Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokA little party never killed nobody

Sonja Sinclair
Yesterday at 4:55 pmIgenis létezik fiú-lány barátság

Alexis Callaway
Yesterday at 1:49 amJennifer Summers

Larissa Blackwell
Yesterday at 12:57 amShawn Blackwell

Larissa Blackwell
Yesterday at 12:16 amVárosi temetõ

Larissa Blackwell
Pént. Okt. 19, 2018 8:32 pmNappali

Cassidy Hemingway
Pént. Okt. 19, 2018 7:25 pmMosdó

Stephanie Stafford
Csüt. Okt. 18, 2018 4:25 pmAneliath

Always and Forever
Csüt. Okt. 18, 2018 12:44 pmJossie & Lizzie szobája

Elisabeth Saltzman
Kedd Okt. 16, 2018 5:42 pmGalatoire's étterem

Stephanie Stafford
Kedd Okt. 16, 2018 3:51 pm
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 7 6
Boszorkányok 9 2
Vérfarkasok 2 4
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 3 2
Emberek 1 2
Összesen 26 19

Share | 
 

 Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Csüt. Jún. 14, 2018 10:51 pm

Szabad játéktér.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
420
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Szomb. Dec. 02, 2017 8:41 pm
To: Ray'


Sosem voltam igazán egy szentlélek, s ez a halálom után sem lett másként. Így szerintem nem meglepő, hogy nemcsak a fajtársaimat kaszabolom, hanem az emberek létszámát is lejjebb viszem némileg. Persze, lehet ellentmondásos a tettem, de nem fogok merő ideálból lemondani a friss vérről, csak mert egyes példányaink ebben látják a megoldás kulcsát. Ugyan már... Erős akarok egyáltalán lenni, vagy netán szánalmasan gyenge? Szerintem egy percig sem kérdéses, ami azt illeti.. szóval megválaszoltam helyetted is a dolgot, így nincs mit. Tehát, mindenféle szempont nélkül választottam ki az áldozataimat, akiknek a vére egyszerűen mesés volt... bár, mintha útközben rebegtek volna az ajkaikon keresztül, nos valami olyasmit is, hogy nem beszélnek. Mégis miről kellett volna csevegniük, ami úgymond érdekelt volna engem is? Kétleném, hogy szolgálhattak volna bármi információval, azonkívül, miszerint egyébként roppant módon kitűnő vérük volt. Nem hiába szívtam el tőlük, s küldtem őket a túlvilágra. Az áldozatokat, nos nyilván nem hagytam az adott helyszínen, hanem elrejtettem őket valahol messze, ahol legfeljebb a varjak lakmároznak még egy jót belőlük. Ugye milyen állatbarát vagyok? Nos igen, mint láthatod... Így bűntudat nélkül léphettem vissza a városba, immáron fényes nappal, avagy más néven kora reggel. A hetedhét határon át sütő nap, majd leolvasztotta rólam a bőrkabátot, amiből én csak annyit érzékeltem, mintha bomlani kezdene az anyag. Persze, kicsit sem volt úgy, de az érzet az hitelesnek hatott, amivel csak néhány pillanatig törődtem, aztán megindultam az utcák szerte ágazó irányába. Jobbról balra, avagy balról jobbra, végül is édes mindegynek tűnt. Különösebb célt nem igazán tűztem ki a szemeim elé, hiszen csak sétáltam arra, amerre a lábam vitt.
Percek teltek el, és én céltalanul lézengtem megannyi ember között, akik dolgoztak, vagy vásároltak. Néha megálltam, szétnéztem a portékákon, de különösebben nem igazán érdekeltek a termékek. Amolyan figyelemelterelőnek szántam csupán, miszerint lekössem némileg a figyelmemet. Bizonyos szempontból hasznosnak bizonyult, míg egy másikból teljes őrültségnek. Mindkettő állításban volt valami, amit nem tagadhattam meg, mégis.. érdekesnek véltem, hogy folyton ugyanaz az érzés fog közre, mintha éppen valaki követne. Nem akartam felfogó értékké tenni, mert kezdtem azt hinni, miként ez egy őrült paranoia a részemről, de hamar rá kellett döbbennem, hogy ez nem így van. Egyre többször álltam meg, s tekintettem újra, meg újra körbe. Egyre gyakrabban néztem a hátam mögé, de nem szúrtam ki senkit, aki túlontúl is gyanús lett volna. Felsóhajtva túrtam végül a hajamba. Talán ténylegesen is megőrültem, amit igazából nem is csodálnék. Oké... elkönyvelhettek egy újabb napot, mint jelentőséget. Az égre tekintettem fel néhány hosszúnak tűnő pillanatig, majdan az árusra, aki érdekesen nézett rám. Most mégis mit szeretne? Szabdaljam fel, s akkor boldogabb lesz? Kicsit sem kedves nézéssel illetem, amire rögtön elkapta rólam még a tekintetét is. Én pedig egy ravasz mosollyal folytattam az utamat, kikeveredve a tömegből.
Egy elhagyatottabb utcaszakasz felé vándoroltam, mert már kezdtem rosszul lenni ennyi halandótól, még a végén megfertőznek itt engem. Erre röviden fel is nevettem, ahogy az egyik téglából készült épületnél megálltam. Elővettem a mobilom, elkezdtem nyomkodni, mintha bármiféle érdekeset tudhatnék meg róla, aztán a következő pillanatban suhantam. Valakit a falnak szegeztem, és kicsit sem törődtem azzal, hogy ember. Nem érdekelt a szívének a zakatolása, de még a rezdülő kis szempillája sem.
- Mégis mi a fenét akarsz? - Kérdeztem kicsit sem kedves éllel, sőt már-már ridegen, ahogy igencsak mélyen az íriszeibe néztem. - Ajánlom valami jó indokot mondj, vagy csatlakozhatsz te is az áldozataim listájához.. - Sziszegtem ingerülten, el nem engedve, mindenesetre, ha meggyőző érvet mondott, elengedtem, míg, ha nem, akkor szerintem, ne akarja kivárni a végét..


573 || Ready To Fight || Hi  ||  kredit

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Utcák   Kedd Szept. 12, 2017 11:57 pm

***

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
420
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek
» Kumogakure Utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: New Orleans-
^
ˇ