Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Jeff és Damon

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Dust and Shadows

írta: Vendég
Yesterday at 6:22 pm

Cassidy Hemingway

Yesterday at 1:16 am

Shadowhunters

írta: Vendég
Pént. Feb. 16, 2018 3:34 pm

Chicago Guilty

írta: Vendég
Hétf. Feb. 12, 2018 5:34 pm

Strangers within Us

írta: Vendég
Hétf. Jan. 29, 2018 10:05 pm

Bárpult

Szomb. Jan. 27, 2018 11:33 pm

Emeraude Toubia

Szomb. Jan. 27, 2018 5:34 pm

Hálószoba

Pént. Jan. 26, 2018 4:04 pm

Caplan lakás

Pént. Jan. 26, 2018 3:28 pm

Dr. Maron irodája

Pént. Jan. 26, 2018 2:57 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 8
Boszorkányok 11 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 5 0
Emberek 8 5
Összesen 39 34
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Katherine Pierce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Katherine Pierce   Hétf. Okt. 23, 2017 11:53 am


Katherine Pierce

I'm a survivor.


Becenév

Kizárt, hogy barátok volnánk, szóval ne becézgess...

Titulus

Survivor

Születési hely, dátum

Bulgária, 1473. június 5.

Faj

vámpír

Átváltozás

1492-ben, tizenkilenc évesen. Kijátszottam egy vámpírt és végeztem magammal, a részleteket lásd lent...

Család

Nincs senkim

Play by

Nina Dobrev

Ez az én történetem...


A túlélés titka; légy nélkülözhetetlen. Fenn tudsz maradni, ha másoknak kell, amid van, és csak tőled kaphatják meg.

Számító, kegyetlen, manipulatív, lelketlen, gonosz ribanc... Kihagytam valamit? Nem, azt hiszem, minden megvan, habár Damon még biztosan ki tudná egészíteni pár kedves jelzővel. E téren mindig is kreatív volt.
Nem mintha tagadhatnám, vagy tagadnám bármelyiket is. Kétségtelen, hogy mindet kiérdemeltem, és tulajdonképpen még valamilyen szinten büszke is vagyok, elvégre ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetem a hírnevem. Szinte mindenki ismeri a Katherine Pierce nevet, ha engem személyesen nem is, és abban is biztos vagyok, hogy senki sem akar újjat húzni velem. Hacsak nem ment el az esze.
Egyesek úgy gondolják, hogy mivel ismerik a múltam bizonyos... részleteit, engem is tökéletesen kiismernek, azonban el kell keserítsek mindenkit, aki azt hiszi, bármit is tud rólam; csak a felszínt kapargatjátok, fogalmatok sincs, milyen vagyok igazából, és ha rajtam múlik, soha nem is fogjátok tudni. Inkább leszek az a ribanc, aki felforgatja mindenki életét, mint egy ostoba liba, akit a saját érzései visznek sírba. Az nem én vagyok, hanem a kis hasonmásom.

