Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:45 am

Bejárat

Yesterday at 11:30 pm

Vendégszoba

Yesterday at 11:30 pm

Chelsea szobája

Yesterday at 11:30 pm

Nappali

Yesterday at 11:30 pm

Konyha

Yesterday at 11:29 pm

Fürdőszoba

Yesterday at 11:29 pm

Társalgó

Yesterday at 11:11 pm

Asher Maron

írta: Emma Cox
Yesterday at 10:52 pm

Chelsea Janson

Yesterday at 9:45 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 36 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Katherine Pierce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Katherine Pierce   Kedd Júl. 25, 2017 9:22 pm


Katherine Pierce

I'm a survivor


Becenév

Kitty-Kat

Titulus

Badass Bitch

Születési hely, dátum

Június 5., 1473. Bulgária

Faj

vámpír

Átváltozás

1492.04.06. Egész életemben menekülnöm kellett, a családom elől, Klaus elől...
Már életem hajdanán meg kellett tanulnom, ha túl akarok élni jobb másokat kihasználni. Sajnálnom kellene, hogy Rose-Mariet csúnyán kihasználva lettem vámpír. de nem sajnálom, mert ha akkor nem kapok a véréből, hogy utána felakasztva magam újjá szülessek... akkor ma már csupán por lennék. Ezért nem fogok bocsánatot kérni!

Család

Család? most csak, viccelsz ugye? Számomra a család nem létezik, csupán egy üres szó, ami megtanított túlélni. Másra nem számíthattam tőlük soha. Egyszer nekem is volt szívem, naiv szívként szerelmes voltam egy férfiba, ki teherbe ejtett. Apám hagyta, hogy megszüljem a gyermekem. Majd elragadta tőlem, engem az utcára tett. Hamar megtanultam, hogy nem számíthatok önmagamon kívül senkire sem. Több, mint ötszáz évet valaki nem él túl kedvességgel, vagy te tiporsz el másokat, vagy ők téged. Én saját magamat választottam mindig is, és fogom is!

Play by

Nina Dobrev

Ez az én történetem...

