Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Törlések, figyelmeztetések

Yesterday at 11:45 pm

Lara & Lio hálószobája

Yesterday at 2:39 pm

#002. 2017.09.30. - 2017.10.14.

Vas. Okt. 15, 2017 12:04 am

Poison After Bite

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm

Christian E. Gray

Szomb. Okt. 14, 2017 12:53 pm

Elkészültem!

Szomb. Okt. 14, 2017 11:07 am

Lafayette temető

Szomb. Okt. 14, 2017 12:42 am

Valami cím - folyamatban

Pént. Okt. 13, 2017 11:47 pm

Jazz club

Csüt. Okt. 12, 2017 12:35 pm

Aaron Boone

írta: Evelyn Cox
Szer. Okt. 11, 2017 11:54 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 2
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 1 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 35 30
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Elena & Katherine avagy sosem nyerhetsz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine avagy sosem nyerhetsz    Szomb. Szept. 30, 2017 8:04 pm


To: Katherine

I stole your happiness?! You killed my brother!

Visszakapcsoltam. Megrázó élmény volt, hisz Damon a szemem láttára törte ki Matt nyakát. Azt hittem, elveszítettem életem első szerelmét… a jéggé fagyott szívem szinte egyből felolvadt. Elsírtam magam, ahogy az érzelmek visszaáradtak belém. Rettenetes volt és fájt és ordítani tudtam volna tőle. Bárcsak kikapcsolt érzésekkel maradhattam volna… ezt kívántam. Fájt. Damon próbált segíteni, de végül nem ő volt az, akinek a tanácsára hallgattam. Stefan azt mondta, kapaszkodjak egy érzésbe és arra fókuszáljak. Hogy mi volt ez az érzés? A gyűlölet, méghozzá Katherine Pierce irányába. Nem érdekelt semmi, csak ez. Csak ő.
Persze azóta a nap óta sikerült összeszednem magam és bőven volt mivel elterelnem a gondolataim. Leginkább azzal, hogy Damon inkább választaná a halált a vérfarkas méreg miatt, mintsem az emberi életet a gyógyírral. Mindezek ellenére őt választottam, mert ő az, akit igazán szeretek és aki iránt soha sem éreztem még ennyire mély és szenvedélyes szerelmet.
Egy időre visszakaphattam az öcsémet, Jeremyt. Vagyis, csak éjfélig. Bonnie vissza fogja húzni a fátyolt és vége, az öcsémet talán soha többé nem láthatom. Nem akart elbúcsúzni tőlem személyesen, de tudom, hol keressem. Épp ezért jöttem az iskolába. Itt kell lennie valahol, csak ezt járt a fejemben. Ám a hangok nem azt jelezték a számomra, hogy Jeremyt találtam meg. Egyből a hang irányába fordultam.
- Katherine? Ne, most komolyan nincs időm rád. Az öcsémet keresem, aki történetesen miattad halott! – Emeltem fel egyből a hangom és nem törődve a szavaival indultam tovább. Bár sejtettem, hogy nem lesz kegyes hozzám, még most sem, muszáj volt tennem egy kísérletet afelé, hogy még egyszer láthassam Jeremyt. Az ő halála volt az utolsó csepp a lelkemben és akkor végleg elszakadt bennem valami, mikor tudatosult bennem az, hogy nincs többé. Sokszor volt rossz a kapcsolatunk, de mégis mindig ott voltunk egymásnak. Nem mehet el búcsú nélkül! Egyszerűen önző mód még egyszer… látni akartam.

303 szó || bocsi a késésért  

There was this moment. This one moment, where everyone
else fell away, and it was just the two of us

avatar
Vámpír vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine avagy sosem nyerhetsz    Szer. Szept. 20, 2017 9:05 pmElenax Katerina


