Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Yesterday at 12:11 am

Torrey De Vitto

Szomb. Dec. 16, 2017 4:30 pm

Karácsonyi álom

Szomb. Dec. 16, 2017 1:24 pm

Hangstúdió

Szomb. Dec. 16, 2017 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Bárpult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Yesterday at 12:11 am


Sweet, bitter home

New Orleans egyike a legvisszataszítóbb városoknak, amikben valaha is jártam. Arca, mint a kedves jóbarátnak, akivel bármikor összefuthatsz az utcán, vagy bármelyik közeli szórakozóhelyen, majd édes mosolyával babusgat maga mellé. Elvakít színes, bohém öltönyével, humorával és a régi ismeretséggel pedig kiválóan takargatja, milyen romlott is legbelül. Nem akarsz hinni neki, mikor azt mondja, a parádéi mögött milyen szándék lapul, de ha egyszer meglátod valódi arcát, már nem tudod nem látni azt, képtelen vagy feledni, a bájos mókamester pedig hirtelen groteszk, abszurd abominációvá torzul, s nem is érted, mások hogy nem veszik észre.
Most mégis nagyobb biztonságban vagyok itt, mint ott, ahol megszülettem. Olykor épp ez a káosz az, ami elfátyoloz téged a szemek elől, melyek várják a pillanatot, sebezhető légy – én pedig kockáztatni nem kívánok, köszönöm. Teljesen természetes, szinte még a bőröm alatt is fegyverek lapulnak, mikor a bárba érkezek, bár Isten tudja, miért épp egy ilyen krimóban kíván találkozni velem a főni.
- Üdv, főni. – kifejezéstelen arccal, zsebre tett kezekkel sétálok mellé. Éppen csak egy pillantást vetek az arcára – átkozottul nyomorultul néz ki, bármi is történt az elmúlt időben, míg nem voltam itt. A város, mely hónapokkal ezelőtt elhúzta előtte a mézesmadzagot, mégis csak a kurvájává tette volna? Épp úgy néz ki, mint akire nem csak egy ital fér rá, de legalább egy hosszú nyaralás is valami kellemes, napfényes helyen, ahol alulöltözött lányok szolgálják fel a koktélt. A legtöbb ember szereti az ilyesmit, Patrickot pedig épp úgy a többi ember közé sorolom, mint a szerencsétlen takarítót, aki a munkám melléktermékével fog majd foglalkozni, az ne legyen rossz helyen.
- Épp úgy festesz, mint aki azt gondolja, a moderált funkcionalitás majd helyrehozza. – a magam kacifántos, barokkos körülírásaival fejezem ki magam. Mert mégis mennyivel szebben hangzik ez, mintha a képébe vágnám, pocsékul néz ki? Nem kell hozzá érteni az emberekhez, hogy felfogd, mit jelent az a sok, sötét karika a szeme alatt, a megránduló izom orcája szélén, és a feszülten kifelé leső, kocsányos gülük, amik paranoiától eltelve keresik minden árnyékban a veszélyt. Az efféle végkimerülést utoljára annál az áldozatomnál láttam, akit egy teljes évembe került levadászni, mert pontosan tudta, hogy érte jövök. Végül ez vitte a sírba is, a türelmem kifizetődő volt, még ha a halálnem nem is túl humánus; annyira nem bízott senkiben, hogy végül teljesen eltávolodott az emberektől, majd szinte a karjaimba rohant a kegyelmes halálért. Meg is kapta, amiért jött, nem volt értelme tovább húznom haláltusáját.
- Remek alkalomnak tűnik a mostani hozzá, hogy megkérdezzem, mi teszi pokollá az életed ebben a hullaszagú városban. – ülök le az egyik bárszékre az italt a zsebemből kivett kezemmel történő intés kíséretében való visszautasítást követően. A józanság a legnagyobb értéke annak, aki a szakmámban dolgozik, ha pedig egy kortyot is elfogadnék, azzal szembe állnék mindazzal, amit képviselek. Nem kenyerem a beteges paranoia, de azért van, amivel nem viccelünk, és nem vesszük csak úgy félvállról. Itt, az alkoholisták fővárosában, ahol kocsmák követnek kocsmákat, el sem tudnák képzelni, milyen enélkül élni.
avatar
Ember vagyok
Play by :
Anthony Carrigan
Léptek száma :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   Hétf. Nov. 20, 2017 4:27 pmFrancesco & Patrick
