Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokUdvar

Elisabeth Saltzman
Csüt. Júl. 19, 2018 12:20 pmAlexis Callaway

Alexis Callaway
Szer. Júl. 18, 2018 7:10 pmNappali

Daniella Cruz
Szer. Júl. 18, 2018 6:43 pmPub

Damon Salvatore
Szer. Júl. 18, 2018 5:07 pmAdeen, my offshoot

Damon Salvatore
Szer. Júl. 18, 2018 3:55 pmNappali

Cassidy Hemingway
Kedd Júl. 17, 2018 1:55 amDaniella Cruz

Theodore Storm
Kedd Júl. 17, 2018 12:50 amHalston Sage

Stephanie Stafford
Szomb. Júl. 14, 2018 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmCaralyn Crawford

Caralyn Crawford
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 1 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 20 13

Share | 
 

 Lara & Lio hálószobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Szer. Ápr. 04, 2018 11:09 am

Szabad játéktér.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Pént. Márc. 02, 2018 11:30 pm


To: my husband
Lehet, hogy itt állt teljes életnagyságban előttem, de butaság, sőt ostoba dolog lett volna azzal hitegetnem magam, miszerint ő még az, akit ismertem. Hisz nem volt az. Egy vámpír lett. Gyilkos. Olyan, aki apámmal végzett. Ettől a gondolattól nem tudtam szabadulni. Nem hiába voltam vadász, az istenért! Gyűlöltem, megvetettem az olyan lényeket, mint ami most Lionel volt. Gyűlöltem őt, amiért átváltozott… hogy hagyta, hogy ez történjen vele. Velünk. Sosem bocsátom meg neki, hisz most mindennek vége van. Nem fordulhatunk vissza, nem másíthatjuk meg a múlt történéseit. Belepusztulok majd Lionel hiányába, vagy épp abba, ha nekem kell vele végeznem, de megteszem, mert ez a kötelességem. De a szívem is kötelez. A szívem érez… iránta. Sokat. Mindig. Minden pillanatban csak iránta érez. A lelkem is hozzákapcsolódott, menthetetlenül és megmásíthatatlanul, mégis változott valami. Más lett. Szakadék van köztünk. Míg én ember, ő vámpír. Szakadék. Nem tudom megugrani, képtelen vagyok rá. Nem fogom elérni őt, ahogyan ő sem engem. Mert ezt írta meg a sors. Talán igen… a sors ennyit szánt nekünk. Egy fejezetet, melynek most vége van. S talán arra vagyok hivatott, hogy egy igazi vadász lehessek, akit nem kötnek többé holmi érzelmek senkihez és semmihez. Nyeltem egy nagyot, mikor a mellkasára csapott. Hányszor aludtam azon a mellkason, óvó karjai közt? Meg sem tudom számolni. Hiányzik. Az elmúlt napokban szinte csak sírtam, hisz nem tudtam, hol van. Hiányzott, akartam őt, de… ebbe bele fogok őrülni. A földre pillantottam, ahogy tovább beszélt. Nem akartam hallani, miket mond. Ki akartam zárni a fejemből, de nem tudtam.
- Mert az vagy, Lionel! A fajtátok egyszerűen gyilkos. Emberi vérre van szükséged, hát nem érted?! A változás mindkettőnket érint… végérvényesen. – Tettem hozzá, miközben felemeltem a fejem. A szemeim csillogtak, aztán hátrébb léptem és távoztam. Fegyver kellett. Muszáj volt döntenem, döntést hoznom és elhatároznom magam. Ezt pedig a tudtára is adtam. Lelövöm. Még egy lépés és lelövöm! Az ujjam a ravaszon volt, s ő közelebb jött. Ahogy felém tartott, úgy hátráltam, a kezem szinte remegett. Sosem szokott. Mindig határozottan fogom, ha épp egy gyilkos vámpírra fogom. De most nem, egyszerűen nem ment. Féltem. Mindentől. A megbánástól. A bűntudattól. Tőle. Magamtól. Nyeltem egy nagyot.
- Fejezd be… ne beszélj! Egy szót se többet, könyörgöm! – Sziszegtem halkan, miközben igyekeztem nem hagyni magamnak, miként megtörjek előtte. – Én nem változtam, ugyan az vagyok, aki egykor… aki szeret téged, vagyis szerettelek, amíg önmagad voltál. Ember. Érted?! Ember! – Emeltem meg a hangom, de még közelebb jött. Majdnem elestem, ahogy újabb lépést tettem hátra, mígnem nekiütköztem a falnak. A keze a fejem mellett csapódott a falba, mire összerezzentem. Erősebb lett. Hát persze, hisz vámpír. A vámpírok erősek, veszélyesek… félrenéztem, majd fel rá, egyenesen a szemébe. A fegyvert továbbra is ráfogtam, bár a karom már be volt hajlítva. Kezdtem rájönni, hogy most, ebben a pillanatban, ebben a szituációban képtelen leszek lelőni. De tudtam, hogy meg kellene tennem. Véget érne minden, a közös történetünk, az élete.
- El akarok válni. – Feleltem végül dacosan, miközben az én ajkaim is félmosolyra húzódtak. Nem tudtam, hogy ez miféle reakció is tőlem. Nem tudtam, mit akartam vele elérni: megbántani? A lelkébe gázolni? Elhitetni vele, hogy ennyi volt és nincs tovább?
- Ha nem leszek többé a feleséged, nem akarsz majd visszakapni, nem igaz? Akkor belátod végre, hogy többé nem vagy számomra más egy szörnyetegnél? – Folytattam. Újabb és újabb tőrdöfés lehetett a számára, de ugyancsak a számomra is. Bántottam őt, de nem akartam. Csak… miért nem tűnt még el?! A lehetőséget megadtam neki. Élhetne, nélkülem. Élhetne úgy, hogy soha többé nem találkozik velem, s azt csinál, amit csak akar. Ehelyett nem mozdult mellőlem. A mellkasára pillantottam, lassan leengedve teljesen a kezem. A fegyver végül a föld felé nézett, én pedig már nem tudtam, mit is akarok.613 szó || Lay Lady Lay|| Ne haragudj a késésért, ihlet és kedvhiány, meg miegymás. De kárpótlásnak itt egy hosszabb reag tőlem  || kreditVendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Szer. Jan. 03, 2018 8:00 pm


