Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Always and Forever


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Utcák - Page 2 EmptyAmbrosia Thorne
Today at 12:39 amlady verona

Utcák - Page 2 EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:20 pmAvatar- és névfoglaló

Utcák - Page 2 EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 5:47 pm@Theo_RebelStorm

Utcák - Page 2 EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 3:59 pmHard Luck kocsma

Utcák - Page 2 EmptyTheodore Storm
Yesterday at 2:04 pmHope szobája

Utcák - Page 2 EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02 pmAlexander Verona

Utcák - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Szomb. Május 25, 2019 7:45 pmElkészültem!

Utcák - Page 2 EmptyAlec Verona
Szomb. Május 25, 2019 3:36 pm@LestHunter85

Utcák - Page 2 EmptyIsaac Lestrange
Pént. Május 24, 2019 11:46 pmLBlackwell89

Utcák - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Pént. Május 24, 2019 11:46 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Utcák - Page 2 EmptyPént. Nov. 17, 2017 10:04 pmEvy & Emma
we're Venus and Mars, like different stars

Csak egy kurta biccentéssel könyveltem el Evelyn válaszát, hogy miért is végzett hamarabb. Nem tudom, szerette-e a munkahelyét, mivel sosem éreztem elég fontosnak a kérdést ahhoz, hogy feltegyem neki - vagy talán csak a válasz nem érdekelt soha eléggé, de az alapján, hogy miket szokott mesélni a helyről és a kollégáiról, úgy láttam, szeret itt dolgozni. Nem is tudom, nekem melyik hely jelentett felüdülést mostanság... Azt hiszem, én a hol szeretek lenni kérdéskört inkább emberekhez fűztem, sehol sem szerettem ugyanis egyedül lenni, de ha Liam mellettem volt, még a legócskább és legszomorúbb helyet is sikerült felvirágoztatnia, ahogy Ash mellett bármikor képes voltam megnyugodni. Érdekes vagy sem, Evy is ilyen hatással volt rám. Nem mindig szerettem vele lenni, de nélküle határozottan rosszabb volt, és tagadhatatlanul hiányoltam, nem feltétlenül őt magát, sokkal inkább a közelségét, az auráját és azt a megszokást, hogy mindig együtt vagyunk.
Magamat is megleptem azzal, hogy figyeltem a húgomra, ahogy mesélni kezdett. Bár csak a szemem sarkából néztem őt, meglehetősen érdektelen arccal, de ha rám ripakodott volna, hogy most azonnal mondjam vissza, miről mesélt, szóról szóra képes lettem volna elismételni a mondandóját - mellyel egyébként meg is válaszolta az előbbi kérdésemet. Figyeltem rá, és örültem neki, hogy talált egy helyet, ahol végre jól érzi magát. Legalábbis egyelőre, mert elsőre a legtöbb hely klassznak tűnik, a gond az első hét után kezdődik... Egyébként meg illett Evyhez ez a munka, mert tőlem eltérően ő igenis társaságkedvelő, legalábbis őt sokkal jobban és könnyebben befogadják az emberek maguk közé. Röhejes, hogy engem meg nem, hiszen pont ugyanúgy nézünk ki... Úgy látszik, a külső mégsem minden.
- Remélem, ez a meló végre összejön - fűztem hozzá a beszámolójához, és nem volt semmi szarkasztikus vagy kárörvendő a mondandómban. Tényleg reméltem, hogy sokáig megmarad neki a munka, annál több pénzt keres vele és annyival könnyebben megáll majd a lábán. Vagy megállunk. Nem pontosan tudtam, milyen mértékben illendő a történtek után egymásra támaszkodnunk, ezért automatikusan külön utakon indultunk el, de hát attól még egy fedél alatt éltünk. Nem is tudom, pontosan mire vártunk, talán a másikra, hogy melyikünk lesz az, aki megteszi az első lépést egy külön élet felé. A visszakérdezése hallatán elszakítottam róla a tekintetem és a földet kezdtem el fürkészni.
