Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Jeff és Damon

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Dust and Shadows

írta: Vendég
Yesterday at 6:22 pm

Cassidy Hemingway

Yesterday at 1:16 am

Shadowhunters

írta: Vendég
Pént. Feb. 16, 2018 3:34 pm

Chicago Guilty

írta: Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 5:34 pm

Strangers within Us

írta: Vendég
Hétf. Jan. 29, 2018 10:05 pm

Bárpult

Szomb. Jan. 27, 2018 11:33 pm

Emeraude Toubia

Szomb. Jan. 27, 2018 5:34 pm

Hálószoba

Pént. Jan. 26, 2018 4:04 pm

Caplan lakás

Pént. Jan. 26, 2018 3:28 pm

Dr. Maron irodája

Pént. Jan. 26, 2018 2:57 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 8
Boszorkányok 11 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 5 0
Emberek 8 5
Összesen 39 34
Mi is itt vagyunk
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lionel A. Langford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lionel A. Langford   Pént. Szept. 08, 2017 10:24 pm


Lionel Aidan Langford

If we lose love and self respect for each other, this is how we finally die.


Becenév

Lio, Lionel, Aidan

Titulus

Mr. Langford

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1982/12/21

Faj

vámpír

Átváltozás

/Az elmúlt napokban./ Lionel hazafelé tartott a főúton, amikor egy nő az autója elé rohant és ő kénytelen volt lehajtani a betonról. A jármű felcsavarodott a fára. Az ismeretlen nő kimentette a kocsiból és megitatta a vérével. Lionel undorodva, kétségbeesetten hadoválva indult haza, vérben ázva. Egyre csak hajtogatta, hogy elmondja majd, hogy kikiáltja, hogy mi történt vele - de akkor egy férfi lépett elé, oldalán a nővel és kitekerte a nyakát. A következő emléke az, hogy megöl egy fiatal fiút, ... s annak vérét szívja.

Család

A szülei még gyermekkorában meghaltak, balesetben - aminek körülményei a mai napig vitatottak. Egyetlen testvére, fivére: Erik. Kapcsolatuk laza, mégis tudják, hogy számíthatnak egymásra.

Lionel számára felesége, Larissa jelenti a világot. Ő az, aki miatt reggel felébred, s ő az, aki mellett este lefekszik. Harmonikus, tökéletes szerelmet érez a nő iránt. A férfi hitte, hogy semmi nem ronthatja el kettejük életét. - Egészen addig, amíg vámpírként fel nem éledt a halálból.
Play by

Brad Pitt

Ez az én történetem...

Lassan fedi fel előttünk valódi arcát a világ, hogy talán semmi sem állandó, csak a fájdalom, a gyász. - Vihar sújtotta üresség... - a tinta makacsul foglalja el helyét a kávétól ázott papíron, miközben ölembe bújt, fekete, apró könyvedbe körmölök. Rándul a vállam, ázott vagyok. A hajam csomókban áll össze, nyirkos. Vér foltok tarkítják  ruháimat. Ujjaim közt pördítem a tollat, majd felpillantok. Zuhog. Kopog. És fúj a szél. Megkongatja lágyan az üveget, majd birtokba veszi a vékony átlátszó rétegre tapadó cseppeket, s kedvére irányítja azokat. Homlokom döntöm a vékony- hűvös rétegnek, miközben Rád gondolok. Az otthonunk.

Nehéznek érzem szemfedelem, így lehunyva megadom magam a mentális emlékképeknek. Látom a villanást, s látlak téged. Rohanvást térdelek melléd, hogy karjaimmal közre fogjam elgyengült tested, amikor láz gyötörte karcsú alakod és támogatásra volt szűkséged. Épp most súgom füledbe, mit érzek irántad. Elveszve, gyengén pillantasz rám. Kérlek, ne szólj semmit! - ezt kívántam. És kívánom most is, mikor távol vagy tőlem. Szám sarkán gödrök jelennek meg, ahogy felidézem első éjszakánkat. Emlékszel, hogy hányszor ugrottam ki eléd a sötétből, hogy sikolyodból nevetést formáljon a heves szívverésed? A nyakamba kapva vittelek le a tóhoz, kétszer is. Akkor még nem gondoltam, hogy a világnak mennyire jelentéktelenül aprónak számítok, hogy minden elképzelésemen túl nő, s igazából sokkal nagyobb. Lapozok fejemben. Te voltál az első nő, akit...

