Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokEddigi külsõk

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyAlways and Forever
Today at 12:03 amGyakori kérdések

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyAlways and Forever
Yesterday at 10:08 pmKönyvtár

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 9:16 pmVárosi temetõ

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 5:22 pmBlack Pearl Bar

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyScarlett Storm
Yesterday at 4:43 pmNappali

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyCassidy Hemingway
Yesterday at 4:21 pmKastélykert

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyKatherine Pierce
Yesterday at 1:49 pmAz erdõ mélyén

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptySierra
Kedd Május 21, 2019 6:50 pmHard Luck kocsma

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyHope Mikaelson
Kedd Május 21, 2019 6:21 pmgwendolyn rosendhal

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Kedd Május 21, 2019 6:17 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyPént. Aug. 18, 2017 12:44 pm

Nate • Rose

Csak mosolyogva bólintottam a szavaira. Nem mondom, hogy nem volt érdekes, miszerint ő és az autó, Sheela… de valahol aranyos volt és nem akartam megszólni érte. Sőt, azt hiszem, jó alaptéma volt ez kettőnknek.
Ahogy visszakérdezett, felvontam a szemöldököm és nyitottam a szám, de aztán kissé zavarba jöttem, így be is csuktam. Szerintem mindketten ugyan arra gondoltunk, így nem akartam feleslegesen csacsogni, amúgy is… olyan zavarba ejtő volt, még akkor is, ha én idéztem elő ezt a szóváltást. A következőkre viszont újból feloldódtam és egyszerűen elnevettem magam.
- Hármasban…!? – A fejemet csóváltam, de még mindig nevettem. – Nem-nem, én nem vagyok olyan lány, szóval lehet, magatokra kellene hagynom titeket? – Kérdeztem nevetés közben, majd a szabad kezemet a szám elé vettem. Lassan elcsitultam és elszakítottam Nateről a tekintetem, hogy az útra figyelhessek. Élveztem az utat, azt hiszem, szabadnak is éreztem magam most. Habár egy ismeretlennel eljönni kocsikázni valljuk be, nem volt a legjobb ötlet, de… bármi jobb volt annál, mint ami odahaza várhatott rám.
- Oké, cserébe én is titokban tartom, hogy… hármasban akartad csinálni. – Mosolyogtam, majd beharaptam az alsó ajkam, így figyeltem őt. Aztán felsegített a motorháztetőre, amiért hálás voltam… egyedül nem tudtam volna felkecmeregni, és semmi kedvem nem volt előtte bénázni. A felém kínált üvegre néztem, de elfogadtam és ittam belőle, közben meg odaadtam neki a Martinis üvegemet.
- Én néha szeretek elszabadulni otthonról és olyan helyekre menni, ahol senki sem keresne… ahol egyedül lehetek a gondolataimmal és a problémáimmal. – Feleltem egy fokkal halkabban a szavaira, majd újabbat kortyoltam az üvegből. Erős volt, erősebb, mint a Martini, de egyelőre nem zavart.
- Mi bajom lehetne? – Kérdeztem mosolyogva. – Nem történhet annál rosszabb, mint ami odahaza… - Majdnem kibukott belőlem néhány olyan dolog, aminek nem lett volna szabad. Beharaptam az alsó ajkam, majd inkább ittam, hogy tereljem a gondolataim. Az üveget leraktam magam mellé és úgy nézelődtem. Éreztem, hogy meglöki kicsit a vállam, így felé fordítottam a fejem. Átkarolt.
- De… egy kicsit. – Félénken pillantottam fel rá. Közel volt hozzám, így a tekintetem akaratlanul is az ajkaira siklott, de ahogy megszólalt, felnéztem a felhőkre.
- Én nem is látom… - Jegyeztem meg. Talán azért nem láttam, mert nem is nagyon kerestem azt a nyuszit. Aztán ránéztem. Ekkor szembesültem vele, hogy engem néz. Nos, valószínűleg egy ideje már nem a felhők érdekelték… hanem… én? Hosszan fürkésztem a szemeit, majd az ajkait, végül bátortalanul közelebb hajoltam hozzá. Lehet, hogy most valami ribancnak fog tartani, de meg kellett tennem. Meg akartam ízlelni az ajkait. Tudni akartam, milyen a csókja. Egyik kezemmel megtámaszkodtam a térdén, másikkal a motorháztetőn, majd még közelebb hajoltam hozzá és ha nem húzódott el, akkor az ajkaink végre összeforrtak.
Tudtam, hogy őrültség, amit teszek, de néha a vágyak győzedelmeskednek, nem az ész. Féltem attól, hogy el fog tolni magától.
music 457 szóVendég

avatar
Vendég

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyHétf. Aug. 14, 2017 4:56 pmRosie & Nate
you're from a whole 'nother world

