Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Avatar- és névfoglaló

Today at 1:46 am

Rule Silver

Today at 1:43 am

Nappali

Today at 1:08 am

Stefan && Elena || Come home

Today at 12:56 am

Dr. Maron irodája

írta: Asher Maron
Today at 12:30 am

Royal pub

Today at 12:19 am

Sétány

írta: Meghan Wyatt
Today at 12:12 am

Sétálóutca

Yesterday at 3:46 pm

Utcák

írta: Evelyn Cox
Yesterday at 3:33 pm

Régi Lockwood birtok

Yesterday at 1:29 am

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dolores "Lola" Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dolores "Lola" Cortez   Kedd Aug. 15, 2017 9:32 pm


Dolores Cortez

Idézet


Becenév

Lola

Titulus

badass hunter

Születési hely, dátum

1993.04.10; Bogotá

Faj

vadász

Átváltozás

-

Család

Dolores María Cortez; 65:
Nagymamám, nem az a tipikus nagyi típus. Ha arra vársz, hogy majd maga sütötte keksszel és narancslével vár, akkor nagyot tévedsz. Dolores Cortez ma harcra kész, kemény vadász. Már ebbe született bele ő is, családunk hosszú generáció óta vadász család, ez tart minket össze. Ő tanított meg harcolni engem is. Családunk másik hagyománya, hogy nagyszülők tovább adják nevüket az unokáiknak. Apa nem igazán akarta, de María mama, mindenki így hívja, ragaszkodott hozzá, hogy engem is így hívjanak. Habár nem sok dél-amerikai vonás látszódik rajtam, mert apa is csak félig az. A vérmérsékletem viszont annál inkább a nagyié!

Brad Cortez; 47:

Drága apám, ha lehet még María mamánál is keményebb, szigorúbb, apa nélkül nőtt fel, a nagyi sohasem mesélt róla, de egyedül is felnevelte úgy, mintha ketten lettek volna. Csak a keresztnevét kapta meg örökül, illetve a nefelejcskék íriszeit, amit én is örököltem. Imádom őt is, de nem enged abból, hogy a család hírnevét tovább kell vinni, ezért mindenáron azt akarja, hogy egy másik vadász család fiatal sarjához menjek feleségül. Nem győzöm el küldeni őket, még nem akarok feleségül menni, pláne nem ahhoz akihez apám akarja.

Paige Smith-Cortez; 40:

Meghalt. Pár hónappal ezelőtt egy vámpír lemészárolta, akinek a fejét igen hamar karóba fogom húzni. Nem nyugszom addig, a nagyi egyet ért velem, de apa... ő nem minden esetben, meg is érti a bosszúvágyam, ugyanakkor végre valahára ő is bosszúra szomjazik. Érthető! Tőle a tejfehér bőröm, és a hosszú vöröses szőke fürtjeimet örököltem... Valamint mióta meghalt látom a szellemét, nem meséltem senkinek, mert nem szeretném ha őrültnek néznének, hiába élünk ilyen őrült világban. Biztos vagyok benne addig nem nyugszik békében míg meg nem bosszulom... bár a szelleme erről inkább lebeszélne, de neki könnyű, ő már halott, nekünk kell együtt élnünk a fájdalommal. Valahogy fel kell dolgoznunk, és mi vadászok így dolgozzuk fel.

Play by

Deborah Ann Woll

Ez az én történetem...

A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker. A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Dolores "Lola" Cortez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterlapok-
^
ˇ