- Jó volt - feleltem, és képtelen voltam elfojtani a mosolyomat, ahogy eszembe jutottak a mai nap történései. Beértem ezzel a tömör válasszal, tőle eltérően én nem akartam jobban kifejteni, mivel töltöttem ma az időt, és nem is éreztem kínosnak, hogy két rövid szóban feleltem az ő ömlengése után. - A gyros jó lesz! - tettem még hozzá, mielőtt befordultunk volna a megfelelő utcán. Már a számban éreztem a hús és a szósz ízét. Nem igazán volt időm enni semmit, ami még csak így kigondolva is hazugság, hiszen nem időm, inkább kedvem nem volt bajlódni vele. Tudtam, hogy Evelynnel úgyis beugrunk valahova, úgyhogy estére tartogattam a nap főétkezését. Mély levegőt véve figyeltem a neon fényárban úszó kirakatokat és feliratokat, Evy következő kérdésére pedig ismét arcomra szökött az a halvány, bosszantó kis mosoly. Bólintottam, mire az egyik tincsem kiszökött a sapkám alól és belelógott az arcomba. Visszatűrtem a helyére, miközben feleltem.
- Igen, még délután, aztán megvártam Liamet és együtt lógtunk egy kicsit. - oldalra billentettem a fejem, hogy a testvéremre nézhessek egy pillanatra, aztán újból a kirakatokat kezdtem el fürkészni. Nem maradtunk percekig néma csendben szerencsére, mert elértük a gyrosost. - Kérjük elvitelre és együk meg menet közben, mit szólsz? - javasoltam, de ha Evy ragaszkodott hozzá, hogy inkább beüljünk, akkor a számat húzva ugyan, de belementem, nem akartam erről vitázni. Viszont én szívesebben ettem volna meg odakint, élveztem a hűvös éjszakai levegőt és szerettem kint csatangolni, meg menet közben csipegetni. Annál hamarabb hazaérünk, ráadásul.
- Nagy adagot kérek, tele csípőssel és hagymával - adtam le a rendelésem, és elővettem a pénztárcámat. Sosem voltam finnyás az ízekre, szeretem, ha valamitől könnybe lábad az ember szeme és alig kap levegőt utána, annyira mar. A jó gyros pedig kifejezetten ilyen. Ha Evy is rendelt, akkor a pénztárhoz léptem és kifizettem mindkettőnk adagját. - Meghívlak. - közöltem ellentmondást nem tűrően, ha esetleg tiltakozott volna. Nem egy gyros árába fogok belehalni, meg hát minden gondunk ellenére mégis csak testvérek vagyunk. Ez a legkevesebb.
Ha megkaptuk a gyrost, akkor vagy bent leheveredtem a húgommal, vagy végre újra nekivághattunk az éjszakának. Egyből elkezdtem kicsomagolni a gyrosomat, türelmetlenül, éhesen, hogy végre megejthessem az első nagy harapást.
- Te mikor mész legközelebb? Mármint Ashhez - érdeklődtem, mert ezt elfelejtettem megkérdezni tőle, amikor ott voltam. Nem mintha kiadhatna bármit is a pácienseiről, de hát Evy az ikertestvérem, azzal nem szegi meg a titoktartását, ha elárulja, mikor kell legközelebb jönnie. De elfelejtettem, úgyhogy most a húgomat kérdeztem, csak hogy tudjam, hogyan időzítsem a napjainkat a jövőben.

Utcák - Page 2 3575419701  Utcák - Page 2 3887785939

Vendég

avatar
Vendég

Utcák - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Utcák - Page 2 EmptyPént. Nov. 10, 2017 3:36 pm
Evy & Emma