A bosszú édes, egész életemet nem jellemezte más, mint a bosszúállás, illetve a menekülés. Nem szoktam panaszkodni, ahogyan most sem, egyszerűen csak megteszem azt amit az ösztöneim akarnak. Már, több mint ötszáz éve próbálok túlélni, egyedül és nézd még mindig élek! Csak van egy apró porszem ami folyton az utamba áll, és aki miatt nem lehetett enyém Stefan. Utána persze a nyamvadt szöszke barátnője miatt… de ő más kérdés! Mindig is azt vallottam, hogy egyszerre csak egy problémát iktassunk ki és akkor nyert ügyünk van. De ez a kis porszem olyan akár a patkány, még a föld hátán is megél. Mióta bekerült a képbe hányszor és hány féle módon próbáltam már megszabadulni tőle. De ami késik nem múlik…
Nem mindig voltam ilyen, egyszer én is ember voltam, szívvel, szerető, dobogó szívvel ami nem vágyott másra, csak arra, hogy viszont szeressék. Szerették is, legalábis akkori naiv szívvel ebbe a hitbe ringattam magam. De aztán eltűnt, én pedig maradtam egyedül egy gyerekkel a hasamban. Akkoriban nem igazán szerették az ilyet, főleg egy befolyásos család sarjaként. Apám viszont volt oly kegyes, hogy hagyta, hogy megszüljem a gyerekem. De még csak a kezembe se foghattam, rá se nézhettem. Engem pedig egyszerűen csak kidobott az utcára, nem érdekelve, hogy egy szem lányával mi lesz. Nekem pedig már akkor túl kellett élne, azt hittem életem legnehezebb pillanata az lesz. De az igazság az, hogy ez semmi nem volt, ugyan is utána folyton találkoztam valamivel ami az életemre akart törni. Egészen addig míg a saját érdekemben nem váltam vámpírrá. Utána Klaus csak bosszút akart válni, és a célját elérő Klausnál csak a bosszúálló Klaus rosszabb. De ha őt nem ismerem meg, akkor nem tanulok meg túlélni, akkor nem jövök rá, hogy az életben senki sem olyan fontos, mint saját magad. Így hát, ha megértenek, ha nem, akkor is mindig sokkal fontosabb leszek mindenki másnál. Nem…. mintha annyira zavarna, hogy ezt gondolják rólam. Egyedül csak Stefan zavar, nem akarom, hogy ő is ezt gondolja, de egyszer újra az enyém lesz, újból olyan csillogó szemekkel néz rám, mint a kezdetekkor.
De most Gilberten van a sor, vámpírként is végezni tudok vele, és… fogok is. Az iskolában fogok le csapni rá, most nagy a felfordulás, senki nem figyel rá, senki nem akarja megvédeni, mint egy védtelen majmot, most végre lesz alkalmam kivégezni, és a fejét ketté vágva fogom elküldeni a Salvatore fivéreknek. Damonnek, hogy csak azért is fájjon, Stefannak, hogy megmutassam ő csakis az enyém.
A sötétben várakozom egészen addig, míg nem méltóztatik megjelenni , látom, hogy keres valakit, valószínűleg nem én vagyok az a valaki… de imádok meglepetést okozni mindenkinek.
-Látom, olyan vagy, mint egy rohadt patkány… sosem akarsz megdögleni, de van egy rossz hírem, most oda kerülsz ahol lenned kéne!- szólalok meg ahogy elő bukkanok a sötétből oldalra billentett fejjel, egyik kezemmel a falnak támaszkodom, míg a másikban lóg a facövek amivel tervem van átszúrni a szívét. Elena Gilbert, most ütött az órád, most végre megfizetsz azért a sok kellemetlenségért amit évek óta okozol nekem, és Stefan is szomorú lesz, meg kell majd vigasztalni őt. Két legyet egy csapásra! Az ilyen dolgokat imádom annyira. 
I'm Katherine Pierce.
I'm a survivor.

avatar
Ismeretlen vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Elena & Katherine avagy sosem nyerhetsz    Csüt. Szept. 14, 2017 6:49 pmI'm Katherine Pierce.
I'm a survivor.

avatar
Ismeretlen vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elena & Katherine avagy sosem nyerhetsz    

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Elena & Katherine avagy sosem nyerhetsz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Elena Gilbert /Salvatore/ - Folyamatban
» Delena Christianna Salvatore - Damon és Elena kislánya
» Gilbert ház
» Hull a pelyhes fehér hó avagy Gundan karácsonya
» Nariko - Avagy a verebek újra szállnak

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette Extra :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