Felnyitom íriszeim, a házunk belterére pillantok, tovább siklanak szemeim. Müzlis doboz az asztalon, épp, mint akkor. Az első reggelünkön. Halk nevetés szökik fel belőlem, ami lassan fakul arcomra. Új-Mexikóban töltöttünk egy nyarat... Halántékom nyomom a hűvös üvegnek, miközben lehunyom szemeim ismét. Engedem, had járjon át az emlékek halmaza.
A földhöz vágott bögre, a kinn töltött éjszaka a napozó ágyakon. Csukott szem mögül is mosolygok. Különlegessé tettél azzal, hogy te milyen különleges vagy. Emlékszem, hogy mennyire izzadt a tenyerem, ki vert a víz és émelyegtem. Nem tudtam levonni rólad a szemem, miközben meséltél... Ott csodáltalak meg először. A rajz a porba neveink kezdőbetűivel, az ismeretlen érzések és a mosolyod elég volt ahhoz, hogy elgyengüljek...
Erik bizonygatta, hogy bolond vagyok, de nem számított. Attól az estétől számítva, már nem. Megköszörülöm torkom, miközben felnyitva szemeim újra a sötét égboltra emelem tekintetem. Becsukom az ölembe tartott könyvet és félrecsúsztatom.
Sérülékennyé tettelek, és te elveszetté bűvöltél engem. Pontosan tudom, hogy mit jelent az, ami összeköt minket. A halhatatlan - így nevezett a nő. Sosem feledem tekintetét, sem szavait. Egy részem -ki tudja, hogy mekkora részem- igazat ad neki. Ostobaság, hogy visszajöttem, hogy itt vagyok, hogy ... Mi sülhet ki abból, ha a hold szülötte embert akar játszani?

Leküzdve torkomban egy gombócot lassan lehámozom magamról a vörös-kockás plédet - nem tudom, mikor került a hátamra - , s halk, nesztelen léptekkel igyekszem a ház másik végébe. Apró termet borítja be a hatalmas ágyat. Kéz - láb a testhez simul, egészen kicsire fest. Szőke, ezúttal kócos tincsek mindenhol. Mosolyt csalsz arcomra, így is, hogy alszol. Halovány bőrbe bújt ujjaim arcodat kutatják, hogy kemény vonalaid simogathassák. Apró köröket rajzolok orcádra, végül az ágy peremére kucorodok. Tekintetem nem vonom el rólad. Nézem a gesztusaid. Parancsoló, igazságot követelő ajkaid. A karjaid, hányszor öleltek már, s karcsú törzsed, hányszor öleltem már... Végül elpillantok rólad és a szekrényen heverő képre pillantok, ahonnan együtt nézünk vissza rám.  Halványan elmosolyodom, végül lemondóan felsóhajtva felemelkedem, hogy véve egy mély levegőt, felkészítsem lelkem, vázam arra, hogy a szemedbe nézve elmondjam, mi lett belőlem...

... és akkor felpillantasz rám.
The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart.

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
♦ Brad Pitt
Keresem :

Léptek száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lionel A. Langford   Hétf. Szept. 11, 2017 1:05 pm


Elfogadva

Mr. Langford

Először is szeretném megragadni az alkalmat, hogy elsőként üdvözölhesselek az oldalon! Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagy és hogy ezzel az arccal, ezzel a történettel csöppentél bele a mi világunkba! Ismerem már a stílusod, imádom, ahogyan írsz és ez az előtörténetedben is visszaköszönt. Jól bánsz a szavakkal, olvastatja magát az írásod és egy pillanatig sem lankad a figyelmem.
Azzal, hogy vámpír lettél, az életed gyökeresen megváltozott, de tudnod kell, hogyha Lara igazán szeret, el fog fogadni téged úgy, ahogyan vagy! Még akkor is,
ha ez nem kevés időbe fog telni. Nagyon várom, hogy játékba kezdj, szóval nem is tartalak fel tovább, menj, foglald le az arcodat és... nos, Chelsea is nemsokára érkezik! Csak győzd kivárni!  
There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of usavatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
68

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lionel A. Langford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
^
ˇ