Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Hétf. Aug. 14, 2017 4:56 pmRosie & Nate
you're from a whole 'nother world

- Ne félj, amíg engem látsz, nem lesz baj! - villantottam egy széles vigyort Rose-ra a kormány felett. Aranyos volt, hogy ennyire támogatott Sheelával. A legtöbben elég furcsán állnak a kocsimhoz fűződő viszonyomhoz, még ha félig-meddig csak vicc is az egész. Vannak, akik túlságosan komolyan veszik, de ő másnak tűnt. Értette a viccet, benne volt, és ez bejött.
Jól esett hallani a nevetését, örültem, hogy jól érezte magát velem. Nem akartam semmi komolyat kihozni ebből a találkából, mert bár szimpatikus volt és szívesen elrandizgattam volna vele, nem akartam sem kihasználni, sem becsapni. Az életemben nem igazán fért el egy párkapcsolat, anélkül is elég zűrös volt. De hát igyekeztem erre nem gondolni, amíg itt voltunk egymásnak, magunk mögött hagyva minden mást.
- Vajon mire? - kérdeztem vissza kaján vigyorral, de nem válaszoltam meg a kérdést, hagytam, hogy a levegőben lógjon, mert nem voltam benne biztos, melyikünk fantáziája mocskosabb. Jobb, ha nem égetem le magam feleslegesen, és őt sem hozom kínos helyzetbe azzal, hogy töprenghet, vajon milyen készségeim rozsdásodhattak be az elmúlt pár évben.
Ahogy megérkeztünk, igyekeztem a kedvére tenni, de nem tepertem különösebben. Alapállapotomban is ilyen udvarias vagyok. Valószínűleg túl sok jólneveltséget szívtam magamba az anyaméhben, ezért Theonak már nem maradt. Az én hibám az egész...
- Oh, még sosem csináltuk hármasban, de szerintem nincs ellenére... - nevettem el magam Rose sejtelmes mosolya láttán. Rádobtam a pokrócot a motorháztetőre, remélvén, nem lesz túl kemény, és elfogadtam a felém kínált üveget. Egy ügyes mozdulattal felbontottam, de a tekintetem elrévedt a tájat csodáló lányon. Halványan elmosolyodtam, ahogy a szél belekapott a hajába, majd gyorsan félrekaptam a pillantásom, hogy ne vegye észre, mennyire bámultam.
- Én sem szoktam részegre inni magam, de azt hiszem, most mindkettőnknek jól fog esni. Ne aggódj, nem árulom el senkinek - kacsintottam rá, és felsegítettem a motorháztetőre, ha szüksége volt rá. Én már egész rutinosan pattantam fel mellé, és kényelmesen elhelyezkedtem mellette. A hátamra dőltem, felhúzva az egyik térdemet, karomat pedig a fejem alá hajtottam. Ahogy felém nyújtotta a felbontott üveget, csak mosolyogva megcsóváltam a fejem és összekoccintottam vele a sajátomat. - Egészségünkre, Rose!
Azzal meghúztam az üveget és jó nagyot kortyoltam belőle, utána pedig cserére kínáltam a lánynak. Állítólag nem jó ötlet keverni, de talán Jack és a martini jól kijönnek majd egymással. Én azt sem bántam, ha nagyon összzemarakodnak a gyomromban.
- Nem tudom, mennyire titkos... Nem járok ide túl gyakran. Egyedül nem olyan érdekes, viszont szeretem a látképet innét, ezért néha megállok itt, ha erre jövök - feleltem a tájban gyönyörködve, aprót kortyolva a kezemben lévő üvegből, amit aztán cserére kínáltam. A lány felé fordítottam a fejem, érdeklődve fürkésztem őt, és próbáltam kitalálni, mit mondhatnék, a szépsége azonban belém fojtott minden szót. Meg talán a pia is. Így hát ha ő nem szólt semmit, némán elvettem tőle az üveget és a tájat fürkészve iszogattam egy darabig.
- Nem bánod, hogy eljöttél egy tök idegennel a város szélére berúgni? - érdeklődtem végül félhangosan. Ki lehet bukva, ha ezt így bevállalta velem. Kettőnk közül mégis csak őt fenyegeti nagyobb veszély, még ha azzal is viccelődtünk, hogy ő akar megrontani engem. Kíváncsian felpillantottam rá, majd ülésbe tornáztam magam, hogy egy magasságba kerüljünk. Játékosan meglöktem a vállammal az övét, és közelebb csusszantam hozzá annyira, hogy lazán nekidőlhessek. Mögötte támaszkodtam meg, félig-meddig átkarolva ezáltal. - Nem fázol? - kérdeztem egy fokkal lágyabban, ürügyet keresve megcirógattam a karját, a hátát, aztán átkaroltam a nyakát és hátradőltem a szélvédőre, húzva magammal őt is.
- Nézd azt a felhőt! - böktem az üveggel az egyik pacára. - Pont olyan, mint egy kisnyuszi. A hátsó két lábán áll - magyaráztam, de a felhők helyett már őt néztem. Meg akartam csókolni.

