Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Larissa Langford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Vadász vagyok
Play by :
✽ angelina jolie
Keresem :
Léptek száma :
6

TémanyitásTárgy: Larissa Langford   Hétf. Aug. 28, 2017 12:57 am

Larissa Langford
idézet helye


Becenév:
Lara, Lacey, Lari
Titulus:
Mrs. Langford
Születési hely, dátum:
Mystic Falls, 1988. július 19.
Faj:
Vadász
Beállítottság:
Hetero
Play by:
Angelina Jolie

Család:
Apámat megölte egy vámpír. Talán, ha nem megyek aznap éjjel utána, minden másképpen alakul. Vagy nem. Soha nem fogom megtudni...

Anyámmal jó kapcsolatot ápolunk, mindenben támogat, amiben csak egy gyermeket kell.

Lionel Aidan Langford viszont magát az Életet jelenti számomra, mivelhogy vele kötöttem össze az életemet. A szerelmem, akiért bármire képes lennék. Legalábbis, mindvégig ezt hittem... de hogy ez miként változik, vagy miként sem, azt az idő fogja eldönteni.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Mystic Falls. Itt születtem. Mindig is ez volt az otthonom, de sosem láttam, hogy mi az, ami megbújik a város pompázó, sziporkázó külseje mögött. Legalábbis, kislányként azt hittem, hogy semmi különös nincs a városban. Mindenki kedves, aranyos és nem több. Nincs bűnözés, nem történik semmi rossz és el a legbékésebb hely a világon, ami valaha létezett. De ahogy egyre idősebb lettem, egyre több különös jelenség ütötte fel a fejét. Például felfigyeltem a furcsa állattámadásokra, amiket nem tudtam mire vélni. Hisz valljuk be, sosem láttam még egy vadállatot sem, pedig a barátokkal sok időt töltöttünk például az erdőben. De nem, még egy farkast sem láttunk, nem hogy mást. Mégis ezekkel a fura állattámadásokkal volt tele az újság. A szüleimet néhányszor megpróbáltam kifaggatni, hisz apám a Tanács tagja volt, ha valaki, hát neki tudnia kellett, mi az igazság. Mégsem volt képes elárulni nekem, de láttam rajta, hogy nyomasztja valami. Egy nagy titok, amihez nekem semmi közöm nem volt. Legalábbis szerinte.
Egyszer késő éjjel hívták be a tanácstól. Nem mondta meg, hogy miért, de nagyon idegessé vált a hívás után és azt sem tudta, mihez nyúljon. Én csak figyeltem őt, végignézve, hogyan próbálja összeszedni minden higgadtságát és erejét. Majd elviharzott, én pedig… nos, utána. Mindig is önfejű, makacs és talán kezelhetetlen voltam. Na meg roppant nyughatatlan. Így hát az apám után eredtem. Azonban a tanács épületéig nem jutottunk el. Megtámadta valami. Én halk sikollyal húzódtam hátrébb, a szám elé kapva a kezeim. Egy ember volt, de apám torkára tapadt. A hangomra viszont felfigyelt az illető, így elszakadt apámtól és elnézett felém a vértől csöpögő arcával. Tátogott valamit, majd félrelökte apámat, hogy elinduljon felém. Azzal nem számolt, hogy apámban maradt még annyi élet, hogy megmentsen engem. Mielőtt a vámpír (mint később összeraktam) odaért volna hozzám, apám leszúrta egy karóval. Hátulról. A vámpír összeesett előttem, én pedig reszketve néztem hol őt, hol az apámat, aki halvány mosolyt küldött felém, mielőtt összeesett volna. Megmentett. Ez volt az utolsó dolog, ami az életében tett.