Lara & Lio
she was all that was home

Fordított helyzetben el sem tudom képzelni, hogyan reagálnék. Egy életre megtanultam, hogy minden helyzetben annak van a legnagyobb szája, aki nem éli át azt. Így, ha most hozzávágnám, akár csak gondolatban, hogy én nem fordulnék ellene akkor sem, ha hazaállítana vámpírként egy kellemes őszi éjszakán, valószínűleg pofátlan lennék, önző és hazug is. Meg kell értenem a gyűlöletét az iránt, amivé váltam, de neki pedig engem kellene megértenie. Valóban jobb volna, ha meghaltam volna? Azt hinném, hogy nem. Pedig a választ én is tudom erre a kérdésre és nem igazán kedvező a számomra. Szeretem őt. És ez a mozgatóizmomat életben tartó kötődés, ami hozzá kapcsol tartott életben. Ha elveszítem, akkor nem marad értelme annak, hogy túléltem. Mert akkor nem leszek győztes, csak túlélő. Én pedig egymagam nem akarok megküzdeni a vámpírság viszontagságaival. Szükségem van rád...
Remegve nyúlnék utána, amikor elrohan tőlem. Előlem. S így is teszek, pár másodpercnyi habozás után, már szinte mögötte termek, hogy megakadályozzam abban, hogy magamra hagyjon. Nem érhet így vége! Nem veszíthetem el Őt. Nekem ő jelent mindent. Ő az életem... ha a szívem nem is ver tovább, azt hittem a tiédben meghallom visszhangját. Látom, ahogyan rám néz. A kihűlt, mozdulatlan vénáimba áramlik a gyűlölködő pillantása. Szavainak éle tőrként vágódik utolsó, leheletnyi reményem torkához, hogy elvágva azt földre kényszerítsen, s hátra lépő, zuhant tartásom jelét adja belső vívódásomnak. A kudarc, mintha megszemélyesülve telepedne vállaimra, érzem, ahogy lehúz az ólom súly, s megrogyok alatta. Nem tudom elviselni, hogy éket ver közénk az, hogy élek...
 - De hát itt állok előtted, a fenébe! - csapok indulattal a mellkasomra, ha máshogy nem is, szavakkal kell meggyőzzem, hogy én - én vagyok.  - Nem haltam meg. Nekem is új ez a helyzet, de nem mondhatsz le rólam ennyire egyszerűen, csak azért mert változáson megyek keresztül. Miért azonosítasz gyilkosokhoz?? - a hangom emelkedik, pedig csalódásom párhuzamosan növekedik bennem. Hogy tudnék lágyan szólni, amikor az életemért kell megküzdenem?!  
Hátrébb lép, s én úgy lépek előre. Érzem, hogy a fájdalom átalakul bennem, s formál valamivé, mi Lara előtt még soha sem voltam. Dühödt vagyok. Kétségbeesett. A fejem folyamatosan csóválom, próbálom meglelni a megoldást, hiába tűnik lehetetlen küldetésnek.  - Igen? Lelőnél? - lépek közelebb hozzá határozottan, s szemeim bár áznak szegleteikben, nem adom meg magam. Még nem. Újabb lépés, hogy a kezében tartott fegyver mellkasom falának préselődjön.  - Tessék! Gyerünk, akkor tedd csak meg... - tárom szét a karjaim, állam kissé felszegve.  - Ha így gondolod, akkor Te vagy az, aki változtál és nem én... - olyan halkan jegyzem meg, ahogyan ő, csak még több éllel hangszínemben. Újabb lépést teszek, karját kénytelen behajlítani.  - Komolyan? Ultimátumot adsz? - fel kell nevetnem a fájdalomtól, de hangom erőtlen és értetetlenségemről árulkodik. Nincs benne gyűlölet, ó, az én szemeim egészen másról árulkodnak. Olyan közel lépkedek hozzá, hogy hátával beleütközzön bármibe- amit maga mögött talál. Én ugyanis nem állok le, amíg egyik tenyerem feje mellett a támaszának nem csapom.  - Nem fogok elmenni... úgyhogy fogd azt a fegyvert és legyél vadászkisasszony! - húzódom olyan közel hozzá, hogy ha a kezében továbbra is ott a gyilkos eszköz, már szúrja a felszínem, de ajkaim mégis épp elég közel legyenek övéhez, s halljam szívverésének dallamát, légzésének ritmusát és belelássak a lelkébe szemeim keresztül.  - A feleségem vagy, ha tetszik, ha nem! - félmosolyra görbítem ajkaim, majd türelemmel várakozva nézek rá. Ha a fegyver elsül, biztosan elsuhanok a szoba túl végébe, de a házat nem hagyom el. Nem lennék képes rá. Még nem. Így nem...

