Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Hangstúdió

Today at 2:24 am

Mûterem

Yesterday at 6:13 pm

Karácsonyi álom

írta: Venus Juno
Yesterday at 6:11 pm

Alagsor

Yesterday at 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Dominik Parker

Hétf. Dec. 11, 2017 12:00 am

Félvér Tábor - Frpg

írta: Vendég
Vas. Dec. 10, 2017 10:59 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Utcák   Szomb. Dec. 02, 2017 8:41 pm
To: Ray'


Sosem voltam igazán egy szentlélek, s ez a halálom után sem lett másként. Így szerintem nem meglepő, hogy nemcsak a fajtársaimat kaszabolom, hanem az emberek létszámát is lejjebb viszem némileg. Persze, lehet ellentmondásos a tettem, de nem fogok merő ideálból lemondani a friss vérről, csak mert egyes példányaink ebben látják a megoldás kulcsát. Ugyan már... Erős akarok egyáltalán lenni, vagy netán szánalmasan gyenge? Szerintem egy percig sem kérdéses, ami azt illeti.. szóval megválaszoltam helyetted is a dolgot, így nincs mit. Tehát, mindenféle szempont nélkül választottam ki az áldozataimat, akiknek a vére egyszerűen mesés volt... bár, mintha útközben rebegtek volna az ajkaikon keresztül, nos valami olyasmit is, hogy nem beszélnek. Mégis miről kellett volna csevegniük, ami úgymond érdekelt volna engem is? Kétleném, hogy szolgálhattak volna bármi információval, azonkívül, miszerint egyébként roppant módon kitűnő vérük volt. Nem hiába szívtam el tőlük, s küldtem őket a túlvilágra. Az áldozatokat, nos nyilván nem hagytam az adott helyszínen, hanem elrejtettem őket valahol messze, ahol legfeljebb a varjak lakmároznak még egy jót belőlük. Ugye milyen állatbarát vagyok? Nos igen, mint láthatod... Így bűntudat nélkül léphettem vissza a városba, immáron fényes nappal, avagy más néven kora reggel. A hetedhét határon át sütő nap, majd leolvasztotta rólam a bőrkabátot, amiből én csak annyit érzékeltem, mintha bomlani kezdene az anyag. Persze, kicsit sem volt úgy, de az érzet az hitelesnek hatott, amivel csak néhány pillanatig törődtem, aztán megindultam az utcák szerte ágazó irányába. Jobbról balra, avagy balról jobbra, végül is édes mindegynek tűnt. Különösebb célt nem igazán tűztem ki a szemeim elé, hiszen csak sétáltam arra, amerre a lábam vitt.
Percek teltek el, és én céltalanul lézengtem megannyi ember között, akik dolgoztak, vagy vásároltak. Néha megálltam, szétnéztem a portékákon, de különösebben nem igazán érdekeltek a termékek. Amolyan figyelemelterelőnek szántam csupán, miszerint lekössem némileg a figyelmemet. Bizonyos szempontból hasznosnak bizonyult, míg egy másikból teljes őrültségnek. Mindkettő állításban volt valami, amit nem tagadhattam meg, mégis.. érdekesnek véltem, hogy folyton ugyanaz az érzés fog közre, mintha éppen valaki követne. Nem akartam felfogó értékké tenni, mert kezdtem azt hinni, miként ez egy őrült paranoia a részemről, de hamar rá kellett döbbennem, hogy ez nem így van. Egyre többször álltam meg, s tekintettem újra, meg újra körbe. Egyre gyakrabban néztem a hátam mögé, de nem szúrtam ki senkit, aki túlontúl is gyanús lett volna. Felsóhajtva túrtam végül a hajamba. Talán ténylegesen is megőrültem, amit igazából nem is csodálnék. Oké... elkönyvelhettek egy újabb napot, mint jelentőséget. Az égre tekintettem fel néhány hosszúnak tűnő pillanatig, majdan az árusra, aki érdekesen nézett rám. Most mégis mit szeretne? Szabdaljam fel, s akkor boldogabb lesz? Kicsit sem kedves nézéssel illetem, amire rögtön elkapta rólam még a tekintetét is. Én pedig egy ravasz mosollyal folytattam az utamat, kikeveredve a tömegből.
Egy elhagyatottabb utcaszakasz felé vándoroltam, mert már kezdtem rosszul lenni ennyi halandótól, még a végén megfertőznek itt engem. Erre röviden fel is nevettem, ahogy az egyik téglából készült épületnél megálltam. Elővettem a mobilom, elkezdtem nyomkodni, mintha bármiféle érdekeset tudhatnék meg róla, aztán a következő pillanatban suhantam. Valakit a falnak szegeztem, és kicsit sem törődtem azzal, hogy ember. Nem érdekelt a szívének a zakatolása, de még a rezdülő kis szempillája sem.
- Mégis mi a fenét akarsz? - Kérdeztem kicsit sem kedves éllel, sőt már-már ridegen, ahogy igencsak mélyen az íriszeibe néztem. - Ajánlom valami jó indokot mondj, vagy csatlakozhatsz te is az áldozataim listájához.. - Sziszegtem ingerülten, el nem engedve, mindenesetre, ha meggyőző érvet mondott, elengedtem, míg, ha nem, akkor szerintem, ne akarja kivárni a végét..


573 || Ready To Fight || Hi  ||  kredit


avatar
Vámpír vagyok
Play by :
➴ mr. colin o'donoghue
Keresem :
➴ my victims
Léptek száma :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Utcák   Kedd Szept. 12, 2017 11:57 pm

***

avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek
» Kumogakure Utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Itt élünk, ez az otthonunk :: New Orleans-
^
ˇ