Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Avatar- és névfoglaló

Today at 1:46 am

Rule Silver

Today at 1:43 am

Nappali

Today at 1:08 am

Stefan && Elena || Come home

Today at 12:56 am

Dr. Maron irodája

írta: Asher Maron
Today at 12:30 am

Royal pub

Today at 12:19 am

Sétány

írta: Meghan Wyatt
Today at 12:12 am

Sétálóutca

Yesterday at 3:46 pm

Utcák

írta: Evelyn Cox
Yesterday at 3:33 pm

Régi Lockwood birtok

Yesterday at 1:29 am

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Charlotte Grey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Charlotte Grey   Hétf. Júl. 24, 2017 10:51 pm


Elfogadva

Charlotte Grey

Egyszerűen imádtam a lapodat! Benne volt minden, ami Mr. R. hirdetésében, sőt, még több is. Egy intelligens, makacs, bátor lány vagy, semmiképp ne változz meg, szükség van ilyen emberekre. Néhol elgépeltél egy-egy szót, mondatot, erre kicsit ügyelj a játéktéren, de a fogalmazással és magával a történettel nem volt semmi probléma, sőt. Tényleg odáig vagyok a karakteredért, és aggódom is érte. Az efféle emberek talán még nálunk, a vámpíroknál is rosszabbak, úgyhogy csak vigyázz vele! Remélem, hamarosan kiszabadulsz a fogságból, addig is kitartás, kislány

Foglald le a lefoglalni valót, és irány a játéktér!!

one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
paul "hottie" wesley
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart
Léptek száma :
37

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Charlotte Grey   Hétf. Júl. 24, 2017 10:31 pm


Charlotte Grey

Idézet


Becenév

Charlie

Titulus

Csodabogár

Születési hely, dátum

New Orleans, 1991. 04. 23.

Faj

ember

Átváltozás

-

Család

A családomat én teljesen normálisnak hittem. Már azokat, akik kimentettek az égő autóból, és magukra vállalták a szerepet, hogy felneveljenek. Van egy remek anyám, aki kriminál pszichológusként érdekes történetekkel édesíti meg a vasárnapi ebédeket, meg egy apám, aki rendőrként ad anyának munkát. Legalább is gyerekkoromban így magyarázták el nekem, mert könnyen érthető. Lessa nővérem pedig modelkedett. Amíg a tragédia be nem ütött legalább is. Hihetetlen, de ő sem saját gyerek, és a szülők nála meg is akartak állni, de az élet közbeszólt.
Ennek ellenére sose hallottam a szájukból egyszer sem, hogy megbánták volna, a mi családunk egy igazán jó család. A Saját szüleimre nem emlékszem, baba voltam, mikor a baleset történt.

Play by

Troian Belissario

Ez az én történetem...