'cause I wanna touch you Baby...
annyira sajnálom, hogy ennyit késtem    || ••
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Kedd Nov. 28, 2017 2:45 pm


To: my husband
Ép ésszel felfogni ezt?! Ezt, ami történik?! Nem, képtelen voltam. Egész testemben feszültem meg, ideges voltam, ingerlékeny és úgy éreztem, bármelyik pillanatban robbanhatok, akár egy bomba. A férjemből vámpír lett! Vámpír, egy gyilkos vámpír, aki mások vérét veszi… aki másokat megöl… kegyetlenül. Minden vámpír egyforma. Ezt már réges-rég megtanultam és épp ezért fájt őt most olyannak látni, olyan lénynek, akit szívből megvetettem. Nem véletlenül léptem a vámpírvadászok kikövezett útjára. Nem véletlenül öltem meg annyi vámpírt már az elmúlt években… meg akartam védeni saját magamat és a várost is. Ha kell, akkor ezúttal Lioneltől kell megvédenem. Nem igaz? Ez a helyes. És ezt ő is tudja. Nem akarhat manipulálni vagy befolyásolni. Ó, mondjuk manipulálni aligha tudna, hisz a verbéna napi szinten megfordul ebben a házban és igen, védem magam vele.
Láttam, hogy remeg. A kérdésre nem reagáltam, csak kirohantam, hogy fegyvert ragadva ráemelhessem azt. Az én kezem is remegett, ahogy felé tartottam, de nem akartam megenyhülni. Nem volt erre esély. Nem lehetett esély. A kérdésre végigfutott rajtam valami. Valami érthetetlen. Idegessé váltam tőle, a hangom megemelve válaszoltam hát.
- Hogy miért nem adok esélyt?! Egy vámpír ölte meg apámat! A vámpírok gyilkosok, Lionel! Lehet, hogy el akarod velem hitetni, hogy te más vagy… de nem! Szörnyeteg vált belőled! A valódi lényed teljesen odaveszett, még ha most másképp is gondolod… az a férfi, akit szerettem, az, akibe éveken keresztül szerelmes voltam, az most halott, Lionel. Meghaltál abban a balesetben. – Magyaráztam, aztán hátrébb léptem. Nyeltem egy nagyobbat.
- Ne gyere közelebb vagy tényleg lelőlek… - Ezt már suttogva, elhaló hangon tettem hozzá. Ne jöjjön ide… nem akarom. – Nekünk együtt így… nincs jövőnk. – Tettem hozzá, továbbra is őt fürkészve. – Most elmehetsz… kapsz egy kis előnyt, Lionel. De egy nap… megtalállak és… meg foglak ölni. – Keményítettem meg végül a hangom és a tekintetem is erről árulkodott. A határozottságról. A nehéz pillanatokban komoly döntéseket kell hozni. Mint most… nekem. És meghoztam. A kérdés az volt, hogy Ő él-e a lehetőséggel, amit tálcán kínáltam neki. Menekülhetett, eltűnhetett volna örökre a városból és az életemből, ezáltal életben maradva… vagy maradhatott, hogy elkezdhessük az élet-halál harcot kettőnk közt.349 szó || Lay Lady Lay|| So sorry || kreditVendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Vas. Nov. 26, 2017 7:01 pm


Lara & Lio
she was all that was home

Hazafelé csak azon járt az eszem, hogyan fogom elmondani Larának, ami történt, mert pontosan tudtam, hogy a szavaimmal én magam kivájni az éket közénk. Távolságot szül majd az, amivé lettem. Az ébredésem pillanatától kezdve gyűlölöm azt, ami vagyok. Ha elveszítem miatta a nőt, akit szeretek - biztosan csak még rosszabb lesz. A gond az, hogy nem hiszem, hogy tudnék nélküle élni. Már egyébként is levedleném a bőrömet, ezt az új, iszonyatos bőrt magamról, hát még ha a gyűlöletével együtt kell élnem. Arra már biztosan nem lennék képes. Tudom, hogy ez a mostani állapot elviselhetetlen, de mégis csak ez vagyok mostantól, bízom abban, hogy a keveset, ami belőlem maradt, megbecsülhetjük valahogyan. Bárhogyan. Nem mintha én bíznék magamban, vagy abban, hogy nem jelentek most és a jövőben veszélyt rá, de nem tudok elszakadni tőle. A tekintetében nem látok mást, csak félelmet. Egyszerre akarok messzire rohanni attól a gyomorbukfencezéstől, amit a pillantása okoz és szeretnék nyugtatóan hatni rá. Ellenkező esetben, én is így reagálnék, de azt hiszem szívesebben lennék azon az oldalon. Semmi nem fáj jobban, mint az, ha akit szeretünk fél tőlünk, vagy... undorodik.
 - Ne csináld ezt. - emelem meg a kezeim, tenyérrel felé - védekezően. Én megpróbálok mindent. Igyekszem hatni rá. Szeretném, ha az új énemmel megbarátkozhatnánk. Ő is. Én is. Hiszen még nekem sem sikerült. Mindez azonban nem fog menni, ha ő eltávolodik tőlem, ha undort és gyűlöletet vetít felém. Megpróbálom tartani a szemkontaktust, közelebb menni óvatosan, puhán. Minden lépésem alatt úgy érzem, mintha aknamezőn járnék.
Ahogy beszélni kezd, úgy érzem minden egyes szó egy tőr a szívembe. A halott, nem dobogó szívembe. Érzem a fájdalmas szúrást a belső falaimon, amikor gyilkosnak nevez, végül kimondja, hogy én ezt nem élhetem túl. Megint nem. A szám eltátva, elgyengülten csóválom a fejem. Kiverne a víz, ha lehetséges volna. A térdeim remegnek, miközben hátrálok.  - Meg akarsz ölni? - esélyem sincs tovább beszélni, mikor kirohan a szobából. Az életem, a feleségem, a nő, akit szeretek... menekül előlem. Nyelnem kell egy méretes gombócot, mielőtt utána sietnék. A lépteim fürgék, pedig érzem, hogy a csontjaim legszívesebben szétesnének a kétségbeesés súlya alatt.  - Kicsim... - lihegem haladva utána, de mire beérem már fegyverrel a kezében fordul felém. Továbbra is tátott szájjal nézek rá, képtelen vagyok elhinni, hogy valóban fegyverrel a kezében néz rám, készen rá, hogy véget vessen az életemnek. Megtorpanok, újra, ismét védekezően tartom fel a kezeim.  - Miért nem adsz egy esélyt? - halkan mondom, szinte csak búgom előre, miközben lassú, óvatos, a mostanra megszokott tempómmal közelítek felé.  Be fogom bizonyítani, hogy nem bántanám őt soha! És küzdeni fogok kettőnkért. Látnod kell, hogy kész vagyok érted harcolni és biztonságban, nyugodt légkörben szeretni Téged, ahogy eddig is...