Ki kellett eszelnem egy tervet. Valamit, ami által előrébb juthatok a célom elérésében, hiszen eddig akármit kiterveltem, nem működött. Olyan volt, mintha hátrafelé sétálnánk, talán ez volt a legeredménytelenebb időszakom a hosszú évek során, vezetőként. Minden azzal kezdődött, hogy elraboltattam azt a lányt, aki Raymond szerint teljesen a fejemre nőtt - a tények ellen nem tiltakozhattam -, s aki nemhogy nem segítette elő a terveimet, de mellette még az őrületbe is kergetett velem együtt mindenkit, aki valaha a szobájában járt. Egy balesethez tudtam volna hasonlítani, ami bár borzalmas, de nem tudsz máshová nézni. Valahogy így éreztem magam ebben a különös helyzetben. Nem tudtam szabadulni belőle, pedig tudtam én, hogy rossz, árt az üzletnek, és jómagamnak is, mégsem. A lány egy boszorkány volt, nyilván, aki átkot szórt a fejünkre, más magyarázatot nem találtam, hiába kerestem, mert bizony órákat töltöttem gondolkodással, nem egyszer keltem fel úgy az ágyamból, hogy egy szemhunyásnyit sem aludtam. Szemem alatt karikák éktelenkedtek, teljesen elrontva az összképet. Nem hasonlítottam maffiafőnökre, csak egy félnótás, szerencsétlen alakra, aki még árnyéka sem önmagának. Gyűlöltem tükörbe nézni, mert akárhányszor megtettem, az a fránya nőszemély jutott eszembe, aki miatt így nézek ki, a legbosszantóbb pedig az egészben az volt, hogy nem tudtam mi történik velem. Mégis miért viselkedem teljesen másképp, miért nem hajítom ki az utcára, nem érdekel úgysem mi van vele... vagy netán mégis?
Rám nem jellemzően, enyhén borostás arccal ültem a klubomban, vastag falú üvegpoharam félig volt töltve whisky-vel, de csak a formalitás kedvéért használtam a poharat. Elég lett volna magamhoz vennem az üveget, de volt némi papírmunka, amit én magam akartam elvégezni. Ezúttal nem bíztam a könyvelőre, legalább ez is elterelte a figyelmem, érteni pedig értettem hozzá. Nem is volt kifogásom ellene, szerettem a hivatalos papírokkal pepecselni, amikor nem volt épp fontosabb dolgom. Újabb fél óra böngészés után azonban eltoltam magamtól a pulton fekvő néhány papírost, a rajtuk fekvő tollal együtt, és felhajtottam a maradék italt. Már meg se kottyant, nagyjából a harmadik pohárnál tartottam, de még az ittas állapot közelében sem voltam. Újabb adagot nem kértem ki, néhány perc várakozás után pedig nyílt az ajtó, de mielőtt odakaptam volna a fejem, az órára pillantottam. Pontos, mint mindig. Ahogy a férfi besétált, intettem neki a pultnál ülve, s ha rögtön megindult felém, hozzá fordultam, egy nem éppen bűbájos mosollyal az arcomon. - Francesco! - szólítottam meg örömittasan. Nem voltunk baráti viszonyba, inkább csak alkalmazott-felettes kapcsolat volt köztünk, de kedveltem a fickót, mindig kitűnő munkát végzett, a legjobb embereim közé tartozott... már amennyire az emberemnek nevezhettem őt, hiszen kellő szabadsága volt, több, mint amennyit bárki elmondhat magáról, aki nekem dolgozik. Így volt ez rendjén, ő megkapta a hosszú "pórázt", nem érdeklődtem a saját ügyei felől, fizettem neki, amíg ő elvégezte az általam előírt munkát pontosan úgy, ahogyan kértem. - Egy italt? - vontam fel mindkét szemöldököm, szemeimben izgatottsággal meredtem rá. Alig vártam, hogy kivitelezzük a tervem, amihez igencsak sok reményt fűztem.


480 szó kezdésnek lesz ez jobb is  

"Never let anyone know
what you are thinking."avatar
Ember vagyok
Play by :
Robin Lord Taylor
Keresem :
Léptek száma :
25

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Bárpult   Pént. Okt. 27, 2017 8:17 pm

***

avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Bárpult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bárpult az első helyiségben
» Bárpult a hátsó helyiségben

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Itt élünk, ez az otthonunk :: New Orleans :: Charleston's-
^
ˇ