Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Yesterday at 12:11 am

Torrey De Vitto

Szomb. Dec. 16, 2017 4:30 pm

Karácsonyi álom

Szomb. Dec. 16, 2017 1:24 pm

Hangstúdió

Szomb. Dec. 16, 2017 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Stephanie és Venus - első találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Stephanie és Venus - első találkozás   Pént. Dec. 01, 2017 2:48 pm

Veni && Steph

Mit is gondoltam, amikor arra az elvetemült megállapodásra jutottam, hogy majd én itt találok valakit, aki bevezet a boszorkányság rejtelmeibe? Még ha ismernék valakit és segítene, de ez így nem éppen a legjobb. A világ tele van mindenféle természetfeletti lényekkel és nem tudom, hogy tudnám megvédeni magam, főleg, ha egy olyan városban élek, mint Mystic Falls, ami hemzseg tőlük. Talán el kellene költöznöm, egyetemre kellene mennem és nem menni vissza többet. Hátra kellene hagynom mindent és mindenkit, ami és aki eddig fontos volt számomra. A filmekben ez általában beválik, nekem miért ne válna be? Hiszen így sem élek hétköznapi életet, talán valami sokkal normálisabbal kellene próbálkoznom.
Mondjuk amiatt nem panaszkodom, hogy betévedtem ebbe az impozáns bárba, hiszen mindig is szerettem kicsapni a hámból. A legtöbb hozzám közelálló embert ittas állapotomban ismertem meg, talán ma is találok valakit, aki miatt majd visszajárhatok New Orleansba és általa találhatok valakit, akire szükségem lehet. Az alkohol mámorában végülis mindenkinek jobban megy az ismerkedés.
Nem csodálkozom, hogy ilyen lazán meg mertem szólítani a fiatal, barna hajkoronájú lányt, aki kicsivel mellettem foglal helyet. Mondjuk azt már felettébb furcsának tartom, hogy nem egy hímegyedet közelítek meg ily könnyedén, de talán a gondolat, hogy ott van nekem Caine, még ha nem is egy egészséges kapcsolatként, de visszatart.
- Hozzád, bizony – bólogatok, s közben intek a pultosnak, hogy hozzon nekem egy vodka sprite-ot. Nem vagyok oda a whiskyért, sem a borért, ám a rövid italokat annál inkább szeretem, még ha most bekeverve is iszom majd.
- Akkor egy cipőben járunk, én is túlzásba viszem mostanában az alkoholizálást, de kit érdekel – rántom meg a vállam és belekortyolok az újonnan érkezett italomba, miután kifizetem a pultosnak. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénzt fogok itt elverni a mai éjszaka folyamán, ha nem szerzek magam mellé sürgősen egy srácot. Sajnos, ha piáról van szó, akkor nem tudom hol a határ és gyorsabban is megiszok mindent a kelletténél.
- Venus Hanover vagyok – nyújtom a kezem a lány felé, s magamat is meglepem azzal, hogy kihagyom a középső nevem és a vezetéknevem is elárulom neki. Nem szoktam soha így bemutatkozni senkinek, de talán ez egy új kezdet. Ha már egy másik városban vagyok, akkor elrugaszkodhatok a megszokottaktól.
avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
♣ taylor marie hill
Keresem :
Léptek száma :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Stephanie és Venus - első találkozás   Csüt. Nov. 09, 2017 2:42 am


To: Venus Juno
New Orleans. Jó ideje itt voltam már, mégsem találtam meg azt, akit keresek. Már nagyon bosszantott a dolog, hogy szinte feleslegesen vettem a nyakamba a várost. Bár, még mindig nem jártam be minden zugát a városnak, így még volt némi reményem arra, hogy rátalálok arra, amit valójában keresek. Addig is, estéim nagy részét egy bárban töltöttem. Azaz több bárban jártam már az elmúlt időben, de ez az egy volt az, ahová többször is visszatértem. Valahogy ennek megvolt a maga hangulata, a maga varázsa, ami még nekem is elnyerte a tetszésemet.
Ahogy a whiskys poharak sorra ürültek előttem, a gondolataim számtalanszor a múlt körül kezdtek forogni. Hol Will, a bátyám, hol pedig Arno körül. Őket szerettem életemben a leginkább és mégis elveszítettem őket. Belegondolva, mindkettejük a Mikaelson család miatt veszett oda. Vagy legalábbis egy olyan személy miatt, akinek köze volt a Mikaelsonokhoz. Épp ezért tiszta szívből gyűlöltem őket. Kivéve Freyát. Azt hiszem, az egész családban csak neki van szíve és sajnáltam, rettenetesen sajnáltam, hogy Dahliával kellett maradnia. Nem tudtam kimenteni onnan és valahol utáltam magamat ezért.
Újabb kört rendeltem a pultostól. Nem mondanám, hogy meglátszott rajtam a túlzott ital fogyasztás, így örömmel szolgált ki a fiú. Biccentettem egy aprót felé, köszönetképp, majd mielőtt felemelhettem volna a poharat a számhoz, megszólítottak. Érdeklődve vontam fel a szemöldököm, miközben a poharamat visszaraktam a pultra.
- Hozzám beszélsz? – Kezdtem bele kissé csípősen, majd mosolyt erőltettem magamra. - …amúgy, csak iszom. – Emeltem meg vissza a poharam. – Néha nem árt, bár én lehet, kezdem túlzásba vinni mostanság. – Pillantottam a whiskymre, de végül kortyoltam belőle.
- Na és te? – Néztem vissza a lányra, a szemeimet kissé összehúzva. Sosem értettem azt, ha valaki csak úgy, minden előzmény nélkül leszólított. Mindig felmerült bennem a kérdés, hogy miért. Ki ez, mit akar, honnan jött, miért pont velem akar beszélni. Hasonló gondolatok merültek ezúttal is fel bennem, ahogy végigmértem a lányt.309 szó || youtube|| Bocsi a késésért   || kreditI can promise you one thing for sure

