Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Jeff és Damon

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Dust and Shadows

írta: Vendég
Yesterday at 6:22 pm

Cassidy Hemingway

Yesterday at 1:16 am

Shadowhunters

írta: Vendég
Pént. Feb. 16, 2018 3:34 pm

Chicago Guilty

írta: Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 5:34 pm

Strangers within Us

írta: Vendég
Hétf. Jan. 29, 2018 10:05 pm

Bárpult

Szomb. Jan. 27, 2018 11:33 pm

Emeraude Toubia

Szomb. Jan. 27, 2018 5:34 pm

Hálószoba

Pént. Jan. 26, 2018 4:04 pm

Caplan lakás

Pént. Jan. 26, 2018 3:28 pm

Dr. Maron irodája

Pént. Jan. 26, 2018 2:57 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 8
Boszorkányok 11 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 5 0
Emberek 8 5
Összesen 39 34
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Elijah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Elijah Mikaelson   Hétf. Okt. 09, 2017 2:00 pm


Elijah Mikaelson

Always and Forever


Becenév

'Lijah

Titulus

a komoly fivér

Születési hely, dátum

Több, mint ezer éve, valahol az új világban. Ennyi év elteltével, bocsáss meg, hogy nem tudok pontos adatokkal szolgálni.

Faj

Ősi vámpír

Átváltozás

A helyzet iróniája az, hogy a családom átváltoztatása puszta családi szeretetből, annak védelme érdekében történt. A legfiatalabb testvérem, Henrik halála után (akit vérfarkasok téptek szét) anyánk bűbájjal létrehozta az első vámpírokat. Ezek lettünk mi - az első, eredeti vámpír család. Akkoriban még nem tudtuk, mire vállalkozunk. Ahogy azt sem, hogy az öcsém, Niklaus miféle faj egészen pontosan. De van, amit nem lehet túl sokáig zárt ajtók mögé rejteni.

Család

A családom egész népesnek volt mondható, de mára már… nem mondanám, hogy sokan maradtunk, vagy azt, hogy mindenki él. Anyám, Esther, mint már említettem, apánk által halt meg. Először. De másodjára is életét vesztette, amikor visszatért, bár nála azt hiszem, sosem lehet tudni, a halál mennyire végleges.
Apám, Mikael egy vámpír, aki vámpírokra vadászott – sajnálatos módon már ő is meghalt. Azt hiszem, ő olyasféle ember volt, aki nem pontosan értette meg a család lényegét, magát a fogalmát. Mindig is erőszakkal, túlzott határozottsággal fordult a családja irányába. Ami azt illeti, egy kicsit sem csodálkozom, hogy anyám másnál keresett vigaszt egy éjszaka.
A testvéreimről oldalakat tudnék teleírni, de ezúttal, ne haragudj meg, nem fogok. Egyik testvéremet sem akarom kiemelni a többi közül, de azzal már biztosan mindenki tisztában van, hogy kettejük mégis közelebb áll hozzám. Azok, akikkel azt a bizonyos ígéretet tettük.

Play by

Daniel Gillies

Ez az én történetem...

Néha a remény képes felvillanni és kábulatba ejteni. Elhitetni veled, hogy van még egy parányi esély arra, hogy minden rendbe jöjjön. Esély arra, hogy a fivéredből jobb ember váljon. Ha egy ilyennel találkozik az ember, nem hagyja figyelmen kívül. Ezzel az eséllyel találkoztam akkor, amikor kiderült, hogy Hayley, a kis farkaslány valami csodával határos módon terhes lett Niklaustól. Valóban csoda volt. Habár Niklaus nem csupán vámpír, de vérfarkas is volt, mégis… szinte lehetetlennek tűnt, hogy gyermeke lehessen. És megtörtént. Mindenképp tudatni akartam a fivéremmel, de őt, mint mindig, lekötötte valami más.
- Szép estét, Elijah! – Hangzott fel tele iróniával a hangja.
- Niklaus.
- Mily kellemetlen meglepetés.
- És mily nem meglepő fogadtatás. – Reagáltam egyből, gondolkodás nélkül. – Gyere velem. – Biccentettem a fejemmel, miközben egész testemmel az ajtó irányába fordultam. Azonban rögtön falakba ütköztem, mármint, Niklaus felől.
- Nem megyek sehova. – A korlátnak támaszkodott. Visszanéztem rá. – Legalábbis addig, míg ki nem derítem, ki szövetkezik ellenem.
- Azt hiszem, azt már kiderítettem neked. – Ekkor végre láttam némi érdeklődést csillanni a tekintetében. Velem jött.

