Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 VIP terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: VIP terem   Kedd Aug. 15, 2017 11:51 pmMs. Ward & Mr. R.
Mindössze néhány nap telt el azóta, hogy elbeszélgettem Ms. Blancharddal, ami természetesen teljes időpocskolás volt. Újfent. Kezdtem bosszús lenni. Ms. Grey-t sem tudtam szóra bírni, kezdett tényleg fogyni a türelmem, de nem pazarolhattam el minden időmet a természetfeletti kutatására. Az üzlettel is foglalkoznom kellett, a klubommal is, ami ugyan virágzott rendesen, de a legutóbbi fellépőnk holtan végezte a sikátorban. Nem, nem az én kezem által érte a halál, és a fickó nem is játszott olyan jól a zongorán, mint én, vagy mint azt illett volna neki. De attól még fellépő hiányában szenvedtem, s azért érkeztem a jazz bárba, amit egyébként is szerettem, mert kaptam egy fülest. Egy csinos, szőke leányzót kellett keresnem, de ahogy beléptem a vip terembe, azonnal megláttam, nos, inkább meghallottam. Nagy volt a tömeg, amit egyébként nem kedveltem, de így könnyű volt elvegyülni, senki sem küldött felém kétes pillantásokat. Mindenki Lydia Warddal volt elfoglalva. Nem ismertem a lányt korábban, még ha híres is volt, nem követtem nyomon a mai énekeseket, de tetszett a hangja, s egy próbát megért. Ms. Grey mellett volt időm tanulmányozni a nőket, bár ő minden volt, csak átlagos nem. Olykor egy durcás kölyökre emlékeztetett, máskor pedig vérengző bestiára, aki egyetlen rossz szóért a torkodnak ugrik. Nehéz volt kiigazodni rajta, de legalább a kedvességet gyakorolhattam. A pult közelébe lévő asztalnál ücsörögtem, amikor a szőke leányzó letelepedett a pulthoz, majd egy pohár pezsgőt kezdett kortyolgatni, egymagában. A testőre - mert természetesen észrevettem a távolba ácsorgó komor képű pasast, nekem is volt egy hasonló nem messze - nem volt a közelünkben, veszélyt pedig nem jelentettem senkire, így reméltem ott is marad. Leültem a lány jobb oldalára a saját üveg pezsgőmmel és a poharammal, s kedves mosollyal arcomon fordultam hozzá. - Üdvözlöm, Ms. Ward. - köszöntöttem kellemes, búgó hangon, csak mert egyáltalán nem az volt a célom, hogy elijesszem. - Hallottam énekelni. Lenne önnek egy ajánlatom, amit... nos, vagy elfogad, vagy nem. Hajlandó meghallgatni? - kérdeztem, s lassan felé fordultam a bárszéken. A villódzó fények nem zavarták a szemeimet, pedig élesen megvilágították arcom. Hozzá voltam szokva a fényekhez, a hangos zenéhez, s annyira öreg azért nem voltam hogy mindez zavarjon. A saját klubomban sem volt más a hangulat, bár ez a hely némileg világosabb és barátságosabb volt. No meg az én ízlésemnek kissé puccos is, de ebbe a terembe legalább nem jöhetett be minden jött-ment, a zene pedig híres sztárocskák nélkül is remek volt. New Orleans legjobb jazz bandái kaptak meghívást, s előszeretettel jöttek is zenélni, széles mosollyal arcukon, mert a zenének élnek. Ez volt a baj a mai zenészekkel. A pénzre, a hírességre hajtottak, nem szenvedélyből csinálták, amit csináltak. Ms. Ward azonban csak úgy ragyogott a színpadon, teljesen beleélte magát az éneklésbe. Látszott rajta, hogy a zene érdekli, s ez roppant lenyűgöző volt.
456 szó zene: boulevard of broken dreams hello, darling!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: VIP terem   Kedd Aug. 15, 2017 11:04 pm
Mr R. && Ms Ward - hello stranger?

Engem a fellépések tartanak a felszínen, meg a rajongóim. Az interjúktól toporzékolni tudnék, de amikor kiereszthetem a hangom és magamat feledve elmerülhetek a zenében, szinte az egyetlen helyzet, amikor nem érzem azt, hogy egy hatalmas lavina csak arra vár a fejem felett, hogy mikor temessen maga alá. Magasról teszek az arrogáns testőrre, aki a színfalak mögül figyel, nem érdekelnek a paparazzik és nem kísért Frank halála. Újra önmagam vagyok, ha felcsendülnek a dallamok és érzem a felém áradó szeretetet. Ez még most is igaz, hogy egy VIP partin vagyok sztárvendék, és közel távol sincsenek önfeledten sikítozó rajongók, bár meg kell hagyni a puccos bulikon is tudják hogyan kell kiengedni a gőzt és tombolni. Itt és most nem teher a smink és a csillogó tervezői ruha, ami olyan tökéletesen illik rám, mintha rám öntötték volna. Ami valahol igaz is, hiszen csak nekem készítette a tervező. Hajam selymesen omlik a hátamra és a vállamra, a sminkem is tökéletes, természetes hatású, kemeli a fényt ami sugárzik belőlem minden alkalommal amikor énekelek.
Túl hamar van vége. Túl hamar kell meghajolnom és sugárzó mosollyal az arcomon levonulnom a színpadról. A vastaps amit kapok sokáig cseng még a fülemben és tölti meg a szívemet szeretettel és melegséggel. Ezért élek, ez az életem.
A színpadról egy nekem fenntartott kis szobába sétálok, ahol kicsit felfrissíthetem magam, és kicsit elrendezhetem a külsőmet és nem mellesleg eltüntessem az izzadságot, ami óhatatlanul is kiült a bőrömre. Az adrenalin már csak így hat az emberre, meg az izgalom.
Miután elfogadható, partiképes állapotban érzem magam, csatlakozom az összegyűlt társasághoz. A jóleső érzéstől teljesen őszinte mosollyal az arcomon futom le a tiszteletköröket és csevegek azokkal akikkel kötelezők, mielőtt a bárpultnál egy széken kötök ki és onnan nézem a koktélruhák és estélyik színkavalkádját és hallgatom a parti hangjait. A pultos kérdésére egy pohár pezsgőt rendelek és azt kortyolgatva pihenek. Meg akarom őrizni azt a fényt, ami betöltött a fellépés alatt, nem akarom beereszteni a lavinát és a magánéletem bosszúságait. Szerencsére az a mogorva tuskó is jó távolról tartja rajtam azt az idegesítően áthatú és szúrós tekintetét. Szinte zavartalanul élvezhetek egy estét, ami talán nem gyászba és önmarcangolásba fog torkollani.

354 ; music ; kezdetnek <3


***


Been there, done that, messed around I'm having fun, don't put me down I'll never let you sweep me off my feet This time baby, I'll be bulletproof
camera flashes like fireing guns

avatar
Ember vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: VIP terem   Kedd Aug. 15, 2017 9:58 pm

***

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: VIP terem   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

VIP terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Meditációs terem
» Volangaard - Királyi csarnok
» Nijinsky Terem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: New Orleans :: Maison Bourbon Jazz Club-
^
ˇ