Just a normal day in our not normal life

A gondolataimból az rántott ki, ahogy meghallottam a nővérem szájából a nevemet elhangzani. Nem tudom, hogy mennyit vártam rá, annyira magamba feledkeztem ez idő alatt, még csak az sem tűnt fel, amikor az amúgy kihaltabb környéken léptek zaja törte meg a csendet. S habár megvolt a késztetés arra, hogy vessek egy pillantást a karórámra, kiderítve, hogy mennyit vártam én, vagy hogy Emma mennyivel érkezett korábban, de nem tettem ezt meg, mert tudtam, hogy udvariatlan lett volna, és nem akartam a kettőnk közti törékeny békét az ilyen felesleges cselekedetekkel még instabilabbá tenni. Hiszen nem voltam türelmetlen, és nem fél órája ácsorogtam itt kint, hanem maximum öt perce. Meg, egyébként sem számított az idő, miután Emma már megérkezett.
- Szia! – köszöntöttem a nővéremet gyengéd mosolyra húzva ajkaimat, hogy oldjam kicsit a feszült és komor hangulatot, de Emma arcát látva ez a mosoly szépen lassan hervadt le az enyémről is.
Sokszor úgy éreztem, hogy én vagyok az egyedüli, aki próbálkozik rendbe tenni a kapcsolatunkat, hogy ne úgy viselkedjünk egymással, mint két idegen, hanem mint az a nap előtt. De tudtam, hogy ez lehetetlen volt. Akkor olyan sok minden megváltozott, hogy egyszerűen képtelenség lett volna visszahozni azokat az időket. Lehet, hogy nekem sem kellett volna annyira kapaszkodnom a régi kapcsolatunk emlékébe, de úgy éreztem, hogy ha én nem teszem ezt meg, akkor örökre elveszítem a nővéremet, ezt pedig egyszerűen képtelen lettem volna megtenni. Ő az egyetlen személy, aki maradt nekem, a családom volt, épp ezért nem tudtam csak úgy beletörődni abba, hogy ilyenekké váltunk. Mert ez volt az igazság. Emma sokszor teljesen kifordult önmagából, olyanokat tett, amiket korábban még soha, és olykor olyan esetlennek és szétcsúszottnak tűnt, hogy öntudatlanul is én kezdtem el úgy viselkedni, mint régebben ő. Az örök védelmezőként. S habár nem feltétlenül bántam azt, hogy én is képes voltam ezt megtenni, de az határozottan fájdalommal és szomorúsággal töltött el, hogy Emma ilyen lett. Hogy ilyenek lettünk.
- Sam elengedett, azt mondta, hogy majd ő bezárja az üzletet – válaszoltam neki, megmagyarázva, hogy miért végeztem ilyen korán, de tudtam, hogy valójában nem érdekelte túlzottan a válaszom. Abban sem voltam biztos, hogy emlékezett arra, hogy ki az a Sam. Mert habár nekem rémlett, hogy meséltem neki már róla párszor, de olykor olyan volt, mintha Emma agya csak úgy kikapcsolt volna, és olyankor nem hallott meg semmit abból, amit mondtam neki. Eleinte még idegesített ez, de az évek múltán nem volt más választásom, hozzá kellett szoknom ahhoz, hogy ilyen. Épp ezért, ha most rákérdezett arra, hogy ki az a Sam, akkor elárultam neki, hogy az egyik kolléganőm, akivel egészen jó kapcsolatban állok, de ha nem reagált a szavaimra semmi ilyet, akkor én sem álltam le magyarázkodni.