- Ez normális? Tényleg nem beteg? – ezt a két kérdést hallottam életemben legtöbbször. Igen, talán öt évesen először, és szín tisztán emlékszem rá, ahogy a szüleim megkönnyebbült arcára is, mikor mindez kiderült.
- Nagyon ritka jelenség, de előfordul. Charlotte nem autista, noha nem egy jel arra utal. Eidetikus memóriája van, ami majd idővel nagy hasznára lesz – lágy mosollyal simít végig a kis lány arcán, aki ennek hatására fintorog egyet.
- Ei… micsoda? Tudna érthetően fogalmazni? – apa ingerült, ha valamibe beleütközik, ami új, azt mindig így kezeli. Szereti azt hinni, hogy már mindent látott, már mindent tud.
- Az eidetikus memória /vagy fotografikus memória népszerű definíciója szerint, az ilyen képességű ember képes képeket, hangokat, tárgyakat extrém pontossággal, tömegesen, emlékezetbőlfelidézni – a doktor türelmesen beszél, s csak akkor folytatja, mikor mindketten bólintanak. Nem tehetek róla, még én is, hisz megértem.
- Tényleg nagyon ritka jelenségről van szó, a lány szerencsés, de… javaslom ezt a személyt felkeresni – emlékszem, ahogy a toll hegye a papíron koppant, magam előtt látom a kanyargós betűket, amivel Cornelia Whitney neve kerül fel.
Az a nő egy zseni. A példaképem mai napig is. És mindannyian sokat köszönhetünk neki. Elintézte, hogy olyan helyre kerüljek, ami „nekem való”, ahol magam fajták vannak, és nem lógok ki a sorból. Nem volt egy olcsó mulatság, de ha a szüleimnek folyton azt hajtogatták, ez idővel majd megtérül, egyszerűen nem tudtak mit tenni. Egyengették az utam.
Iskolás éveimet a St. Gerard tudományos akadémián töltöttem, elzárva a világtól, más emberektől. Ott csak olyanok voltak, mint én. Tudtuk, hogy nem vagyunk normálisak. Vagyis akkor még azt hittük, azért kell minket elszeparálni. Szerettem azt a helyet. Teli volt kihívással, mindig újabb és újabb feladatokat sóztak rám – már az órákon túl is -, amiket hetekbe, vagy hónapokba tartott megoldani. Folyton mértek mindenünket, ami az agyunkban fellelhető volt. Voltak persze, akik ezt nehezen viselték, de én különlegesnek éreztem magam, annál jobb érzés pedig nem létezik.
Figyeltek arra is, hogy legyen egy egészséges önbizalmunk, hogy belénk ivódjon, hogy nem különcök vagyunk, csak valamiben mások… jobbak.

Ezeknek az éveknek hamar vége lett. Huszonegy voltam, mikor a nagybetűs életbe léptem, és egy kutatócsapat tagjaként jártam a világot. Egy teljes évig. Míg haza nem értem. Lessa…
- Segíts, kérlek segíts- sose felejtem el azt a riadalmat, azt a kétségbeesést, azt a mérhetetlen félelmet, ami a tekintetében tükröződött. Aztán azt a bénult érzést, ami még napokig kísért, miután elmesélte, mi is történt.
Azt hittem, vámpírok csak a mesékben léteznek, meg a történetekben, amikkel a gyerekeket riogatják, ha nem alszanak el időben, de nem. A nővérem halhatatlan… a sebei beforrnak, és vért iszik, és ölt…
- Nem mehetünk haza… ha apuék megtudják – megráztam a fejem, az agyam egyből a megoldást kereste, a választ a kérdésre, hogy hogyan tovább. Mert hiába találtam abszurdnak, és kilátástalannak a helyzetet, tudtam, hogy nem az, hogy mindenre van megoldás.
Kezednek beiratkoztam az egyetem mitológia szakára, és Lessa vett egy kis lakást, amiben megbújhattunk. Fényűzésről szó se volt, egyszerűen most a praktika volt előtérbe helyezve, nem a luxus. Nem akartam, hogy szem előtt legyünk, bevallom, az elején féltettem a saját bőröm is.
De aztán lekezdtem a saját kutatásom végezni, amit valószínűleg sose fogok publikálni, holott életem főműve lenne talán.
Rongyossá vált füzetek teltek meg feljegyzésekkel, grafinokkal, rajzokkal, mire nagyjából érteni kezdtem a nővérem működését. Közben az előadások is a segítségemre voltak, rengeteg hasznos információ került birtokomban, amint átállítottam az agyam arra, hogy ez valóság, nem fikció.

- Hol a nővéred? – hallgatok. Ma hallgatok. Tegnap csak holt nyelven voltam hajlandó beszélni, azelőtt pedig mandarinul halandzsáztam. Ezt a férfit nem kedvelem. Egyiket sem, ami azt illeti, hisz ők raboltak el, és hagytak védtelenül ezzel egy veszélyes lényt, akit annyira nehéz kontrollálni, mint engem betörni.
- Hát jó… a főnöknek talán megered a nyelved, úgyse lesz más választásod – nem tudom, mit hisznek, mit tesz a „főnök” velem, de csak mereven nézek a férfire. Nem hagyom, hogy lásson rajtam bármit is. Nem, nem vagyok egyszerű eset.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Charlotte Grey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterlapok-
^
ˇ