nem emlékszem, milyen piákat hoztunk xD 
Don't be fancy, just get dancy - why so serious?

avatar
Ember vagyok
✦ Keresem ✦ :

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
21

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Csüt. Aug. 10, 2017 2:58 am

Nate • Rose

- Azt mindjárt gondoltam, Nate. – Nevettem. Elképzeltem őt hosszú hajjal, ahogy a szobámban a földön ül, én meg az ágyon, közvetlenül mögötte és a haját fonogatom, miközben valami idegesítően csajos témáról beszélünk. Mondjuk a fiúkról. Nem, ez túl bizarr volt, de mégis mosolyoghatnékom támadt tőle.
- Azért szólsz, ha elvágom magam nála, ugye? Nem kéne, hogy útközben kirepítsen a szélvédőn vagy ilyesmi. – Vontam hanyagul vállat, majd a válaszra elvigyorodtam. Csak bólintottam és nem firtattam a dolgot, hisz ő sem tette. Ha lesz is még egy randi, meg még egy… nos, az csak kettőnkön múlik. Bár jelenleg nem terveztem semmi komolyat, de ez nem miatta volt, pusztán nem akartam, hogy belekeveredjen a családom zűrös életébe. Végigsimítottam a karomon, ahol legutóbb apám megszorította, aztán picit megráztam a fejem és úgy pillantottam Natere, már mosolyogva. El akartam felejteni, mennyire elcseszett az életem és most csak arra a férfira koncentrálni, aki itt ül tőlem néhány centire.
Felnevettem a szavaira, majd komolyságot erőltettem magamra és határozottan bólintottam.
- Jó meglátás, Mr. Storm. Csak a megrontás számít, semmi több. Személyeskedésnek itt nincs helye. – Újabb bólintás. Az, hogy ő már felnőtt, dolgozó férfi volt, nem lepett meg. Bár nem kérdeztem meg, mit dolgozik, sok mindent kinéztem volna belőle. Láttam benne az üzletembert, a pincért, a tanárt, a személyi sofőrt és… igazából tényleg bármi illett volna hozzá, csak így ránézésre kellett volna ítélkeznem, meg az alapján, amennyire megismertem ez alatt az alig egy óra alatt. Kedves volt, humoros, közvetlen, gondoskodó… egyelőre csak pozitív dolgokat tudtam volna róla mondani.
A visszakérdezésére felnevettem halkan, majd oldalra biccentettem a fejem.
- Na várjunk, mire érted, hogy nem rozsdásodtál be? – Felvontam az egyik szemöldököm, de továbbra is mosolyogtam. Az éles kanyart érezve sietve megkapaszkodtam, de nem estem túlzottan pánikba. Ahogy megálltunk, a férfira néztem, majd kicsatoltam a biztonsági övet. Épp nyitottam volna az ajtót, mikor megtette Nate. Felnéztem rá.
- Micsoda úriember… - Mosolyogtam rá, majd kiszálltam a piás üvegekkel a kezemben. – Köszönöm. – Tettem hozzá sietve, majd utána indultam a csomagtartóhoz. Nagyon bekészült, ahogy láttam. A pokrócra néztem, majd végig a füves területen, majd elnéztem az autóra. Nem tudtam, hogy belemegy-e, de végül a motorháztetőre böktem.
- Ott szerintem jó lesz… ha rámászhatunk a barátnődre mindketten. – Újabb sejtelmes mosoly jelent meg az ajkaimon, majd lepakoltam a fűbe az egyik üveget. A másikat viszont magamnál tartottam és készültem kibontani, mikor érkezett a kérdés. Az igazat megvallva nagyon körbe sem néztem eddig a pillanatig, de most megtettem. És bevallom, nagyon is tetszett, amit látok. Elmosolyodtam.
- Gyönyörű. – A békés várost figyeltem, ahogy alszik. Pár órán belül viszont életre kel és nagy nyüzsgés lesz, azonban addig ki kell élveznünk az időnket. Nate felé fordultam és odanyújtottam neki az üveget.
- Lássunk hozzá, nem? – Én lehajoltam a földön levő üvegért és azt bontottam fel. – Egyébként nem vagyok nagy ivó, nehogy azt hidd. Csak… néha. Ha úgy adódik. – Vontam vállat és ahogy lekerült az üveg teteje, odanyújtottam neki. Azt akartam, hogy az övé legyen az első korty. Amíg az üveg nála volt, addig felmásztam a motorháztetőre és az egyik kezemmel magam mögött támaszkodtam meg. Nate felé pillantottam.
- Milyen gyakran jössz ide? Gondolom, ez valami… hm… amolyan titkos búvó helyféle, nem? – Érdeklődtem kíváncsian, majd az üvegért nyújtózkodtam a szabad kezemmel.
music 533 szóshe finds color
in the darkest places


avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
●● my hero ●●
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
11