Más idők jártak, mikor még ember voltam. A világ sokkal sötétebb és kegyetlenebb hely volt. Egyetlen hiba elég volt, hogy mindent elveszítsek, beleértve a kislányomat is. Kitagadtak, nem volt többé maradásom Bulgáriában, így Angliába utaztam, ahol Katherine Pierce-re változtattam a nevem, azzal a reménnyel, hogy végleg megszabadulhatok a múltamtól. Akkor ismerkedtem meg Klausszal, persze fogalmam sem volt róla, hogy ő már kutatott utánam. Hízelgő volt a figyelmessége, egészen addig, míg meg nem tudtam, mire is kellek neki. Pontosabban a vérem, mert én nem érdekeltem. Elszöktem, és Trevor segítségével nyertem egy kis időt, de tudtam, hogy nem akarok egész életemben Klaus elől menekülni, így cselekednem kellett. Megsebeztem magam. Biztos voltam benne, hogy Rose-Mary meg fog itatni a vérével, mert sértetlenül akar átadni Klausnak, arra viszont nem gondolt, hogy mi lehet a következő lépésem; megöltem magam. Kissé alábecsültem Klaus bosszúszomját, azt gondoltam, hogy azzal, hogy vámpírrá változom, nem fogom érdekelni, de csak magamra haragítottam. Egy emberöltő helyett ötszáz évig menekültem előle.
Idők közben megismerkedtem a Salvatore testvérekkel. Stefan azonnal elbűvölt, úgy, ahogy soha senki, de képtelen voltam nem észrevenni Damont, aki úgy koslatott utánam, mint egy hűséges kiskutya. Bolond az, aki két ilyen férfi közül választ, én pedig addigra már háromszáz éve vámpírként éltem. A fivérek elszórakoztattak, és hazudnék, ha azt mondanám, nem éreztem irántuk... Stefan iránt semmit, de kevés volt a hűséghez. Sejtettem, hogy mint minden jó, ez sem tart majd sokáig, és igazam lett. Katherine Pierce-t a többi vámpírral együtt megölték, hagytam, hogy Stefan és Damon ebben a hitben kezdjék meg az öröklétet, amit nekem köszönhetnek. Vicces, hogy nélkülem sehol sem lennének, de mára mindketten gyűlölnek. Damontől nem is várnék mást, de Stefan... Tőle igazán nem szép.

A hasonmásom felbukkanása mindent felforgatott, többé egyik Salvatore fivér sem sírt utánam, ami nem tette szimpatikussá Elenát. Kapva kaptam az alkalmon, hogy kiváltsam magam Klausnál azzal, hogy átadom őt neki. Reményeim szerint meghalt volna, ahogy azt a sors akarta, de Stefan és Damon megmentették, nekem pedig szálkává nőtt a szememben, amit minél inkább próbálsz kipiszkálni, annál mélyebbre fúrja magát. Az átkozott kis híján megitatta velem a gyógyírt, ami visszaváltoztatott volna emberré, de Damon közbeavatkozásának hála megúsztam. Elena viszont nem fogja. Visszatértem, és ideje behajtani a tartozásokat, ezúttal nincs Damon, hogy mindenkit megmentsen.The myth, the legend

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
Nina Dobrev
Léptek száma :
2

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Katherine Pierce   Hétf. Nov. 27, 2017 7:16 pm


Gratulálunk, elfogadva

Gonosz Hasonmásom

Engem ért a megtiszteltetés, hogy elfogadlajak téged, kedves gonosz hasonmásom. Bizarr lesz, amit most írni fogok, de őszintén és komolyan mondom, hogy örülök a jelenlétednek!   Sőt. Amikor megálmodtam az oldalt, a fórumot, már akkoriban a Te kezedbe szántam a karaktert, de végül túl sok dolog szólt közbe és így végül nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan terveztem. De a sors végül úgy hozta, hogy mégis csak nálad kössön ki ez a gonosz nőszemély, akit remekül meg fogsz testesíteni, előre látom! Very Happy
Az ET-d karakterhű és tökéletesen visszaadja azt a Katherine Pierce-t, akit a sorozatban megismerhettünk!   Az első szótól az utolsóig imádtam, sőt, még olvastam is volna tovább, ha lenne mit. De ezúttal nincs, hisz a játéktér lesz a te "otthonod" és ott élheted ki majd magad igazán! Előre látom, hogy néhány játékra már most el fogunk csípni téegd... szóval készülj, Katherine! Már nagyon vártunk rád!
Foglald le az arcod és más dolgod azt hiszem, egyelőre nincs is. Majd mi betámadunk üzenetekkel. Remélem, jól fogod érezni magadat nálunk!There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of usavatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
68

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Katherine Pierce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katherine Pierce ~ survivor
» Tatia Petrova

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-
^
ˇ