Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok@Theo_RebelStorm

Parkoló EmptyTheodore Storm
Today at 12:05 am@LestHunter85

Parkoló EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 11:46 pmLBlackwell89

Parkoló EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 11:46 pmAlec Michael Verona

Parkoló EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:17 pmKastélykert

Parkoló EmptyKai Parker
Yesterday at 11:06 amKépzeletek tere

Parkoló EmptyKai Parker
Yesterday at 1:37 amNappali

Parkoló EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:33 amUtcák

Parkoló EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:07 amHope szobája

Parkoló EmptyKlaus Mikaelson
Csüt. Május 23, 2019 10:06 pmEddigi külsõk

Parkoló EmptyAlways and Forever
Csüt. Május 23, 2019 12:03 am
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Parkoló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Parkoló EmptyPént. Okt. 06, 2017 12:13 pm

Fagyott játék.
Szabad játéktér.

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Parkoló Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Parkoló EmptySzer. Jún. 07, 2017 10:12 pm


tag: Gabriel
all I wanna do is be
touched.
Az evés, a vér ivása nem éppen a legcsábítóbb tulajdonsága a vámpírlétnek, de ha már muszáj akkor tegyük, élvezetessé a dolgot. Éppen ezért is nem szeretem, ha valaki megzavar közben. Főleg, ha egy olyan valaki zavar meg benne, akinek nagyobb a szája, mint a józan esze. Végtére is egy eretnek vagyok, aki birtokában van a vámpírok minden természetfeletti képességének és ugyan úgy igaz ez a boszorkányok képességeire is. Persze nem vagyunk egy hétköznapi faj és elég nehéz is minket felfedezni, ha mi nem akarjuk, hogy tudjanak rólunk. Viszont ez a „Ha megölöd kitépem a szíved.” megnyilvánulás elég viccesvolt ahhoz, hogy meghozza a kedvem egy kis csevegéshez. Úgyhogy szépen kihúztam a fogaim a sebből, még egy utolsó cseppet lenyaltam a fiú véréből és végül eltávolodtam annyira, hogy kába és erőtlen szemeibe nézve megidézhessem.
- Menj haza, aludt ki magad és felejtsd el, ami történt. – tettem hozzá mosolyogva az utolsó szavakat.
Miközben a kissé támolygó srác elsétált, én tettem egy-két határozott lépést az idegen vámpír felé és jókedvűen méregettem.
- Neked még nem mondta senki, hogy nem illik vacsora közben megzavarni az embert? – cukkoltam jókedvűen.
Feledtébb szórakoztatott, hogy szerinte képes lettem volna megölni azt a kisfiút. De az még inkább, hogy szerinte Ő képes lenne végezni velem.
- Amúgy majd szólj, ha meg kellene ijednem tőled, mert eddig nem áll jól a szénád. – dőltem neki az egyik öreg autó platójának.
Nem is értem, hogy valakibe, hogy szorulhat ennyi udvariatlanság és savanyúság egyszerre. Talán nem ártana neki ha kapna egy kis energia löketet. Talán egy csinos szöszi vagy fekete neki is meghozná a kedvét a szórakozáshoz.
Ahogy végig mértem, feltűnt, hogy egy régivágású vámpírral van dolgom ami kimondottan felizgatta a fantáziámat. Egy nálam idősebb vámpír mindig jó példa lehet arra, hogy mit ne csináljunk, vagy éppenséggel mit csináljunk.
Ott van példának okáért Katherine vagy éppen Marcell. Mind a ketten idősebbek mint én, és mégis mind a ketten más miatt vállnak néha nevetségessé a szememben. De ugyanakkor vannak olyan pillanatok amikor mégis felnézek rájuk és azt merem mondani, hogy na igen. Ebben a dologban biztos, hogy követi fogom a példáját. Éppen ezért kíváncsi vagyok mi lakozhat ebben az alakban.
- Amúgy ha csak azért jöttél, hogy elrontsd a vacsiorámat akkor feladat teljesítve. Viszont ha nem haragszol akkor én még éhes vagyok és ritka erre az igazán jó falat. – motyogtam játszott szomorúsággal.
Persze még korántsem végeztem mára. Sem vele, sem pedig a vacsorámmal. Alighanem csapok ma egy görbe estét és kitudja, még az is lehet, hogy hazaviszek valakit aki elég szimpatikus lesz ahhoz, hogy ezt kiérdemelje.
♥ spenny
Vendég

avatar
Vendég

Parkoló Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Parkoló EmptySzomb. Jún. 03, 2017 11:03 pm

