Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Yesterday at 2:19 pm

Kol Mikaelson

Yesterday at 1:55 pm

Elkészültem!

Kedd Nov. 21, 2017 8:46 pm

Vendégszoba

Kedd Nov. 21, 2017 7:27 pm

Jazz club

Kedd Nov. 21, 2017 6:44 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Kedd Nov. 21, 2017 2:08 am

Jeff szobája

Hétf. Nov. 20, 2017 7:10 pm

Nappali

Hétf. Nov. 20, 2017 6:26 pm

Bárpult

Hétf. Nov. 20, 2017 4:27 pm

Fell Templomának romjai

Vas. Nov. 19, 2017 9:03 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Frederick M. Lowell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Frederick M. Lowell   Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Fredderick Marcus Lowell

Just the sttrong will survive


Becenév

Mark, Fred, Freddie

Titulus

The strongest one

Születési hely, dátum

Denver, 1989. július 21.

Faj

Boszorkány

Átváltozás

-

Család

A család számomra egy teljesen értékelhetetlen dolog, hiszen anyám elhagyott, jobban mondva ott hagyott apámmal, mert én más voltam, mint a kisöcsém. Nem én akartam ezt, nem én akartam elszívni az erejét az anyánk méhében, de megtörtént és ez ellen nem tehetek már semmit sem. Mint gondolható, anyámat utálom és nagyon nem szeretem látni, számomra ő mindaz.. vagyis nála van mindaz, amit nem kaphattam és nem is kaphatok meg. Nem érezhettem milyen egy anya ölelése, nem érezhettem milyen az oltalmazása és higgyétek el szükségem lett volna rá.
Apám.. apám egy nagyon, de nagyon különleges eset, szeretem is és nem is.. eléggé aggresszíven próbálja rám erőltetni az akaratát és azt, hogy mágus legyek, hogy tovább örökítsem a család varázslatait. Éppen eleget edzettünk ahhoz, hogy megtudjam, hogy nem hibázhatok, mert bármikor az életembe kerülhet. Egyszerűen tisztelem őt, mert mégis csak felnevelt, mikor anyám lelépett.
Cedric.. Cedric az én ikertestvérem, egyszerűen semmit sem érzek iránta, se rosszat, se jót. Nincsen nagyon közös témánk, nem tudunk miről beszélgetni, mert sose találkoztam vele. Egy dolgot nem ölt ki még belőlem az apám.. reménykedem benne, hogy talán egyszer Cedrickel sikerül majd kialakítani valamilyen jó viszonyt, hisz basszus az ikrek, az átlagos ikrek is megérzik, ha a másikkal baj van..

Play by

Dominic Sherwood

Ez az én történetem...

