Share | 
 

 Scott & Cassidy - Szenvedély és gyűlölet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Re: Scott & Cassidy - Szenvedély és gyűlölet   Csüt. Ápr. 26, 2018 6:40 pm

Aktív hirdetés
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Pszichikus vagyok
Kapcsolatban :
With the darkness
Play by :
Eiza González
Keresem :
Léptek száma :
6

TémanyitásTárgy: Scott & Cassidy - Szenvedély és gyűlölet   Pént. Nov. 03, 2017 11:18 pm

Scott Hemingway
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
vámpír
Kor:
25-28 év
Play by:
D. J. Cotrona
Szerepkör:
Régi szerelem, amúgy választható szerepkör
Ki várja?
Én és Cassidy, ha megérkezik előbb :3 de szerintem Sam is vár :P

A történetünk
strangers in your head

Te és Cassidy nem vagytok édestestvérek - a szüleitek összeházasodtak, így mostohatestvérekké váltatok, de nekem erről soha sem meséltetek. Nem akartatok beavatni a családotok bonyolult hátterébe, én pedig, nos, elfogadtam, hogy tesók vagytok - miért is kételkedtem volna ebben?
Scott, te belém szerettél. Tulajdonképpen együtt is lehettünk volna, mert szép lassan én is beléd szerettem (miközben kiszerettem a húgodból, Cassidyből). De a Sors nem volt túl kegyes hozzánk. Először balesetet szenvedtél és kórházba kerültél. Nem tudok róla, de vámpírvérrel gyógyítottak meg. És aznap, amikor kiengedtek, elhívtalak magamhoz. Be akartam neked vallani az érzéseimet, hogy végre hivatalosan együtt lehessünk, azonban nem érkeztél meg. Szintén nem tudom (legalábbis nem vagyok biztos benne), de a bátyám az, aki a halálodat okozta. Legalábbis hozzám ennek a híre jutott el Cassy által - de magadhoz tértél. Vámpírként. Nem tudom, hogy miként vélekedsz most rólam, vagy a bátyámról. Lehet azt hiszed, hogy én is benne vagyok a gyilkossági ügyben, pedig nem. Hogyan állsz most hozzám, Scott? Szeretsz még? Meggyűlöltél az elmúlt hónapokban?
A mostoha húgod, Cassy szerelmes beléd. Sosem mondta el neked, mert nem akar a szüleitekkel hadban állni, pedig semmi akadálya nem lenne annak, hogy veled legyen. Hacsak a te érzéseid nem állítanak még falat közétek. De talán az idők során összecsiszolódtok annyira, hogy végül összefogva bosszút álljatok rajtam és Samaelen.

//A PB mindenképpen kötött, a nevet lehet módosítani, ha egyeztetsz velem. Ha megérkezel, mindenképp dobj egy pm-et, hogy még ötletelhessünk! Ezen felül ajánlott, hogy az én ET-met elolvasd, ugyanis abban rengeteg minden meg van magyarázva, ami a karakterhez szükséges. Gyere, siess, várlak!   //

as if you don't remember


Cassidy Hemingway
Szabad / Stoppolva / Foglalt


Faj:
ember, vérfarkas, akinek még nem aktiválódott az átka vagy esetleg egy leendő Ötök tagja
Kor:
24-26 év
Play by:
Madison Davenport
Szerepkör:
Bosszúálló
Ki várja?
Én és Scott, ha megérkezik előbb :3 de szerintem Sam is vár :P

A történetünk
strangers in your head

Te és Scott nem vagytok édestestvérek - a szüleitek összeházasodtak, így mostohatestvérekké váltatok, de nekem erről soha sem meséltetek. Nem akartatok beavatni a családotok bonyolult hátterébe, én pedig, nos, elfogadtam, hogy tesók vagytok - miért is kételkedtem volna ebben?
Cassidy, én menthetetenül beléd szerettem. Legjobb barátnők voltunk a fősulin, de valahogy az érzéseim megváltoztak. Bevallottam neked, de te elutasítottál, sőt, utána megromlott teljesen a kapcsolatunk. Ez volt az, ami Scott karjaiba lökött engem. Fokozatosan szerettem bele a bátyádba és meg is mondtam volna neki, ha... nem derül ki, hogy meghalt.
Én nem tudok róla (csak sejtem), de az én bátyám, Samael ölte meg. Azonban vámpírrá változott, hála a kórházban kapott vámpírvérnek. Gyűlölsz, amiért ezt "tettük" a bátyáddal. Azt hiszed, én is benne voltam ebben az egész történetben, pedig tévedned kell. Sam az, akire haragudhatsz, akit jogosan gyűlölhetsz - ő mindig a maga módján próbál megvédeni engem. Még ha ez azzal is jár, hogy az udvarlóimat teszi el láb alól. Kezdek rájönni, miféle emberrel élek szinte születésem óta.
Nem tudom, valaha meg tudjuk-e beszélni, ami történt. Még mindig emlékszek arra a napra, amikor sírva hívtál fel Scott halál hírével. Szerettem őt. A bosszúd, vagy a bosszútok célpontja lettem... mihez kezdesz? És mihez kezdesz azon érzéseiddel, miszerint szerelmes vagy Scottba? Ideje lenne bevallanod neki...

//A PB mindenképpen kötött, a nevet lehet módosítani, ha egyeztetsz velem. Ha megérkezel, mindenképp dobj egy pm-et, hogy még ötletelhessünk! Ezen felül ajánlott, hogy az én ET-met elolvasd, ugyanis abban rengeteg minden meg van magyarázva, ami a karakterhez szükséges. Gyere, siess, várlak!   //

as if you don't rememberI write lines down, then rip them up... Impossible describing love.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Scott & Cassidy - Szenvedély és gyűlölet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Megtaláljuk valaha azt, ami elveszett? :: Tagok által keresettek :: Aktív hirdetések-
^
ˇ