Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Yesterday at 12:11 am

Torrey De Vitto

Szomb. Dec. 16, 2017 4:30 pm

Karácsonyi álom

Szomb. Dec. 16, 2017 1:24 pm

Hangstúdió

Szomb. Dec. 16, 2017 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Aaron Boone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Aaron Boone   Kedd Okt. 03, 2017 10:42 pm


Aaron Boone

Everyone is destined to be an asshole as some point or another.


Becenév

Nehéz az Aaron-t kiejteni?

Titulus

badass asshole

Születési hely, dátum

Quantico, 1986. november 10.

Faj

hibrid

Átváltozás

Részeg voltam. Az igazat megvallva minden második sztori így kezdődik az életemmel kapcsolatosan. Vagyis így kezdődött addig a napig. Emlékszem, aznap is úgy álltam neki inni, hogy tudtam, másnap, amikor az agyérgörcsömet kezelem jeges pakolással és hatszáz fájdalomcsillapítóval, majd azon nyöszörgök férfiasan, hogy én aztán soha többé még csak nem is szagolok alkoholt. Merthogy én mindig ezzel a gondolattal rúgtam be. És nem, végül rá kellett döbbennem, hogy csak a másnaposság miatti kínzó fájdalom mondatta velem ezeket, vagy csak a szenilitás pofán talált, tök mindegy. De valahogy két-három nap alatt kihevertem, és piáltam tovább. Ám akkor minden megváltozott. Berúgtam, aztán igazi önvédelmi oktatóhoz méltón - na persze - kocsiba ültem, hogy bizonygassam, igenis jól látom a sávokat. Rábasztam. Valakin áthajtottam az autóval, és annyira matt részeg voltam, hogy észre sem vettem, míg másnap ki nem szúrta a szemem, hogy horpadás van az autón, sőt még vércseppek is vannak rajta. Megöltem valakit. Ráadásul egy tinédzsert. Lehet, hogy egy nőfaló bunkó pöcs vagyok az esetek zömében, de azóta egy kortyot sem ittam. Azért ez csak jelent valamit. A vérfarkas átkom, amiről semmit sem tudtam - kösz, ősök -, aktiválódott. Még el is éldegéltem volna ezzel a havonta egyszeri csonttördelő egyszemélyes bulival, ám más végzet várt rám. Klaus hibrideket toborzott, és én is az útjába kerültem.

Család

Apám lelépett, anyám meg 16 éves koromban meghalt. Valahogy ez a téma nem indít be, bocs.

Play by

Jon Kortajarena

Ez az én történetem...

- Linda, ezzel a mozdulattal csak a támadónak segítesz, miközben eltöröd a saját karod. - Közlöm vele talán túlságosan is érdektelen hangon. Jól van, basszus, ma már ez a hetedik óra, amit tartok, hulla vagyok, ráadásul kivételesen úgy érzem, csak olyan nők jöttek el, akiket inkább az izomzatom érdekel, mint az óra. A nyálcsorgatásuk legalábbis erre utal. Mindenesetre jó néhányan még azt sem tudják, merre van a jobb meg a bal.
- Jó, de akkor mégis mit kellene csinálnom? - Nem öklözök a falba, nem öklözök a falba...
- Hát...mit szólnál hozzá, ha kezdetnek a jó irányba fordulnál? Ergo a másikba. - Örülök, hogy mindjárt vége az órának, mert lassan eljutok a kimerültség azon fázisába, amikor a képébe üvöltöm, hogy "elszivárgott az agyad valamerre vagy soha nem is volt?". Nem fizikailag vagyok fáradt - az szerintem egy hibridnek kb. lehetetlen, legalábbis nem volt rá példa az elmúlt évek alatt -, hanem mentálisan. Ezek a nők ma kicsináltak. Pedig alapvetően nem vetem meg a szebbik nemet, sőt elég sűrűn érzékeltetem is velük, milyen nagyra értékelem őket. De ma akárki rebegtetheti rám a pilláit, adiost mondok és húzok a fenébe. Na, Linda sikeresen pofán talált a mogyorónyi öklével, szóval azt hiszem, ezzel elértük a csúcsteljesítménye határát...legalábbis függőleges állapotban. Majd ha nem leszek ennyire leamortizálva, talán leellenőrzöm, mire képes más testhelyzetben is. Attól még, hogy az agya nem fogad be túl sok információt, még másban lehet kimagaslóan tehetséges. Fene tudja.
- Oké, hölgyek, köszönöm a részvételt. Vigyázzatok hazafelé, jövő héten találkozunk. - És már látom a tekintetekben, hogy kapásból hárman készülnek megkérdezni, hazakísérem-e őket. Mint a szél, süvítek ki a teremből, hogy a lakásomhoz vegyem az irányt.

