Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Yesterday at 2:19 pm

Kol Mikaelson

Yesterday at 1:55 pm

Elkészültem!

Kedd Nov. 21, 2017 8:46 pm

Vendégszoba

Kedd Nov. 21, 2017 7:27 pm

Jazz club

Kedd Nov. 21, 2017 6:44 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Kedd Nov. 21, 2017 2:08 am

Jeff szobája

Hétf. Nov. 20, 2017 7:10 pm

Nappali

Hétf. Nov. 20, 2017 6:26 pm

Bárpult

Hétf. Nov. 20, 2017 4:27 pm

Fell Templomának romjai

Vas. Nov. 19, 2017 9:03 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lydia Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lydia Ward   Hétf. Aug. 14, 2017 12:49 pm


Lydia Ward

I think I'll let fate just take me home
'Cause over pain, love is outgrown
I've never won a fight to understand
I just move as my heart commands


Becenév

Lydie, Die

Titulus

rose garden filled with thornes

Születési hely, dátum

Chicago, 1991. augusztus 22.

Faj

ember

Átváltozás

Excuse me?

Család

George & Sarah Ward. Szüleim. Életem értelmei. Karrierem legfőbb támogatói. Életem megkeresítői. Két hónapos koromban fogadtak örökbe egy chicago-i árvaházból. Az igazi szüleimet soha nem ismertem, de nem is vágyok utánuk. Nekem George és Sarah a családom, a világon mindennél jobban szeretem őket, nekik köszönhetek mindent amit így huszonöt éves koromra elértem az életemben. Ha nincs a támogatásuk, ha nem ők fogadnak örökbe, most nem lennék híres és nem csinálhatnám azt amit a világon a mindennél jobban szeretek. Ha nem bátorítanak, hogy énekeljek akkor most nem lennék itt. És ha nem bátorítanak, akkor most nem próbáltak volna lelőni egy koncerten és nem varrna senki a nyakamba egy testőrt. Jó persze, elég para ami történt, de egy pasas aki a nap minden egyes percében mellettem strázsál nem ment meg semmitől. Kicsit fel lett fújva az egész, azt hiszem itt is megmutatkozik milyen káros a médiacirkusz, a szülők valósággal vérszemet kapnak a horrorisztikus szalagcímektől. Vagy én veszem túl könnyelműen? Nem tudom, csak azt hogy Anya óránként telefonál, apa pedig az utóbbi pár hétben mindenfele kísérgetett, mondván, nem hagy egyedül amíg nem talál egy szakembert... És most talált... Jaj nekem.
Play by

Taylor Swift

Ez az én történetem...

július 10. - Oltári nagy durranás
Életem legjobb éjszakája volt. Teltházas koncert. Gyerekkori álmom újra vált valóra, amikor felbukkantam a színpad padlóján kinyíló kis rejtett ajtóból és megpillantottam a sok száz embert, a hangorkán már korábban csiklandozta a füleimet, elzsongította a fejem és megremegtette térdeimet. Igen, ma újra megtörténik, ahogy eddig  minden egyes fellépésem alkalmával. Öt év távlatából is hihetetlen, hogy ennyi ember kíváncsi a zenére amit csinálok.
Kigyúlnak a fények, az emelvény felemelkedik velem együtt és a fényárban tekintek le a tömegre, a rengeteg I <3 Lydie transzparensre. Érzem a felém áradó szeretetet és izgalmat, hullámokban csapnak át a fejem fölött. Így képzelem el a drogok hatását is. Olyan mintha lebegnék a felém áradó érzéseken és amikor feldübörög a zene és kieresztem a hangom, érzem: hazaértem. Lehetek az államok bármelyik városában, a világ bármelyik pontján, ha felragyognak a reflektorok, mikronfont emelek a számhoz és árad a zene, ott én otthon vagyok.
Szinte nem is gondolkodom, minden ösztönösen jön. A mozdulatok, a hangok. Mikor kell mennem átöltözni, mikor jön a gitár és a dobszóló. Igaz, mindez egy hatalmas koreográfia, mégis az egész a részem. A gyermekem, az életem.
Dübörög a zene, szárnyal a hangom, sikít és tapsol a tömeg, libbennek és pörögnek a táncosok...
... Aztán Frank rám esik. A kilencvenkilós test szinte elementális erővel dönt le a lábamról, a mikrofon kiesik a kezemből, és az összes levegő kiszorul a tüdőmből. Értetlenül bámulok a mozdulatlan testre, erőlködve fordítom magam felé a mellkasát. A kezem nedves. Csodálkozva nézek a tenyeremre, amit valami vörös színez be... Vér...
Frank éppen előttem állt amikor a lövés dördült...
Amint az első sorban állók felfogják a látványt, a pánik futótűzként mérgezi meg a stadiont.

