Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Jeff és Damon

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Dust and Shadows

írta: Vendég
Yesterday at 6:22 pm

Cassidy Hemingway

Yesterday at 1:16 am

Shadowhunters

írta: Vendég
Pént. Feb. 16, 2018 3:34 pm

Chicago Guilty

írta: Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 5:34 pm

Strangers within Us

írta: Vendég
Hétf. Jan. 29, 2018 10:05 pm

Bárpult

Szomb. Jan. 27, 2018 11:33 pm

Emeraude Toubia

Szomb. Jan. 27, 2018 5:34 pm

Hálószoba

Pént. Jan. 26, 2018 4:04 pm

Caplan lakás

Pént. Jan. 26, 2018 3:28 pm

Dr. Maron irodája

Pént. Jan. 26, 2018 2:57 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 8
Boszorkányok 11 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 5 0
Emberek 8 5
Összesen 39 34
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Chelsea Janson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Chelsea Janson   Kedd Okt. 17, 2017 9:26 pm


Chelsea Janson

Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök.


Becenév

Chelsea, Sea

Titulus

miss bad bitch

Születési hely, dátum

Texas, 1311 Július 26.

Faj

eretnek

Átváltozás

1311, egy gyönyörű, nyári napján születtem. Az anyám ember volt, az apám pedig boszorkány. Én, elszívó boszorkány lettem, mint az ők gyönyörű gyümölcse. 5 éves koromban kezdtem el használni az erőmet, apámhoz nem álltam túlságosan közel. Így amikor leszidott, és én mérges lettem rá, akkor elkezdtem bántani. Sajnos ez a dolog meglehetősen elfajult, pontosabban odáig, hogy elküldtek otthonról. Egy kis kuckóban laktunk egy erdőben, és az igazságot megvallva, eléggé elvoltunk szigetelve a külvilágtól, így fogalmam sem volt hova mehetek. Az anyukám esténként mesélt az ősi vámpírokról, a boszorkányokról, a vérfarkasokról, mert úgy gondolta jogom van tudni róluk. Miután elküldtek, az erdőben maradtam a kuckótól nem messze, és megpróbáltam a saját talpamra állni. Ekkor már 23 éves voltam. Egy éjszaka reccsenésekre ébredtem, és őszintén szólva féltem. Addig még senki mással nem találkoztam a szüleimen kívül, csak a mesék, históriákból hallottam másokról. Egy férfi lépett oda hozzám, véres volt a szája, a tekintete pedig rideg, és ijesztő.  Mosolygott, a tekintete rám szegeződött, és egy pillanat alatt megtörtént az, ami azután végig kísérte az életemet. Amikor magamhoz tértem, éreztem hogy vér kell. Ekkor tudatosult bennem, hogy a férfi, akit láttam, egy vámpír volt, és most átváltoztatott. Fogalmam sem volt hogy mit tegyek, de a vér utáni sóvárgásom nem csillapodott, és nem volt más választásom. A kuckóhoz indultam, benéztem az ablakán, és láttam amit a szüleim éppen reggeliznek a kicsi, kerek asztalnál. Bementem, majd amikor megláttak felálltak az asztaltól, és már csak arra emlékszem, hogy pár pillanat múlva mindent vér borított, a testüket cafatokra téptem.
Család

Család? .. Ugyan

Play by

Halston Sage

Ez az én történetem...

Az én történetem egészen 23 éves koromig nem túl izgalmas. Egy erdő mélyén, egy kuckóban éltem a szüleimmel. 23 évesen kiraktak otthonról, mert apámat az elszívó erőmmel bántottam. Ekkor egy éjszaka, (mint később kiderült) Klaus Mikaelson vámpírrá változtatott. Így lettem eretnek. A szüleimet azon a reggelen, amikor felébredtem, meggyilkoltam, a vérsóvárgásomnak köszönhetően. Miután ráeszméltem arra, amit tettem, be kellett látnom, hogy az érzéseim a vámpírrá válásom miatt felerősödtek. Éreztem a vérüknek a szagát, és végig anyám arca volt a szemem előtt, amint az esti  meséket, történeteket mesélte nekem boldogan. Fájt az, hogy ő sosem szólhatott bele semmibe, mert apám elhallgattatta. Anyám félt tőle, ezért amikor apám elküldött a háztól nem mert ellenkezni. Akkor, abban a pillanatban, vissza akartam csinálni az egészet, de már nem bírtam. A fájdalom, az éhség, a magány, minden felerősödött bennem.  Úgy hagytam mindent, ahogy volt, és kiviharoztam a kuckóból. Addig mentem, amíg csak láttam. Ekkor találtam rá Mystic Falls-ra, de mivel az emberekben nem bíztam, így nem mertem beköltözni a városba. A város melletti erdőben éltem tovább, hogy  senki se tudja meg hogy hol vagyok. De ennyi év bujkálás után, úgy döntöttem, hogy visszatérek. Betérek a faluba, és megpróbálok viszonylag ,,emberi" életet élni. Azon az éjszakán, valami megerősített, és megmutatta azt, hogy soha, senkiben sem bízhatok meg. Az átváltoztatásom éjszakáján egy lány jelent meg, pontosabban Stephanie Stafford, és ő mentette meg az életemet. Ha ő akkor, nem jelenik meg, akkor a vámpír darabokra szed engem. Stephie azóta a legjobb barátnőm, és az egyetlen ember akiben a világon megbízom.
Remélem, hogy sikerül beilleszkednem az emberek közé, és hogy megtanulok együtt élni velük, kompromisszumokat kötni, és újra bízni.
Sajnos rossz tulajdonságom, hogy tudok nagyon bunkó is lenni.
Kettő véglet van, mert nagyon szélsőséges eretnek vagyok. Valakit vagy nagyon szeretek, vagy pedig nagyon gyűlölök. De ha gyűlöllek, akkor azt ajánlom kerülj el, amennyire csak tudsz, mert én nem hátulról támadok. Szemből jövök.avatar
Eretnek vagyok
Play by :
♕ Halston Sage ♕
Keresem :

Léptek száma :
3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chelsea Janson   Kedd Okt. 17, 2017 9:45 pm


Gratulálunk, elfogadva

Miss Bad Bitch

Először is megragadom az alkalmat arra, hogy üdvözöljelek köreinkben! Nem hittem, hogy valaha itt leszel, de nagyon-nagyon örülök neked!   Pláne, hogy az én kedves kis keresettemet vitted most el. Szerintem nálad jó kezekben lesz. Tudom, hogy van fantáziád és nagyon jól írsz, nem lesz itt gond.
Sea' múltja nem a legszívderítőbb, de ebből én is kivettem a részem, sőt, hozzá is fogok adni még a történetedhez egy rosszabb összetevőt. Ezért előre is elnézésedet kérem - mindig barátnők leszünk. Viszont a történetünk hamarabb kezdődött, minthogy megmentettelek Klaus karmai közül (akit amúgy szívből gyűlölök, mert nem te vagy az első, akit megölt volna... mást már elvett tőlem végérvényesen).
Nem is tartalak fel tovább, menj, foglald le az arcod és ígérd meg, hogy az első játékod az enyém lesz!  

I can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
●● i found him ●●
●● i found my brother ●●


Léptek száma :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Chelsea Janson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Eretnekek-
^
ˇ