Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
A nyár párosa

Yesterday at 3:45 pm


A nyár játéka

Yesterday at 3:34 pm


A nyár alkotója

Yesterday at 3:03 pm


3 hónappal és 12 nappal korábban

Yesterday at 12:43 pm


Főút

Yesterday at 12:19 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 4:12 am


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Rebekah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Rebekah Mikaelson   Hétf. Aug. 07, 2017 4:37 pm


Rebekah Mikaelson

We're not so bad. We're not the monsters that our parents think we are.


Becenév

Bekah, Bex

Titulus

Barbie Klaus

Születési hely, dátum

10. század végén; Mystic Falls régi területén, melyből mára csupán egy barlang maradt meg, a neveinket pedig falai őrzik

Faj

ősi vámpír

Átváltozás

Anyánk feltétel nélkül szeretett minket, apánk mindenáron megakart minket védeni, így hát 1001 őszén, pár héttel Henrik, öcsénk halála után, úgy döntöttek megölnek minket, hogy újjászületve erősebbek lehessünk. Örök életre kárhozva minket, hogy többé egyikünket ne kelljen elveszíteniük gyermekeiket, azonban pont emiatt a lépésük miatt történt meg az, amitől a leginkább féltek.

Család

A család szent kötelékéről naphosszat tudnék mesélni, amiihez én oly sok ábrándot és reményt fűztem mindig is. Örökkön örökké. Mondtam egykor két bátyámnak, ahogy megfogtam kezüket és az ígéret oly könnyen csúszott ki a számon, biztos voltam benne, hogy betudjuk majd tartani. De nem tudtunk letérni a kárhozat útjáról, melyre szüleink csalogattak. Az édesanyám, Esther, akinek mindig szoknyája körül ténferegtem és keze lágy tapintása szőke fürjeimen, elég volt ahhoz, hogy megnyugtasson, ha apánk haragja fellángolt volna. Mert Mikael sokat dühöngött, és erőszakosa jelleme nem látszott csitulni, Henrik halála pedig csak tetézte.
A testvéreim viszont mindig ott voltak számomra, fontos részét képezték életemnek, még akkor is, ha legtöbbször átkoztam nevüket. Legyen az Elijah békéltető szavai, Nik szemének csillogása mikor a családja védelméről beszél, vagy Kol csínytevései melyekből én sem maradhattam ki; ezek mind fontos részei voltak és lesznek is életemnek. De ez a kötelék béklyó is egyben, mely fojtogat, ha túl sokáig élvezem apró békés pillanatait.
A család az család, és bármilyen romlott is legyen a miénk, csak ez van.

Play by

Claire Holt

Ez az én történetem...

I want a home. I want a family. I want someone to love me, and I want to live.