'cause I wanna touch you Baby...
ó jaj...   || ••
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Csüt. Nov. 09, 2017 3:07 am


To: my husband
Nem, nem, és nem… ez nem történhet meg velem. Nem történhet meg velünk! Képtelen vagyok felfogni. Egyre csak ez és ehhez hasonló dolgok visszhangoztak a fejemben. Ideges voltam, és fel akartam ébredni ebből az ostoba rémálomból! Mindig is gyűlöltem a vámpírokat, amióta csak tudtam a létezésükről. Az apámmal is egy ilyen szörnyeteg végzett. És most… és most Lionel is azzá vált?! Nem, ez képtelenség. Nyeltem egy nagyobbat, majd ahogy észleltem, hogy megmozdul, egyből ráemeltem a tekintetem, ami… nos, eléggé ijedt volt. Tükröződött a szememben minden félelem, egyszerűen nem tudtam palástolni előtte. Féltem. Rettegtem attól, hogy bántani fog. A vérszomját nem tudja a végsőkig elnyomni, nem igaz? … A vámpírok ölnek. Emberi vérért, hisz az élteti őket. Mint nekem, a normális embernek a levegő, neki épp annyira van szüksége a vérre. Szánalmas. Nem, ez inkább undorító.
- Maradj ott! – Emeltem meg a hangom, ami majdnemhogy kiabálásra ment át. Lionel arcát fürkészve felrémlettek bennem a közös emlékeink. Például az, amikor először táncoltunk. Vagy az első alkalom, amikor együtt aludtunk. Tisztán emlékszem rá… ugyan egy ágyban aludtunk, de egymáshoz sem mertünk eleinte érni. Csak feküdtünk egymás mellett, egymás felé fordulva és úgy néztük egymást, mintegy tisztes távolságból. Ő nem akart lerohanni, én meg… kivártam. Kivártam a megfelelő alkalmat, hogy a közelébe férkőzhessek. De eszembe jutott az is, amikor megkérte a kezem. Aztán az esküvői táncunk… Megráztam végül a fejem. Nem, most nem volt szükségem ezekre az emlékekre! Az, akivel mindezeket átéltem: halott volt. Lionel nem volt többé. Aki előttem állt, az csak egy emberbőrbe bújt szörnyeteg volt. És ez fájt a legjobban.
- Nem, Lionel. Ez már nem te vagy… vámpír lettél. Egy gyilkos. Embereket ölsz majd. Nem, én ebben nem veszek részt! Nem… és te sem. – Suttogtam, de végül csak kimondtam azt, ami a fejemben járt. - Nem maradhatsz életben így… vámpírként… nem. – A fejemet ráztam meg gyengén. A kezére pillantottam, majd fel rá. Hátrébb léptem egyet, aztán sarkon fordulva kirohantam a szobából. Magam előtt láttam újra azt, amikor apám meghalt a vámpír keze, avagy fogai által. Lehet, Lionel váltig állította, hogy nem bántana soha, de kételkedtem benne. Másrészt vadászként nem szabadott megengedtem magamnak azt, hogy az érzéseim elhomályosítsák az ítélőképességem. Ezúttal sikerült előszednem az egyik fegyvert, azzal indultam vissza. Fatöltényekkel volt tele a tár. A kezem remegett, nem tudtam, képes leszek-e meghúzni a ravaszt. Néhány lépésre álltam meg a szoba bejáratától, ha ez idő alatt nem jött ki onnan. Ha követett, akkor egyszerűen csak felé fordultam, úgy tartottam rá a fegyvert. Az arcomon minden érzelem tükröződött, beleértve a kétségbeesést és a tehetetlenséget is. A szemeim csillogtak, a könnyek utat akartak törni maguknak.431 szó || Lay Lady Lay|| Drágám   || kreditVendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Szer. Nov. 08, 2017 11:04 pm


Lara & Lio
What about all the plans that ended in disasters?