Mindig elgondolkodom azon, hogy vajon másképp alakult volna a hibridlétem, ha én is nekiállok megtörni a Klaus iránti hűségemet önkínzással. Mármint éljen a szabad akarat meg hasonlók, de ennyire mazochista, szadista és ki tudja még, hányféle ista nem vagyok, kösz szépen. Bár nem mindig van kedvemre Klausnak ugrálni, de legalább nem akarja a fejemet venni. Egyelőre. Különben is, annyira el van foglalva a birodalma építgetésével, hogy már alig veszi igénybe a szolgálataimat. Vagy csak egy ideig talonban tart? Tök mindegy, most élvezem a szabadságot, aztán ha megkér valami újabb őrültségre - mert másra nem képes a paranoiás fejével -, úgyis zokszó nélkül megteszem, maximum gondolatban megfogalmazok egy kisebb költeményt azzal kapcsolatban, hogy mit és hova dugjon fel. Baszki, hajnali 2 van, már majdnem alszom, erre nem most rezeg a telefonom? A nagy hibrid írt üzenetet.
"A héten Mystic Fallsba mész." - Nahát, se puszi, se pá? Ez esküszöm, nagyobb seggfej, mint én. Nem izgat, megteszem, csak most már hadd aludjak. Na jó, ez már szívatás. Most meg valaki hív. Mivel tuti Klaus az, hiszen neki a "hét" azt jelenti, hogy "most azonnal, baszd meg", inkább rá sem nézek a kijelzőre, mert ha meglátnám a nevét, fel kéne vennem. Végig sem gondolom alaposan a dolgot - vagyis, hogy milyen rohadt drága egy telefon -, automatikusan hajítom át a mobilomat a szoba túlsó végébe, ami a hangok alapján nem élte túl az ütközést. Ez van. Életemben nem vágytam még úgy nőre, mint most az ágyamra, tehát minden másra magasról teszek.avatar
Hibrid vagyok
Play by :
✧ jon kortajarena
Léptek száma :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aaron Boone   Szer. Okt. 11, 2017 11:54 pm


Gratulálunk, elfogadva

Aaron seggfej Boone

Először is, hadd üdvözöljelek téged köreinkben, már nagyon vártam, hogy megérkezz (és jól seggbe rúghassalak), és elcsavard a fejem Nagyon örültem annak, hogy elvállaltad ezt a karaktert, és bizony, nem is csalódtam Remekül hoztad a személyiséget, egyszerűen nem tudtam nem mosolyogni, miközben olvastam a történetedet, annyira, de annyira ahw
Nagyon tetszett az, hogy te a legtöbb hibriddel ellentétben nem döntöttél úgy, hogy elhagyod Klaust, hanem inkább meghagytad a sarjkötődést, amiért minden bizonnyal néha napján átkozod magad, de tudod, még mindig nem késő   Remélem azért, meggondolod majd még idők közben magadat, különben lesz egy-két kellemetlenségben részünk... khm  
De nem is tartalak fel tovább, mindent teljesen tökéletesnek találtam az ET-ben, úgyhogy már csak annyi kell, hogy lefoglald a helyes arcodat, és elrabolj engem egy körre (nem félreérteni) a játéktéren Jó szórakozást    

You and I are sisters. Always remember that if you fall I will pick you up
avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
Palvin Barbara
Léptek száma :
5

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aaron Boone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Hibridek-
^
ˇ