Sophie & Gabriel


Mystic Falls tipikusan olyan kisváros, amit a sorozat gyártók és a filmesek előszeretettel használnak, hiszen szinte mindenki ismer mindenkit, mégsem olyan érzés mintha egy kis konzerv dobozban sétálgatna az ember és ha kettőt balra fordul akkor ugyan oda jut, mint ahonnan elindult. Kellő képen nagy, de mégsem annyira, hogy elvesszen benne az ember. Ideális kisváros olyanoknak akik ki akarnak szakadni a pörgő hétköznapokból és valami lassabbra váltani… nem értem az ilyen embereket. Szeretem a pörgést, odáig vagyok a nagy városokért, New York, Washington na és persze ott van az angyalok városa is. Mégis ide jöttem… ahol a kis vadászom könnyen a nyomomra akadhat. Talán épp ezért, mert már kezdtem unni a magányt és egy kis társaságra vágytam… vagy azért jöttem ide mert a drága teremtőm is ebben a városban időzik? A fene tudja, de nem is igazán érdekel, a lényeg, hogy itt vagyok és az utcákat járom, vacsorámat keresem, egy olyan ember személyében aki megérdemli, hogy a nyakába mélyesszem a fogaimat és kiszívjam édes vérét. Nem az összest, sohasem pocsékolnék, és nem is akarok feltűnő lenni. Ha elkezdenek hullani az emberek akkor előbb utóbb újra vámpír vadászatra indulnak az emberek, nekem pedig elég a személyes vadászom, nincs szükségem többre.
Az ivók felé veszem az irányt, hogy is hívják ezeket mostanság? kocsma? Nem dehogy, az túlságosan is alpári kifejezés… talán bároknak vagy klubboknak ahova az emberek szórakozni járhatnak. Fiatalok, egyetemisták, felnőttek és idősek egyaránt fellelhetőek az ilyen helyeken, egy baj van csak velük… aki ilyen helyen tartózkodik azoknak a vére már meg van fűszerezve egy kis, vagy inkább jó nagy adag alkohollal. Szeretem az alkoholt, önmagában, nem pedig az éltető nedűhöz keverve, amit nem azért iszom mert kedvem tartja hanem mert muszáj.
Ha találnék olyat aki nem lenne ittas azzal az lenne a gond, hogy kiskorú, gyermekből pedig nem iszom. Soha.
Még be sem érek, mikor lépteket hallok. Vámpír, kétség sem fér hozzá, és a préda választása miatt egy pillanatig elgondolkodok, hogy talán a teremtőm az de nem, ő sohasem festetné be szőkére a haját. Lassan, de nem óvatos léptekkel közeledek hozzájuk, kíváncsi vagyok hány éves lehet a fiú… nem tűnik túlságosan idősnek és ez felbosszant.
- Ha megölöd kitépem a szíved. - Közlöm a szőkeséggel higgadt mély hangon.

