valahogy a gondolataimat az, hogy a nővérem társaságát élvezem. Kopogtam az ajtón, mielőtt a könyökömmel lenyomtam volna a kilincset.
- Szia, zavarok? Tanulsz? – Pislogtam el az asztala felé és ha könyvkupacot láttam ott, akkor kérdőn elnéztem a nővérem felé. Eszem ágában sem volt zavarni, ha épp vizsgára készült vagy komoly dolgozatra.
- Arra gondoltam, megnézhetnénk valami filmet és közben egészségtelen, de annál finomabb cuccokkal tömhetnénk magunkat… - Emeltem fel a rágcsálnivalókat és a kólát. Rámosolyogtam, majd ez szép lassan le is olvadt az arcomról. – Meg igazából… jól esne egy beszélgetés is. Az utóbbi időben nem volt időnk egymásra. – Tettem hozzá elgondolkodva. A sok tanulás és vizsga elvette az időmet… aminek még közel sem volt vége. Bár néha azon gondolkodtam, abba kellene hagynom a sulit és inkább munkát keresni. Azt lehet, Clarissa is jobban értékelné és végre összeköltözhetnénk a pénzből, amit keresek. Ez nem tűnt rossz ötletnek, el is határoztam, hogy ha legközelebb találkozok vele, személyesen mondom el neki. Beljebb lépkedtem, magam mögött a lábammal becsukva az ajtót és ha a nővérem nem bánta, az ágyára telepedtem.

368 szó || hello, sis     || @

Don't underestimate the allure of darkness.
Even the purest hearts are drawn to it.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 29.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Damien & Heather - az átváltozás előtt   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Damien & Heather - az átváltozás előtt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Damien Knight
» Damien Knight

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PAST and FUTURE :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