Éreztem, ahogy a szavaim láthatatlan tőrt alkotnak, egy egységként, hogy átdöfjék a szívemet és elszakítsanak attól a nőtől, akivel életem végéig terveztem. Sőt, még azután is. Fájdalmas beismernem, hogy elbuktam, hogy talán a figyelmetlenségem miatt veszítettem el. Önző akarok lenni, mellette maradni. Jól tudom, hogy ebben a formámban már veszélyt jelentek, ezért undorom a gondolatától is, hogy kitegyem ennek. Porcelán bőrével keretezett csodálatos íriszein látom, hogy nem érti szavaim. Én sem akarom érteni őket...
Képtelen vagyok úgy csókolni őt, hogy közben ne azt mantrázzam magamban, hogy most tehetem utoljára. Emiatt gyenge, erőtlen és baljós pecsétként történik. Úgy húzódom el, hogy közben jól tudom, valami véget ér. Megpróbálom fejemben összekirakózni az erre a helyzetre vonatkozó megfelelő szavakat, de úgy hiszem nem sikerül. Látom, hogy fejében lassan megtörténik a felismerés, rádöbben, hogy valami nincs rendben, hogy már nem az vagyok, aki elment itthonról. Nyelnem kell, próbálok erős maradni, de minden szóval eltaszítom, majd ahogy jeleim megmutatom, már tudom... kimondja, hangosan. Én pedig most először hajtom le fejem, undorom nem leplezve előtte. Aprókat bólintok, kezemmel nyúlnék érte, de elrántja övét. És tudom, már tudom, hogy elveszítelek...
 - Lara... - megpróbálok hozzá közelebb mászni, lassan, óvatosan. Nem tudok lemondani róla. Nézem őt és tudom, hogy hozzám tartozik. Ha elveszítem, abba biztosan belehalok - ezúttal tényleg. Ő éltet. Miatta élek. Gyűlölöm azt, akivé váltam, azt, aki lettem, azt aki vagyok. Szégyellem magam.
Felpattan mellőlem, látom, hogy menekül, hátrál. A szekrényben kutat, én pedig magam is felegyenesedem, lassan, óvatosan. Tudom, hogy minden mozdulatom most gyilkosa lehet kapcsolatunk meglévő darabjainak, de ha bármi mód van rá, hogy meggyőzzem, én vagyok az, aki szerette őt eddig is... akkor meg kell próbálnom. Védekezően felemelem lassan karjaim, tenyérrel felé. - Kérlek, figyelj rám... - látom, hogy mennyire labilis, minden lefelé hullik, de nem nyúlok utánuk. Nézem őt, továbbra sem mozdulva. Szavakkal kell meggyőznöm, bármilyen mozdulatom most halálos lehet. Nem rá. Sosem bántanám... Kettőnkre. A szívemre. - Én vagyok az, tudom kezelni... nem foglak Téged bántani, sosem tenném. - egy bátortalan lépés, puha, könnyed, mintha szilánkokon sétálnék. - Higgy nekem... - nyújtom a kezem felé, bízva abban, hogy elfogadja és visszaül velem az ágyra. Muszáj. Nem történhet meg velem. Az idilli kapcsolatunknak, nem lehet így vége. Nem...


'what about us?
kicsim...  Sad || ••
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Szer. Nov. 01, 2017 12:54 am


To: my husband

A szavaira kikerekedtek a szemeim. Nem tudtam, hogyan érti, de úgy éreztem, a mellkasomra mázsás súly helyezkedik el hirtelen. Rossz érzésem támadt a szavaitól és annak, amit sugalltak. Már csak ennyi maradt neked, Lionel? Egy emlék? Mégis… miért? Nem tudtam, mi történt vele pontosan, de azt tudtam, hogy minél előbb válaszokat akarok kapni.
A csókja sem volt olyan erőteljes, szenvedélyes, mint egykor. Megrémisztett. Már nem szeret? Erről lenne szó? Más hirtelen nem jutott eszembe. Hagytam elszakadni, majd úgy néztem rá. Már a nyelvem hegyén volt egy kérdés, miszerint van-e valaki más az életében rajtam kívül (és feltehetőleg igazából nála töltötte az elmúlt heteket), mikor belekezdett. Ahogy kiejtette a száján azt, hogy meghalt, egy pillanatra megállt bennem az ütő és úgy éreztem, levegőt sem kapok. Hogy mi? Meghalt? De… de itt van előttem. Akkor mégis hogyan? Hátrébb húzódtam tőle. Féltem, hogy ezek után még mit fog mondani. Vagy… mi is ő… mi? Nem… nem, ő nem változhatott át… Lassan, iszonyú lassan rakódott össze bennem a kép. Balesete volt, meghalt… de élt, itt volt előttem. Jéghideg volt a keze. Ő nem lehet más, csak… És ekkor elváltozott az arca. Láttam az ereket megjelenni a szeme körül. A tekintete más volt. Akár egy szörnyetegé… és az agyarai, ahogy megnagyobbodtak. Felemeltem a fejem és nyeltem egy nagyobbat.
- Vámpír vagy. – Ejtettem ki a szavakat kétségbeesve, mégis egy cseppnyi gyűlölettel a hangomban. Az apámmal vámpírok végeztek. Láttam magam előtt a képet, egy pillanat alatt újraéltem azt a kegyetlen éjszakát, ami összetörte a békés Mystic Fallsról alkotott ábrándjaimat. A vámpírok gonoszak. Egytől-egyig. Nem számít, hogy ki mit mond. Gyűlöltem az összeset és most Lionel egy volt közülük. Ahogy a kezem után nyúlt, elrántottam tőle. Nem engedhettem, hogy hozzámérjen. Többé nem.
A szemeit figyeltem, miközben készültem lemászni az ágyról. Nem csak hogy gyűlöltem a vámpírokat, de vadásztam is rájuk apám halála után. Megesküdtem, hogy békés kisvárosi életet teremtek mindenkinek, aki itt él. És most szembekerültem életem szerelmével. Házasok voltunk, kimondtuk a boldogító igent. De ott volt az az ígéret… az, hogy ez addig tart, amíg a halál el nem választ. Irónikus mód most itt volt előttem Lio. Halott volt. Az érzéseim iránta még éltek, de a vámpírléte iránti gyűlöletem legalább akkora volt.
Ahogy lemásztam az ágyról, egyből a szekrényhez léptem. Kétségbe voltam esve. Féltem. A szívem zakatolt és úgy éreztem, menten kiszakad a helyéről. Fegyverek után kutattam, de hirtelen minden kiesett a fejemből. Kétségbeesve toltam félre a ruhákat, tárgyakat. A szemem sarkából néztem el néha a férfira, de ha közeledett, akkor egyből hátrálni kezdtem tőle.
● 418 szó  ●Lionel  
●●
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Hétf. Okt. 16, 2017 2:39 pm