Csak egy aprót bólintottam arra, amikor megkérdezte, hogy mehetünk-e, majd amint megindult, én is követtem a példáját zsebre tett kezekkel. Lassú léptekkel haladtunk, egy darabig csendben, ami csak még fagyosabbá tette a hangulatot, arra késztetve engem, hogy próbáljak meg valamilyen beszélgetést kezdeményezni vele, de végül Emma megelőzött a következő kérdésével. Egy másodpercre elgondolkodtam azon, hogy milyen is volt a napom, de aztán egy vállvonás kíséretében mesélni kezdtem.
- Igazából nem volt semmi különös. Nyugis volt a meló is, nem volt semmi balhé, és én is egészen el voltam. Eddig még nem találkoztam egy olyan kollégával sem, aki ne lett volna szimpatikus, vagy aki engem akarna kirúgatni a jövőben. Remélem, hogy nem is lesz ilyen, mert az összes munkahelyem közül eddig ez tetszik a legjobban. Minden szempontból megéri itt dolgozni – ecseteltem Emmának, habár tudtam, hogy ez sem érdekelte különösebben, és hogy csak a megszokás miatt érdeklődött a napom iránt. Épp ezért két szóban is letudhattam volna a választ, de úgy éreztem, hogy ha így cselekszem, akkor csak még jobban megnöveltem volna az amúgy is lassan szakadékméretű távolságot kettőnk között. Ezért igyekeztem ezt csökkenteni, és nem passzívan viselkedni vele, még ha csak a látszat is volt az, hogy minden rendben volt velünk. Mert ez minden, csak igaz nem volt. – Na és a te napod milyen volt? – dobtam vissza a kérdést halványan mosolyogva, miközben Emma arcára pillantottam, de mivel nem akartam hasra bukni, ezért hamar visszafordítottam a tekintetemet az útra, abban reménykedve, hogy válasz gyanánt nem csak annyit kapok, hogy „Semmi különös”.
- Én sem ettem ma túl sokat – vallottam be, úgyhogy természetesen benne voltam abban, hogy út közben megálljunk valahol, és megvacsorázzunk. Főleg, hogy a ma esti program is minden bizonnyal ugyanaz lesz, mint eddig mindig, és üres hassal képtelen lettem volna a varázslásra koncentrálni. Szükségem volt az energiára, főleg a munkaidő után, és azt is tudtam, hogy Emma nem főzött otthon, nekem pedig ezek után nem volt még ehhez is kedvem és kapacitásom. – A gyroshoz mit szólsz? – kérdeztem azért a biztonság esetére, habár sejtettem, hogy neki mindegy lesz, hogy mit eszünk. Mindenesetre, Emma esetében soha nem lehetett tudni már semmit biztosra, ezért inkább mindig mindenre rákérdeztem, nehogy baj legyen belőle.
Ha megkaptam a beleegyező reakciót, akkor lassan megindultam a gyros-os felé, ha azonban Emma inkább valami mást kívánt volna enni, akkor nekem az is rendben volt, és ebben az esetben arra mentem, amerre ő is.
- Voltál ma is Dr. Maronnál? – érdeklődtem tovább, mielőtt újra fagyos csend telepedett volna ránk.