- Ne félj, amíg engem látsz, nem lesz baj! - villantottam egy széles vigyort Rose-ra a kormány felett. Aranyos volt, hogy ennyire támogatott Sheelával. A legtöbben elég furcsán állnak a kocsimhoz fűződő viszonyomhoz, még ha félig-meddig csak vicc is az egész. Vannak, akik túlságosan komolyan veszik, de ő másnak tűnt. Értette a viccet, benne volt, és ez bejött.
Jól esett hallani a nevetését, örültem, hogy jól érezte magát velem. Nem akartam semmi komolyat kihozni ebből a találkából, mert bár szimpatikus volt és szívesen elrandizgattam volna vele, nem akartam sem kihasználni, sem becsapni. Az életemben nem igazán fért el egy párkapcsolat, anélkül is elég zűrös volt. De hát igyekeztem erre nem gondolni, amíg itt voltunk egymásnak, magunk mögött hagyva minden mást.
- Vajon mire? - kérdeztem vissza kaján vigyorral, de nem válaszoltam meg a kérdést, hagytam, hogy a levegőben lógjon, mert nem voltam benne biztos, melyikünk fantáziája mocskosabb. Jobb, ha nem égetem le magam feleslegesen, és őt sem hozom kínos helyzetbe azzal, hogy töprenghet, vajon milyen készségeim rozsdásodhattak be az elmúlt pár évben.
Ahogy megérkeztünk, igyekeztem a kedvére tenni, de nem tepertem különösebben. Alapállapotomban is ilyen udvarias vagyok. Valószínűleg túl sok jólneveltséget szívtam magamba az anyaméhben, ezért Theonak már nem maradt. Az én hibám az egész...
- Oh, még sosem csináltuk hármasban, de szerintem nincs ellenére... - nevettem el magam Rose sejtelmes mosolya láttán. Rádobtam a pokrócot a motorháztetőre, remélvén, nem lesz túl kemény, és elfogadtam a felém kínált üveget. Egy ügyes mozdulattal felbontottam, de a tekintetem elrévedt a tájat csodáló lányon. Halványan elmosolyodtam, ahogy a szél belekapott a hajába, majd gyorsan félrekaptam a pillantásom, hogy ne vegye észre, mennyire bámultam.
- Én sem szoktam részegre inni magam, de azt hiszem, most mindkettőnknek jól fog esni. Ne aggódj, nem árulom el senkinek - kacsintottam rá, és felsegítettem a motorháztetőre, ha szüksége volt rá. Én már egész rutinosan pattantam fel mellé, és kényelmesen elhelyezkedtem mellette. A hátamra dőltem, felhúzva az egyik térdemet, karomat pedig a fejem alá hajtottam. Ahogy felém nyújtotta a felbontott üveget, csak mosolyogva megcsóváltam a fejem és összekoccintottam vele a sajátomat. - Egészségünkre, Rose!
Azzal meghúztam az üveget és jó nagyot kortyoltam belőle, utána pedig cserére kínáltam a lánynak. Állítólag nem jó ötlet keverni, de talán Jack és a martini jól kijönnek majd egymással. Én azt sem bántam, ha nagyon összzemarakodnak a gyomromban.
- Nem tudom, mennyire titkos... Nem járok ide túl gyakran. Egyedül nem olyan érdekes, viszont szeretem a látképet innét, ezért néha megállok itt, ha erre jövök - feleltem a tájban gyönyörködve, aprót kortyolva a kezemben lévő üvegből, amit aztán cserére kínáltam. A lány felé fordítottam a fejem, érdeklődve fürkésztem őt, és próbáltam kitalálni, mit mondhatnék, a szépsége azonban belém fojtott minden szót. Meg talán a pia is. Így hát ha ő nem szólt semmit, némán elvettem tőle az üveget és a tájat fürkészve iszogattam egy darabig.
- Nem bánod, hogy eljöttél egy tök idegennel a város szélére berúgni? - érdeklődtem végül félhangosan. Ki lehet bukva, ha ezt így bevállalta velem. Kettőnk közül mégis csak őt fenyegeti nagyobb veszély, még ha azzal is viccelődtünk, hogy ő akar megrontani engem. Kíváncsian felpillantottam rá, majd ülésbe tornáztam magam, hogy egy magasságba kerüljünk. Játékosan meglöktem a vállammal az övét, és közelebb csusszantam hozzá annyira, hogy lazán nekidőlhessek. Mögötte támaszkodtam meg, félig-meddig átkarolva ezáltal. - Nem fázol? - kérdeztem egy fokkal lágyabban, ürügyet keresve megcirógattam a karját, a hátát, aztán átkaroltam a nyakát és hátradőltem a szélvédőre, húzva magammal őt is.
- Nézd azt a felhőt! - böktem az üveggel az egyik pacára. - Pont olyan, mint egy kisnyuszi. A hátsó két lábán áll - magyaráztam, de a felhők helyett már őt néztem. Meg akartam csókolni.