Lara & Lio
she was all that was home

Nem tudom, hogy lehetséges-e feldolgozni a tényt, hogy elveszíthetem azt, aki lényegében az életem jelenti. Nem tudom, hogy van-e rá gyógymód, hogy a fájdalom megszűnjön, ha majd elfordul tőlem. Nem tudom, hogyan fogok a szemébe nézni és nem tudom, nem hiszem, hogy eltudnám viselni a gyűlöletet a szemeiben. Azokban a szemekben, amikben viszont láttam magam nevetni, most majd azt látom, hogyan távozom. Képtelen vagyok rá. Kevés vagyok. Gyáva. És egy váztalan, puha forma... Csúfoljanak akárminek, nem vagyok rá kész, hogy elveszítselek. Nem. Nem. Ez velem, nem történhet meg...
Átölelt. Éreztem karcsú, törékeny karjait nyakam köré tekeregni, az illatát, a negédes illatát, a puha haját, a bőrének kellemes sajátosságát és elvesztem. Tudtam, hogy a vesztembe rohanok, amikor ide jövök, amikor haza jövök, de nem tudok elszakadni tőle. Nem téphetem ki a szívem. Nem fordulhatok el tőle, nem sétálhatok el. Ahhoz túlságosan szeretem. Elhúzódna, kihátrálna az ölelésemből, de nem engedem. Nem lehet, mert én már tudom, hogy most ölelhetem utoljára, és minél tovább tartom a karjaimban, annál messzebb van az a pont, hogy kimondja, többé látni sem bír. Nincs rosszabb annál, ha meggyűlöl, ha megvet, ha szánakozóan néz rám. Ennél nem lehet rosszabb. Nem létezik rosszabb...
Kezemben tartom övét, a bőreink egymáson simulnak, ahogyan én tettem meg vele. Nyelnem kell az emlékre, rendeznem arcizmaim, mégis a szívem felrobban és millió darabban távozik testemből, hogy talán összefüggéstelenül beszéljek hozzá, rólunk... neki. Kétségbeesésében a mozgatóizmom újabb ritmust diktál, hevesebben ver, mint eddig bármikor, pedig ... igazából már nem ver soha többé. És ez ijesztő. Hangom elcsuklik, lepillantok kettők közé, amikor puhatolózni kezd bársonyos hangján.
- Mert csak ennyi maradt nekem, Larissa... - megdöntöm fejem, kissé rekedtes hangom, miközben ellágyultan nézek rá. Abból, hogy teljes nevén szólítom, már tudhatja, hogy valami nagyon komoly baj lehetett. Kibicsaklik belőlem, hogy balesetem volt, ő pedig rögtön törődön nyúl értem, és az érintése ahelyett, hogy simogatna, inkább csak összetör. Felcsúszik arcélemre a két tenyere, én pedig enyhén rázva fejem megpróbálok ellenállni a kísértésnek, hogy belecsókoljak puha tenyereibe. Közelebb húzódik hozzám, én pedig nem tudom megakadályozni abban, hogy ajkait enyémekre tapassza. Erőtlenül, éppen csak belecsücsörítek a csókba, mire már véget is ér, szemeim mégis lehunyva maradnak ezt követően is. Még egy-két másodpercig.
- Mert... mert... - elakad a hangom, végül csuklóira fonódnak ujjaim, hogy lágyan lehámozhassam magamról, s ez jobban fáj, mint a lőtt seb. - Meghaltam. - nyelek egy nagyot, majd kihúzom vázam és szembe nézek vele. Tudván, mennyire ostobán hangzik ez, megengedem szemfogaimnak, hogy előre törjenek és megmutatom azt, aki belőlem maradt.  - Kérlek, ne ijedj meg, nem foglak bántani... - húzom vissza őket, amennyire csak tudom, s próbálom eltüntetni szemeim körül is a vörös lefutásokat, lenyomatait annak, mivé váltam. Nyúlok kezei után, próbálom a közelemben tartani. Bármit megtennék, hogy megoldjuk ezt, együtt. Belehalok - ennél is jobban... - ha elveszítem. Nem tudnék nélküle élni, olyan számomra, mint halandó embernek a levegő. Lara jelent nekem mindent. Muszáj vagyok belé kapaszkodni és megpróbálni meggyőzni őt arról, hogy ugyanaz vagyok, aki voltam.

'cause I wanna touch you Baby...
remélem jó lesz!  zavarba jöttem  || ••
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Kedd Okt. 10, 2017 11:48 pm


