Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Freddrick M. Lowell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Freddrick M. Lowell   Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Fredderick Marcus Lowell

Just the sttrong will survive


Becenév

Mark, Fred, Freddie

Titulus

The strongest one

Születési hely, dátum

Denver, 1989. július 21.

Faj

Boszorkány

Átváltozás

-

Család

A család számomra egy teljesen értékelhetetlen dolog, hiszen anyám elhagyott, jobban mondva ott hagyott apámmal, mert én más voltam, mint a kisöcsém. Nem én akartam ezt, nem én akartam elszívni az erejét az anyánk méhében, de megtörtént és ez ellen nem tehetek már semmit sem. Mint gondolható, anyámat utálom és nagyon nem szeretem látni, számomra ő mindaz.. vagyis nála van mindaz, amit nem kaphattam és nem is kaphatok meg. Nem érezhettem milyen egy anya ölelése, nem érezhettem milyen az oltalmazása és higgyétek el szükségem lett volna rá.
Apám.. apám egy nagyon, de nagyon különleges eset, szeretem is és nem is.. eléggé aggresszíven próbálja rám erőltetni az akaratát és azt, hogy mágus legyek, hogy tovább örökítsem a család varázslatait. Éppen eleget edzettünk ahhoz, hogy megtudjam, hogy nem hibázhatok, mert bármikor az életembe kerülhet. Egyszerűen tisztelem őt, mert mégis csak felnevelt, mikor anyám lelépett.
Cedric.. Cedric az én ikertestvérem, egyszerűen semmit sem érzek iránta, se rosszat, se jót. Nincsen nagyon közös témánk, nem tudunk miről beszélgetni, mert sose találkoztam vele. Egy dolgot nem ölt ki még belőlem az apám.. reménykedem benne, hogy talán egyszer Cedrickel sikerül majd kialakítani valamilyen jó viszonyt, hisz basszus az ikrek, az átlagos ikrek is megérzik, ha a másikkal baj van..

Play by

Dominic Sherwood

Ez az én történetem...

Nem tudom, hogy jelenleg hogyan kéne éreznem magam, mivelhogy ilyen helyzetbe még nem is kerültem vagyis ha igen, akkor nem emlékszem rá. Kaptam egy képeslapot, képeslapot a nőtől, aki megszült és utána eltűnt az életemből, átlagos szavak, átlagos írás és még csak tartalma sincs, azonban a végén van a csattanó, egy kérdés.. egy kérdés, találkozni akar velem. Egyszerűen megtehetném, hogy kidobjam a kukába és ne foglalkozzak vele vagy választhatom azt is, hogy válaszolok neki és nemet mondok, esetleg igent mondok neki.. Kérhetnék apámtól segítséget, de tudom mi lenne a válasza, legalábbis nekem fájna a dolog és nem csak lelkileg, hanem fizikálisan is. Nem egyszer csapott át a dolog kínzásba, mikor anyámról kérdeztem.. talán az utálatom és gyűlöletem nagy része tőle származik, mint ahogyan a fagyos és komor személyiségem is. Én nem tudok dalolva mesélni magamról, valakivel beszélgetni, nem ilyen ember vagyok, nem vagyok Cedric.
Három napja gondolkodom, az agyam már zsong és nem tudom, hogy mit tegyek még mindig, éppen ezért most egyszer az életben felvettem a telefonomat, tárcsáztam a képeslapon lévő számot.. Nem érzek nagyon semmit, nem zakatol a szívem, nem izgulok és nem is érzem a vágyat.
- Tessék? - szólal bele valaki kedves hangon. Szinte már dallamos a hangja, kellemes és lágy.
- Fredderick vagyok. - mondom neki, de csak átlagos hangon.
- Jajj, annyira vártam a hívásodat. Na hogyan döntöttél kisfiam? - arcomra értetlenség üt ki, mikor meghallom azt a szót, melyet nem akartam volna tőle hallani. Mindennek nevezhetett volna, csak kisfiának nem. Nem is értem mi jogon mondja ezt, sosem tett semmit, amivel kifejezte volna, hogy a fia vagyok. Nem kéne nekem semmit sem tennem, inkább le kéne tennem a telefont és megmondani neki, hogy nem akarok vele találkozni, egyszerűen ki kéne mondanom.
- Sajnos nem tudok menni, túl elfoglalt vagyok. - mondom neki. Tudom, hogy mit fog erre mondani, hogy mi lesz a válasza és hogyan fogja magát érezni a dologgal kapcsolatban. Ő mindig is ilyen kedves ember volt, legalábbis ezt mutatta a világnak.
- Semmi baj, majd ha lesz egy kis időd hívj. De most rohanok, szeretlek, szia. - és ez volt az a pont, ahol az agyam eldurrant, az erőm elszabadult, elkezdtek remegni az ablaküvegek, lecsaptam a telefont, ezzel párhuzamban elpattantak a villanykörték. Végül kifújtam a levegőt és próbáltam lenyugodni, próbáltam nem felhúzni magam a szavain, de ne megy.. végül kitörnek az ablaküvegek és a következő pillanatban eszméletemet elvesztve rogyok össze, mint egy krumplis zsák.
Nem tudom mennyivel később, de kezdek az eszméletemhez térni, apám arca van előttem, teljesen belemászik a magánszférába. - Figyelmeztettelek volna, hogy ne hívd fel azt a nőt. - mondja epésen, már várom, hogy valami történjen, hogy megkínozzon.. - Legközelebb kikérem a véleményed. - ezzel lezártnak tekintve a beszélgetést elindulok a szobám felé.. nem kellett volna felhívnom, nem kellett volna hallanom a hangját és már tudom, hogy ebből nekem soha semmi jó nem fog származni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Freddrick M. Lowell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadásra várva-
^
ˇ