július 26. - Nem, határozottan nem!
- Nem nyitok vitát, Lydia!
- Apa, nem gondolod, hogy eltúlzod ezt egy kissé? Nincsen semmi baj! Hetek teltek el és nem történt újabb merénylet. Higgadj le!
- Fogd már fel hogy az életedre törtek!!!
- Akkor sem engedem, hogy valami izompacsirta napi huszonnégyben a nyakamon lihegjen! Nevetséges!
- Az én lányom nem fogja kockáztatni az életét!
- Elegem van ebből az egészből! - csapok az asztalra, miközben talpra ugrok. Összehúzott, dühös szikrákat szóró szemekkel meredek apura - Nem lesz semmi bajom! És ha engem védeni akarsz, az egész stáb mellé nyugodtan bérelj fel testőrt, mert nem fair hogy csak engem kell védelmezni! Ki védi meg Kristent? Vagy Justint? Soroljam még? Nem lesz testőröm és kész!...

... Csak egy meddő vita a sok közül, amik az utóbbi napokban köztem és apa között játszódtak le. Könyöröghettem, ordíthattam, a fejemre is állhattam, de hajthatatlan volt, süket maradt mindenre, ami szemben állt az ő álláspontjával. Engem meg majd megütött a guta a tehetetlen dühtől. Mindenki azt fogja hinni, hogy én vagyok apuci elkényeztetett pici lánya, az Elefántcsonttoronyból... Ráadásul az eddig is törékeny, szinte semmi magánéletemnek is búcsút mondhatok. Nem, én ezt határozottan elutasítom. Bánt a lelkiismeret, mert a stábom egyetlen másik tagját sem akarják megvédeni, úgy kezelnek mint egy értékes kincset, akiért bárki mást fel lehet áldozni. Ez nem fair. Lelki szemeim előtt láttam a sok-sok emberi arcot, akik mind azért fáradoztak, hogy toplisták élén és hatalmas színpadok közepén állhassak. Mind- mind védtelenül mint Frank. Tekintetem a bal karomon feszülő fekete szalagra vándorolt. Ujjam egy könnyed érintésével simítottam végig a könnyű anyagon. Könny szökött a szemembe, a srác a legjobb barátom volt, azon kevesek egyike, akik tényleg ismertek. Halott. Megölték. Helyettem...
- Lydia, gyere le kérlek!
Sóhajtottam, kezemmel megtöröltem a szemeimet, nem viseltem sminket. Ha nem volt hivatalos megjelenésem vagy koncert, akkor nem terheltem az arcomat különféle kencékkel. Maximum szempilla spirált használtam, vagy kihúztam a szemem, de civilben nem foglalkoztam sokat ilyen dolgokkal. Kedvenc, kicsit talán elnyűtt egyetemi pulóverben és kényelmes farmerban robogtam le a lépcsőn. Hajam rendezett copfban, nem néztem ki rosszul, csak éppen teljesen átlagosan. Szerettem néha úgy csinálni, mint akit sosem érintett a médiacirkusz, elvégre az volt a legkellemetlenebb része a karrieremnek.
Amikor leértem anyuék nappalijába - természetesen ide kellett költöznöm, miután megtörtént a merénylet, nem maradhattam egyedül a lakásomban -, apáékon kívül egy harmadik alakot is megpillantottam. Bizalmatlanul álltam meg az ajtóban. Az ismeretlennek határozottan testőr kinézete volt, és mint ilyen, az első pillanattól kezdve utáltam. Nem volt ebben semmi személyes, egyszerűen csak a helyzetet gyűlöltem a szívem legmélyéből. Huszonötéves felnőtt nő vagyok, és úgy kezelnek, mint egy taknyos kölyköt, aki a cipőjét sem képes bekötni.
- Die, szeretnélek bemutatni Samuel Barringtonnak, ő lesz a testőröd. Mr Barrington, ő a lányom, Lydia Ward...
Ó, az istenit, nem... Ezt nem akarom - sikított egy durcás hang a fejemben, mégis erőt vettem magamon. Halvány mosolyt erőltettem az arcomra, ami ugyen nem érte el a szememet, és közelebb léptem az idegenhez és kezet nyújtottam neki.
- Mr Barrington, örülök, hogy megismerhetem.avatar
Inaktív vagyok
Play by :
Taylor Swift
Keresem :
Léptek száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lydia Ward   Hétf. Aug. 14, 2017 12:56 pm


Elfogadva

Lydia Ward

Először is hadd üdvözöljelek nálunk, nagyon örülök, hogy te is a családunk része leszel!   A lapodat már első olvasásra is imádtam, ez most sem volt másképp. A testőrös ötlet egyszerűen fantasztikus, az írásmódod nagyon kedvelem, csak várom, mi fog kisülni a történetedből. Kívánom, hogy hamar elkeljen a testőröd, ha pedig nem fog, csak sikíts és én jövök Érezd jól magad a fórumon!  


one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
paul "hottie" wesley
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart
Léptek száma :
35

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lydia Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Grant Ward
» Moira Lydia Rhodes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Emberek-
^
ˇ