To: my husband

Annyira boldog voltam attól, hogy láthatom őt, hogy újra itt van és érinthetem, hogy nem igazán figyeltem az intő jelekre. Például a jéghideg kezére. Egyszerűen a boldogság elöntötte a szívem, az elmém, az egész testem és kikapcsoltam, immunissá válva ezekre a furcsaságokra. Boldog voltam, hogy Lionelt láthatom. Élt és látszólag semmi baja sem volt, azon kívül, hogy átfagyott odakint.
Hosszan öleltem, szorosan, szinte már-már görcsösen kapaszkodva belé, miközben a kérdéseimmel bombáztam, amiből rengeteg volt, mégis csak néhány jutott eszembe. Elszakadtam volna tőle, hogy rá tudjak nézni, azonban nem engedett. Itt már egy kis részem sejtette, hogy baj van, de a rózsaszín ködtől még homályosan láttam ezt.
A kezeit melengettem, mikor végre megszólalt. Olyan szavakat ejtett ki a száján, amik nem túlzottan illettek bele a helyzetbe. Egyszerre volt kedves tőle és egyszerre vetett fel bennem kérdéseket. Nyitottam volna a szám, hogy megszólaljak, de ő tette ezt meg elsőnek. Az első találkozásunk? Valamiért mosoly szökött az ajkaimra és így hallgattam, ahogyan visszaidézte a közös élményt. Vagyis sokkal inkább az akkori érzéseit. De a keserű nevetése késként hatolt a szívemig. Mi a baj, Lionel? Miért látlak ennyire szomorúnak? Mintha kétségbeesetten kapaszkodnál valamibe, amit már nem érhetsz el. Mi a fene történt veled? Ezek a kérdések kergetőztek a fejemben, az elmémben.
- Miért idézted fel az első találkozásunkat? – Kérdeztem halkan, szinte alig hallhatóan. És ekkor mondta ki, hogy mi történt vele. Nyeltem egy nagyot, lefagyva figyeltem néhány pillanatig, majd a vállaira csúsztattam a kezem, onnan a nyakára, onnan pedig az arcára. Két kézbe fogtam azt, úgy néztem rá, a szemeibe.
- Hogyan történt? És melyik kórházban voltál? Miért nem értesített engem senki erről?! – Halmoztam el újabb kérdésekkel, miközben egyre mérgesebbé váltam. Hisz tudnom kellett volna, hogy baj van! Tudnom kellett volna… ott kellett volna lennem vele, mellette, hogy segíthessek neki. A szívem hevesen vert, ki akart szakadni a helyéről. A szemeit fürkésztem hosszasan, a tekintetemet az övébe fúrva. Aztán az ajkaira pillantottam és odahajoltam egy csókra, mielőtt válaszolhatott volna akárcsak egyetlen kérdésemre is. Még akartam egy pillanatot, mielőtt rám zúdítja a valóságot, azt, hogy mennyire rossz feleség vagyok, amiért nem voltam mellette a nehéz időkben. Az ajkaitól elszakadva néztem fel rá újra.
● 358 szó  ● remélem, jó lett
●●
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Vas. Okt. 08, 2017 8:50 pm


Lara & Lio
she was all that was home

Ha megtalálod, akit keresel egész életeden keresztül - akkor többé nem tudsz létezni nélküle. Nem a fiatalkori, naiv szerelmekre kell gondolni, persze, maguktól értetődik, hogy léteznek és erősebb és erőteljesebb formájuk is van, de az igazi, a tomboló és egyszerre gördülékeny sima szerelem, a valódi, ami pumpálja a vért az ereidbe, az majd később - érettebb fejjel fog beköszönni. Márpedig, ha egy férfi szerelmes lesz, azt nem veheti félvállról. Minden követ meg kell mozdítania a nőért, akit szeret. Lara a mindenem lett. Lassan, idővel, arra ébredtem, hogyha nincs mellettem - fél vagyok. Vele együtt, egy egész. És a balesetből felriadva már tudtam, hogy elveszítettem őt. Ezen túltenni magam, nem sikerült. És soha nem is sikerülhet. Visszavonhatatlanul szerelmes vagyok a feleségembe! Büszke és boldog lehetek, amiért a kettőnk kapcsolata sosem fakult meg, vagy vált megszokottnak csúfolt egyszerűséggé. Érzem őt. Minden szívdobbanásomban éreztem, akkor is, ha nem látszott és akkor is, ha nem mondtam. És a gondolat, hogy elillanhat, mert... más lettem, fáj. Belülről gyilkol. De nem tudok tovább halott maradni. Látni akarom és érinteni.
Ahogy tekinteteink találkoznak, hirtelen, hideg zuhanyként ér a felismerés - meg fog történni. El fog ítélni, meg fog gyűlölni és undorodni fog tőlem. Hát nem lett volna jobb halottnak maradni a fejében, mint valaminek, amit képtelenség felfogni? Ami gyűlöletet táplál belé?! Nyelnem kell, ahogy látom, hogyan zajlik végig arcán a felismerés, ami a pillanatot illeti. Nem tudom belemagyarázni, hogy az éjszakai kóma miatt képzeleg, ahhoz már késő. Megérint, én pedig rántanám reflexből el a kezem, mert tudom - árulkodóan hideg. Ám mielőtt még bármit is tehetnék, ölelésbe von magához. Én pedig úgy érzem, beletudnék halni a boldogságba, hogy ismét ölelhetem...
Keserű nyögéssel fúrom arcom hajába, illatos, negédes aurájába, hogy érezzem, hogy szimatolhassam, hogy magamba véssem a pillanatot. A pillanatot, amikor még nem tudod, hogy gyűlölsz engem. Hallom a hangját, hallom kétségbeesését és kiérzem szeretetét. Bárki örülne ennek a törődésnek, de engem fojtogat most, hogy meg kell osszam vele, mi vagyok én - mi történt velem. Nyelnem kell, rendeznem arcizmaim, bólogatnom, tudatván, mindjárt, máris, mindjárt megsúgom... Csak kellesz még a karomba, még egy kicsit, kérlek! Hiába húzódna volna el azonnal, nem engedem. Nem lehet. Karjaim feszesen tartják meg karcsú, törékeny és gyönyörű alakját. Belefúrom orrom arcperemébe, kandúrosan bújom és élvezem. Mintha csak utoljára tehetném, bár örökké tarthatna. De mit tegyek, ha túl rövid az örökkéd?!
Pár másodperc és magam tolom el lágyan, hogy tenyeremmel puha tincsein szánkázhassak végig, érintve számos pontján, hogy aztán ellágyult és bocsánatkérő ábrázattal keressem kisírt szemeit. Épp elnyitom a szám, amikor kezei közé fogja enyémet és melengetni kezdi. Ahogy kijelenti a nyilvánvalót, hogy hideg a kezem, rögvest bólogatni kezdek, ajkaim vékony vonallá formálva.
- Olyan gyönyörű vagy... - rekedtes hangon szólalok meg, fürkészve arcvonásait. A dús, telt ajkakat pásztázzák szemeim és savanyú, fájdalmas mosoly szökik arcomra. - Emlékszel a találkozásunkra? Összeütköztünk és rögtön a karjaimba zártalak, mert... mert azt gondoltam, hogy az ütközés közöttünk összetörhet. - keserű a nevetés, ami feltörik belőlem, miközben hangom megremeg, ujjaim szintén. Homályosul a látásom, de lefogom férfiatlan könnyeim és kihúzom vázam. A hajával babrálok szabad kezemmel. Ezt az érzést magammal kell vinnem... Téged. - Balesetem volt. - állam szegve nézek határozottan a szemeibe, mindezt úgy közölve, mintha legalábbis bocsánatot kérnék érte. És így is van. A valóságban még sem emiatt kérem, hanem a folytatásért.