Nem tudom, hogy jelenleg hogyan kéne éreznem magam, mivelhogy ilyen helyzetbe még nem is kerültem vagyis ha igen, akkor nem emlékszem rá. Kaptam egy képeslapot, képeslapot a nőtől, aki megszült és utána eltűnt az életemből, átlagos szavak, átlagos írás és még csak tartalma sincs, azonban a végén van a csattanó, egy kérdés.. egy kérdés, találkozni akar velem. Egyszerűen megtehetném, hogy kidobjam a kukába és ne foglalkozzak vele vagy választhatom azt is, hogy válaszolok neki és nemet mondok, esetleg igent mondok neki.. Kérhetnék apámtól segítséget, de tudom mi lenne a válasza, legalábbis nekem fájna a dolog és nem csak lelkileg, hanem fizikálisan is. Nem egyszer csapott át a dolog kínzásba, mikor anyámról kérdeztem.. talán az utálatom és gyűlöletem nagy része tőle származik, mint ahogyan a fagyos és komor személyiségem is. Én nem tudok dalolva mesélni magamról, valakivel beszélgetni, nem ilyen ember vagyok, nem vagyok Cedric.
Három napja gondolkodom, az agyam már zsong és nem tudom, hogy mit tegyek még mindig, éppen ezért most egyszer az életben felvettem a telefonomat, tárcsáztam a képeslapon lévő számot.. Nem érzek nagyon semmit, nem zakatol a szívem, nem izgulok és nem is érzem a vágyat.
- Tessék? - szólal bele valaki kedves hangon. Szinte már dallamos a hangja, kellemes és lágy.
- Fredderick vagyok. - mondom neki, de csak átlagos hangon.
- Jajj, annyira vártam a hívásodat. Na hogyan döntöttél kisfiam? - arcomra értetlenség üt ki, mikor meghallom azt a szót, melyet nem akartam volna tőle hallani. Mindennek nevezhetett volna, csak kisfiának nem. Nem is értem mi jogon mondja ezt, sosem tett semmit, amivel kifejezte volna, hogy a fia vagyok. Nem kéne nekem semmit sem tennem, inkább le kéne tennem a telefont és megmondani neki, hogy nem akarok vele találkozni, egyszerűen ki kéne mondanom.
- Sajnos nem tudok menni, túl elfoglalt vagyok. - mondom neki. Tudom, hogy mit fog erre mondani, hogy mi lesz a válasza és hogyan fogja magát érezni a dologgal kapcsolatban. Ő mindig is ilyen kedves ember volt, legalábbis ezt mutatta a világnak.
- Semmi baj, majd ha lesz egy kis időd hívj. De most rohanok, szeretlek, szia. - és ez volt az a pont, ahol az agyam eldurrant, az erőm elszabadult, elkezdtek remegni az ablaküvegek, lecsaptam a telefont, ezzel párhuzamban elpattantak a villanykörték. Végül kifújtam a levegőt és próbáltam lenyugodni, próbáltam nem felhúzni magam a szavain, de ne megy.. végül kitörnek az ablaküvegek és a következő pillanatban eszméletemet elvesztve rogyok össze, mint egy krumplis zsák.
Nem tudom mennyivel később, de kezdek az eszméletemhez térni, apám arca van előttem, teljesen belemászik a magánszférába. - Figyelmeztettelek volna, hogy ne hívd fel azt a nőt. - mondja epésen, már várom, hogy valami történjen, hogy megkínozzon.. - Legközelebb kikérem a véleményed. - ezzel lezártnak tekintve a beszélgetést elindulok a szobám felé.. nem kellett volna felhívnom, nem kellett volna hallanom a hangját és már tudom, hogy ebből nekem soha semmi jó nem fog származni.avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
Dominic S.
Léptek száma :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Frederick M. Lowell   Vas. Szept. 24, 2017 11:03 pm


Gratulálunk, elfogadva!

Fredderick Lowell

Először is ne haragudj, hogy így megvárattunk! Azaz, egymásra vártunk, de a lényeg, hogy itt vagyok és pötyögök neked. Very Happy
A lapod olvastatta magát és gondolkodóba is ejtett. Akárhonnan nézem, nem lehet túl jó úgy felnőni, hogy az, aki szült, mondhatni, eldobott magától, aztán meg megpróbál visszaédesgetni magához néhány vacak képeslappal. Én a helyedben nem hívtam volna fel, de... nos, meg is lett az eredménye. Hatalmas erőt birtokolsz, ami annak is köszönhető, hogy a testvéred ereje is a tiéd - tehát két ember ereje lakozik benned. Azt hiszem, az embereknek, sőt, minden természetfeletti lénynek van oka félnie tőled. A kérdés csak az, hogy mégis mire akarod használni az erőd? Mi célod van itt? És mit fogsz tenni akkor, ha végre szemtől-szembe kerülsz a testvéreddel, aki kiköpött másod? Legalábbis külsőre. Érdekes ebbe is belegondolni, hogy minden ember mennyire más... még akkor is, ha ikrekről van szó. A belső, az emberi jellem mindig más és más. Nincs két egyforma. De bízom benne, hogy megtaláljátok majd a közös hangot, az egyensúlyt és testvérekként tudtok tovább menni! Nos, nem tartanálak tovább fel, hisz így is megvárattalak. Szaladj, foglald le az arcod és jó játékot kívánok!


Don't underestimate the allure of darkness.
Even the purest hearts are drawn to it.

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
✘ mr. perfect matthew daddario
Léptek száma :
30

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Frederick M. Lowell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