Felriadtam. Sokszor álmodtam újra az életemnek azt a bizonyos napját, ami mindent megváltoztatott. Remegést keltett bennem, pedig ez az eset már hosszú-hosszú évekkel ezelőtt történt. De mégis ki lenne képes túltenni magát az apja halálán, akinek így ért véget az élete? Gyűlöltem, megvetettem a vámpírokat. Aznap éjjel a tökéletes, gondtalan kisváros képe szilánkokra tört bennem és eldöntöttem, hogy én is küzdeni fogok egy jobb, békésebb városért, ahogyan apám tette.
Azt hiszem, ha nem ismertem volna meg idővel Lionelt, akkor beleőrültem volna abba, ami történt. A férfi felé fordultam, aki mellettem aludt. Évek óta az életem része volt, olyannyira, hogy néhány éve hozzámentem feleségül is. Ő volt az életem értelme, az, akiért tényleg érdemes volt küzdeni. Bár nem, küzdenem nem kellett érte. A kapcsolatunk mindig is harmonikus volt, mindig számíthattam rá, mindig ott volt nekem és én is neki. Szerettem őt és úgy éreztem, halálom utolsó pillanatáig így lesz. Halvány mosollyal könyököltem fel mellette az ágyon, majd simítottam végig az alvó arcán. Órákon át tudtam volna nézni, ahogyan alszik és hallgattam volna, ahogyan szuszog. Megnyugtató volt tudni, hogy itt van… hogy mellettem van. Annak idején nem gondoltam volna, hogy egy ilyen tökéletes, humoros, jó fej, gondoskodó férfi valaha… akárcsak rám néz. De ezt megcáfolta és itt volt velem. Hajlandó volt összekötni velem az életét. Tudjátok, amíg a halál el nem választ. És pont ez volt a dolog iróniája…

but tonight you're a stranger or some silhouette


You are the only thing in this screwed
up world that's right.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
Ian Somerhalder
Keresem :
My way back to Elena


Léptek száma :
32

TémanyitásTárgy: Re: Larissa Langford   Szer. Szept. 20, 2017 11:35 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Mrs Langford

Mystic Falls… Nekem ez is a kisváros az otthonom már évszázadok óta, épp ezért pontosan tudom, hogy milyen érzés az, amikor felfedezed, valójában semmi sem az, aminek tűnik. Igaz, az én esetem kissé más a tiédhez képest, elvégre én egy vámpírba szerettem bele, és így tudtam meg az igazságot, míg te, nos, egy kissé kellemetlenebb körülmények áldozata lettél. Biztosan nem volt könnyű megemésztened azt, hogy az apádat a szemed láttára ölték meg, főleg nem annak tudatában, hogy mennyire közel álltatok egymáshoz… De hát, Mystic Fallsban már csak így megy, de gondolom, erre idők közben már te is rájöttél. Itt az emberek vagy meghalnak, vagy maguk is természetfelettivé válnak valamilyen úton-módon. És ez alól senki sem kivétel.
Örömmel olvastam viszont, hogy a férjed segített neked abban, hogy összeszedd magad. Egy boldog tündérmesének tűnt az életed a sok szörnyűség után, nem igaz? Valószínűleg pontosan emiatt köpött arcon a sors, és döntött úgy, hogy te kapsz még egy-két pofont tőle. Nem mintha nem szenvedtél volna eleget… Az igazi móka viszont még csak most kezdődik. Most, amikor el kell döntened, hogy pontosan hogyan is vélekedj a vámpírokról. Utálod őket, és ezért a férjed is utálnád, de mégis szereted őt… Hogy hogyan fog végződni ez az érdekes szerelmi dráma, az a jövő zenéje, én pedig kíváncsian várom a végkifejletet.    
A történeted olvastatta magát, hibát nem találtam, úgyhogy utadra is engedlek, menj, találkozz a vámpírrá vált férjeddel, és döntsétek el, hogy megölni vagy megölelni akarjátok egymást… Vagy esetleg mindkettőt egyszerre?

YOU KNOW WHO I AM IN LOVE WITH
JUST READ THE FIRST WORD AGAIN
E
L
E
N
A
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Larissa Langford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Vadászok-
^
ˇ