n e v e r
remélem jó lesz!  zavarba jöttem  || ••
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   Kedd Szept. 26, 2017 3:23 am


To: my husband

Rettenetesen aggódtam. Hetek teltek el úgy, hogy semmit, de szó szerint semmit nem tudtam Lionelről. Nem tudtam, mi történt vele, hova indult, kivel volt… a telefonját sem vette fel, pedig nem egyszer próbáltam hívni. A rendőrséget is értesítettem az eltűnéséről, de azóta sem került elő. Már a legrosszabb is megfordult a fejemben, méghozzá az, hogy valami komoly baja esett vagy netalántán meghalt, de… nem, ezt az agyam nem akarta elfogadni. Képtelen lettem volna belenyugodni, ha kiderült volna, hogy meghalt. Néha azzal nyugtattam magam, hogy csak elment egy kicsit kiszellőztetni a fejét és… nem, igazából bárhonnan néztem, nem lehetett az, hogy csak úgy fogja magát és eltűnik. Valami oka volt, hogy eltűnt és…
Minden este ilyen gondolatokkal hajtottam álomra a fejem. Forgolódtam. Sőt, az utóbbi napokban már nyugtatót vettem be, hogy egyáltalán aludni tudjak, annyira ideges voltam. Minden nap gyomorgörccsel keltem fel, élő zombiként járkáltam a lakásban és a városban is, vagy amerre épp „kedvem” támadt.
Ez a nap is ilyen volt. Korán reggel keltem, hogy mindent ugyan úgy csináljak, az elejétől a végéig: sorban felhívni Lio ismerőseit, barátait, a rendőrséget, aztán ha nem kapok semmiféle pozitív visszajelzést, akkor végigjárni a városban a kedvenc helyeit és így tovább. De ez a nap is eredménytelenül ért véget és én evés-ivás nélkül, egy zuhanyzás után zuhantam be az ágyba. Gyűlöltem azt, hogy egyedül voltam. Az ágy hűvösnek, a szoba ridegnek tűnt így, hogy egyedül voltam benne. Sőt, maga a lakás is teljesen idegen volt már, amióta Lionel eltűnt. A plafonra meredtem, majd el az éjjeli szekrényen heverő dobozra, amiben a tabletták voltak. Be kellett volna vennem… és fel is ültem, magamhoz vettem a pohár vízzel együtt. A kezem remegett. Kezdtem teljesen kikészülni és nem tudtam eldönteni, hogy a gyógyszerek miatt-e vagy más miatt.
- Hol lehetsz, Lionel? Ugye… nem történt semmi baj? … Kérlek, gyere haza végre… - A könnyeim eleredtek, ahogyan magam elé suttogtam ezeket a szavakat, mintegy értelmetlenül. Aztán idegesen a földhöz vágtam a poharat és a gyógyszeres dobozt is, majd a hajamba túrtam mindkét kezemmel. Tehetetlen voltam. Végül így, ilyen lelkiállapottal feküdtem le. A takarót öleltem, markoltam szorosan, mintha Lionel lenne az, de nem ő volt. Hiányzott, rettenetesen és úgy éreztem kicsit, mintha az ő hiánya visszasodorna abba a pokolba, ahol voltam, mielőtt megismertem őt.
Álomba sírtam magam. Aztán, mintha csak megéreztem volna, hogy visszajött… felpillantottam. A könnyeim már rég felszáradtak, hisz órák óta aludtam, de az, hogy Lionelt láttam magam előtt… felért egy… nem is tudom. Mondjuk úgy, nem hittem a szememnek és azt hittem, a képzeletem játszik velem. Épp ezért még a nevemre sem reagáltam, csak fürkésztem őt, úgy, mintha még sosem láttam volna. Lassan pedig felismertem a megbánást az arcán. Olyan szomorúnak tűnt. Összehúztam kissé a szemem, aztán ahogy hozzámért, összerezzentem. Ő az… itt van. A keze után nyúltam, amit ahogy megfogtam, hidegnek véltem. A szavai viszont egy kicsit talán kizökkentenek az esetleges gondolatokból és felülve egyből, lendületből megölelem.
- Hol voltál eddig?! Tudod, hogy mennyire aggódtam? Mi történt? Lionel… mondj valamit, kérlek! – Szakadtam el tőle annyira, hogy ránézhessek. Rajtam sem láthatott túl sok pozitív érzelmet. Láthatta, hogy kisírtam a szemeimet, láthatta, hogy aggódtam és az elmúlt hetek miatt nyúzott is lettem. De végre itt volt és hinni akartam benne, hogy van magyarázata az elmúlt hetekre és arra, hogy mi is történt pontosan. A kezét fogtam ismét meg, két kézbe. Melengetni kezdtem.
- Hideg a kezed… - Jegyeztem meg, majd érdeklődve néztem a férfi arcára, akit annyira hiányoltam. Még egy halvány mosolyra is futotta tőlem. A szívem megtelt újra valamiféle melegséggel, de valahol… mélyen legbelül féltem valami miatt.
● 591 szó  ● nem bírtam ki, hogy ne írjak
●●
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lara & Lio hálószobája   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Lara & Lio hálószobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Régi, poros dolgaink :: Emlékeink, melyek a porba hulltak :: Törölt/dobott játékok, játékterek :: Langford ház-
^
ˇ