Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Dolores "Lola" Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dolores "Lola" Cortez   Kedd Aug. 15, 2017 9:32 pm


Dolores Cortez

Idézet


Becenév

Lola

Titulus

badass hunter

Születési hely, dátum

1993.04.10; Bogotá

Faj

vadász

Átváltozás

-

Család

Dolores María Cortez; 65:
Nagymamám, nem az a tipikus nagyi típus. Ha arra vársz, hogy majd maga sütötte keksszel és narancslével vár, akkor nagyot tévedsz. Dolores Cortez ma harcra kész, kemény vadász. Már ebbe született bele ő is, családunk hosszú generáció óta vadász család, ez tart minket össze. Ő tanított meg harcolni engem is. Családunk másik hagyománya, hogy nagyszülők tovább adják nevüket az unokáiknak. Apa nem igazán akarta, de María mama, mindenki így hívja, ragaszkodott hozzá, hogy engem is így hívjanak. Habár nem sok dél-amerikai vonás látszódik rajtam, mert apa is csak félig az. A vérmérsékletem viszont annál inkább a nagyié!

Brad Cortez; 47:

Drága apám, ha lehet még María mamánál is keményebb, szigorúbb, apa nélkül nőtt fel, a nagyi sohasem mesélt róla, de egyedül is felnevelte úgy, mintha ketten lettek volna. Csak a keresztnevét kapta meg örökül, illetve a nefelejcskék íriszeit, amit én is örököltem. Imádom őt is, de nem enged abból, hogy a család hírnevét tovább kell vinni, ezért mindenáron azt akarja, hogy egy másik vadász család fiatal sarjához menjek feleségül. Nem győzöm el küldeni őket, még nem akarok feleségül menni, pláne nem ahhoz akihez apám akarja.

Paige Smith-Cortez; 40:

Meghalt. Pár hónappal ezelőtt egy vámpír lemészárolta, akinek a fejét igen hamar karóba fogom húzni. Nem nyugszom addig, a nagyi egyet ért velem, de apa... ő nem minden esetben, meg is érti a bosszúvágyam, ugyanakkor végre valahára ő is bosszúra szomjazik. Érthető! Tőle a tejfehér bőröm, és a hosszú vöröses szőke fürtjeimet örököltem... Valamint mióta meghalt látom a szellemét, nem meséltem senkinek, mert nem szeretném ha őrültnek néznének, hiába élünk ilyen őrült világban. Biztos vagyok benne addig nem nyugszik békében míg meg nem bosszulom... bár a szelleme erről inkább lebeszélne, de neki könnyű, ő már halott, nekünk kell együtt élnünk a fájdalommal. Valahogy fel kell dolgoznunk, és mi vadászok így dolgozzuk fel.

Play by

Deborah Ann Woll

Ez az én történetem...

A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker. A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Dolores "Lola" Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadásra várva-
^
ˇ