Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Larissa Langford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Larissa Langford   Hétf. Aug. 28, 2017 12:57 am


Larissa Langford

Idézet


Becenév

Lara, Lacey, Lari

Titulus

Mrs. Langford

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1988. július 19.

Faj

Vadász

Család

Apámat megölte egy vámpír. Talán, ha nem megyek aznap éjjel utána, minden másképpen alakul. Vagy nem. Soha nem fogom megtudni...

Anyámmal jó kapcsolatot ápolunk, mindenben támogat, amiben csak egy gyermeket kell.

Lionel Aidan Langford viszont magát az Életet jelenti számomra, mivelhogy vele kötöttem össze az életemet. A szerelmem, akiért bármire képes lennék. Legalábbis, mindvégig ezt hittem... de hogy ez miként változik, vagy miként sem, azt az idő fogja eldönteni.

Play by

Angelina Jolie

Ez az én történetem...

Mystic Falls. Itt születtem. Mindig is ez volt az otthonom, de sosem láttam, hogy mi az, ami megbújik a város pompázó, sziporkázó külseje mögött. Legalábbis, kislányként azt hittem, hogy semmi különös nincs a városban. Mindenki kedves, aranyos és nem több. Nincs bűnözés, nem történik semmi rossz és el a legbékésebb hely a világon, ami valaha létezett. De ahogy egyre idősebb lettem, egyre több különös jelenség ütötte fel a fejét. Például felfigyeltem a furcsa állattámadásokra, amiket nem tudtam mire vélni. Hisz valljuk be, sosem láttam még egy vadállatot sem, pedig a barátokkal sok időt töltöttünk például az erdőben. De nem, még egy farkast sem láttunk, nem hogy mást. Mégis ezekkel a fura állattámadásokkal volt tele az újság. A szüleimet néhányszor megpróbáltam kifaggatni, hisz apám a Tanács tagja volt, ha valaki, hát neki tudnia kellett, mi az igazság. Mégsem volt képes elárulni nekem, de láttam rajta, hogy nyomasztja valami. Egy nagy titok, amihez nekem semmi közöm nem volt. Legalábbis szerinte.
Egyszer késő éjjel hívták be a tanácstól. Nem mondta meg, hogy miért, de nagyon idegessé vált a hívás után és azt sem tudta, mihez nyúljon. Én csak figyeltem őt, végignézve, hogyan próbálja összeszedni minden higgadtságát és erejét. Majd elviharzott, én pedig… nos, utána. Mindig is önfejű, makacs és talán kezelhetetlen voltam. Na meg roppant nyughatatlan. Így hát az apám után eredtem. Azonban a tanács épületéig nem jutottunk el. Megtámadta valami. Én halk sikollyal húzódtam hátrébb, a szám elé kapva a kezeim. Egy ember volt, de apám torkára tapadt. A hangomra viszont felfigyelt az illető, így elszakadt apámtól és elnézett felém a vértől csöpögő arcával. Tátogott valamit, majd félrelökte apámat, hogy elinduljon felém. Azzal nem számolt, hogy apámban maradt még annyi élet, hogy megmentsen engem. Mielőtt a vámpír (mint később összeraktam) odaért volna hozzám, apám leszúrta egy karóval. Hátulról. A vámpír összeesett előttem, én pedig reszketve néztem hol őt, hol az apámat, aki halvány mosolyt küldött felém, mielőtt összeesett volna. Megmentett. Ez volt az utolsó dolog, ami az életében tett.

Felriadtam. Sokszor álmodtam újra az életemnek azt a bizonyos napját, ami mindent megváltoztatott. Remegést keltett bennem, pedig ez az eset már hosszú-hosszú évekkel ezelőtt történt. De mégis ki lenne képes túltenni magát az apja halálán, akinek így ért véget az élete? Gyűlöltem, megvetettem a vámpírokat. Aznap éjjel a tökéletes, gondtalan kisváros képe szilánkokra tört bennem és eldöntöttem, hogy én is küzdeni fogok egy jobb, békésebb városért, ahogyan apám tette.
Azt hiszem, ha nem ismertem volna meg idővel Lionelt, akkor beleőrültem volna abba, ami történt. A férfi felé fordultam, aki mellettem aludt. Évek óta az életem része volt, olyannyira, hogy néhány éve hozzámentem feleségül is. Ő volt az életem értelme, az, akiért tényleg érdemes volt küzdeni. Bár nem, küzdenem nem kellett érte. A kapcsolatunk mindig is harmonikus volt, mindig számíthattam rá, mindig ott volt nekem és én is neki. Szerettem őt és úgy éreztem, halálom utolsó pillanatáig így lesz. Halvány mosollyal könyököltem fel mellette az ágyon, majd simítottam végig az alvó arcán. Órákon át tudtam volna nézni, ahogyan alszik és hallgattam volna, ahogyan szuszog. Megnyugtató volt tudni, hogy itt van… hogy mellettem van. Annak idején nem gondoltam volna, hogy egy ilyen tökéletes, humoros, jó fej, gondoskodó férfi valaha… akárcsak rám néz. De ezt megcáfolta és itt volt velem. Hajlandó volt összekötni velem az életét. Tudjátok, amíg a halál el nem választ. És pont ez volt a dolog iróniája…***


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Larissa Langford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadásra várva-
^
ˇ