850 words ◆ Nagyon megkésve, de remélem, tetszik <3 ◆ zenecredit❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖You and I are sisters. Always remember that if you fall I will pick you up
Evelyn Cox
Boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Palvin Barbara
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Utcák - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Utcák - Page 2 EmptyVas. Okt. 01, 2017 7:14 pmEvy & Emma
we're Venus and Mars, like different stars

Az idő kezdett már csípni ugyan, de még elég kellemes volt ahhoz, hogy lengén öltözzek kedvenc bőrdzsekim alatt. Azt mondják, az ikrek általában szélsőséges jellemmel születnek a világra: az egyikük talpraesettebb, a másik félénkebb, az egyikük fiúsabb, a másik lányosabb, az egyikük anyás, a másik apás. Nálunk nehéz volt meghúzni ezt a konkrét határvonalat, mert bár talán mindig is kicsit hevesebb és nagyszájúbb voltam, mint Evy, annyira azért őt sem kellett félteni. Kiegészítettük egymást bizonyos dolgokban, persze, ugyanakkor sokkal inkább felerősítettük a másik tulajdonságait. A tragédia óta viszont... Nem tudom. Kicsit olyan, mintha a lelkünk kirobbant volna a testünkből és a szilánkok a másikba fúródtak volna. Néha úgy éreztem magam, mintha nem is én lennék. Elesettnek. Gyengének. Tehetetlennek. Néha úgy láttam a húgomat, mintha nem is ő lenne. Erősnek. Riadtnak. Vakmerőnek. Ahelyett azonban, hogy erősítettük volna egymást, a jelenlétében sokkal gyengébbnek, elveszettebbnek éreztem magam, hiszen állandóan arra emlékeztetett, mi mindent vesztettem el. A történtek szakadékot ékeltek közénk, elhidegültünk, megtelt körülöttünk a csend kimondatlan vádakkal. Még mindig az ikertestvérem volt, még mindig szerettem, egyszerűen csak egyikünknek sem volt elég ereje ezzel foglalkozni. Akadtak fontosabb dolgaink is a romokban heverő kapcsolatunknál.
- Evelyn?
Nem számítottam rá, hogy ilyen korán végez. Szerencsére hamarabb ideértem, hiszen elég korán szabadulni tudtam, mégis úgy képzeltem, lesz még egy kis időm a csillagokat bámulni és elmélkedni, míg megérkezik. Az épület előtt álldogáló alak azonban határozottan az ikrem volt, messziről felismertem az alakját. Régebben gyakran elborzasztott, ha előre nem tervezett helyzetekben pillantottam meg. Mint a kifordított valóság, egy párhuzamos univerzum, ahol az emberrel a saját tükörképe néz farkasszemet. Ijesztő, hátborzongató, sokszor voltak kettőnkkel kapcsolatos rémálmaim is. A hideg még most is kiráz néha, ahogy magamra ismerek egy-egy mozdulatában, de már megtanultam elfogadni, hogy ketten vagyunk.
- Korán végeztél - mellé léptem, kezem továbbra is dzsekim zsebébe süllyesztve. Semmi ölelés, semmi puszi, esetleg ha ő kezdeményez valamit, azt viszonzom. Állammal a hazaút felé biccentek kérdőn. - Mehetünk?
Ha belement, elindultam az utcán. Lassú, ráérős léptekkel haladtam vele, hol az embereket, hol a csillagokat fürkészve. Tökéletes este volt, fényes és friss, az a fajta, amelyen az ember legszívesebben be sem menne a házba, hanem örökké kinn maradna. Fiatalok voltunk, szórakozni kellett volna mennünk, inni, bulizni, fiúzni, ehelyett gyászos némaságban ballagtunk hazafelé, tudván, otthon mi vár ránk - és mi az, ami már soha többé nem vár ránk.
- Milyen napod volt? - Érdeklődésemet inkább a megszokás vezette, begyakorolt rutinkérdés volt már, nem a régen megszokott pletykálkodás, amikor még izgatottan összebújva sugdolóztunk. Egyszerű udvariassági gesztus, semmi több, és a válasz is épp olyan kevésbé érdekelt. Úgyis minden rendben. Ezekben a monoton hétköznapokban mindig minden rendben van, holott a körülöttünk romokban heverő valóság és a kesernyés, halálszagú élet sokkal kiábrándítóbb ennél.
- Éhes vagyok, nem vacsoráztam - teszem még hozzá, fejem kérdőn felé billentve, ő hogy van ezzel. - Megállunk valahol enni valamit?
Hamburger, gyros, hot-dog, teljesen mindegy igazából. Csak ennivaló. A lényeg, hogy feltöltődjünk, mire hazaérünk, hiszen mára is gyakorlást terveztem. Folytatnunk kell Evy varázserejének edzését, és dolgoznunk kell azon is, hogy az enyémet visszahozzuk. Nem pazarolhattunk el egyetlen értékes estét sem, hiszen az idő ott lihegett bűzös leheletével a nyakunkon...

ne haragudj a késésért, tesó, remélem, tetszeni fog!  Utcák - Page 2 3887785939

Vendég

avatar
Vendég

Utcák - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Utcák - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 14, 2017 12:51 pm
Evy & Emma

