Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Yesterday at 2:19 pm

Kol Mikaelson

Yesterday at 1:55 pm

Elkészültem!

Kedd Nov. 21, 2017 8:46 pm

Vendégszoba

Kedd Nov. 21, 2017 7:27 pm

Jazz club

Kedd Nov. 21, 2017 6:44 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Kedd Nov. 21, 2017 2:08 am

Jeff szobája

Hétf. Nov. 20, 2017 7:10 pm

Nappali

Hétf. Nov. 20, 2017 6:26 pm

Bárpult

Hétf. Nov. 20, 2017 4:27 pm

Fell Templomának romjai

Vas. Nov. 19, 2017 9:03 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Tatia Petrova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Tatia Petrova   Csüt. Szept. 07, 2017 10:28 am


Tatia Petrova

"Szerelem miért is létezik?!Talán hogy szenvedjünk?!
Nah, nem. Inkább élvezzük ki a pillanatait.


Becenév

Tati

Titulus

Original  Doppelgänger

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 10. század

Faj

Ember

ÁtváltozásCsalád

A szüleimmel a kapcsolatom hullámvölgyes volt leginkább. Ezért sem tartottam velük leginkább a kapcsolatot. A családom számomra férjem és a gyermekem volt. Imádtam mindkettejüket, de sajnos a férjemet korán elvesztettem. Csak a gyermekem volt számomra. Amikor a férjem eltávozott úgy döntöttem, hogy nem halok vele meg. Sőt inkább élem tovább az életem, s felnevelem a gyermekemet.

Play by

Nina Dobrev

Ez az én történetem...

Az emberek, ha történik velük valami rossz, akkor két dolog történhet. Egy részt ugyan olyan tiszták maradnak, vagy éppen fordítva, megromlik a lelkük örökre. Velem is megtörtént a fordulópont, ami miatt megváltoztam. Azért, ne rohanjunk ennyire előre.

Évszázadokkal ezelőtt
Évszázadokkal ismerkedtem meg a Mikaelson családdal, az a pillanat volt életem kezdetének a napja és egyben a végzetem is. Niklaus a barátom lett, ahogy a család legtöbb tagja. A faluban minden férfi epekedett irántam, nem számított nekik, hogy özvegy lettem, ahogyan az sem, hogy van egy gyönyörű gyermekem. A férjemmel halhattam volna meg, viszont többre tartottam az életet hogy ilyen korán eltávozzak az élők soraiból. Az én szívemet senki nem tudta elrabolni. Ahogyan Nik, úgy én is elkezdtem érdeklődni iránta. Bárhonnan is nézem Nik egy igazán sármos, és egyben udvarias férfi volt. Minden nő álma volt. Nik tetszett nekem, hazudnék, ha nem így lenne. Szerettem őt, a szívem viszont másé volt.
Elijah, ő rabolta el a szívem minden szegletét. Milyen is volt ő? Nemes, bátor, szelíd, emellett tudott nagyon érzelmes és szenvedélyes lenni. Nem akartam viszályt szítani a két testvér között, de ez elkerülhetetlen volt. Köztünk akarva akaratlanul is, de kialakult a szerelmi háromszög. Nem tudtam választani közülük, képtelen voltam erre a döntésre. Ester ezért olyat tett, amire senki sem számított, leginkább én nem. Ester erős hatalmú boszorkány volt, ezért volt, hogy megtalálta a megoldást mivel szakíthatja meg a szerelmi háromszöget. Ester a gyermekeit vámpírrá változtatta, ehhez viszont az én véremet adta.
Mi okozta a halálomat? Hát a szerelem. Elijah karjaiban vesztettem életemet, de, korántsem azért mert megpróbált megmenteni. Inkább mert nem bírt uralkodni a vér iránti vágyán.  A következő lépése vámpírként hogy a torkomnak eset. Nem éltem túl a szerelmem harapását, bármennyire is ragaszkodtam az élethez, most még sem maradhattam ezen a világon.

Napjainkban
Rengeteg idő telt el mióta meghaltam. Nem hiszek a csodákban, ezt mindenki tudta rólam. Most viszont azt kell mondanom, hogy csodával határos módon tértem vissza az életbe. Fogalmam sem volt, hogy hogyan is történt, de élek.  Pár hónappal ezelőtt mikor újra visszatértem az emberek közé nem tudtam, hogy hogyan és miként fogok élni az új világban. Mostanra viszont persze nem kis segítséggel talpra álltam. Mielőtt meghaltam volna lelkileg a legtisztább nő voltam, képtelen voltam a gorombaságra. Kedves, határozott, makacs, de emellett érzelmes és romantikus alkat voltam. Ha szomorú voltam, akkor is mindig mosolyogtam. Nem engedhettem meg magamnak azt a luxust, hogy a gyermekem ne lásson boldognak. Nem hittem a sorsban, és nem is engedtem az uralja az életem. Meg volt a szabad akaratom, s úgy éltem az életem, ahogy én akartam. Sok évszázadig voltam hallott, fel kellett dolgoznom a gyermekem halálát, ahogyan azt is, hogy a szerelmem végzett velem. Más ember megváltozott volna, még hozzá rossz irányba. Én nem, továbbra is az a Tatia maradtam, mint egykor. Talán mostanra magabiztosabb és meggondoltabb vagyok. Bosszú? Nem, közelről sem akarok bosszút állni a volt szerelmemen. Inkább csak soha többé nem akarok látni a Mikaelson családból senkit. Az a család tönkretette az életem, csak egyet akarok, maradjanak távol tőlem.
avatar
Ismeretlen vagyok
Play by :
Nina dobrev
Léptek száma :
2

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tatia Petrova   Szomb. Szept. 09, 2017 4:10 pm


Elfogadva

Tatia Petrova

Hogy Damon szavaival éljek üdvözlésképp; ha még egyszer meghallom a hasonmás szót, meg kell tanulnom lebetűzni :P Elszaporodtak az utóbbi években, megtudtunk róluk egyet s mást, de talán eddig rólad tudunk a legkevesebbet. Kíváncsi leszek, mit hozol ki a karakterből most, hogy visszatért az életbe ilyen hosszú idő után, merthogy a lapodat szépen megírtad, bár egyáltalán nem lepett meg a teljes sztori... a Mikaelsonokat tényleg jobb, ha az ember elkerüli. Az előtörténetedben mindenesetre meg van minden, ami kell, azt a Tatiát festi le, akit a sorozatban is láthattunk, bár tényleg rövid ideig.


Foglald le a neved és avatarod, s érezd jól magad nálunk!  

one day you meet someone new
and fall madly in love

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
paul "hottie" wesley
Keresem :
i hope you find a girl

and fall in love with her whole heart
Léptek száma :
35

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Tatia Petrova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tatia Petrova
» Charlotte Petrova
» Tatia lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Emberek-
^
ˇ