Feltornászom magam az ágyban,  Francois, átnyújt kristálypoharat, tele vörös nedűvel. bele se kell szagolnom a sűrű italba, tudom, hogy sajnos nem vért szervírozz nekem. de azt nem is szeretem pohárból, langyosan, inkább az ütőerén keresztül szívom. Kedves, harmincas évei elején járó fiatalember, azt hiszem kertész… teljesen mindegy, nem számít. csak az, hogy egy ideje nála húzom meg magam. Mikor elmenekültem Mystic falls-ból egy régi vámpír ismerősöm segítségével sikerült eljutnom Párizs mellé. Francoissal véletlenül találkoztam, már az éh halál küszöbén akadtam rá  a falú határában. Már majdnem kiszívtam minden csepp vérét, amikor beugrott, hogy máshogyan is hasznosíthatom. Mindennap lesz friss vér készletem, ráadásul testi szükségleteimet is kielégítheti, illetve el tud bujtatni. Senkinek nem fog eszébe jutni Isten háta mögött egy poros tanyán keresni. Hiszen ki gondolná azt, hogy Katherine Pierce egy mocskos viskóban bújik meg? Na ugye!
-Dolores, Lola, kérlek mesélj az életedről,- ő is kortyol a saját poharából, ahogyan becsúszik a takaró alá. Megbűvöltem őt, azt teszi amit én akarok, illetve az én tudtomon kívül senki sem lépheti át a küszöb ajtaját, ha valaki mégis megpróbálná pórul járna… nagyon is.
Igazából, tulajdonképpen bármit elmesélhetek neki, akár egész életemet, hiszen utána kitörölhetem az emlékeit, vagy csupán ki töröm a cukipofa nyakát. Jobbnak tűnik, mint hülye üres füzeteket írogatni, mint Stefan. legalábbis nem annyira gyerekesnek, sokkal inkább élvezetesebb, hogy sokkolhatom őt.
-Szeretnéd, ha mesélnék, Édesem? Rendben, de tudod mi az ára…- búgóm neki negédes hangon, ahogy egy hirtelen mozdulattal ülök az ölébe. Vámpírfogaim kieresztem, fejét oldalra billentem, és mire észbe kaphat, máris fogaim átszúrják vékony bőrét. nagy kortyokban nyelem karmazsin vörös vérét, nem foglalkozva azzal, hogy netán fájdalmat okozok. Biztos vagyok benne, hogy így van, hiszen mocorog alattam, nyöszörög… lehet, hogy csak élvezi. Ez mellékes, a lényeg csak úgy, mint mindig most is én vagyok. Ő csak egy eltörölhető valami, ha már ráuntam.
Letörlöm a kézfejemmel a szám szélét, majd lenyalom róla a megmaradt vércseppeket, egyetlen egy sem mehet kárba.
-Szóval hallani akarod a történetem,- szállok le róla,- inkább mondom magamnak, mintsem neki, mielőbb megszólalhatna, megelőzöm.- Cssshh, ez nem egy tündérmese lesz, csöndesen kell végig hallgatnod.
Kényelembe helyezem magam, majd lassan elkezdem mesélni, magam sem tudom miért, talán mert egyszer úgy akarom, hogy valaki hallja, hogy elítélne. nem mintha számítana, mert ha elítél az sem izgatna, már több évszázada nem érdekel senki véleménye, magamon kívül…
-A családom, főleg az apám nem igazán tűrte, hogy házasságon kívül lettem szerelmes. Azt hitte magáról, hogy milyen kegyelmes ember, mert megengedte nekem, hogy megszüljem a gyereket. Majd kihajított az utcára, mint egy darab rongyot. Azóta az életem nem más, mint menekülés és bosszú. Találtam egy családot azt hittem kedvesek, hogy befogadtak, pedig nem voltak azok. csak egy hasznos dolog voltam a részükről. Fel akartak áldozni, hogy megtörjenek egy átkot. Nevetségesen hangzik, nem? Pedig nem volt az ! Hamar rádöbbentem, hogy mit kell tennem. Volt egy párocska, akik megsajnáltak engem, amiért Klaus ilyen kegyetlen véget szán nekem. Vámpírok voltak, majdnem megöltem magam, így kicsaltam tőlük a vérüket, mi gyógyító hatású az emberre. Nem volt más dolgom, mint annyi, hogy amíg a szervezetemben van Rose-Marie vére megöljem magam. Attól a pillanattól fogva nem voltam fontos Klausnak. Legalábbis azt hittem, hiszen nem áldozhat fel, de a bosszúja, az máig elkísér engem. Mindenkit kihasználtam életem során, csak az élte túl a velem való találkozást, aki a hasznomra vált. Leginkább a Salvatore fiúkkal szórakoztam kedvemre, mindkettő tetszett a maga módján, mindkettő más volt. Mindkettő miattam él még ma is, én tettem őket vámpírrá, és a hálátlanok inkább egy embert választottak helyettem. Oké… úgy néz ki mint én, de akkor is érthetetlen. Akit szintén vámpírrá tettek, és be akarta adni nekem az ellenszert, de nem hagytam magam.- térek vissza a valóságba újra. Majd hirtelen pattanok fel az ágyban, ujjaim az álla alá szorítom, kényszerítve, hogy nézzem íriszeim közé.
-Most pedig felejts el mindent amit eddig mondtam, mindent.- felugrom az ágyból, hogy lezuhanyozzam. Ideje újra felborzolni az álló vizet, ideje megbosszulni azt, hogy a kis hülye Gilbert embert akart faragni belőlem…
I'm Katherine Pierce.
I'm a survivor.

avatar
Ismeretlen vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Katherine Pierce   Szomb. Júl. 29, 2017 3:07 pm


Elfogadva

my old love

Szuper volt a lapod, jól hoztad a karaktert, aki képes bárkit manipulálni a saját túlélése érdekében. A manipulatív oldalát tökéletesen bemutattad, ugyanakkor egy kis érzelmet is csempésztél vele. Katherine-t mindenki elítéli, általában anélkül, hogy ismernék a múltját, de nem feltétlen kell ehhez idegenekkel körbevenned magad. Néhány hibát azonban találtam benne, elírások csupán, viszont ezekre a későbbiekben figyel oda. Ezen kívül minden klassz volt benne, remélem jól fogod érezni magad nálunk!  
Foglald le a lefoglalni valót, és irány a játéktér!

one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Katherine Pierce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katherine Pierce ~ survivor
» Tatia Petrova

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
^
ˇ