I will never ever betray you


avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
●● zoey deutch ●●
Keresem :
●● i found him ●●
●● i found my brother ●●


Léptek száma :
8

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Stephanie és Venus - első találkozás   Vas. Okt. 22, 2017 10:13 pm

Veni && Steph

Az életem jelenleg nem a legjobb korszakában van, hiszen a kapcsolatom Caine-nel nem túl fényes és egyre jobban kezd zavarni, hogy szégyent hozok a boszorkányságomra. Tudom, hogy az italozás és a pasizás nem a legjobb megoldás, de mióta nem élek együtt Claire nénivel nem félek seggrészegen hazamenni és összehányni a wc-t hajnalban, hogy aztán másnap egész nap a szörnyű másnaposságtól szenvedjek. Talán gyerekesnek hangzik, de nem zavar, senkinek sem kell megtudnia. Amúgy meg elég idős vagyok már ahhoz, hogy tudjak vigyázni magamra.
New Orleans gyönyörű hely és életemben második alkalommal vagyok itt. Először Claire néni hozott el 12 éves koromban és vezetett körbe a városon. Megnéztük a nevezetességeket és kicsit tanultam a hely történelméről is. Csodálatos hétvége volt, s most amikor úgy döntöttem, hogy kicsit elszakadok otthonról ez volt az első, amire gondolni tudtam. Plusz nem csak a város szépsége az egyetlen, amire gondolni tudtam a mai nappal kapcsolatban. Ha a forrásaim nem csalnak, akkor New Orleans tele van természetfeletti lényekkel és talán találhatok valakit, aki segítene nekem bármi áron. Claire néninek erről nem kell tudnia és Caine-nek sem, az a a jó, ha az embernek néha vannak titkai.
Talán jobban kicsíptem magam a kelletténél, de egyszerűen imádom, amikor ennyire csinosan vagyok felöltözve és az arcomat több smink rejti el a valóság elől, mint átlagosan. Az egyik random bárba besétálva első dolgom leülni a bárpulthoz és kikérni egy vodkát. Ahelyett, hogy keresgélnék a városban mára beiktattam egy lerészegedést, hiszen anélkül nem lenne igazi az itt töltött időm. Talán még egy srácot is felszedek, hiszen sosem voltam megtagadója az egyéjszakás kalandoknak. Caine is úgy ismertem meg, s azóta az egy éjszakából több éjszaka is lett, de annyi. Ha pedig kedvem van valaki mással is ágyba bújni, nem tartozunk egymásnak felelősséggel és ma pont ezt tervezem. Remélem sikerül végrehajtani a tervem.
Mikor a pultos srác odanyjtja nekem a rövidet rámosolygok, s kifizetem az italt. Nem tartogatom ott magam mellett, hanem egyből lehúzom. A poharat lerakva egy nőt pillantok meg magam mellett ücsörögni, akit eddig észre sem vettem.
- Mi járatban egyedül? – kérdezem felé fordulva, s úgy döntök egy rövid beszélgetés erejéig félrerakom a tervem, hiszen a berúgás egy jó tracsparti nélkül nem az igazi.
avatar
Boszorkány vagyok
Play by :
♣ taylor marie hill
Keresem :
Léptek száma :
13

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Stephanie és Venus - első találkozás   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Stephanie és Venus - első találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Geista Kahoko
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Utahime vs. Ayse - Androgün találkozó
» Véletlen találkozások

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette Extra :: Idézd vissza a múltat-
^
ˇ