Néha, amikor álom és ébrenlét határán egyensúlyozom, bevillannak a már leélt életeim homályos képei. Kislány vagyok anyám ölében, a csillagokat figyeljük a tiszta égen, de nem hallom milyen varázslatos dolgokat suttog a fülembe, figyelmemet teljesen elveszi az égbolt sötétsége. Akkor, abban a pillanatban meg voltam róla győződve, hogy minden ilyen békés és csöndes marad. Minden este a pattogó tűz hangjára fogom lehajtani a fejem, és mikor egy rossz álom után felébrednék, könnyekkel a szememben, odabújhatok a bátyámhoz, hogy elcsitítsa bánatom. Ha pedig a könnyeim el is apadtak, a sápadt fényű bánat továbbra is a nyomomban van, mint valami szörnyeteg. Mit sem sejt arról, hogy időközben én magam is szörnyeteggé váltam. Az életem tele van ilyen pillanatokkal, melyeket kincsként őrzök az emlékezeteimben. Hisz vannak pillanatok, amik attól lesznek igazán különlegesek, hogy tudom, soha nem történhetnek meg újra. Mert egykor volt egy kislány, aki hitt az önzetlen szeretetben, aki éjjel a csillagokat leste, és abban reménykedett, hogy teljesítik kívánságait. Szeretni akart és szeretve lenni. De megtanultam, hogy a kívánságoknak megvan az áruk. Néha pedig sokkal többet vesznek el, mint adnak.
Van egy olyan élet, amitől viszont félek, mert szörnyű, mint a méreg. Vér és halál övezi körbe. Pusztító tűz és bosszú, erről szól minden manapság számomra. Érzem, hogy már csak ezek hajtanak előre igazán. A kislány ott él még valahol bennem, de már nem remél, csak hisz. Hiszi, hogy lesz ez még rosszabb is. A lágyság eltűnt vonásaimból, beleolvadt a temperamentumomba, amit apámtól örököltem. Még látom őt a tűzben, ami felénk közelít, dühvel teli szemét, és még mindig megremeg a kezem, ahogy arra gondolok, árthat nekünk. De már ökölbe tudom szorítani a kezeimet, már bele tudok nézni a szemeibe, és nem hátrálok meg sem tőle, sem pedig mástól, aki ártani akar. Ma már nem hajtom le a fejem, ha valami rosszat látok, nem csinálok úgy, mintha semmi sem történt volna.
Felveszem a harcot. Ha kell a saját családom ellen is. Ha kell, saját magam ellen. Ezekre pedig manapság egyre több példát tudnék felhozni.
Egykor én magam is csupán egy préda voltam, féltem, olykor pedig feladtam a harcot, de ragadozóvá váltam. Próbálod megfejteni pillantásom, azokat a kék tükröket, melyekben egy lány rekedt meg, de nem jársz sikerrel. Csak a kékséget látod, és az évezredes fájdalmat, mely átíveli testemet, belevájta magát a bőrömbe és ugyan nem látszanak, de belülről érzem a hegeket testemen. Az örökkévalóság, mely nekem adatott, sem lenne elég ahhoz, hogy begyógyítsam őket. Mégis, valami gyönyörűt látsz bennem, amit nem kell kimondanod, mert ott látom mindenkiben. Abban, ahogy belevájom fogaim egy törékeny testbe és elveszem tőle azt, amit életet adományoz neki. Mert képes vagyok a legsötétebbet is széppé varázsolni, és a gyönyörű dolgokat sötétté tenni. Nincs ebben semmi boszorkányság, habár anyám lévén lehetne, engem mégis elzártak a mágiától, örökre.
Van egy élet, amiben csak egy hétköznapi emberlány vagyok, aki - ha a legfelső emelet az élet vége - kettesével szedi a lépcsőfokokat, úgy rohan az alkony felé, de csak mert összeomlik mögötte minden, amihez valaha hozzáért. Nem bízok már az esti csillagokkal teli égben, és a kívánságok beteljesülésében, de bízok a lehetőségekben, melyek ott vannak minden sarokban. Élni akarok, de rájöttem, hogy lélegezni nem jelent egyet vele, és igazából már el is felejtettem milyen az, amikor igazán félek valamitől.


avatar
Ősi vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
14

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Kedd Aug. 08, 2017 6:41 pm


Elfogadva

Barbie Klaus

Ami engem illet, kitörő lelkesedéssel üdvözöllek a köreinkben!   Nagyon vártam már Rád, hisz te teremtettél engem! Azaz változtattál vámpírrá, így hát érdekes kis történetszálunk van nekünk kettőnknek. Gyűlöllek azért,  amit tettél velem, de valamiért úgy érzem, mégsem annyira rossz így. Valószínűleg ez annak tudható be, hogy fennáll a sarjkötődés kettőnk közt - azaz a részemről.
Na, de elég is belőlem, térjünk át rád: már ismertem az írási stílusod régebbről, így bizakodva vártam, ezúttal miféle adatlappal állsz elő. Nem kellett csalódnom, imádom, ahogyan fogalmazol és szerintem Bekah jó kezekben lesz nálad. Remélem, hogy aktív tagja leszel a mi kis közösségünknek! Tovább nem is tartanálak fel, hisz már várnak rád sokan, többek közt a testvéreid, a régi szerelmed, Marcel, meg hát... nos, jómagam.  


Don't underestimate the allure of darkness.
Even the purest hearts are drawn to it.

avatar
Vámpír vagyok
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Apr. 29.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rebekah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Rebekah hálószobája
» Rebekah Mikaelson
» Rebekah Mikaelson
» Mikaelson család kunyhója

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Ősi vámpírok-
^
ˇ