×lesz ez még jobb is ×Vendég

avatar
Vendég

Parkoló Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Parkoló EmptyVas. Május 28, 2017 4:50 pm


tag: Gabriel
all I wanna do is be
touched.
Alapvetően Mystic Falls egy unalmas amerikai kisváros lenne, ha nem vonzana magához ennyi természetfeletti lényt. Én is halálra unnám itt magam, ha nem lenne feltett szándékom, hogy pontot tegyek a Katherine Pierce-hez fűződő viszonyom végére. Mindezt pedig akár mennyire is szeretném gyorsan megtenni, sajnálatos módon nem tehetem meg. Nem kapkodhatom el a dolgokat, kI kell várnom a legmegfelelőbb pillanatot ahhoz, hogy hatásos legyen a belépőm. Lényegében hatalmas előnyöm van vele szemben amiatt, hogy ismerem, de tulajdonképpen ebből az előnyből adódik a legnagyobb hátrányom is. Hiszen Ő is legalább annyira jól ismer engem, mint én Őt. Azt azonban nem gondolnám, hogy számításba veszi, hogy ennyi idő elteltével utána jövök és szemmel tartom azokat akik egy parányit is fontosak neki valamilyen beteges okból kifolyólag. Mint például a kisebbik Salvatore fiú, az Ő imádott Stefan-ja.
Mert hát mégis miért is tenném? Ő nem tett nekem semmi rosszat. Soha nem került az utamba és még csak véletlenül sem akart nekem keresztbe tenni. Egyetlen egy bűne van, méghozzá az, hogy balga módon egyszer Ő is szerette Katherine-t, még ha nem is teljesen olyan módon, mint ahogyan én tettem.
Most azonban kénytelen kelletlen felhagytam a kukkolással és úgy döntöttem kiveszek egy szabadnapot. Szükségem van némi felpezsdülésre és egy kis vacsira, ami egy ilyen helyen, mint az egyetlen bár ebben a porfészekben nem is lesz olyan lehetetlen feladat.
Egy kis szempilla rebegtetés, egy-két csábos pillantás és máris nyerésre álltam még úgy is, hogy az erőmet be sem kellett vetnem. Minden túl könnyedén ment, ami Őszintén szólva eléggé frusztráló tud lenni. Nem ártana már ha egyszer az életben meg kellene küzdenem az ennivalómért. Na nem mint ha túl sok esélye lenne az illetőnek, de már csak az elképzeléstől is felébred bennem a vadászösztön. De mit tehet az ember lánya, ha egyszer halhatatlan, örök ifjú, szexi szőkeség képében tengeti a mindennapjait. Amit szeret is piszkosul kihasználni ahhoz, hogy elérje amit csak szeretne.
Mint ahogy most is elértem, hogy ez a szőke hajú, kék szemű egészem szemrevaló srác kikísérjen a parkolóhoz és ott kezdetét vehesse az este szórakoztató része.
- Most pedig egy hangot se. – igéztem meg mosolyogva, miközben egészen közel hajoltam hozzá majd a nyelvem hegyét végig futtattam a nyakának feszes ívén, végül pedig belemélyesztettem tűhegyessé váló szemfogaimat.
Igazán magával ragadó érzés amikor a feszes, fiatalos bőr úgy pukkan a fogaid alatt és a sűrű sötét vér úgy csurog le a torkodon, mint amikor egy érett lédús almába mélyeszti valaki a fogait. Mohó és vágyakozással teli érzés fogott el, miközben egyre csak ittam az ismeretlen fiú enyhén alkoholos vérét. Az érzékeim úgy élesedtek ki, mint egy vadmacskáé. Hallottam a közvetlen közelemben lévő élőlények hangját, a szél lágy susogását és egy a közelben ólálkodó másik vámpír lépteit a neszező avarban a parkoló túloldaláról.
Nagyon nem szeretem ha megzavarnak evés közben, főleg olyankor amikor már napok óta nem cserkésztem be senkit. Egy morcos eretneknél meg nincs rosszabb. Úgyhogy remélem jó indokkal zavarta meg a nassolásom ez az idegen alak.
♥ spenny
Vendég

avatar
Vendég

Parkoló Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Parkoló   Parkoló EmptySzomb. Ápr. 01, 2017 2:13 pm

Parkoló Vo106l10

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Parkoló Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Parkoló   Parkoló Empty

Ajánlott tartalom


Parkoló Empty
Vissza az elejére Go down
 

Parkoló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Mystic Grill-
^
ˇ