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Csüt. Júl. 27, 2017 8:31 pmRosie & Nate
you're from a whole 'nother world

Jókat nevettem Rose humorán. A legtöbben nem tudnak mit kezdeni a vicceimmel, de ő visszavágott, állta a sarat és megnevettetett. Nem is tudom, mikor érte el utoljára bárki is, hogy nevessek. Megszoktam, hogy én csalok mosolyt mások arcára, és furcsa volt, hogy ezúttal ő gondoskodik rólam.
- Oh, alig várom! Minden vágyam, hogy befonja valaki egyszer a hajam! - tettem hozzá nevetve az ígéretéhez, aztán besegítettem az autóba. Illetve, csak tartottam az ajtót neki, mert úgy tűnt, egyelőre nem akar beszállni. Érdeklődve figyeltem, hogyan barátkozik a kocsival, a halk kérdése hallatán pedig vigyorogva közelebb hajoltam, hogy én is suttogva felelhessek.
- Á, csak szégyenlős! Ne aggódj, remekül haladsz! - rámosolyogtam, a randira vonatkozó kérdésére viszont nem feleltem egyből. Merengve elhúzódtam tőle, az ajtóba kapaszkodva, majd sejtelmes mosollyal annyit feleltem: - Nos, nem mutatom be mindenkinek a barátnőmet...
Nem akartam ennél jobban nyomulni, ezért nem vágtam rá sem igent, sem nemet a kérdésére. Majd a találkánk legvégén eldől, hogy randi volt-e vagy sem, addig pedig még eldöntjük, meglátjuk, minden okés-e. Beültem én is az autóba és elindultunk a titkos kis helyem felé. Éreztem, hogy fáradt vagyok, de akár csukott szemmel is elvezettem volna az autót, megszokásból, rutinból, úgyhogy nem aggódtam, hogy árokba hajtunk vagy ilyesmi. Ráadásul a lány is jó társaságnak bizonyult. Kíváncsian hallgattam, mit mesél magáról, de hamar rövidre zárta a személyes témát.
- Oh, igaz, minek is ismerkedjünk egymással, amikor te csak meg akarsz rontani... - jegyeztem meg megjátszott duzzogással, de közben meg széles vigyorra húzódtak az ajkaim. Nem lepett meg, hogy suliba jár, hiszen nagyjából tényleg Theo korabeli lehetett. - Egyébként igen, én már dolgozom. - tettem azért még hozzá, hogy ne maradjon kiegyenlítetlen a számla. Úgy fair, ha én is megosztok vele bizonyos dolgokat az életemből. Viszont nem erőltettem tovább a személyeskedést, inkább az útra koncentráltam. Jól jött a zene, megtörte a csendet és felpörgette kicsit az agyam. A ritmusra ingattam a fejem és halkan dúdolgattam a ritmust, ha épp olyan szám ment, amit ismertem.
- Várj! Én most felszedtelek? - megjátszott rémülettel, tátott szájjal bámultam a lányra, aztán elvigyorodtam, mielőtt még újra az útnak szegeztem volna a tekintetem. - Nem, nem túl gyakran. De azért nem rozsdásodtam be, ha erre vagy kíváncsi...
Megrebegtettem felé a szempillámat, majd egy éles kanyarral letértem a főútról. Egy darabig földes, füves úton döcögtünk végig, aztán a domb tetején leparkoltam az autóval. Már az ablakból remek kilátást nyílt a városra, és tényleg elkezdett világosodni is.
- Nos, hölgyem, megérkeztünk! - kikapcsoltam a biztonsági övet és kipattantam az autóból. A rádiót úgy hagytam, hadd zenéljen. Megkerültem a kocsit és Rose ajtajához sietve kinyitottam neki, majd a kezemet nyújtottam, hogy kisegítsem, ha igényli. Hagytam, hogy felfedezze a helyet, ahová hoztam, és addig hátramentem a csomagtartóhoz. Ahogy reméltem, ott volt bent a pokróc.
- Hova terítsem? - léptem oda mellé, meglóbálva a pokrócot, majd a válasza alapján vagy a fűbe dobtam le, vagy kiterítettem a motorháztetőre. Fél szemmel azért a lányt figyeltem, hogy hol van, mit csinál és milyen arcot vág, meg hogy nála vannak-e a piák.
- Na, mit szólsz? - megálltam mellette, és összefont karokkal vettem szemügyre a látványt. Tényleg olyan szép volt, mint ahogyan emlékeztem rá.

előzmény: itt 
Don't be fancy, just get dancy - why so serious?

avatar
Ember vagyok
✦ Keresem ✦ :

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
21

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Csüt. Júl. 27, 2017 5:08 pm

***

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
345

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Karagi Rhouken
» Gilbert ház

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: Mystic Falls :: Külváros-
^
ˇ