Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Csüt. Szept. 14, 2017 12:51 pm
Evy & Emma

Just a normal day in our not normal life

- Evy, nyugodtan elmehetsz, a többit befejezem már én – hangzott a bejárati ajtótól a munkatársam, Sam hangja, mire én felpillantottam, majd amint megállapodott a tekintetem a nő arcán, bólintottam egy aprót.
- Biztos vagy benne? – kérdeztem vissza a biztonság esetére, de láttam Sam tekintetében, hogy tényleg nem szívatni akar engem más kollégákkal ellentétben, hogy aztán a főnökhöz mehessen panaszkodni rólam azzal a címszóval, hogy én nem végzem rendesen a munkámat. Ami nem volt igaz, természetesen, de a főnököt volt, hogy nem érdekelte az én mondandóm, hanem vakon hitt a másiknak, mert ő már régebb óta dolgozott nála, engem pedig kirúgott.
Azóta, hogy az árvaházból eljöttünk, nagyon sok munkahelyen jártam már, de valahogy mindig volt valaki, aki kipécézett magának, és minden áron ki akart tolni velem. Az okra még eddig nem tudtam rájönni. Soha nem viselkedtem rosszul, igyekeztem csak meghúzni magamat, és csendben végezni a dolgomat, de lehet, pont ez volt a gond – hogy nem jópofiztam senkinek, és habár igyekeztem nem ellenségeskedni még azokkal sem, akik nem voltak szimpatikusak, de volt, amikor betelt a pohár, és én is kifakadtam. Másnap pedig már nem kellett jönnöm munkába. Igazán persze nem bántam az ilyet soha, elvégre nagyon csúnyán viselkedtek velem mindig, és előbb vagy utóbb amúgy is otthagytam volna azt az állást. Lehet, hogy nem voltam gazdag, befolyásos család gyereke, de azért nekem is volt önbecslésem, és nem szerettem, ha emberszámba sem vesznek. Ilyen munkahely inkább nem is kellett.
De szerencsére a mostani diákmunkámmal elég jól jártam. Eddig a kollégák is rendesek voltak velem, és szerencsére a bevásárló központ sem volt messze a lakásunktól, úgyhogy még egy pozitívum volt benne. A félsz azonban nem múlt el teljesen belőlem, és szinte már vártam arra, hogy hirtelen mikor változik meg valakinek az irányomba tanúsított viselkedése, és kezd el szívózni. Valahogy mindig így kezdődött.
- Persze, már nincs sok vissza. Még ezt letörlöm, aztán már csak bezárkózni kell. Nem kellünk mindketten ehhez – magyarázta Sam, mire hálásan pillantottam rá.
- Köszönöm – mondtam neki, mire ő csak biccentett egyet. – Akkor, ha tényleg nem bánod, megyek is. Holnap találkozunk, Sam! – köszöntem el tőle, majd megfogtam a rongyot, amit a pulton hagytam, és a raktár felé vettem az irányt. Ott a helyére raktam az anyagot, majd felkaptam a táskámat, és elhagytam az üzletet.
Még egyszer elköszöntem Samtől, mielőtt ténylegesen megindultam volna a kijárat felé, de nem akartam feltartani a kelleténél tovább őt, elvégre tudtam, hogy már ő is ment volna haza. Azt mindenesetre elhatároztam, hogy ha legközelebb megint mi ketten leszünk soron, hogy zárjuk az üzletet, akkor én fogom korábban elengedni őt, hogy visszaadjam ezt a szívességet neki. Nem szerettem tartozni senkinek sem, még ha nem is várt ő vissza semmit sem, én nyugodtabb voltam, ha ilyen szempontból nem volt adósságom.
Az épület bejárata mellett álltam meg, és az idevezető utat figyeltem arra várva, hogy Emma mikor jelenik meg. Azt mondta, hogy eljön elém, amikor végeztem a munkával, de mivel korábban voltam most, mint számítottam rá, tudtam, hogy várnom kell a nővéremre. Nem mintha ellenemre lett volna a dolog, mert kint kellemes idő volt, se nem túl meleg, se nem túl hideg, ezért jól esett az enyhe szellőben csak úgy kint állni, és élvezni az időjárást. Le is hunytam a szemeimet, próbáltam kizárni az elmémből minden gondolatot, és tényleg csak a pillanatnak élni, anélkül, hogy a múlton rágódtam volna, vagy a jövőn aggodalmaskodtam volna. És azért is akartam az életemnek minden percét kiélvezni, mindig csak a mának élni, mert soha nem tudhattam, a Szellemek mikor döntenek úgy, hogy elbuktuk a küldetést, és inkább csatlakozzak én is anyához és Ericához a túlvilágon.
De most tényleg nem akartam azon siránkozni, hogy ennyi év elteltével sem jutottunk közelebb ahhoz a vámpírhoz, ezért elnyomtam magamban minden erre vonatkozó érzést és gondolatmorzsát, és csak hátamat a falnak vetve vártam arra, hogy Emma mikor jelenik meg.

630 words ◆ Megkésve és egy kissé gyenge kezdő, de remélem, megteszi azért <3 ◆ zenecredit***You and I are sisters. Always remember that if you fall I will pick you up
avatar
Boszorkány vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Utcák   Hétf. Szept. 11, 2017 1:24 pm

***

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek
» Kumogakure Utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PRESENT :: Mystic Falls-
^
ˇ