nem emlékszem, milyen piákat hoztunk xD

Vendég

avatar
Vendég

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 10, 2017 2:58 am

Nate • Rose

- Azt mindjárt gondoltam, Nate. – Nevettem. Elképzeltem őt hosszú hajjal, ahogy a szobámban a földön ül, én meg az ágyon, közvetlenül mögötte és a haját fonogatom, miközben valami idegesítően csajos témáról beszélünk. Mondjuk a fiúkról. Nem, ez túl bizarr volt, de mégis mosolyoghatnékom támadt tőle.
- Azért szólsz, ha elvágom magam nála, ugye? Nem kéne, hogy útközben kirepítsen a szélvédőn vagy ilyesmi. – Vontam hanyagul vállat, majd a válaszra elvigyorodtam. Csak bólintottam és nem firtattam a dolgot, hisz ő sem tette. Ha lesz is még egy randi, meg még egy… nos, az csak kettőnkön múlik. Bár jelenleg nem terveztem semmi komolyat, de ez nem miatta volt, pusztán nem akartam, hogy belekeveredjen a családom zűrös életébe. Végigsimítottam a karomon, ahol legutóbb apám megszorította, aztán picit megráztam a fejem és úgy pillantottam Natere, már mosolyogva. El akartam felejteni, mennyire elcseszett az életem és most csak arra a férfira koncentrálni, aki itt ül tőlem néhány centire.
Felnevettem a szavaira, majd komolyságot erőltettem magamra és határozottan bólintottam.
- Jó meglátás, Mr. Storm. Csak a megrontás számít, semmi több. Személyeskedésnek itt nincs helye. – Újabb bólintás. Az, hogy ő már felnőtt, dolgozó férfi volt, nem lepett meg. Bár nem kérdeztem meg, mit dolgozik, sok mindent kinéztem volna belőle. Láttam benne az üzletembert, a pincért, a tanárt, a személyi sofőrt és… igazából tényleg bármi illett volna hozzá, csak így ránézésre kellett volna ítélkeznem, meg az alapján, amennyire megismertem ez alatt az alig egy óra alatt. Kedves volt, humoros, közvetlen, gondoskodó… egyelőre csak pozitív dolgokat tudtam volna róla mondani.
A visszakérdezésére felnevettem halkan, majd oldalra biccentettem a fejem.
- Na várjunk, mire érted, hogy nem rozsdásodtál be? – Felvontam az egyik szemöldököm, de továbbra is mosolyogtam. Az éles kanyart érezve sietve megkapaszkodtam, de nem estem túlzottan pánikba. Ahogy megálltunk, a férfira néztem, majd kicsatoltam a biztonsági övet. Épp nyitottam volna az ajtót, mikor megtette Nate. Felnéztem rá.
- Micsoda úriember… - Mosolyogtam rá, majd kiszálltam a piás üvegekkel a kezemben. – Köszönöm. – Tettem hozzá sietve, majd utána indultam a csomagtartóhoz. Nagyon bekészült, ahogy láttam. A pokrócra néztem, majd végig a füves területen, majd elnéztem az autóra. Nem tudtam, hogy belemegy-e, de végül a motorháztetőre böktem.
- Ott szerintem jó lesz… ha rámászhatunk a barátnődre mindketten. – Újabb sejtelmes mosoly jelent meg az ajkaimon, majd lepakoltam a fűbe az egyik üveget. A másikat viszont magamnál tartottam és készültem kibontani, mikor érkezett a kérdés. Az igazat megvallva nagyon körbe sem néztem eddig a pillanatig, de most megtettem. És bevallom, nagyon is tetszett, amit látok. Elmosolyodtam.
- Gyönyörű. – A békés várost figyeltem, ahogy alszik. Pár órán belül viszont életre kel és nagy nyüzsgés lesz, azonban addig ki kell élveznünk az időnket. Nate felé fordultam és odanyújtottam neki az üveget.
- Lássunk hozzá, nem? – Én lehajoltam a földön levő üvegért és azt bontottam fel. – Egyébként nem vagyok nagy ivó, nehogy azt hidd. Csak… néha. Ha úgy adódik. – Vontam vállat és ahogy lekerült az üveg teteje, odanyújtottam neki. Azt akartam, hogy az övé legyen az első korty. Amíg az üveg nála volt, addig felmásztam a motorháztetőre és az egyik kezemmel magam mögött támaszkodtam meg. Nate felé pillantottam.
- Milyen gyakran jössz ide? Gondolom, ez valami… hm… amolyan titkos búvó helyféle, nem? – Érdeklődtem kíváncsian, majd az üvegért nyújtózkodtam a szabad kezemmel.
music 533 szóVendég

avatar
Vendég

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 27, 2017 8:31 pmRosie & Nate
you're from a whole 'nother world