Áthaladtunk a Lafayette temető felirat alatt. Sietni akartam, hisz egy perc elvesztegetnivaló időnk sem volt.
- Mit keresünk itt? – Kérdezte.
- Tudni akarod, mit tartogatnak számodra a boszorkányok? Kövess. – Válaszoltam nemes egyszerűséggel, miközben balra fordultam. Nem sok kellett, csak néhány lépés és máris ott voltunk, ahol kellett. A kapuk nyikorogva jelezték, hogy megérkeztünk. Én léptem be elsőnek a helyiségbe, ahol már ott várt ránk az egyik boszorkány, Sophie Deveraux. Niklaus mellett álltam, miközben a boszorkányt vizslattam. Azt akarta, hogy a fivérem a segítségére legyen, de mint várható volt, Niklaus nem akart kötélnek állni.
- Ezért hoztál ide? – Fordult felém. – Kell egy farkas egy kutya levadászásához? Ez volt a nagy terved? A baj csupán csak az, hogy nekem senki sem parancsolhat. Főleg nem Ti. – Itt már újra a boszorkányt figyelte.
- Hallgasd végig! – Szóltam közbe.
- Nem kell végighallgatnom. Biztosíthatlak, hogy nincs olyan fontos dolog a világon, amiért hajlandó lennék még fél percet feláldozni az életemből. Elijah, mi ez az őrültség?
- Klaus. – Szólalt meg Hayley, aki ekkor lépett be. – Meg kell hallgatnod őket.
Láttam az öcsém arckifejezését, a döbbentséget, miszerint mit keres itt Hayley és hogy ő miként is kapcsolódik a mi kis történetünkhöz. Megpróbálta ő maga összerakni ezt. A nevetése azt jelezte, hogy rájött – de tévednie kellett.
- Elment az eszetek, ha azt hiszitek, hogy egy alkohol mámoros, egyéjszakás kaland – ne vedd sértésnek, kedvesem – bármit is jelent a számomra!
- Marcel talán megtilthatja nekünk, hogy varázsoljunk a városban, de az egyensúly őreiként így is tudjuk, ha a természet kiforralt valami újat. – Vette át a szót Sophie, aki, reményeimhez híven végre a tárgyra tért. Arra, amiért én tulajdonképpen iderángattam az öcsémet. Nem tudtam, pontosan mire számítsak Niklaustól, de mélyen élt bennem a remény arra vonatkozóan, hogy meglágyul. Egy kicsit legalább. – Például van egy különleges képességem, amivel megérzem, ha egy lány terhes. - Niklaus arcára lassan kiült az értetlen döbbenet.
- Mi?
- Tudom, hogy lehetetlen. – Hangzott Hayley hangja a háttérből. Niklaus felé fordult és így nézett rá, hitetlenül. A szemei csillogtak.
- Mire célzol? – Kérdezte. Még nem rakta össze, hogy akiről Sophie beszélt, az kicsoda.
- Niklaus. – Megvártam, míg hangom elér hozzá és végre rám figyel. Halvány, alig látható mosollyal adtam tudtára a valóságot. - A lány a te gyerekedet várja.

Always and Forever

A testvéreimmel tettünk egy ígéretet. Egy olyan ígéretet, amit mindenáron be akarok tartani. Az ígéretet akkor kötettük, mikor apánk megölte anyánkat. Nem mondhatnám, hogy apánk dühe teljesen jogos volt. Inkább egy sértett harcos kétségbeesett lépése szülte ezt a gyilkosságot. Niklaus szeme láttára tépte ki anyánk szívét, majd elmenekült.
A húgunknak szüksége volt a végső búcsúra, így a fivérem rászánta magát, hogy eltemesse.
- Tudom, hogy azt hiszed, utált téged, de ez nem igaz. Csak… rettegett. Sajnálom, hogy hátat fordított neked, de én soha nem fogom ezt tenni. – Emelte a tekintetét Niklausra, miközben a könnyei végigfolytak az arcán. Ekkor léptem közelebb és szólaltam meg.
- Ahogy én sem. – Egészen idáig a háttérből figyeltem őket, de képtelen voltam tovább távol maradni tőlük. A családomtól.
- Együtt maradunk. – Húgunk felváltva nézett rám és Niklausra, majd először a fivérem kezéért nyúlt. – Örökkön-örökké. – Az ígérettel mindannyian egyetértettünk. Megfogadtuk hát, hogy soha nem szakíthatnak el egymástól minket.
Az idők során rengeteg minden történt velünk és igen, olykor a felfokozott érzelmeknek köszönhetően nem mindig úgy viselkedtünk, ahogyan kellett volna. Mégis, a család egy olyan kötelék, amit soha nem szabad elszakítani. Küzdeni kell érte és a jobb jövőért.
 
Always and Forever

avatar
Õsi vámpír vagyok
Play by :
Daniel Gillies
Keresem :
My family


Léptek száma :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elijah Mikaelson   Hétf. Okt. 09, 2017 5:33 pm


Gratulálunk, elfogadva

Mr. Saint Elijah

Végre, végre valahára megérkezett az a Mikaelson, akit általában a tisztességes testvérként szoktak emlegetni, akire most a legnagyobb szükségem van. Bár ezt nem feltétlen vallanám be senkinek, ne vedd magadra, fivérem!
Nem csalódtam az adatlapodban, tényleg, de tényleg minden ott volt benne, amire szükség van Elijah felépítéséhez. A kiválasztott történetek tetszettek, szépen meg is írtad őket, én pedig már olvasás közben is az első játékunkon agyaltam, ami most már igencsak esedékessé vált. Tehát egy szuper, igazi Elijah-s lapot hoztál össze, amire büszke lehetsz, s így halkan azért megjegyezném, hogy egyáltalán nem kell tartanod a karaktertől, boldogulsz vele!


Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.

avatar
Hibrid vagyok
Play by :
△ joseph 'bloody king' morgan
Léptek száma :
22

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Elijah Mikaelson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mystic Falls sikátorai
» Mikaelson család kunyhója
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Mikael Mikaelson
» Mikaelson Villa 1800 években

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Õsi vámpírok-
^
ˇ