Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Bonnie Bennett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● Kat Graham ●●
Léptek száma :
17

TémanyitásTárgy: Bonnie Bennett   Csüt. Aug. 03, 2017 1:03 pm

Bonnie Bennett
You made me realize that I had all the magic I ever needed right inside me.


Becenév:
Bonbon, Bon, Bons
Titulus:
the alive witch
Születési hely, dátum:
Mystic Falls, 1993. február 5.
Faj:
Boszorkány
Beállítottság:
ide
Play by:
Kat Graham

Család:
Valójában sosem tapasztalhattam meg milyen egy teljes családban lenni, milyen az anyai szeretet, milyen amikor mindent megkapunk. Édesapám és a nagymamám voltak mellettem, míg édesanyám elhagyott.. csak jóval később derült ki, hogy miért tette.
De ha valakit mégis családomnak kellene mondanom, akkor azok a barátaim lennének, Elena és Caroline. Bármit megtennék, hogy biztonságban legyenek, hogy ne essen bajuk, hogy életben maradjanak. Nem is gondolkodnék, egyetlen egy pillanatra sem haboznék, hogy feláldozzam magamat értük.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Már nem is tudom, hogy hány napja vagyunk itt, feladtam a számlálást, túl régóta vagyunk itt kettesben Damonnal, hogy tudjam egy kanál verbéna is elég lenne ahhoz, hogy megfojtsam.. de valami azonban megváltozott. Már nem találom olyan idegesítőnek és talán kezdem megérteni, hogy Elena miért tart ki mellette, hogy miért nem mond le róla és adja fel. Valóban van valami emberi és eddig eltemetett része, melyet valójában, tiszta szívből lehet kedvelni, de ő mégis felhúzza azokat a falakat és álarcot ölt, mikor ez megmutatkozna. De azt le kell szögeznem, hogy borzalmasak a palacsintái és ez az új szokása, hogy vámpírfejet mintáz rá áfonyából és tejszínből, borzalmas, mégis vicces. Ezt a reggelt minden ellenére nem vele szeretném tölteni, sokkal inkább sétáltam volna egyet és így is tettem, hagytam neki egy cetlit majd elindultam az utamra.
Annyi minden történt, olyan sok mindenkit veszítettem el és még mindig nem értem, hogy mikor elpusztult a fátyol, mi miért kerültünk ide.. Azt hittem, hogy ott, abban a pillanatban végünk lesz, de nem így történt, ide kerültünk a saját poklunkba. Hiányzik a nagyi, bárcsak itt lenne, bárcsak utat tudna mutatni és segítene nekem, de erő nélkül nem tudok semmit sem tenni. Végül csak Elenáék házának verandájához tévedek, szél azonnal a hajamba kap és arcomba fújja, azonban nem zavar, inkább leülök a hintaágyra és átölelem magamat. Csak meredek magam elé és próbálok semmire sem gondolni, próbálok csak ott ülni és nem gondolkodni, azonban gondolataim csap röpködnek és nem szűnnek meg.. Aggódom a többiekért, egyszerűen nem tudom, hogy hogyan tudnánk kijutni innen is a kelleténél is sokkal több időt töltöttünk itt.. Vajon Elena és Care jól vannak? És miért nem tudok velük lenni? Miért kell mindig úgy végződnie, hogy a sors elválaszt minket egymástól?..
Annyi mindent megéltünk együtt, Katherine hülye játékait, olyan jó, hogy végre eltűnt az a ribanc az életünkből, annyi gondot és bajt okozott.. És ott van még a Mikaelson család, akkor is el kellett játszanom, hogy halott vagyok, hogy legyőzzük Klaust, de Elijah becsapott minket és Klaus hibriddé lett. Aztán jött az egész Silas dolog a kinyilvánítás és megint csak halott lettem, meghaltam, majd horgonnyá váltam.. Annyi minden történt, tényleg annyi minden történt.. nem hagyhatom, hogy egy akadály megállítson, nem maradhatunk itt örökre, ki kell innen jutnunk, akárhol is vagyunk. Végül sóhajtva kelek fel és indulok meg az út felé, mikor egy ágreccsenést hallok és azonnal oda kapom a fejemet.. - Nagyon vicces vagy Damon. - forgatom meg a szemeimet, majd indulok a hang irányába, de olyan különös érzés fog el. Már éppen elhúztam volna, amikor egy suhanás közepette Damon megjelenik a hátam mögött.
- Mit csinálsz itt? Kihűl a palacsinta. - mondja olyan tipikus Damonös stílusban majd rám néz, én pedig csak elkerekedett szemekkel nézek rá. Csak állok ott és nem mondom semmit sem.. nem tudok egyelőre megszólalni. - Megnémultál? Bár előbb tetted volna.. - mondja egy szemforgatás közepette, majd csettint egyet a szemem előtt, mire összerezzenek és ráemelem a tekintetemet, majd vissza az előbbi hang irányába.. - Szerintem nem csak ketten vagyunk itt. - mondom halkan, miközben a szemeibe nézek, de ő csak sóhajt egyet. Nem hisz nekem, nem csodálom. - Persze, hisz ott vannak a palacsinták is. - erre én sóhajtok fel, majd egy fintor közepette megindulok vele haza.. Biztosra veszem, hogy nem Damon próbálta meg rám hozni a frászt, azonban ez eléggé nyugtalanító.. mintha lenne itt valaki, aki figyel minket, aki minden mozdulatunkat követi.

but tonight you're a stranger or some silhouette
I keep my old friends, and get older with them, but push young. It's good to be surrounded by kids, because they keep you young.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
68

TémanyitásTárgy: Re: Bonnie Bennett   Csüt. Aug. 03, 2017 1:06 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Bonnie Bennett

Nos, nem mondok azzal újat, ha azt mondom, már nagyon vártunk rád, kedves Bonnie! A legjobb barátnőm vagy és nem igazán sikerült még feldolgoznom a halálodat... se te nem vagy, se Damon. Ha tudnám, hogy egy olyan helyen vagytok, ahonnan kijuthattok, talán nem csináltam volna semmilyen őrültséget.
Nagyon tetszett a lapod, szerintem jól megfogtad Bonnie karakterét, így nem kérdés, hogy nálad jó kezekben lesz!
Sokan vártak már rád, így nem is tartanálak fel téged tovább, menj, játssz és írj nekünk csodás reagokat!  Even though I try not to

I can't help but want you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Bonnie Bennett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Boszorkányok-
^
ˇ