Jókat nevettem Rose humorán. A legtöbben nem tudnak mit kezdeni a vicceimmel, de ő visszavágott, állta a sarat és megnevettetett. Nem is tudom, mikor érte el utoljára bárki is, hogy nevessek. Megszoktam, hogy én csalok mosolyt mások arcára, és furcsa volt, hogy ezúttal ő gondoskodik rólam.
- Oh, alig várom! Minden vágyam, hogy befonja valaki egyszer a hajam! - tettem hozzá nevetve az ígéretéhez, aztán besegítettem az autóba. Illetve, csak tartottam az ajtót neki, mert úgy tűnt, egyelőre nem akar beszállni. Érdeklődve figyeltem, hogyan barátkozik a kocsival, a halk kérdése hallatán pedig vigyorogva közelebb hajoltam, hogy én is suttogva felelhessek.
- Á, csak szégyenlős! Ne aggódj, remekül haladsz! - rámosolyogtam, a randira vonatkozó kérdésére viszont nem feleltem egyből. Merengve elhúzódtam tőle, az ajtóba kapaszkodva, majd sejtelmes mosollyal annyit feleltem: - Nos, nem mutatom be mindenkinek a barátnőmet...
Nem akartam ennél jobban nyomulni, ezért nem vágtam rá sem igent, sem nemet a kérdésére. Majd a találkánk legvégén eldől, hogy randi volt-e vagy sem, addig pedig még eldöntjük, meglátjuk, minden okés-e. Beültem én is az autóba és elindultunk a titkos kis helyem felé. Éreztem, hogy fáradt vagyok, de akár csukott szemmel is elvezettem volna az autót, megszokásból, rutinból, úgyhogy nem aggódtam, hogy árokba hajtunk vagy ilyesmi. Ráadásul a lány is jó társaságnak bizonyult. Kíváncsian hallgattam, mit mesél magáról, de hamar rövidre zárta a személyes témát.
- Oh, igaz, minek is ismerkedjünk egymással, amikor te csak meg akarsz rontani... - jegyeztem meg megjátszott duzzogással, de közben meg széles vigyorra húzódtak az ajkaim. Nem lepett meg, hogy suliba jár, hiszen nagyjából tényleg Theo korabeli lehetett. - Egyébként igen, én már dolgozom. - tettem azért még hozzá, hogy ne maradjon kiegyenlítetlen a számla. Úgy fair, ha én is megosztok vele bizonyos dolgokat az életemből. Viszont nem erőltettem tovább a személyeskedést, inkább az útra koncentráltam. Jól jött a zene, megtörte a csendet és felpörgette kicsit az agyam. A ritmusra ingattam a fejem és halkan dúdolgattam a ritmust, ha épp olyan szám ment, amit ismertem.
- Várj! Én most felszedtelek? - megjátszott rémülettel, tátott szájjal bámultam a lányra, aztán elvigyorodtam, mielőtt még újra az útnak szegeztem volna a tekintetem. - Nem, nem túl gyakran. De azért nem rozsdásodtam be, ha erre vagy kíváncsi...
Megrebegtettem felé a szempillámat, majd egy éles kanyarral letértem a főútról. Egy darabig földes, füves úton döcögtünk végig, aztán a domb tetején leparkoltam az autóval. Már az ablakból remek kilátást nyílt a városra, és tényleg elkezdett világosodni is.
- Nos, hölgyem, megérkeztünk! - kikapcsoltam a biztonsági övet és kipattantam az autóból. A rádiót úgy hagytam, hadd zenéljen. Megkerültem a kocsit és Rose ajtajához sietve kinyitottam neki, majd a kezemet nyújtottam, hogy kisegítsem, ha igényli. Hagytam, hogy felfedezze a helyet, ahová hoztam, és addig hátramentem a csomagtartóhoz. Ahogy reméltem, ott volt bent a pokróc.
- Hova terítsem? - léptem oda mellé, meglóbálva a pokrócot, majd a válasza alapján vagy a fűbe dobtam le, vagy kiterítettem a motorháztetőre. Fél szemmel azért a lányt figyeltem, hogy hol van, mit csinál és milyen arcot vág, meg hogy nála vannak-e a piák.
- Na, mit szólsz? - megálltam mellette, és összefont karokkal vettem szemügyre a látványt. Tényleg olyan szép volt, mint ahogyan emlékeztem rá.

előzmény: itt

Vendég

avatar
Vendég

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 27, 2017 5:08 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst   Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Domb, ahonnan belátni Mystic Fallst

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