Just a normal day in our not normal life

- Evy, nyugodtan elmehetsz, a többit befejezem már én – hangzott a bejárati ajtótól a munkatársam, Sam hangja, mire én felpillantottam, majd amint megállapodott a tekintetem a nő arcán, bólintottam egy aprót.
- Biztos vagy benne? – kérdeztem vissza a biztonság esetére, de láttam Sam tekintetében, hogy tényleg nem szívatni akar engem más kollégákkal ellentétben, hogy aztán a főnökhöz mehessen panaszkodni rólam azzal a címszóval, hogy én nem végzem rendesen a munkámat. Ami nem volt igaz, természetesen, de a főnököt volt, hogy nem érdekelte az én mondandóm, hanem vakon hitt a másiknak, mert ő már régebb óta dolgozott nála, engem pedig kirúgott.
Azóta, hogy az árvaházból eljöttünk, nagyon sok munkahelyen jártam már, de valahogy mindig volt valaki, aki kipécézett magának, és minden áron ki akart tolni velem. Az okra még eddig nem tudtam rájönni. Soha nem viselkedtem rosszul, igyekeztem csak meghúzni magamat, és csendben végezni a dolgomat, de lehet, pont ez volt a gond – hogy nem jópofiztam senkinek, és habár igyekeztem nem ellenségeskedni még azokkal sem, akik nem voltak szimpatikusak, de volt, amikor betelt a pohár, és én is kifakadtam. Másnap pedig már nem kellett jönnöm munkába. Igazán persze nem bántam az ilyet soha, elvégre nagyon csúnyán viselkedtek velem mindig, és előbb vagy utóbb amúgy is otthagytam volna azt az állást. Lehet, hogy nem voltam gazdag, befolyásos család gyereke, de azért nekem is volt önbecslésem, és nem szerettem, ha emberszámba sem vesznek. Ilyen munkahely inkább nem is kellett.
De szerencsére a mostani diákmunkámmal elég jól jártam. Eddig a kollégák is rendesek voltak velem, és szerencsére a bevásárló központ sem volt messze a lakásunktól, úgyhogy még egy pozitívum volt benne. A félsz azonban nem múlt el teljesen belőlem, és szinte már vártam arra, hogy hirtelen mikor változik meg valakinek az irányomba tanúsított viselkedése, és kezd el szívózni. Valahogy mindig így kezdődött.
- Persze, már nincs sok vissza. Még ezt letörlöm, aztán már csak bezárkózni kell. Nem kellünk mindketten ehhez – magyarázta Sam, mire hálásan pillantottam rá.
- Köszönöm – mondtam neki, mire ő csak biccentett egyet. – Akkor, ha tényleg nem bánod, megyek is. Holnap találkozunk, Sam! – köszöntem el tőle, majd megfogtam a rongyot, amit a pulton hagytam, és a raktár felé vettem az irányt. Ott a helyére raktam az anyagot, majd felkaptam a táskámat, és elhagytam az üzletet.
Még egyszer elköszöntem Samtől, mielőtt ténylegesen megindultam volna a kijárat felé, de nem akartam feltartani a kelleténél tovább őt, elvégre tudtam, hogy már ő is ment volna haza. Azt mindenesetre elhatároztam, hogy ha legközelebb megint mi ketten leszünk soron, hogy zárjuk az üzletet, akkor én fogom korábban elengedni őt, hogy visszaadjam ezt a szívességet neki. Nem szerettem tartozni senkinek sem, még ha nem is várt ő vissza semmit sem, én nyugodtabb voltam, ha ilyen szempontból nem volt adósságom.
Az épület bejárata mellett álltam meg, és az idevezető utat figyeltem arra várva, hogy Emma mikor jelenik meg. Azt mondta, hogy eljön elém, amikor végeztem a munkával, de mivel korábban voltam most, mint számítottam rá, tudtam, hogy várnom kell a nővéremre. Nem mintha ellenemre lett volna a dolog, mert kint kellemes idő volt, se nem túl meleg, se nem túl hideg, ezért jól esett az enyhe szellőben csak úgy kint állni, és élvezni az időjárást. Le is hunytam a szemeimet, próbáltam kizárni az elmémből minden gondolatot, és tényleg csak a pillanatnak élni, anélkül, hogy a múlton rágódtam volna, vagy a jövőn aggodalmaskodtam volna. És azért is akartam az életemnek minden percét kiélvezni, mindig csak a mának élni, mert soha nem tudhattam, a Szellemek mikor döntenek úgy, hogy elbuktuk a küldetést, és inkább csatlakozzak én is anyához és Ericához a túlvilágon.
De most tényleg nem akartam azon siránkozni, hogy ennyi év elteltével sem jutottunk közelebb ahhoz a vámpírhoz, ezért elnyomtam magamban minden erre vonatkozó érzést és gondolatmorzsát, és csak hátamat a falnak vetve vártam arra, hogy Emma mikor jelenik meg.

630 words ◆ Megkésve és egy kissé gyenge kezdő, de remélem, megteszi azért <3 ◆ zenecredit❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖You and I are sisters. Always remember that if you fall I will pick you up
Evelyn Cox
Boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Play by :
Palvin Barbara
Léptek száma :
9
Népszerûség :
0

Utcák - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Utcák   Utcák - Page 2 EmptyHétf. Szept. 11, 2017 1:24 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Utcák - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Utcák - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Utcák - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